Özledim bayaWak wak wak wak
Aynen bende onları seviyorum ama 45 dklık grup bulamadımYaaaa tek başına yapıyormuş ben grup videolarını seviyorum.
Bütün gün için mi 150 tl kaç saat yaniBizim buralarda 150tl. Ama şehirden şehire kişiden kişiye değişiyor fiyat. Ben bi akrabayı aldım geçen sene 100 lira verdim ama zaten para vermesemde yardıma gelirdi
Bütün gün için mi 150 tl kaç saat yani
yine iyi tutmuşsın kendini. Tebrik ederim.Eşimin psikolojisi bozulmuş durumda kendini Çarşamba günkü toplantıya kitledi ve kendini yemeğe verdi bir abur cubur aldı anlatamam eve faydalı hiçbirşey almadı hiç karışmadım Cumartesi patatesli yumurta istedi hiç yemedim dün 3 dilim pasta almış mandalinalı Elmalı bir de muz üstüne çikolata dökülmüş zorla 2 çatal bana yedirdi
ben haftada iki gün alıyorum. Aylık 1000 tl ödüyorum. Günde 7 saat çalışıyor. Günlük 150 tl ye geliyorlar, 8 saat için.
Çok iymiş ben 8 saatçalıştırsam ocağıma incir ağacı dikilir:))Sabah 9-10 gibi gelip akşam 5-6 ya kadar. 8 saat ücreti yani
Çok iymiş ben 8 saatçalıştırsam ocağıma incir ağacı dikilir:))
Evet tuttum kendini listedeyim takımı etkileyemem zaten geçen hafta veremedim hiçyine iyi tutmuşsın kendini. Tebrik ederim.
ben haftada iki gün alıyorum. Aylık 1000 tl ödüyorum. Günde 7 saat çalışıyor. Günlük 150 tl ye geliyorlar, 8 saat için.
1 saat için 15Kaç saat ücreti 15€ ?
1 saat için 15
364836 kez çocuklar çağırdı
koşarak yanlarına gittim ,
olduğum yerde zıplayarak onlara baktım
ve
Videoyu bitirdim .
Çok eğlendim leslieyi çok seviyorummmm
Mezun olduktan sonra 3-4 gün bu 45 dk lığı yapsam 9 kiloyu almazdım bence .
Ah akılsız başım
HAftada 2 gün ne yapıyor ki 7 saatyine iyi tutmuşsın kendini. Tebrik ederim.
Ve gülenyüzümsünsen sahalara geri döner364836 kez çocuklar çağırdı
koşarak yanlarına gittim ,
olduğum yerde zıplayarak onlara baktım
ve
Videoyu bitirdim .
Çok eğlendim leslieyi çok seviyorummmm
Mezun olduktan sonra 3-4 gün bu 45 dk lığı yapsam 9 kiloyu almazdım bence .
Ah akılsız başım
Aynen kendime geldimVe gülenyüzümsünsen sahalara geri döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?