Programa uyduğun sürece faydasını görürsün mutlaka.Bugün 2 haftalik online diyetisyen satin aldim.denemek icin bakalim neler olacak :)
InsallahPrograma uyduğun sürece faydasını görürsün mutlaka.
İşte zaten 1500 kalori gerekiyorsa senin için 1500 kalori almadığın içim metabolizma yavaşlıyor. Diyetisyene harfiyen uysan verirdin. Düzene girerdi.Ben zaten çok az yiyen bir insanım.
İnanın benim normal şartlarda yediklerimi siz yeseniz kilo verirsiniz, başkası olsa zafiyet geçirir.
Tek handikapım haftada bir yediğim tatlılar ki şerbetli tatlı da çok yemem. Sütlü tatlı severim, çikolata severim.
Yani bu sebeple, benim gerçekten bundan başka şansım yok. Bu da olmazsa hiç bir şey olmaz.
Diyetisyene de gittim geçmişte, bana 1500 kalorilik liste verdi, ben zaten günde 1500 kalori almıyordum ki :)
Kahvaltı etmeyi oldum olası sevmem. Dukan'da beni en çok zorlayan kahvaltı. Günde 2 tane yumurta haşladığımı gören eşim şok üstüne şok yaşıyor çünkü 22 senede 22 defa görmemiştir yumurta yediğimi. Menemen ya da patatesli yumurta olursa ancak.
Bilmiyorum. Bir heves başladım, gittiği yere kadar gitsin bakalım. Aç hissetmiyorum kendimi, benim mide alışık. Herhangi bir yorgunluk falan da yok ki bugün 4.gün bitti. Bilemiyorum. Hep beraber göreceğiz.
Almanya’dan mı canım. Bi de anlaştık diyelim satın aldım nedirBugün 2 haftalik online diyetisyen satin aldim.denemek icin bakalim neler olacak :)
Yarışmadan herkesin haberi yok galiba. Bu yarışmayı zaten kaybettik Pazartesiden itibaren kendi aramızda yarışalım demiştim. Herkesi etiketleyerek haber verelim demiştim. Ama sen 6. takımla yarışa devam edelim demişsin zatenAnka canım herkesi etiketle demişsin mesajın birinde spor yarışması için tam olarak anlayamadım ben o mesajı. Ben pc den giriyorum. Yapayım ben ne yapılacaksa.
Hangi imleç canımBen şifrede girmiyorum direkt açıyor cepten. Kolay oluyor aslında ama imleci yönlendirmeyi sevmiyorum. Sanırım yakında pro üyelik alıp hep cepten girerim olmuyor böyle tek tek uğraşmakla
Rabbin sağlıcakla kavuştursun inşallahoğluşumu gönderdim hayırlısıyla..
eşim de şikayet etti halinden, çok kilo almış o da
artık dikkat etmeye karar verdik...
bugünkü listem de gelsin
11.00
1 haş.yum
1 krep içinde 1 çaykaşığı bal
1 kk peynir
1 çk çökelek salatası
16.30
1 tavuk but
4 çk bulgur pilavı
salata
20.00
4 kestane
1 hurma
en az 2 l su
30 dk yürüyüş
Tamam canım yaparım onu merak etme. Tam anlayamamıştım yazdıklarını. 6. Takımla başladığımızı bitirelim bence, yenilsekte önemli değil diye düşünüyorum ama o biter bitmez başlayalım kendi aramızdaYarışmadan herkesin haberi yok galiba. Bu yarışmayı zaten kaybettik Pazartesiden itibaren kendi aramızda yarışalım demiştim. Herkesi etiketleyerek haber verelim demiştim. Ama sen 6. takımla yarışa devam edelim demişsin zaten
Ben Web sitesinden giriyorum uygulama değil yani tarayıcıdan. Yanıp sönen şey var ya ona imleç diyoruz. Onu istediğim yere koymak zor oluyor. Ekranımda küçük birazHangi imleç canım
Hadi gözün aydın canım artık düzenli menü bekliyoruz sendenoğluşumu gönderdim hayırlısıyla..
eşim de şikayet etti halinden, çok kilo almış o da
artık dikkat etmeye karar verdik...
bugünkü listem de gelsin
11.00
1 haş.yum
1 krep içinde 1 çaykaşığı bal
1 kk peynir
1 çk çökelek salatası
16.30
1 tavuk but
4 çk bulgur pilavı
salata
20.00
4 kestane
1 hurma
en az 2 l su
30 dk yürüyüş
Günaydın canım
Hımmm anladım şimdi PC deki farenin oku gibi bişey aradım bi anBen Web sitesinden giriyorum uygulama değil yani tarayıcıdan. Yanıp sönen şey var ya ona imleç diyoruz. Onu istediğim yere koymak zor oluyor. Ekranımda küçük biraz
Tamam bakalım.Tamam canım yaparım onu merak etme. Tam anlayamamıştım yazdıklarını. 6. Takımla başladığımızı bitirelim bence, yenilsekte önemli değil diye düşünüyorum ama o biter bitmez başlayalım kendi aramızda
Ben spor yarışmasına şimdilik katılamayacağım. Perşembe günü Hypoxi ye başlıyorum. 7 hafta sürecek. Bu süreçte farklı bir spor yapmayın dediler. Açıkçası ilk iki hafta deneyimleyip kendimi iyi hissedersem evde ufak ufak zıplamalara başlamak istiyorum.Yarışmadan herkesin haberi yok galiba. Bu yarışmayı zaten kaybettik Pazartesiden itibaren kendi aramızda yarışalım demiştim. Herkesi etiketleyerek haber verelim demiştim. Ama sen 6. takımla yarışa devam edelim demişsin zaten
Ben şifre de girmiyorum direk forumu tıklayınca açılıyor, beni hatırla yaptımWebden kk hep acik durumda sadece sifre giriyorum..
Aynen, benim eşim 3. için baskı yapıp duruyordu kaynanam da, şimdi 3. oldu eşim 4. demeye başladı:) Allahtan sezeryan da çok doğurma hakkım yok :)İkinciyi yapınca 3. yü yap baskısı olacak. Üçüncü yü yapınca tek kalan cinsiyet çiftleşsin diye 4. yap diyecekler. 4. ye hamileyken amannn napcaksın bu kadar çocuğu diyeceklerdiyecekler de diyecekler
Ben bilerek yapmadim bazen teli unutamiyorum birinin eline geçerse buradayida öğrenmesin diyeBen şifre de girmiyorum direk forumu tıklayınca açılıyor, beni hatırla yaptım
Ben kv görüşmüyorum ama esimin teyzesi ile msj yolluyor ... teyze ile ne zaman konussam dogur ha dogur diyor kadin....sanki kendileri bakacakAynen, benim eşim 3. için baskı yapıp duruyordu kaynanam da, şimdi 3. oldu eşim 4. demeye başladı:) Allahtan sezeryan da çok doğurma hakkım yok :)
2 haftalık olabiliyormuymuş, fiyat ne kadardı canım?Bugün 2 haftalik online diyetisyen satin aldim.denemek icin bakalim neler olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?