Ne yarışı yapacaksınız. Kolaysa ben de katılayım
evetttt spor yarışmasıııı haftayada seninle rakip olalım kim daha fazla kilo verecek diye olur muuuu ?Spor puanının yarışması diye anladım ben canım
Katıl yarışalım
wawwww hemencıkte başlamışsın regli oldum ağrım var ama ona rağmen spor yapacammm
benim eşimde kendi yiyecek kadar aldı dün bide ısrar etti ye diyeeeEşimin psikolojisi bozulmuş durumda kendini Çarşamba günkü toplantıya kitledi ve kendini yemeğe verdi bir abur cubur aldı anlatamam eve faydalı hiçbirşey almadı hiç karışmadım Cumartesi patatesli yumurta istedi hiç yemedim dün 3 dilim pasta almış mandalinalı Elmalı bir de muz üstüne çikolata dökülmüş zorla 2 çatal bana yedirdi
sen çok zorlamaTV de açılırsa ben de yapayım sağol canım
Benim gittiğim diyetisyenler 15 gün spor önermiyordu. Vücudun 15 gün sporsuz nasıl tepki verdiğine bakıyorlardı. Seninki ne dedi bu konudawawwww hemencıkte başlamışsın regli oldum ağrım var ama ona rağmen spor yapacammm
Kilo konusunda kendime güvenmiyorum aslındaevetttt spor yarışmasıııı haftayada seninle rakip olalım kim daha fazla kilo verecek diye olur muuuu ?
bende 150 tlye alıyorum yılda iki kez alıyorum ben bi yaza girerken birde kışa girerken sonrasını kendim hallediyorum....Bizim buralarda 150tl. Ama şehirden şehire kişiden kişiye değişiyor fiyat. Ben bi akrabayı aldım geçen sene 100 lira verdim ama zaten para vermesemde yardıma gelirdi
cnm en son benim eklediğim vardı, ona ekle istersen.3 subat spor listesi
1.ada81
2 saat ev temizligi =40 puan
Tempolu yürüyüş= 150
2. LAydLiNe
8 saat ev temizliği = 160 puan
3. Madamhd
160 zıplama = 20 puan
1021 adım = 15 puan
4.Merve4416
14652 adım = 210 puan
5. Hebelee
45 dk Leslie 135 puan
579 adım 8 puan toplam 143
Anka
esin sana destekse hic kafana takma, bazı insanlar mutsuzluklarını baskalarını da mutsuz ederek yenmeye calısıyor.Ben de kaynanam gildeydim 2 gün önce akşam. Eşimin halasinin kızı sende yapsana artık 2. Yi büyümüş oğlan dedi. Manavdan domates mı alıyorum Allah ne zaman nasip ederse olur ki şu an düşünmüyorum dedim. Döndü eltime sooyle bir göz suzdu çook canım sıkıldı. Bana geldiklerinde o kadar canayakın davranıyor onlarlayken iki yüzlüluk yapıyor. Ve benim tedaviyle hamile kaldığımı biliyorlar. Canımı acitmak için o ifadeyle o şekilde sordu. Allah bildiği gibi yapsın ne diyim böyle seydende haz aliyor assaliklar. Esimde kabul etme eve daha kafana takma dedi
o ne yaaEşimin psikolojisi bozulmuş durumda kendini Çarşamba günkü toplantıya kitledi ve kendini yemeğe verdi bir abur cubur aldı anlatamam eve faydalı hiçbirşey almadı hiç karışmadım Cumartesi patatesli yumurta istedi hiç yemedim dün 3 dilim pasta almış mandalinalı Elmalı bir de muz üstüne çikolata dökülmüş zorla 2 çatal bana yedirdi
wawww harikasın yansın yağlarrrr364836 kez çocuklar çağırdı
koşarak yanlarına gittim ,
olduğum yerde zıplayarak onlara baktım
ve
Videoyu bitirdim .
Çok eğlendim leslieyi çok seviyorummmm
Mezun olduktan sonra 3-4 gün bu 45 dk lığı yapsam 9 kiloyu almazdım bence .
Ah akılsız başım
bende spor yapınca iştahım kapanıyor canım1 lt su içtim bu saate kadar
Akşam ve öğle yemeklerimde hazır
Şimdi çocukları uyutacağım .
Bi de bida Türk kahvemi öğleden önce içeceğim aşırı enerjik ve tok oldum . Benim gözümün döndüğü saatler hep kahvaltıdan sonra oluyo. Ama şu an iştahım kapandı
haftanın 3 günü 1 saat yapabilirsin dedi... bende 4 gün yapmayı planlıyorum zaten ben haftanın 4 günü yapabiliyorum ....Benim gittiğim diyetisyenler 15 gün spor önermiyordu. Vücudun 15 gün sporsuz nasıl tepki verdiğine bakıyorlardı. Seninki ne dedi bu konuda
buarada da hava çook güzel sanki bahar gelmiştunaydın kızlar, okula gidip programımı aldım o arada oglumla parka da gittik, biraz yuruyus oldu hem, havalar mis gibi, boyle olunca insanın motivasyonu artıyor
İşte zaten 1500 kalori gerekiyorsa senin için 1500 kalori almadığın içim metabolizma yavaşlıyor. Diyetisyene harfiyen uysan verirdin. Düzene girerdi.
Aynııı ben dün yapmaya başladım anne yapma araba yarışı oynayalım anne yapma saklambaç anne beni yakala dur oğlum bitiyor gel sende zıpla şu bu ben başka odaya gidiyorum zıplaya zıplaya bunlar peşimde öyle ordan oraya bitirdik 45 dkyı tam bitti eşim geldi yüzüm pancar gibi saçlarım havaya kalkmış ter kan içinde hiç güzel bir görüntü değildi :))))364836 kez çocuklar çağırdı
koşarak yanlarına gittim ,
olduğum yerde zıplayarak onlara baktım
ve
Videoyu bitirdim .
Çok eğlendim leslieyi çok seviyorummmm
Mezun olduktan sonra 3-4 gün bu 45 dk lığı yapsam 9 kiloyu almazdım bence .
Ah akılsız başım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?