Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kilo verdikçe diğer sağlık sorunlarında da düzelme olacaktır. En önemlisi sağlık oldun.

kilo verdikçe diğer sağlık sorunlarında da düzelme olacaktır. En önemlisi sağlık oldun.
İnşallah canım.
Aynen öyle.
Ayaklar 36 numara, taşmıyor bu bedeni.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bir-garip-fitik-hikayesi.1105814/ Bir de bu var ki en büyük sorunum bu şu anda.

Mesela yürüyüş yapmam gerek ama ben yürüyünce tamamen kilitleniyorum.
Şu Leslie'yi yapmak istiyorum ne zamandır ama korkuyorum.

Plates önermişlerdi geçen sene , onu bile tam anlamıyla yapamadım.

Bİr an düşündüm de, burada yazmam çok doğru mu bilemedim.
Sizi de demotive etmekten korktum bir an.

Patavatsız olmak böyle bir şey işte.
Sen hiç takma kafana kuzum.
Bir tane olsun, tam olsun..

Ne kadar hızlısın.

yaşadıklarının hepsini okudum.. yine de şükretmesin ki MS çıkmamış. Ben olsaydım Doktorun önereceği sporun dışına çıkamazdım.

csi uyanmadın mı şekerim nerelerdesin
Saat 8:00'de uyandım canım da, henüz kalkar kalkmaz burayı açma alışkanlığı olmadı

Sabah kalktım m...s'a gittim ve senin için baktım, hala portakallı beyaz çay var. Yeşil çayım azalmıştı, onu aldım.
Arabay orada braktım yürüyerek ayakkabıcıya , asm'ye ve ezcaneye gittim. İşlerimi hallettim.

Sonra kahvaltımı yaparken Müge Anlı'yı seyrettim.
Aralarda veranda yıkadım, çiçekleri suladım, 1 adet Türk kahvemi içtim, kızın bitmeyen hırkasını örmeye devam ettim.

Nelerden sonra aklma geldi burayı açmak, özür.

yaşadıklarının hepsini okudum.. yine de şükretmesin ki MS çıkmamış. Ben olsaydım Doktorun önereceği sporun dışına çıkamazdım.
Ben de aynen öyle yapıyorum işte canım.
Plates önermişti, zorlanırsan bırak demişti. Bir kaç ders sonrası bıraktım.

Güzel havalarda bisiklete biniyorum.
Yazın da bol bol sırt üstü yüzme (balık atlamak yasak)

Yüzme en güzel spor

wawwww hemencıkte başlamışsın regli oldum ağrım var ama ona rağmen spor yapacammm

aynen bende böyle oldummmmmmm
Nazar etme nolur
Çalış seninde olur

Azıcık havalanıyım
wawww harikasın yansın yağlarrrr

tunaydın kızlar, okula gidip programımı aldım o arada oglumla parka da gittik, biraz yuruyus oldu hem, havalar mis gibi, boyle olunca insanın motivasyonu artıyor
Aynen valla kışın sakinliği güzel ama güneş bir başka
Aynısı aynısı komedi resmen biri beni görse napıyor bu der

Ne kadar hızlısın.

Rabbim hepsine şifa versin inşallah zayıfladıkça daha iyi olur

Rabbim hepsine şifa versin inşallah zayıfladıkça daha iyi olur
Amin canım, inşallah.
Esas zayıflama motivasyonum bu zaten.
Zayıflayınca tüm ağrılarım geçecekmiş gibi hissediyorum ve bu sebeple de zayıflamak için elimden geleni yapıyorum.

Düşün ki ben bunları yaşadığımda 67 kilo idim. Geçen hafta 72,6kg. Ki alınan her 1 kilo, bele 7 kilo baskı yapıyor.

Birlikte yapacağız inşallah

dikkat et kendine canım çok az onlar hasta olma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…