Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar puanlarını puan listesine eklemeyi unutmayın. ada81 senden sonra ekleyen olmuş muydu?

Allah a havale ettim canım nasıl bir vicdan a sahiplerki bu tarz şeyleri kendilerine pirim yapıyorlar

Saf proteinde domates ve zeytin oluyor muydu? Ben görmeyeli dukan sanırım değişti biraz. Dünkü güncellemeyi okumadım belki orada yazıyordu. Yalnız dukan iyi hoşta çok fazla paketli gıda var menün de farkında mısın? Ayrıca o jambonlar felan bence çok sağlıksız. Yine de sen bilirsin ama bence onların yerine daha sağlıklı ve dukana uygun yiyecekler tüketebilirsin. Bir de dukan birasını tarif eder misin bana hiç bilmiyorum
Sağlık her şeyden önemli canım yavaş yavaş yap kendini zorlamadan. İyileştiğinde biz buradayız zaten hep birlikte zayıflıyoruz nasılsa aceleye gerek yok.
Dimi ama yaz yaz bitmiyor Ama ben hala senin şu form ekmeklerine takık durumdayım Kendine bence beyaz undan yapılmayan bir şey bul. Yanılmıyorsam eti formlar beyaz undan yapılıyor. Diyetisyen izin verdi biliyorum ama bu kez dinle beni eminim mutlu olacaksın. Mutlaka sana uygun beğeneceğin bir ekmek çeşidi vardır esmer undan yapılan. Hiç bilemedin evde kendin yapmayı dene. Hem sağlıklı olur
Senin kilon kaçtı canım
Aşağı yukarı aynıyız sanırım listeyi bende mi yapıyım napıyım
Bence çok güzel olur. Çünkü az yiyorsun. Böyle az yersen metabolizman yavaşlar.
16 yeni bitti canım. Aralık 2002 doğumlu.
11.sınıfta
Benim büyük kızımda 13 yaşında bakalım nasıl atlatacağız ergenlik dönemini seneye de liseye geçiş var. Küçükte 5,5 yaşında seneye o da 1. sınıfa başlayacak. Sanırım seneye iptalim ben
Helva hariç harika olmuş menün. Daha sık uğramaya çalış olur mu
İçli köfte aslına bakarsan bence diyette yenilebilir çünkü içi dışı sağlıklı. Ama miktar fazla olmuş. Büyüklüğü nasıldı bilmiyorum ama 3 değil de iki yiyebilirdin.
Ben ne dersen de bunu hiç beğenmedim canım.
Diyet arayışındayım. Metabolizmamı hızlandırmam gerek. Hep aynı beslendiğim için metabolizmam yavaşlamış.
Şükür biri daha söylediğime geldi. Diyet arama sadece sağlıklı beslen. Yememen gerekenler belli. Onları yeme yeterli. Üzerine bir de hareket edersen şakır şakır gider o fazlalıklar. Takımın ilk sayfasında yasaklı listesi var. Ona göz at lütfen.
Harika bir menü olmuş ama o az şekerli türk kahvesi olmamış. Şekeri tamamen çıkart hayatından olur mu
Kaptanim kabak tatlisini çok sevdigim için hayir diyemedim
Artık hayır demesini öğrenmeliyiz canım. Önce bir zayıflayalım ondan sonra zaten azar azar yiyeceğiz canımız ne çekerse. Ama önce zayıflamamız lazım.

Kızlar yarın ve çarşamba günü yarışım var yine. Okul yarışları olduğu için hafta içi oluyor. Tüm gün yüzme havuzundayım yine. Gelemem buraya. Öğle yemeğimi de yanımda götüreceğim bu kez. Dışarıda sağlıklı şeyler bulamıyorum. Akşama kadar çok kaynatmayın emi sonra okuması zor oluyor

4 şubat spor listesi

1-ada81
tempolu yürüyüş 45dk : 90 puan
eliptik 15dk = 60 puan

2_asya_01
90 dk tempolu yürüyüş: 225 puan

3- LAydLiNe :
2926 adım : 45 puan

4-merve4416
9000 adım: 135 puan

4 şubat spor listesi

1-ada81
eliptik 15dk = 60 puan

2_asya_01

3- LAydLiNe :

4-merve4416

5-Mayis24
5032 adım : 75 puan

Olsun olsun pert olmazsa kilolar gitmiyor ama çok yüklenmeyin kendinize yaaaaaa bazen çok abartıyorsunuz spor olayını. Yavaş yavaş olacak birden olmaz hiçbir şey.
Yaa bugün kafam bozuktu ya ondan yürüyüş e vurdum kendimi. Deşarj oldum kafamı bosalttim. 30 dk yapıyorum yoksa

4 şubat spor listesi

1-ada81
eliptik 15dk = 60 puan

2_asya_01

3- LAydLiNe :

4-merve4416

5-Mayis24
5032 adım : 75 puan

6-gulenyuzumsunsen
45 dk Leslie =135 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…