kahve candırKahve candır.
Benim bugüne kadar (normal hayatta da) bu kadar az yememi ben hep kahveye bağladım zaten..
Kimileri çay ile yaşar, ben de kahveyle.
Sorma, şu iki günü atlatırsam kaçamaksız bir şekilde, gerisi çok kolay. Sabahtan beri kaç sefer buzdolabına elim gitti ama taviz vermedimdikkat et kendine canım çok az onlar hasta olma
Hiç bişey yemeyecek misinSorma, şu iki günü atlatırsam kaçamaksız bir şekilde, gerisi çok kolay. Sabahtan beri kaç sefer buzdolabına elim gitti ama taviz vermedim
Küçük yerde yaşamanın faydaları.kızlar temizliğe kadın alma konuşulmuş ben de çalıştığım için büyük temizliğe alırım sadece fiyatlar çok artmış geçen yıl 140 liraydı bu yıl 180 liraya geliyorlar.camlar, perde, halı gibi büyük temizlikte alıyorum sadece yoksa çalıştığımı temizliğe ödemiş olurum
Afiyetler olsun.kahve candırben de içeceğim şimdi.
canım önce sağlık çok geçmiş olsun öncelikle , yavaş tempolu yürüyüşler yap sadece kendini zorlama ..İnşallah canım.
Aynen öyle.
Ayaklar 36 numara, taşmıyor bu bedeni.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bir-garip-fitik-hikayesi.1105814/ Bir de bu var ki en büyük sorunum bu şu anda.
Mesela yürüyüş yapmam gerek ama ben yürüyünce tamamen kilitleniyorum.
Şu Leslie'yi yapmak istiyorum ne zamandır ama korkuyorum.
Plates önermişlerdi geçen sene , onu bile tam anlamıyla yapamadım.
Bİr an düşündüm de, burada yazmam çok doğru mu bilemedim.
Sizi de demotive etmekten korktum bir an.
Seni sabah sabah böyle dinç görmek harika geldi banaKalkayim ogle yemegi hazirligi baslasin evi toparlayayim ara ara ugrarim...kizim okula basliyor onu hazirliyacam esim öğle gelip götürecek.....sonrada spor yapayim)
senede bir ay peki yeterli oluyor mu Türkiye’de devam ediyor mu dil öğrenmeye? Ne güzel düşünmüş eşin ilgili bir baba anlaşılan inşallah yazın gelirsen bizde burada olursak ki muhtemelen tatilde oluruz bize gelirsiniz çaya çorbaya :)
bende dünden beri bakamadım çocuklardan fırsatım olmadı epey kaynatmışlar oku oku bitiremedim
ya evet spor yarışlarını bırakmayalım insan daha motive oluyor ben gazla çalışan biriyim zaten :)
evet Pazar günü süpürge açmak gürültü yapmak yasak polis çağırabilirler onların Pazar günü dinlenme günü saygı gösteriyoruz
ben eşime bıraktım bir kere geldiğinde o yatak odasında uyuyor çocukta masanın altında yer de uyuyor ve cam üstten açık donmuş çocuk aklımı kaybediyordum sinirden
vur vur vur
teşekkür ederim canımSaat 8:00'de uyandım canım da, henüz kalkar kalkmaz burayı açma alışkanlığı olmadı
Sabah kalktım m...s'a gittim ve senin için baktım, hala portakallı beyaz çay var. Yeşil çayım azalmıştı, onu aldım.
Arabay orada braktım yürüyerek ayakkabıcıya , asm'ye ve ezcaneye gittim. İşlerimi hallettim.
Sonra kahvaltımı yaparken Müge Anlı'yı seyrettim.
Aralarda veranda yıkadım, çiçekleri suladım, 1 adet Türk kahvemi içtim, kızın bitmeyen hırkasını örmeye devam ettim.
Nelerden sonra aklma geldi burayı açmak, özür.
Gezer gibi yürüyünce sorun yok ama uzun mesafe olmamalı.canım önce sağlık çok geçmiş olsun öncelikle , yavaş tempolu yürüyüşler yap sadece kendini zorlama ..
bende sporumu yaptımda geldim 45 dakika tempolu yürüyüş yaptım , 15 dakikada eliptik yaptım .... karnım ağrıya ağrıya yaptım
Nazar etme nolur
Çalış seninde olur
Azıcık havalanıyım
Aynen valla kışın sakinliği güzel ama güneş bir başka
Aynısı aynısı komedi resmen biri beni görse napıyor bu der
Bugün toplam 1 kg elma, üç öğüne bölünmüş olarak. Kahve çay serbest.Hiç bişey yemeyecek misin
Kahveyi içeli 2 saat oldu
allahım mucize gibi hala tokummmm
bende sporumu yaptımda geldim 45 dakika tempolu yürüyüş yaptım , 15 dakikada eliptik yaptım .... karnım ağrıya ağrıya yaptım
sağol canım , tek endişem çarşamba babam geliyor .....asla düzenimi bozmayacam ama o düzeni oluşturabilmek içinde ayrıca efor harcıyacamTaaaaaaaaaaa sabahtan alıntılamıştım. Araya hastalar girince bu saate kalmış. Saat 14:50 olmuş yaaaaaaaaaaaa koşturuyor resmen
Seni sabah sabah böyle dinç görmek harika geldi bana
Çok fenasın sen var ya sennnnn
sağol canım , tek endişem çarşamba babam geliyor .....asla düzenimi bozmayacam ama o düzeni oluşturabilmek içinde ayrıca efor harcıyacam)
canım , birkereye mahsus 50 tl ödemiştim geçen yıl başka ücreti yok ama bu yıl ne kadar bilmiyorum ....ada81 pro üye olmanın avantajı ne? Ne kadar ödüyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?