Yoooookkk yarış yapmam etli ekmek yiye yiye geçerim moralin bozulurKızlar tüm geçmişi okudum ama yaptığım alıntılar programı kapatınca gitmiş. Birisi temizliği sormuş. Ben normalde bir ay öncesine kadar kendim yapıyordum her işi. Bir kaç defa Konya' da yaşarken almıştım ama nedense hiç içime sinmemişti. Temizlendikten sonra bile sanki her yer pismiş gibi geliyordu. O nedenle kendim temizliyordum. Ama son dönemlerde hayatım öyle tempolu bir hal aldı ki artık temizlik yapamaz oldum. Bir arkadaşın tavsiyesiyle birini buldum. İlk gün geldi sabah 08:00 den akşam 17:00 ye kadar yetişmedi çünkü evim oldukça büyük. Balkonlarım baştan aşağıya cam. Tüm camları sildi. Halımı sildi derken ev yarım kaldı. Kalanları ben toparladım biraz ama bir hafta sonra tekrar aldım. Bu kez diğer tarafları da bitirdi. Bu 3. gelişi. Eli yavaş ama sanki kendi evi gibi temizliyor. Tertemiz oluyor her yer pırıl pırıl. Benim de içim rahat ediyor. Sanırım en az ücreti ben veriyorum. İlk geldiği gün 150 verdim normalde tarifem 130 lira dedi. Evin tamamı bitmeyince bir de iki haftada bir alacağım için artık 130 veriyorum.
@csi canım konunu okumadım ama hastalıkla ilgili olduğunu düşünüyorum. Açtım birazdan okuyacağım inşallah. Geçmiş olsun öncelikle. Zayıfladıkça sağlığının yerine geleceğine inanıyorum. İnşallah her şey bundan sonra çok daha güzel olacak
@Phoenix_32 cuma günü tartıda görüşelim şekerim
Pist baksana yarışalım mı
Yoooookkk yarış yapmam etli ekmek yiye yiye geçerim moralin bozulur
inşallah canımmm bakalım bu cuma tartı nediyecekİşte o harcayacağın ekstra efor sana ödül olarak geri dönecek.
sen konyalımısın kız etli ekmekkkkYoooookkk yarış yapmam etli ekmek yiye yiye geçerim moralin bozulur
Tartı demişken, ben bir yerlerde şu kilo kaybı yüzde hesaplaması formülünü görmüştüm.inşallah canımmm bakalım bu cuma tartı nediyecek
Hiççç gaza getirmeye çalışmaYok yanlış tanımışsın beni hiç moralim bozulmaz aksine sevinirim ne güzel etli ekmekle kilo verebiliyorsan
Ama hiç sanmıyorum
Yoookkk sadece ikamet ediyorum.sen konyalımısın kız etli ekmekkkk)
Bu metabolik balans denen bir program, yıllar önce doktor eşliğinde uygulamıştım. Kan değerlerinize göre bir liste çıkıyor, yemeniz yada yememeniz gereken yiyecekler var. Programa başlamadan önce iki gün detoks yapılıyor, vücudu yeni programa hazırlamak için.Akkat canım sana bunu kim tavsiye etti? Ben hiç uygun bulmuyorum bunu dikkat et kendine lütfen.
Amiin Aynen öyle canım. Allah a havale ettim benAllah herkesin gönlüne göre versin boşver canım
rabbim herşeyin hayırlı vaktini bilir
Geçen hafta kilosu - bu hafta kilosu = farkTartı demişken, ben bir yerlerde şu kilo kaybı yüzde hesaplaması formülünü görmüştüm.
Şimdi bir türlü bulamıyorum. Nereye saklanmış ola ki?
Patavatsız olmak böyle bir şey işte.
Sen hiç takma kafana kuzum.
Bir tane olsun, tam olsun..
Geçen hafta kilosu - bu hafta kilosu = fark
Fark / geçen hafta kilosu X 100
Alıntılar şimdi geldi yaaaa şaka gibiBen de bugün metabolik balansa başladım. İlk iki gün detoks, vücudu yeni beslenme şekline alıştırmak amacıyla. Bugün sadece 3 öğünde 2 şer adet elma yemem gerekiyor. Tuvalete bile gidecek halim yokbazı insanlar yemeden nasıl yaşıyorlar anlayamıyorum.
Evren sana mesaj yazmam için beni dürtüyor resmen
Bence diyetisyenin dediği gibi yap. 3 gün 1 saat. O 4. gün sana sonra lazım olacak.haftanın 3 günü 1 saat yapabilirsin dedi... bende 4 gün yapmayı planlıyorum zaten ben haftanın 4 günü yapabiliyorum ....
Peki bu kez doktorla mı yapıyorsun?Bu metabolik balans denen bir program, yıllar önce doktor eşliğinde uygulamıştım. Kan değerlerinize göre bir liste çıkıyor, yemeniz yada yememeniz gereken yiyecekler var. Programa başlamadan önce iki gün detoks yapılıyor, vücudu yeni programa hazırlamak için.
En önemli kriter, kesinlikle ağıza bir lokma bile liste dışı birşey atmamak
90 dk tempolu yürüyüş tamamdır kizlar
Eklemeyi parantezi silip yapıyor duk değilmi kaptanHarikasın yaaaaa maşallah.
Kızlar şimdiden oluşturun puan listenizi spor yapanlarada81 akşama kadar eklene eklene çoğalır belki gören de gaza gelir gulenyuzumsunsen
Yok bu sefer aynı listeyi kendim yapıyorum. Euro’nun artmasıyla çok yüksek fiyatlara çıkmış programın fiyatı. Liste aynı liste, doktor sadece danışmanlık için bile çok yüksek fiyat verdi. Onun yerine burda her Cuma kontrol edersiniz siz beni. Üstüne para da vermem.Alıntılar şimdi geldi yaaaa şaka gibi
Evren sana mesaj yazmam için beni dürtüyor resmen
Bence diyetisyenin dediği gibi yap. 3 gün 1 saat. O 4. gün sana sonra lazım olacak.
Peki bu kez doktorla mı yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?