Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yoooookkk yarış yapmam etli ekmek yiye yiye geçerim moralin bozulur

Akkat canım sana bunu kim tavsiye etti? Ben hiç uygun bulmuyorum bunu dikkat et kendine lütfen.
Bu metabolik balans denen bir program, yıllar önce doktor eşliğinde uygulamıştım. Kan değerlerinize göre bir liste çıkıyor, yemeniz yada yememeniz gereken yiyecekler var. Programa başlamadan önce iki gün detoks yapılıyor, vücudu yeni programa hazırlamak için.
En önemli kriter, kesinlikle ağıza bir lokma bile liste dışı birşey atmamak

Alıntılar şimdi geldi yaaaa şaka gibi
Kilo konusunda kendime güvenmiyorum aslında LAydLiNe dan zayıfım sadece
Evren sana mesaj yazmam için beni dürtüyor resmen
haftanın 3 günü 1 saat yapabilirsin dedi... bende 4 gün yapmayı planlıyorum zaten ben haftanın 4 günü yapabiliyorum ....
Bence diyetisyenin dediği gibi yap. 3 gün 1 saat. O 4. gün sana sonra lazım olacak.
Peki bu kez doktorla mı yapıyorsun?

Napiyorsunuz kızlar ne kaynatmissiniz yaa sporumu yaptım düş aldım yemeğimi yedim geldim

csi canım ben sağlıkçıyım. Hastanede çalışıyorum. Uzun bir süre de Beyin Cerrahlarıyla iç içe çalıştım. Fıtıklarınla ilgili açtığın konuyu okudum. Ameliyat konusunda yanlış düşündüğünü söylemek isterim. Ama tabii ki karşına çıkacak olan doktorlar çok önemli. İnşallah karşına çok iyi doktorlar çıkarda kurtulursun bu hastalıktan. Eskiden insanlar çok korkarlardı fıtık ameliyatlarından ama artık tıp çok ilerledi. Mikrocerrahi bayağı iyi seviyelerde Türkiyede. Ama tabii ki doktor çok önemli. Şuan Kırıkkale' de yaşıyorum ve sorsan kendi hastanemdeki doktorlara güvenmiyorum. Ama Konya' da çok iyi beyin cerrahları vardı. Bence araştır bu işi çünkü fizik tedavi ve ağrı kesiciler bir yere kadar. Boşuna çekiyorsun bence o ağrıyı.

Yok bu sefer aynı listeyi kendim yapıyorum. Euro’nun artmasıyla çok yüksek fiyatlara çıkmış programın fiyatı. Liste aynı liste, doktor sadece danışmanlık için bile çok yüksek fiyat verdi. Onun yerine burda her Cuma kontrol edersiniz siz beni. Üstüne para da vermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…