Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar temizliğe kadın alma konuşulmuş ben de çalıştığım için büyük temizliğe alırım sadece fiyatlar çok artmış geçen yıl 140 liraydı bu yıl 180 liraya geliyorlar.camlar, perde, halı gibi büyük temizlikte alıyorum sadece yoksa çalıştığımı temizliğe ödemiş olurum

Küçük yerde yaşamanın faydaları.

Burada 150tl'ye geliyorlar iki kişi. Gerçi kış başından beri almadım belki zam yapmışlardır.
Ben de 3 ayda bir alıyorum. Sadece camlar önemli çünkü.
Halıları dışarıda yıkatıyorum.

canım önce sağlık çok geçmiş olsun öncelikle , yavaş tempolu yürüyüşler yap sadece kendini zorlama ..

Taaaaaaaaaaa sabahtan alıntılamıştım. Araya hastalar girince bu saate kalmış. Saat 14:50 olmuş yaaaaaaaaaaaa koşturuyor resmen

Kalkayim ogle yemegi hazirligi baslasin evi toparlayayim ara ara ugrarim...kizim okula basliyor onu hazirliyacam esim öğle gelip götürecek.....sonrada spor yapayim )
Seni sabah sabah böyle dinç görmek harika geldi bana

Çok fenasın sen var ya sennnnn

teşekkür ederim canım dün baktım m... bulamadım.. eşim aktardan almış bir kutu şimdi onu deniyecem

Reactions: csi
canım önce sağlık çok geçmiş olsun öncelikle , yavaş tempolu yürüyüşler yap sadece kendini zorlama ..
Gezer gibi yürüyünce sorun yok ama uzun mesafe olmamalı.
Bugün 20 dakika salına salına yürüdüm.
Ama bir ara sitedeki kızlarla 4,5 km yürüyorduk gün aşırı.
Baktım kilitleniyorum, bıraktım.

Çok teşekkürler canım.

Nazar etme nolur
Çalış seninde olur

Azıcık havalanıyım

Aynen valla kışın sakinliği güzel ama güneş bir başka

Aynısı aynısı komedi resmen biri beni görse napıyor bu der

bende sporumu yaptımda geldim 45 dakika tempolu yürüyüş yaptım , 15 dakikada eliptik yaptım .... karnım ağrıya ağrıya yaptım

sağol canım , tek endişem çarşamba babam geliyor .....asla düzenimi bozmayacam ama o düzeni oluşturabilmek içinde ayrıca efor harcıyacam )

Kızlar tüm geçmişi okudum ama yaptığım alıntılar programı kapatınca gitmiş. Birisi temizliği sormuş. Ben normalde bir ay öncesine kadar kendim yapıyordum her işi. Bir kaç defa Konya' da yaşarken almıştım ama nedense hiç içime sinmemişti. Temizlendikten sonra bile sanki her yer pismiş gibi geliyordu. O nedenle kendim temizliyordum. Ama son dönemlerde hayatım öyle tempolu bir hal aldı ki artık temizlik yapamaz oldum. Bir arkadaşın tavsiyesiyle birini buldum. İlk gün geldi sabah 08:00 den akşam 17:00 ye kadar yetişmedi çünkü evim oldukça büyük. Balkonlarım baştan aşağıya cam. Tüm camları sildi. Halımı sildi derken ev yarım kaldı. Kalanları ben toparladım biraz ama bir hafta sonra tekrar aldım. Bu kez diğer tarafları da bitirdi. Bu 3. gelişi. Eli yavaş ama sanki kendi evi gibi temizliyor. Tertemiz oluyor her yer pırıl pırıl. Benim de içim rahat ediyor. Sanırım en az ücreti ben veriyorum. İlk geldiği gün 150 verdim normalde tarifem 130 lira dedi. Evin tamamı bitmeyince bir de iki haftada bir alacağım için artık 130 veriyorum.

@csi canım konunu okumadım ama hastalıkla ilgili olduğunu düşünüyorum. Açtım birazdan okuyacağım inşallah. Geçmiş olsun öncelikle. Zayıfladıkça sağlığının yerine geleceğine inanıyorum. İnşallah her şey bundan sonra çok daha güzel olacak

@Phoenix_32 cuma günü tartıda görüşelim şekerim

Pist baksana yarışalım mı

sağol canım , tek endişem çarşamba babam geliyor .....asla düzenimi bozmayacam ama o düzeni oluşturabilmek içinde ayrıca efor harcıyacam )

İşte o harcayacağın ekstra efor sana ödül olarak geri dönecek.

Akkat canım sana bunu kim tavsiye etti? Ben hiç uygun bulmuyorum bunu dikkat et kendine lütfen.

ada81 pro üye olmanın avantajı ne? Ne kadar ödüyorsun canım?
canım , birkereye mahsus 50 tl ödemiştim geçen yıl başka ücreti yok ama bu yıl ne kadar bilmiyorum ....
istediğin yazı karakterini seçebiliyorsun sürekli o karateri ve rengi kullanabiliyorsun..
hızlı msj olayı var sürekli msj atabiliyorsun bekleme yok yani sanırım önceden bi 30 sn bekliyordum....
başkada bilmiyorum bide görünmeden sayfaları gezebiliyorsun diye biliyorum... sizlerin geldiğini ben aşağıda görebiliyorum adınız çıkıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…