Ben de online arıyorum. İnstagramda 3 diyetisyenden danışmanlık aldım biri hoşuma gitti o da doğum yapacak inşallah 42 hafta oldu doğuramadı bi türlüCanim online benimki tr den appi var cepte diyetisyen diye ayse tugba adi
Maşallah ne güzel. Bizim sabah uyanmamız ve akşam uyumamız hep dert ev tımarhaneye dönüyorSabahları zorluğu yok zaten kızımın. 10a kadar uyuyor uyanınca yatakta biraz oynuyorlar sonra kaldırıp mamasını veriyor bezini değişip yürütece atıyornormalde kalktıktan bi saat sonra tekrar uykusu gelir ama beyfendi uyutamamış
Ne kadar ücreti ? Ben 2 haftalik aldim denemek icin gerci 1 liste sadece 2 hafta uygulayabilirim, memnun kalirsam 4 haftalik 2 listelik programida var onuda alirim belkiBen de online arıyorum. İnstagramda 3 diyetisyenden danışmanlık aldım biri hoşuma gitti o da doğum yapacak inşallah 42 hafta oldu doğuramadı bi türlü40 ı çıkınca alacak beni o zamana sen de toparlanırsın dedi ama ben çatlıcam o doğurana kadar
Maşallah ne güzel. Bizim sabah uyanmamız ve akşam uyumamız hep dert ev tımarhaneye dönüyor
Bu doğum yapcak olanın aylık 125 haftalık listeler veriyor ve istediğin zaman whatsapptan iletişim halinde oluyorsun. Ama bebek 6 aylık olana kadar yeni danışman almayacakmışNe kadar ücreti ? Ben 2 haftalik aldim denemek icin gerci 1 liste sadece 2 hafta uygulayabilirim, memnun kalirsam 4 haftalik 2 listelik programida var onuda alirim belki
Him güzele benziyor ,euro yüksek oldugu icin bana pahaliya gelmezBu doğum yapcak olanın aylık 125 haftalık listeler veriyor ve istediğin zaman whatsapptan iletişim halinde oluyorsun. Ama bebek 6 aylık olana kadar yeni danışman almayacakmış
Melda var ona 250 yatırmıştım geçen sene şimdi 300 olmuştur. Yine aylık ve 4 liste ama whatsappa çok geç dönüyordu.
Bir de ciran vardı. Ondan koruma programı aldım. Onun listelerinde yemekler yazıyordu. Mesela sabah mantarlo yumurta, öğle tavuk sote akşam ıspanak gibi yemek isimleri yazıyordu. O zaman 100 dü şimdi bilmiyorum.
Her zamanki gibi kaptan ıspanak dolu dolu bir yemek tabağı idi üstelik akşam 19:00 gibi 2-3 kuru köfte 1 bardak taze sıkma portakal suyu içtimNiye az yedin?
Dağıtmalarına hiç birşey demiyorum akşam uyurken topluyoruz o zamana kadar gönlünce oynuyorlar evde yürümek ne kadar zor olsa da kapıt kalemle uğraşmak daha iyi boşverAyyy cok iyi bilirim kizimda heryeri dagitirdi okula baslayinca cok duzene girdi... gerci simdide her yer kalem kagit makas offff
Şuan içim bir sorun yok aslında ama cuammgünü göreceğiz :))Menu cok az olmus canimmm...
BakLAydLiNe nediyecem okurken gozlerin yasaracak
Canim az yiyerek metani durduruyorsun çalışmıyor...
Saf proteinde domates ve zeytin oluyor muydu? Ben görmeyeli dukan sanırım değişti biraz. Dünkü güncellemeyi okumadım belki orada yazıyordu. Yalnız dukan iyi hoşta çok fazla paketli gıda var menün de farkında mısın? Ayrıca o jambonlar felan bence çok sağlıksız. Yine de sen bilirsin ama bence onların yerine daha sağlıklı ve dukana uygun yiyecekler tüketebilirsin. Bir de dukan birasını tarif eder misin bana hiç bilmiyorum
Sağlık her şeyden önemli canım yavaş yavaş yap kendini zorlamadan. İyileştiğinde biz buradayız zaten hep birlikte zayıflıyoruz nasılsa aceleye gerek yok.
Dimi ama yaz yaz bitmiyorAma ben hala senin şu form ekmeklerine takık durumdayım Kendine bence beyaz undan yapılmayan bir şey bul. Yanılmıyorsam eti formlar beyaz undan yapılıyor. Diyetisyen izin verdi biliyorum ama bu kez dinle beni eminim mutlu olacaksın. Mutlaka sana uygun beğeneceğin bir ekmek çeşidi vardır esmer undan yapılan. Hiç bilemedin evde kendin yapmayı dene. Hem sağlıklı olur
Bence çok güzel olur. Çünkü az yiyorsun. Böyle az yersen metabolizman yavaşlar.
