Tamam kaptanim mejaj alindiMenü güzel olmuş ama o fıstıklar olmamış. Yasak fıstık hem de akşam saatinde yeme canım bir daha. Puanlamayı da en son kim yazdıysa puanını onun arkasından ekle lütfen.
Olmustu ama kim hatirlamiyorum canim hebelemiydi acaba ?Kızlar puanlarını puan listesine eklemeyi unutmayın.ada81 senden sonra ekleyen olmuş muydu?
Olmustu ama kim hatirlamiyorum canim hebelemiydi acaba ?
Allah a havale ettim canım nasıl bir vicdan a sahiplerki bu tarz şeyleri kendilerine pirim yapıyorlarAynen canım hiç kafana takma böyle şeyleri. Allah nezman nasip ederse o zamn olur.rabbim yolundan ayırmasın yeterki .
bi evladın olmuş ya şükür devamı da gelir inş. Bazı insanlar gerçekten zevk alıyor böyle laf sokmaya malesef.rabbim kalplerini düzeltsin de artık insanları kırmaktan haya etsinler en güzel dua bu olur onlar için.
Saf proteinde domates ve zeytin oluyor muydu? Ben görmeyeli dukan sanırım değişti biraz. Dünkü güncellemeyi okumadım belki orada yazıyordu. Yalnız dukan iyi hoşta çok fazla paketli gıda var menün de farkında mısın? Ayrıca o jambonlar felan bence çok sağlıksız. Yine de sen bilirsin ama bence onların yerine daha sağlıklı ve dukana uygun yiyecekler tüketebilirsin. Bir de dukan birasını tarif eder misin bana hiç bilmiyorumBugünkü menümü veriyorum: (SP günü)
Sabah (9:00 civarı)
2 adet haşlanmış yumurta (bol baharatlı)
1 dilim hindi füme(fit yaşam)
1dilim dana jambon(fit yaşam)
bir miktar yağsız çökelek
2 adet cherry domates
4 adet yeşil zeytin
11:30 civarı
1 adet şekersiz Türk kahvesi
Öğlen (13:00 civarı)
1 kase yağsız yoğurt (ev yapımı)+ 2 yk yulaf kepeği (toz tarçın ile)
Arada bir yerde (15:30 civarı)
3 dilim Dana Jambon (fit yaşam)
Akşam (19:00)
1 tabak piliç çevirme (derileri alınmış ve geneli göğüs)
1lt Dukan birası ve iki bardak su bitti. Gün bitmeden bir kahve daha içeceğim sanırım.
Sağlık her şeyden önemli canım yavaş yavaş yap kendini zorlamadan. İyileştiğinde biz buradayız zaten hep birlikte zayıflıyoruz nasılsa aceleye gerek yok.bu hafta anlamsız bitmek bilmeyen ve yoğun kanamadan dolayı pek sıkı yapamadım menüleri hala lohusa sayılırım hasta olmaktan korktum.biraz azaldı şükür kanamam ve doktordan spor izni aldım yarından itibaren hafif spora da başlıyorum inşallah daha iyi giderim bundan sonra kızlar
Dimi ama yaz yaz bitmiyorBugun menu
Sabah 09.00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yarim salatalik
Yesillik
2 adet kızarmış form ekmek
Ara
1 yesil elma ve 6 badem
Ogle 12.30
6 yk kabak yemegi
Yarim kase yogurt
Biraz salata
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
1 muz ve bir ç.bardagi kefir
Aksam 18.20
1 tavuk bud firinda
Boool salata
Ara 21.00 (yapacam )
4 yk yogurt icine corekotu yagi ve zerdacal
2 bardak beyaz cayi ve rezene kimyon cayi icildi..
2.5 lt su icildi...LAydLiNe yaz yaz bitmiyor )
Spor
45 dakika tempolu yürüyüş yapildi.
15 dakika eliptik yapildi..
Bence çok güzel olur. Çünkü az yiyorsun. Böyle az yersen metabolizman yavaşlar.Senin kilon kaçtı canım
Aşağı yukarı aynıyız sanırım listeyi bende mi yapıyım napıyım
Benim büyük kızımda 13 yaşında bakalım nasıl atlatacağız ergenlik dönemini seneye de liseye geçiş var. Küçükte 5,5 yaşında seneye o da 1. sınıfa başlayacak. Sanırım seneye iptalim ben16 yeni bitti canım. Aralık 2002 doğumlu.
