Burdayım canım, görmedin mi akşam yazılarımızambak86 nerdesin huuuu
Harika bir menü olmuş canım akşama da ekleseydin bir şeyler çok erken kapatmışsın günü.
İki gündür çok gelmiyorsun? Bana mı kırıldın? Yoksa başka bir sorun mu var?
Baakkkk hepinizi gecerimmmmm sampiyon olurummm benim tanidigim gulenyuzum hirsli hadi yarisalimmmSalata hem çok tok tuttu hemde Mısır turşu havuç da vardı onun için yemedim .
Yok Estağfirullah ,
ben biraz motivasyonumu kaybettimde sohbetlere dahil olamadım o yüzden inşallah geçer bi kaç güne
senede bir ay peki yeterli oluyor mu Türkiye’de devam ediyor mu dil öğrenmeye? Ne güzel düşünmüş eşin ilgili bir baba anlaşılan inşallah yazın gelirsen bizde burada olursak ki muhtemelen tatilde oluruz bize gelirsiniz çaya çorbaya :)Yok canım, kızım 9 yaşındayken başladı. Yaşı küçük olduğu için ben de onunla geliyorum. İlk iki senlerde ders aldı, geçen sene dil kampına başladı. Eşim ilerde çocuklar Avrupa’ya gidebilirler diye onları kanalize ediyor. Maalesef gelecek hakkında kaygılı.. hem dil açısından hem de alışmaları açısından. Akrabası çok Almanya’da ama biz apart tutuyoruz, çocuklarla orda kalıyoruz. Fuar alanına yakın Adagio apart otel var, orda kalıyoruz.
bende dünden beri bakamadım çocuklardan fırsatım olmadı epey kaynatmışlar oku oku bitiremedimGeldim canım, hafta sonu eşim gelmişti, ne zaman elime telefonu alsam konuşunca giremedim k.k'ya, az önce gönderdim hemen telefonu elime aldım:))
ya evet spor yarışlarını bırakmayalım insan daha motive oluyor ben gazla çalışan biriyim zaten :)Sen yorulma zaten yaaaa biz kendimize yarışıyoruz. Onların faydası onlara bizim faydamız bize. İstiyorsanız kendi içimizde yarışalım ne dersiniz?
evet Pazar günü süpürge açmak gürültü yapmak yasak polis çağırabilirler onların Pazar günü dinlenme günü saygı gösteriyoruzgecmis olsun cnm yaa
ben de her 5 kiloda bi tık rahatlama oluyor, agrı halsizlik azalıyor, dogum da olumlu etkiledi.
yaramaz tosbiklerkedi kopek cok severim, astım bronsit var evde bakamıyorum, sorumlulugu da ayrı, biz de koyde bahcede kopek bakıyoruz.
pazar yasak mı
hosgeldin cnm
ben eşime bıraktım bir kere geldiğinde o yatak odasında uyuyor çocukta masanın altında yer de uyuyor ve cam üstten açık donmuş çocuk aklımı kaybediyordum sinirdenDaha once birakip deneseydin esini) benim esim bakardi kizima ama biraz rahat guvenemezdim carsiya gidince 10 kere arardim...
Kahvaltıyı çok geç yapmışsın bir de kabak tatlısı ne yaaaaaaaaaaaa diyettesin huuuuuu hatırlatalım. Bu hafta çok az kilo verdin farkındasın dimi?
Hımmm anladım şimdi PC deki farenin oku gibi bişey aradım bi an
Salata hem çok tok tuttu hemde Mısır turşu havuç da vardı onun için yemedim .
