akşam az olmuş onun dışında güzel menü09:00 1 elma
Kahvaltı 09:45
1 haş yumurta
1 dilim tahıllı ekmek
1 ceviz
Havuç domates salatalık marul
7 Zeytin
1 kk peynir
11:15 Türk kahvesi
15:30 1 tabak mantarlı tavuk sote
1 bardak ayran
Akşam 18:30
4 kaşık pırasa
1 kase yoğurt
2 lt su
1 lt yeşil çay soda
ay o oyuncakları kaldırıp çöpe aradım geliyor ya bizim de bir sürü malesefOyuncak dağlarını aşabilirsem evi süpüreceğim:)
zor oluyor malesef ama ben çok sıkmıyorum kendimi sadece abartı yememeye çalışıyorum ki emzirerek zayıflayayım. yoksa bebeğim küçük çok sıkı diyet yaparsam hem bebeğinin suyu azalabilir hem de ben toparlanmakta zorlanırımSen yeni anne misin canım?
Emzirirken zor olmuyor mu diet?
leblebi çok ise yarıyor ben daha önceki diyetlerimde de ara öğün olarak çok tüketirdim hem ağzını oylamıyor ve yeme istegimi baskılıyor hem de tok tutuyorDoyuyorum canım ben hatta zorla yiyorum o yumurtayı metabolizmam çalışsın diye. Dedim ya benim öğle ve ikindi arasına bir ara öğün koymam lazım. Onu da meyve yeyince acıkıyorum, ceviz ve fındık türü yemek istemiyorum çünkü fazla enerji veriyorlar o da kilo vermemi engelliyor. Yarın leblebi deneyeceğim. Akşam eve gelince gözüm dönüyor benim. Onu halledersem sorun kalmayacak. Bak mesela az önce krizdeydim resmen. İçimden bir ses kalk çikolata kavanozunu al kaşıkla diyor. Ama nasıl canım çekiyor anlatamam ama bu kez çok kararlıyım ellemedim hiçbir şeyi. Kahve içiyorum şuan.
tatlı krizini şöyle atlatabilirsin bir fincan leblebi ve 2 hurma yersen tatlı krizi çözülüyor ara öğüne de uygun. daha önce diyetisyenle gittiğimde ara öğünümde vardıYağsız peynir (çökelek) yaptım.
Onu yaparken 1 de Türk kahvesi içtim.
Canım feci tatlı istiyor.
Şu tatlı handikapını atlatabilirsem daha da kimse tutamaz beni.
Elleyebilirsin sorun yok elleyenler vardır belki destek olurdunDoyuyorum canım ben hatta zorla yiyorum o yumurtayı metabolizmam çalışsın diye. Dedim ya benim öğle ve ikindi arasına bir ara öğün koymam lazım. Onu da meyve yeyince acıkıyorum, ceviz ve fındık türü yemek istemiyorum çünkü fazla enerji veriyorlar o da kilo vermemi engelliyor. Yarın leblebi deneyeceğim. Akşam eve gelince gözüm dönüyor benim. Onu halledersem sorun kalmayacak. Bak mesela az önce krizdeydim resmen. İçimden bir ses kalk çikolata kavanozunu al kaşıkla diyor. Ama nasıl canım çekiyor anlatamam ama bu kez çok kararlıyım ellemedim hiçbir şeyi. Kahve içiyorum şuan.
Nasıl ya sabah çıktın evden hiç mi adım atmadın hep arabayla mı gezdin. Su yakıyor sizin araba herhLdeben atmadim ki araba atti
Nasıl ya sabah çıktın evden hiç mi adım atmadın hep arabayla mı gezdin. Su yakıyor sizin araba herhLde
Elleyebilirsin sorun yok elleyenler vardır belki destek olurdun
ben de şimdi doğum izindeyim hiç bitmesin istiyorum. hem ev hanımı hem de çalışan olmak zor.genel olarak kadın olmak zor aslındaBugün de çok yoğun gecti, yemek okul işleri, çamaşır, ütü derken ancak oğlumu uyuttum şimdi sıra geldi odaları mutfağı toplamaya
Emekli olmak istiyorum hem işten hem ev hanimligindan.
Elleyebilirsin sorun yok elleyenler vardır belki destek olurdun
Çok uzak kalmanın sonu
Diyetisyenin kim canım. Ben de uygun fiyatlı diyetisyen arıyorum.Bu arada listem geldi dolu dolu ,yarin basliyorum insallah kilo almam
Çok uzak kalmanın sonu
Nasıl eşinin yorumları çocuk bakmak kolay mıymış:)Biliyorsunuz bugün bakıcımın (eşimin) ilk iş günüydü sorunsuz atlattık çok şükür sadece uyutamamış. Öğlen eve gelince uyuttum yarım saatlik çabayla sonra yemek yiyip mutfağı topladım ve kızı da alıp işe gittim. bir saat çalışıp arkadaşa uğradım pturdum biraz eve geldim yemek vs mutfak işleri sonrası kızı uyutup koşu bandına çıktım ki 3. dakikamda kız ağlayarak uyandı neyse ki o ara babası geldi ona paslayıp yürüyüşümü yaptım.
Sanırım kızımın yıldızı çok düşük ne zaman dışarı çıksak ya da yabancı biri görse nazar alıyor o günü husursuz geçiriyor ve uykusunda ürküyor ağlayarak uyanıyor normalde az da uyusa çok uyumuş gibi mutlu kalkar
Velhasıl gelmeye fırsatım olmadıaz önce mutfağı topladım şuan kız ayağımda uyuyor ve ben pert haldeyim hemen yatacam inşallah
Canim online benimki tr den appi var cepte diyetisyen diye ayse tugba adiDiyetisyenin kim canım. Ben de uygun fiyatlı diyetisyen arıyorum.
Nasıl eşinin yorumları çocuk bakmak kolay mıymış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?