11.sınıfta
Helva hariç harika olmuş menün. Daha sık uğramaya çalış olur muBugünkü menum
Kahvaltı 8 buçukta
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 bardak süt
1 galeta
Saat 10 buçukta
1 avuç fındık ve çay
Saat 2 de
2ser dilim armut portakal
Saat 6 da
1 tane palamut
1 tabak kaşarlık mantar (akşamdan kalmıştı kaşar ekleyip yedik mecburen)
Salata
1 dilim kış helvası.tam çayın yanına kuru kayısı almak için dolabı açtım ki helva karşıma çıktı malesef üzgünüm.
Şu 2bucuk lt
Spor 15 dk leslie
15dk egzersiz
100 ip atlama
LAydLiNe
İçli köfte aslına bakarsan bence diyette yenilebilir çünkü içi dışı sağlıklı. Ama miktar fazla olmuş. Büyüklüğü nasıldı bilmiyorum ama 3 değil de iki yiyebilirdin.Bugünkü menüm
Sabah 10:00
1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, peynir
Ara 12.30
Yarım elma
Akşam 18:15
3 içli köfte, 1 kase yoğurt, biraz turşu, 1 bardak soda
1 kupa Beyaz çayımı içtim. Suyumu ölçmedim. Yolda olduğum için çok fazla içemedim.
Ben ne dersen de bunu hiç beğenmedim canım.1.gün detoks
08:30 2 elma
14:00 2 elma
19:00 2 elma ve büyük bir kase domates çorbası
3 tl su
Bugün telefonu elimden düşünemedim, şimdi kızım boynuma sarılmış dikkatimi çekmeye çalışıyor. Kaçıyorum ben kızlar.. şimdiden iyi geceler
Şükür biri daha söylediğime geldi. Diyet arama sadece sağlıklı beslen. Yememen gerekenler belli. Onları yeme yeterli. Üzerine bir de hareket edersen şakır şakır gider o fazlalıklar. Takımın ilk sayfasında yasaklı listesi var. Ona göz at lütfen.Diyet arayışındayım. Metabolizmamı hızlandırmam gerek. Hep aynı beslendiğim için metabolizmam yavaşlamış.
Harika bir menü olmuş ama o az şekerli türk kahvesi olmamış. Şekeri tamamen çıkart hayatından olur muİyi aksamlar kızlar bugün gelemedim
Bugünkü Menüm
Sabah 09.00
1 haslanmıs yumurta
1 kase yogurt
1 dilm kepekli ekmek
Ara 12.00 az şekerli türk kahvesi
Öglen 13.30
1 porsiyon Yumurtalı ıspanak
1 tane domates
Akşam 19.00
Yeşil salata
200 g Tavuk bonfile
Su 2.50 lt
Artık hayır demesini öğrenmeliyiz canım. Önce bir zayıflayalım ondan sonra zaten azar azar yiyeceğiz canımız ne çekerse. Ama önce zayıflamamız lazım.Kaptanim kabak tatlisini çok sevdigim için hayir diyemedim
Oyyyy anam oyyyayaklarım pert kızlar
Yaa bugün kafam bozuktu ya ondan yürüyüş e vurdum kendimi. Deşarj oldum kafamı bosalttim. 30 dk yapıyorum yoksaOlsun olsun pert olmazsa kilolar gitmiyor ama çok yüklenmeyin kendinize yaaaaaa bazen çok abartıyorsunuz spor olayını. Yavaş yavaş olacak birden olmaz hiçbir şey.
Bence çok güzel olur. Çünkü az yiyorsun. Böyle az yersen metabolizman yavaşlar.
Nedemek canim coook sevinirim birlikte yapmis oluruz ne guzellllada81 o zaman iznin varsa bende senle yapıyım canım listeyi
Anladım canım tamam o zaman haydi bismillahNedemek canim coook sevinirim birlikte yapmis oluruz ne guzellll
Her verdigi listeyi psylasirim seninle)) ama harfiyen uygulamak lazim ayyy bu ogunu atlayayim olmaz dedi dr ))
At bakim kaç adım atmışsınCok sükür evin yolunu buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?