kilo verdikçe diğer sağlık sorunlarında da düzelme olacaktır. En önemlisi sağlık oldun.1500 kalori (tam hesap yapmasam da) alınca 7 kilo aldım ama 4 ayda
Benim iltihaplı haşimatom var. Sorunumuz orada.
Yani ben yaptığımın doğru olduğunu savunmuyorum elbette ama kendimi bildim bileli az yerim zaten.
Ona rağmen bu haldeyim. Bir de normal insan gibi yesem (ki kışın yedim sıkıntıdan) böyle 3'er 5'er gelir kilolar..
İnsülin direncim var, hap kullanıyorum.
Troidim var, hap kullanıyorum.
Troid bana bundan 12 sene önce geçirdiğim ismi lazım değil hastalığın mirası.
Bir yerimi düzelttik, diğeri bozuldu.
Gene de bugünüme şükür elbette.
Ben 60 kilo olmak istiyorum ama bence zaten o bir hayal.
Ben son 14 senedir olduğum gibi 65-67 seviyelerine gelsem ve kalabilsem benden mutlusu olmayacak.
Şanslıyım ki bacaklarım ciddi incedir. Benim 36 beden kızın bacakları benden kalın.
Yüzüm de küçüktür, hatta biraz zayıflasam eskiden etrafımdakiler "kaşık kadar kalmış suratın" derlerdi.
Bakalım, diyorum ya yaşayıp göreceğiz neler olacak.
İnşallah canım.kilo verdikçe diğer sağlık sorunlarında da düzelme olacaktır. En önemlisi sağlık oldun.
Ben de kaynanam gildeydim 2 gün önce akşam. Eşimin halasinin kızı sende yapsana artık 2. Yi büyümüş oğlan dedi. Manavdan domates mı alıyorum Allah ne zaman nasip ederse olur ki şu an düşünmüyorum dedim. Döndü eltime sooyle bir göz suzdu çook canım sıkıldı. Bana geldiklerinde o kadar canayakın davranıyor onlarlayken iki yüzlüluk yapıyor. Ve benim tedaviyle hamile kaldığımı biliyorlar. Canımı acitmak için o ifadeyle o şekilde sordu. Allah bildiği gibi yapsın ne diyim böyle seydende haz aliyor assaliklar. Esimde kabul etme eve daha kafana takma dedi
Ne kadar hızlısın.1 lt su içtim bu saate kadar
Akşam ve öğle yemeklerimde hazır
Şimdi çocukları uyutacağım .
Bi de bida Türk kahvemi öğleden önce içeceğim aşırı enerjik ve tok oldum . Benim gözümün döndüğü saatler hep kahvaltıdan sonra oluyo. Ama şu an iştahım kapandı
yaşadıklarının hepsini okudum.. yine de şükretmesin ki MS çıkmamış. Ben olsaydım Doktorun önereceği sporun dışına çıkamazdım.İnşallah canım.
Aynen öyle.
Ayaklar 36 numara, taşmıyor bu bedeni.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bir-garip-fitik-hikayesi.1105814/ Bir de bu var ki en büyük sorunum bu şu anda.
Mesela yürüyüş yapmam gerek ama ben yürüyünce tamamen kilitleniyorum.
Şu Leslie'yi yapmak istiyorum ne zamandır ama korkuyorum.
Plates önermişlerdi geçen sene , onu bile tam anlamıyla yapamadım.
Bİr an düşündüm de, burada yazmam çok doğru mu bilemedim.
Sizi de demotive etmekten korktum bir an.
Saat 8:00'de uyandım canım da, henüz kalkar kalkmaz burayı açma alışkanlığı olmadı
Ben de aynen öyle yapıyorum işte canım.yaşadıklarının hepsini okudum.. yine de şükretmesin ki MS çıkmamış. Ben olsaydım Doktorun önereceği sporun dışına çıkamazdım.
Yüzme en güzel sporBen de aynen öyle yapıyorum işte canım.
Plates önermişti, zorlanırsan bırak demişti. Bir kaç ders sonrası bıraktım.
Güzel havalarda bisiklete biniyorum.
Yazın da bol bol sırt üstü yüzme (balık atlamak yasak)
wawwww hemencıkte başlamışsın regli oldum ağrım var ama ona rağmen spor yapacammm
aynen bende böyle oldummmmmmm
wawww harikasın yansın yağlarrrr
Aynen valla kışın sakinliği güzel ama güneş bir başkatunaydın kızlar, okula gidip programımı aldım o arada oglumla parka da gittik, biraz yuruyus oldu hem, havalar mis gibi, boyle olunca insanın motivasyonu artıyor
Aynısı aynısı komedi resmen biri beni görse napıyor bu derAynııı ben dün yapmaya başladım anne yapma araba yarışı oynayalım anne yapma saklambaç anne beni yakala dur oğlum bitiyor gel sende zıpla şu bu ben başka odaya gidiyorum zıplaya zıplaya bunlar peşimde öyle ordan oraya bitirdik 45 dkyı tam bitti eşim geldi yüzüm pancar gibi saçlarım havaya kalkmış ter kan içinde hiç güzel bir görüntü değildi :))))
Ne kadar hızlısın.
Rabbim hepsine şifa versin inşallah zayıfladıkça daha iyi olurİnşallah canım.
Aynen öyle.
Ayaklar 36 numara, taşmıyor bu bedeni.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bir-garip-fitik-hikayesi.1105814/ Bir de bu var ki en büyük sorunum bu şu anda.
Mesela yürüyüş yapmam gerek ama ben yürüyünce tamamen kilitleniyorum.
Şu Leslie'yi yapmak istiyorum ne zamandır ama korkuyorum.
Plates önermişlerdi geçen sene , onu bile tam anlamıyla yapamadım.
Bİr an düşündüm de, burada yazmam çok doğru mu bilemedim.
Sizi de demotive etmekten korktum bir an.
Kesinlikle aynı fikirdeyim.Yüzme en güzel spor
Amin canım, inşallah.Rabbim hepsine şifa versin inşallah zayıfladıkça daha iyi olur
Birlikte yapacağız inşallahAmin canım, inşallah.
Esas zayıflama motivasyonum bu zaten.
Zayıflayınca tüm ağrılarım geçecekmiş gibi hissediyorum ve bu sebeple de zayıflamak için elimden geleni yapıyorum.
Düşün ki ben bunları yaşadığımda 67 kilo idim. Geçen hafta 72,6kg. Ki alınan her 1 kilo, bele 7 kilo baskı yapıyor.
Kahve candır.Kahveyi içeli 2 saat oldu
allahım mucize gibi hala tokummmm
Birlikte yapacağız inşallah
Kahveyi içeli 2 saat oldu
allahım mucize gibi hala tokummmm
ben de kalkıp bir kahve yapayım bariKahve candır.
Benim bugüne kadar (normal hayatta da) bu kadar az yememi ben hep kahveye bağladım zaten..
Kimileri çay ile yaşar, ben de kahveyle.
Afiyetler olsun.ben de kalkıp bir kahve yapayım bari
Yap yap afiyet olsunben de kalkıp bir kahve yapayım bari
dikkat et kendine canım çok az onlar hasta olmaBen de bugün metabolik balansa başladım. İlk iki gün detoks, vücudu yeni beslenme şekline alıştırmak amacıyla. Bugün sadece 3 öğünde 2 şer adet elma yemem gerekiyor. Tuvalete bile gidecek halim yokbazı insanlar yemeden nasıl yaşıyorlar anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?