Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim eşimde kendi yiyecek kadar aldı dün bide ısrar etti ye diyeee eşim 39 yaşında diyetisyen onunda matabolizma yaşını ölçtü 35 çıktı bi havalardaki sormayınnnn

Bizim buralarda 150tl. Ama şehirden şehire kişiden kişiye değişiyor fiyat. Ben bi akrabayı aldım geçen sene 100 lira verdim ama zaten para vermesemde yardıma gelirdi
bende 150 tlye alıyorum yılda iki kez alıyorum ben bi yaza girerken birde kışa girerken sonrasını kendim hallediyorum....

cnm en son benim eklediğim vardı, ona ekle istersen.

esin sana destekse hic kafana takma, bazı insanlar mutsuzluklarını baskalarını da mutsuz ederek yenmeye calısıyor.

o ne yaa pasta degil bomba.

wawww harikasın yansın yağlarrrr

bende spor yapınca iştahım kapanıyor canım ))

Benim gittiğim diyetisyenler 15 gün spor önermiyordu. Vücudun 15 gün sporsuz nasıl tepki verdiğine bakıyorlardı. Seninki ne dedi bu konuda
haftanın 3 günü 1 saat yapabilirsin dedi... bende 4 gün yapmayı planlıyorum zaten ben haftanın 4 günü yapabiliyorum ....

İşte zaten 1500 kalori gerekiyorsa senin için 1500 kalori almadığın içim metabolizma yavaşlıyor. Diyetisyene harfiyen uysan verirdin. Düzene girerdi.

1500 kalori (tam hesap yapmasam da) alınca 7 kilo aldım ama 4 ayda
Benim iltihaplı haşimatom var. Sorunumuz orada.
Yani ben yaptığımın doğru olduğunu savunmuyorum elbette ama kendimi bildim bileli az yerim zaten.
Ona rağmen bu haldeyim. Bir de normal insan gibi yesem (ki kışın yedim sıkıntıdan) böyle 3'er 5'er gelir kilolar..

İnsülin direncim var, hap kullanıyorum.
Troidim var, hap kullanıyorum.
Troid bana bundan 12 sene önce geçirdiğim ismi lazım değil hastalığın mirası.
Bir yerimi düzelttik, diğeri bozuldu.
Gene de bugünüme şükür elbette.

Ben 60 kilo olmak istiyorum ama bence zaten o bir hayal.
Ben son 14 senedir olduğum gibi 65-67 seviyelerine gelsem ve kalabilsem benden mutlusu olmayacak.

Şanslıyım ki bacaklarım ciddi incedir. Benim 36 beden kızın bacakları benden kalın.
Yüzüm de küçüktür, hatta biraz zayıflasam eskiden etrafımdakiler "kaşık kadar kalmış suratın" derlerdi.

Bakalım, diyorum ya yaşayıp göreceğiz neler olacak.

Aynııı ben dün yapmaya başladım anne yapma araba yarışı oynayalım anne yapma saklambaç anne beni yakala dur oğlum bitiyor gel sende zıpla şu bu ben başka odaya gidiyorum zıplaya zıplaya bunlar peşimde öyle ordan oraya bitirdik 45 dkyı tam bitti eşim geldi yüzüm pancar gibi saçlarım havaya kalkmış ter kan içinde hiç güzel bir görüntü değildi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…