Allah herkesin gönlüne göre versin boşver canımBen de kaynanam gildeydim 2 gün önce akşam. Eşimin halasinin kızı sende yapsana artık 2. Yi büyümüş oğlan dedi. Manavdan domates mı alıyorum Allah ne zaman nasip ederse olur ki şu an düşünmüyorum dedim. Döndü eltime sooyle bir göz suzdu çook canım sıkıldı. Bana geldiklerinde o kadar canayakın davranıyor onlarlayken iki yüzlüluk yapıyor. Ve benim tedaviyle hamile kaldığımı biliyorlar. Canımı acitmak için o ifadeyle o şekilde sordu. Allah bildiği gibi yapsın ne diyim böyle seydende haz aliyor assaliklar. Esimde kabul etme eve daha kafana takma dedi
Aynen canım. Listede olmayınca bosluyor insan malesefCanim gunaydin , artik gelin takima takimdan ayri kaldikca motivasyonda gidiyor.. gunluk 5 msj yazmak zor degil diye dusunuyorum...
Ne yarışı yapacaksınız. Kolaysa ben de katılayımAllah herkesin gönlüne göre versin boşver canım
rabbim herşeyin hayırlı vaktini bilir
Spor puanının yarışması diye anladım ben canımNe yarışı yapacaksınız. Kolaysa ben de katılayım
Canim cok üzgünün oglum gece zibilyon kere kalkinca kalkamadimMuMu85 kız kalkmadın mı hala
Orda 49 tl canim ben 13 euro ödedim2 haftalık olabiliyormuymuş, fiyat ne kadardı canım?
İşte zaten 1500 kalori gerekiyorsa senin için 1500 kalori almadığın içim metabolizma yavaşlıyor. Diyetisyene harfiyen uysan verirdin. Düzene girerdi.
Almanya’dan mı canım. Bi de anlaştık diyelim satın aldım nedir
Canim ben kalkamadim ayrica senin kalktigin saatte burda saat 4.30 du
Benim de kalktı ama zorladım kendimiCanim cok üzgünün oglum gece zibilyon kere kalkinca kalkamadimsanirim henüz erken benim icin
9 da kalktim yine canimBenim de kalktı ama zorladım kendimisen de zorla biraz. Kaçtı kalktığında yarım saat öne al. Saat çalınca ertelemeye basma.
Ooo herkes 5 k yapmıyor bir sen bir ben :)
5 k 5 mil mi
9 çok geç sayılmaz aslında. O zaman yarın 8:30 yapalım9 da kalktim yine canim
5K walk with a Twist walking at home 3.mil yazıyor ama bilmiyom valla5 k 5 mil mi
bende yeni yapıyorum 45 dkOoo herkes 5 k yapmıyor bir sen bir ben :)
Genelde 3 mil yapıyorlar
5 k bence daha iyi koşma da var hafif ben hatta ondan daha hareketli yapıyor dans eder gibi
TV de açılırsa ben de yapayım sağol canım5K walk with a Twist walking at home 3.mil yazıyor ama bilmiyom valla
Wak wak wak wakTV de açılırsa ben de yapayım sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?