Yok Estağfirullah ,
ben biraz motivasyonumu kaybettimde sohbetlere dahil olamadım o yüzden inşallah geçer bi kaç güne
Ben de perşembeden beri yapamıyorum belki bugün yaparımBaakkkk hepinizi gecerimmmmm sampiyon olurummm benim tanidigim gulenyuzum hirsli hadi yarisalimmmben bugun biraz fazla sporda yapacam
Yok tahmin ediyorum öyle olduğunu kaptanım . Lütfen özür dilemeyin sizinde göreviniz o .Ben bi kaç güne toparlarım inşallah
Aslında kötü bir şey demek istememiştim. Ama o aralar biraz gergindim. Tam da senin mesajın üstüne gelince bu konuyla ilgili biraz sert yazmış olabilirim. Eğer motivasyonun o yüzden düştüyse çok üzülürüm. Özür dilerim yeniden eğer bir kabahatim varsa ama emin ol kötü bir niyetle yazmadım onları
teşekkür ederim. İnşallah diyelim :) bence yeterli olmuyor. Zaten Almanya’da gittiğimiz heryerde mutlaka Türkçe konuşan biri oluyor. :)senede bir ay peki yeterli oluyor mu Türkiye’de devam ediyor mu dil öğrenmeye? Ne güzel düşünmüş eşin ilgili bir baba anlaşılan inşallah yazın gelirsen bizde burada olursak ki muhtemelen tatilde oluruz bize gelirsiniz çaya çorbaya :)
bende dünden beri bakamadım çocuklardan fırsatım olmadı epey kaynatmışlar oku oku bitiremedim
ya evet spor yarışlarını bırakmayalım insan daha motive oluyor ben gazla çalışan biriyim zaten :)
evet Pazar günü süpürge açmak gürültü yapmak yasak polis çağırabilirler onların Pazar günü dinlenme günü saygı gösteriyoruz
ben eşime bıraktım bir kere geldiğinde o yatak odasında uyuyor çocukta masanın altında yer de uyuyor ve cam üstten açık donmuş çocuk aklımı kaybediyordum sinirden
vur vur vur
Ben de kaynanam gildeydim 2 gün önce akşam. Eşimin halasinin kızı sende yapsana artık 2. Yi büyümüş oğlan dedi. Manavdan domates mı alıyorum Allah ne zaman nasip ederse olur ki şu an düşünmüyorum dedim. Döndü eltime sooyle bir göz suzdu çook canım sıkıldı. Bana geldiklerinde o kadar canayakın davranıyor onlarlayken iki yüzlüluk yapıyor. Ve benim tedaviyle hamile kaldığımı biliyorlar. Canımı acitmak için o ifadeyle o şekilde sordu. Allah bildiği gibi yapsın ne diyim böyle seydende haz aliyor assaliklar. Esimde kabul etme eve daha kafana takma dediBen kv görüşmüyorum ama esimin teyzesi ile msj yolluyor ... teyze ile ne zaman konussam dogur ha dogur diyor kadin....sanki kendileri bakacak
Boş ver kafana takma, eşin senin yanındaysa gerisi hiç önemli değil..Ben de kaynanam gildeydim 2 gün önce akşam. Eşimin halasinin kızı sende yapsana artık 2. Yi büyümüş oğlan dedi. Manavdan domates mı alıyorum Allah ne zaman nasip ederse olur ki şu an düşünmüyorum dedim. Döndü eltime sooyle bir göz suzdu çook canım sıkıldı. Bana geldiklerinde o kadar canayakın davranıyor onlarlayken iki yüzlüluk yapıyor. Ve benim tedaviyle hamile kaldığımı biliyorlar. Canımı acitmak için o ifadeyle o şekilde sordu. Allah bildiği gibi yapsın ne diyim böyle seydende haz aliyor assaliklar. Esimde kabul etme eve daha kafana takma dedi
Canim gunaydin , artik gelin takima takimdan ayri kaldikca motivasyonda gidiyor.. gunluk 5 msj yazmak zor degil diye dusunuyorum...LAydLiNe
Kaptanım beni acilen listeye alman lazım eğer boş yer varsa.
57.3 ile 15 tatile çıkmıştım şuan 59.1 kilom gerçekten fazla abartmışım 2 haftada 2 kilo alacak kadar.
Benim duam Allah herkesin niyetine gore versin derim... o yuzden bosver neye niyet ederse kisi basinada o gelir...Ben de kaynanam gildeydim 2 gün önce akşam. Eşimin halasinin kızı sende yapsana artık 2. Yi büyümüş oğlan dedi. Manavdan domates mı alıyorum Allah ne zaman nasip ederse olur ki şu an düşünmüyorum dedim. Döndü eltime sooyle bir göz suzdu çook canım sıkıldı. Bana geldiklerinde o kadar canayakın davranıyor onlarlayken iki yüzlüluk yapıyor. Ve benim tedaviyle hamile kaldığımı biliyorlar. Canımı acitmak için o ifadeyle o şekilde sordu. Allah bildiği gibi yapsın ne diyim böyle seydende haz aliyor assaliklar. Esimde kabul etme eve daha kafana takma dedi
Gece burda olurdun da göremedim seni.Burdayım canım, görmedin mi akşam yazılarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?