Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dünkü menü
10:00
3 fındık
Şade sucuk
1 adet greyfurt
Kırmızı kapya biber
Domates peynir
Maydanoz dereotu
Yeşil çay ve meyveli çay
2 haş yumurta

14:00 bol yoğurtlu 5-6 kaşık mantı

19:00 fırında 1 levrek

2,1 lt su

Bizim buralarda 150tl. Ama şehirden şehire kişiden kişiye değişiyor fiyat. Ben bi akrabayı aldım geçen sene 100 lira verdim ama zaten para vermesemde yardıma gelirdi

yine iyi tutmuşsın kendini. Tebrik ederim.

ben haftada iki gün alıyorum. Aylık 1000 tl ödüyorum. Günde 7 saat çalışıyor. Günlük 150 tl ye geliyorlar, 8 saat için.

yine iyi tutmuşsın kendini. Tebrik ederim.

ben haftada iki gün alıyorum. Aylık 1000 tl ödüyorum. Günde 7 saat çalışıyor. Günlük 150 tl ye geliyorlar, 8 saat için.
Evet tuttum kendini listedeyim takımı etkileyemem zaten geçen hafta veremedim hiç
Aşağı yukarı Türkiye’de fiyatlar aynı
Ben hafta da bir çağıracağım bundan sonra
Evim çok batmıyor bazenleri geliyor işte sohbet muhabbet temizlik 4-5 Saatte bitiyor iş

364836 kez çocuklar çağırdı
koşarak yanlarına gittim ,
olduğum yerde zıplayarak onlara baktım
ve
Videoyu bitirdim .
Çok eğlendim leslieyi çok seviyorummmm

Mezun olduktan sonra 3-4 gün bu 45 dk lığı yapsam 9 kiloyu almazdım bence .
Ah akılsız başım

Yazın ben saatini 20 TL 'ye temizletmiştim, şimdi değişti mi bilmiyorum

Fazlaymış gerçekten

Ohh mis. Ben bikaç kere yapmıştım sadece. Şimdi koşu bandında yürüyüş yapıyorum ama aslında kızımın yürüyüş yapmaya fırsat vermediği zamanlarda bende yapabilirim

Ve gülenyüzümsünsen sahalara geri döner

Ben de bugün metabolik balansa başladım. İlk iki gün detoks, vücudu yeni beslenme şekline alıştırmak amacıyla. Bugün sadece 3 öğünde 2 şer adet elma yemem gerekiyor. Tuvalete bile gidecek halim yok bazı insanlar yemeden nasıl yaşıyorlar anlayamıyorum.

1 lt su içtim bu saate kadar
Akşam ve öğle yemeklerimde hazır
Şimdi çocukları uyutacağım .

Bi de bida Türk kahvemi öğleden önce içeceğim aşırı enerjik ve tok oldum . Benim gözümün döndüğü saatler hep kahvaltıdan sonra oluyo. Ama şu an iştahım kapandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…