Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

akşam az olmuş onun dışında güzel menü
Oyuncak dağlarını aşabilirsem evi süpüreceğim:)
ay o oyuncakları kaldırıp çöpe aradım geliyor ya bizim de bir sürü malesef
Sen yeni anne misin canım?
Emzirirken zor olmuyor mu diet?
zor oluyor malesef ama ben çok sıkmıyorum kendimi sadece abartı yememeye çalışıyorum ki emzirerek zayıflayayım. yoksa bebeğim küçük çok sıkı diyet yaparsam hem bebeğinin suyu azalabilir hem de ben toparlanmakta zorlanırım
leblebi çok ise yarıyor ben daha önceki diyetlerimde de ara öğün olarak çok tüketirdim hem ağzını oylamıyor ve yeme istegimi baskılıyor hem de tok tutuyor

Yağsız peynir (çökelek) yaptım.
Onu yaparken 1 de Türk kahvesi içtim.

Canım feci tatlı istiyor.
Şu tatlı handikapını atlatabilirsem daha da kimse tutamaz beni.
tatlı krizini şöyle atlatabilirsin bir fincan leblebi ve 2 hurma yersen tatlı krizi çözülüyor ara öğüne de uygun. daha önce diyetisyenle gittiğimde ara öğünümde vardı

Elleyebilirsin sorun yok elleyenler vardır belki destek olurdun

Bugünkü menü olmayan menüm

Sabah
10 30
2 kücük ( pogaca seklinde) kendi yaptigim ekmek
Peynir zeytin marul

Ögle
15
Biraz kisir yogurt (malesef tuzu basmislar icine yiyemedim )
Üstüne peynir eritilmis ekmek

Aksam
19.30
Döner ekmek

Bütpn gün disarda olmanin ceremesi

Reactions: csi
Bugün de çok yoğun gecti, yemek okul işleri, çamaşır, ütü derken ancak oğlumu uyuttum şimdi sıra geldi odaları mutfağı toplamaya
Emekli olmak istiyorum hem işten hem ev hanimligindan.
ben de şimdi doğum izindeyim hiç bitmesin istiyorum. hem ev hanımı hem de çalışan olmak zor.genel olarak kadın olmak zor aslında

Ben cukura düştüm o yuzden cook gelemiyorum ) çukur izliyorum

madamhd canım nerelerdesinnnnn

Çok uzak kalmanın sonu

Biliyorsunuz bugün bakıcımın (eşimin ) ilk iş günüydü sorunsuz atlattık çok şükür sadece uyutamamış. Öğlen eve gelince uyuttum yarım saatlik çabayla sonra yemek yiyip mutfağı topladım ve kızı da alıp işe gittim. bir saat çalışıp arkadaşa uğradım pturdum biraz eve geldim yemek vs mutfak işleri sonrası kızı uyutup koşu bandına çıktım ki 3. dakikamda kız ağlayarak uyandı neyse ki o ara babası geldi ona paslayıp yürüyüşümü yaptım.

Sanırım kızımın yıldızı çok düşük ne zaman dışarı çıksak ya da yabancı biri görse nazar alıyor o günü husursuz geçiriyor ve uykusunda ürküyor ağlayarak uyanıyor normalde az da uyusa çok uyumuş gibi mutlu kalkar

Velhasıl gelmeye fırsatım olmadı az önce mutfağı topladım şuan kız ayağımda uyuyor ve ben pert haldeyim hemen yatacam inşallah

madamhd canım nerelerdesinnnnn

Çok uzak kalmanın sonu

Biliyorsunuz bugün bakıcımın (eşimin ) ilk iş günüydü sorunsuz atlattık çok şükür sadece uyutamamış. Öğlen eve gelince uyuttum yarım saatlik çabayla sonra yemek yiyip mutfağı topladım ve kızı da alıp işe gittim. bir saat çalışıp arkadaşa uğradım pturdum biraz eve geldim yemek vs mutfak işleri sonrası kızı uyutup koşu bandına çıktım ki 3. dakikamda kız ağlayarak uyandı neyse ki o ara babası geldi ona paslayıp yürüyüşümü yaptım.

Sanırım kızımın yıldızı çok düşük ne zaman dışarı çıksak ya da yabancı biri görse nazar alıyor o günü husursuz geçiriyor ve uykusunda ürküyor ağlayarak uyanıyor normalde az da uyusa çok uyumuş gibi mutlu kalkar

Velhasıl gelmeye fırsatım olmadı az önce mutfağı topladım şuan kız ayağımda uyuyor ve ben pert haldeyim hemen yatacam inşallah

Nasıl eşinin yorumları çocuk bakmak kolay mıymış:)

Nasıl eşinin yorumları çocuk bakmak kolay mıymış:)

Sabahları zorluğu yok zaten kızımın. 10a kadar uyuyor uyanınca yatakta biraz oynuyorlar sonra kaldırıp mamasını veriyor bezini değişip yürütece atıyor normalde kalktıktan bi saat sonra tekrar uykusu gelir ama beyfendi uyutamamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…