Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İşte zaten 1500 kalori gerekiyorsa senin için 1500 kalori almadığın içim metabolizma yavaşlıyor. Diyetisyene harfiyen uysan verirdin. Düzene girerdi.

Bugün 2 haftalik online diyetisyen satin aldim.denemek icin bakalim neler olacak :)
Almanya’dan mı canım. Bi de anlaştık diyelim satın aldım nedir

Anka canım herkesi etiketle demişsin mesajın birinde spor yarışması için tam olarak anlayamadım ben o mesajı. Ben pc den giriyorum. Yapayım ben ne yapılacaksa.
Yarışmadan herkesin haberi yok galiba. Bu yarışmayı zaten kaybettik Pazartesiden itibaren kendi aramızda yarışalım demiştim. Herkesi etiketleyerek haber verelim demiştim. Ama sen 6. takımla yarışa devam edelim demişsin zaten

oğluşumu gönderdim hayırlısıyla..

eşim de şikayet etti halinden, çok kilo almış o da
artık dikkat etmeye karar verdik...
bugünkü listem de gelsin

11.00
1 haş.yum
1 krep içinde 1 çaykaşığı bal
1 kk peynir
1 çk çökelek salatası

16.30
1 tavuk but
4 çk bulgur pilavı
salata

20.00
4 kestane
1 hurma

en az 2 l su
30 dk yürüyüş

Rabbin sağlıcakla kavuştursun inşallah

Tamam canım yaparım onu merak etme. Tam anlayamamıştım yazdıklarını. 6. Takımla başladığımızı bitirelim bence, yenilsekte önemli değil diye düşünüyorum ama o biter bitmez başlayalım kendi aramızda
Hangi imleç canım
Ben Web sitesinden giriyorum uygulama değil yani tarayıcıdan. Yanıp sönen şey var ya ona imleç diyoruz. Onu istediğim yere koymak zor oluyor. Ekranımda küçük biraz
Hadi gözün aydın canım artık düzenli menü bekliyoruz senden

Günaydın canım biz 8 de kalkacağız. Çarşamba perşembe Cuma 7 de kalkacağız da tabii saat farkını unuttum ben

Ben spor yarışmasına şimdilik katılamayacağım. Perşembe günü Hypoxi ye başlıyorum. 7 hafta sürecek. Bu süreçte farklı bir spor yapmayın dediler. Açıkçası ilk iki hafta deneyimleyip kendimi iyi hissedersem evde ufak ufak zıplamalara başlamak istiyorum.

İkinciyi yapınca 3. yü yap baskısı olacak. Üçüncü yü yapınca tek kalan cinsiyet çiftleşsin diye 4. yap diyecekler. 4. ye hamileyken amannn napcaksın bu kadar çocuğu diyecekler diyecekler de diyecekler
Aynen, benim eşim 3. için baskı yapıp duruyordu kaynanam da, şimdi 3. oldu eşim 4. demeye başladı:) Allahtan sezeryan da çok doğurma hakkım yok :)

Aynen, benim eşim 3. için baskı yapıp duruyordu kaynanam da, şimdi 3. oldu eşim 4. demeye başladı:) Allahtan sezeryan da çok doğurma hakkım yok :)
Ben kv görüşmüyorum ama esimin teyzesi ile msj yolluyor ... teyze ile ne zaman konussam dogur ha dogur diyor kadin....sanki kendileri bakacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…