Benim büyük kızımda 13 yaşında bakalım nasıl atlatacağız ergenlik dönemini seneye de liseye geçiş var. Küçükte 5,5 yaşında seneye o da 1. sınıfa başlayacak. Sanırım seneye iptalim ben
Helva hariç harika olmuş menün. Daha sık uğramaya çalış olur mu
İçli köfte aslına bakarsan bence diyette yenilebilir çünkü içi dışı sağlıklı. Ama miktar fazla olmuş. Büyüklüğü nasıldı bilmiyorum ama 3 değil de iki yiyebilirdin.
Ben ne dersen de bunu hiç beğenmedim canım.
Şükür biri daha söylediğime geldi. Diyet arama sadece sağlıklı beslen. Yememen gerekenler belli. Onları yeme yeterli. Üzerine bir de hareket edersen şakır şakır gider o fazlalıklar. Takımın ilk sayfasında yasaklı listesi var. Ona göz at lütfen.
Harika bir menü olmuş ama o az şekerli türk kahvesi olmamış. Şekeri tamamen çıkart hayatından olur mu
Artık hayır demesini öğrenmeliyiz canım. Önce bir zayıflayalım ondan sonra zaten azar azar yiyeceğiz canımız ne çekerse. Ama önce zayıflamamız lazım.
Saf proteinde domates ve zeytin oluyor muydu? Ben görmeyeli dukan sanırım değişti biraz. Dünkü güncellemeyi okumadım belki orada yazıyordu. Yalnız dukan iyi hoşta çok fazla paketli gıda var menün de farkında mısın? Ayrıca o jambonlar felan bence çok sağlıksız. Yine de sen bilirsin ama bence onların yerine daha sağlıklı ve dukana uygun yiyecekler tüketebilirsin. Bir de dukan birasını tarif eder misin bana hiç bilmiyorum
Sağlık her şeyden önemli canım yavaş yavaş yap kendini zorlamadan. İyileştiğinde biz buradayız zaten hep birlikte zayıflıyoruz nasılsa aceleye gerek yok.
Dimi ama yaz yaz bitmiyorAma ben hala senin şu form ekmeklerine takık durumdayım Kendine bence beyaz undan yapılmayan bir şey bul. Yanılmıyorsam eti formlar beyaz undan yapılıyor. Diyetisyen izin verdi biliyorum ama bu kez dinle beni eminim mutlu olacaksın. Mutlaka sana uygun beğeneceğin bir ekmek çeşidi vardır esmer undan yapılan. Hiç bilemedin evde kendin yapmayı dene. Hem sağlıklı olur
Bence çok güzel olur. Çünkü az yiyorsun. Böyle az yersen metabolizman yavaşlar.
Benim büyük kızımda 13 yaşında bakalım nasıl atlatacağız ergenlik dönemini seneye de liseye geçiş var. Küçükte 5,5 yaşında seneye o da 1. sınıfa başlayacak. Sanırım seneye iptalim ben
Helva hariç harika olmuş menün. Daha sık uğramaya çalış olur mu
İçli köfte aslına bakarsan bence diyette yenilebilir çünkü içi dışı sağlıklı. Ama miktar fazla olmuş. Büyüklüğü nasıldı bilmiyorum ama 3 değil de iki yiyebilirdin.
Ben ne dersen de bunu hiç beğenmedim canım.
Şükür biri daha söylediğime geldi. Diyet arama sadece sağlıklı beslen. Yememen gerekenler belli. Onları yeme yeterli. Üzerine bir de hareket edersen şakır şakır gider o fazlalıklar. Takımın ilk sayfasında yasaklı listesi var. Ona göz at lütfen.
Harika bir menü olmuş ama o az şekerli türk kahvesi olmamış. Şekeri tamamen çıkart hayatından olur mu
Artık hayır demesini öğrenmeliyiz canım. Önce bir zayıflayalım ondan sonra zaten azar azar yiyeceğiz canımız ne çekerse. Ama önce zayıflamamız lazım.
Konumuz dukan olduğundan, maalesef diyorumtatlı krizini şöyle atlatabilirsin bir fincan leblebi ve 2 hurma yersen tatlı krizi çözülüyor ara öğüne de uygun. daha önce diyetisyenle gittiğimde ara öğünümde vardı
o da iyiymiş, kilonun ruh halimi de agırlastırdıgı dogrudur.İmkansız bir şey o dediğin
Bu arada ben yıllarca çalışmaya razıyım hiç emeklilikte gözüm yok yeter ki kıpır kıpır incecik bir hatun olayım. Yani büyümeyeyim
izindeyken calısmak istiyordum, şimdi de iş zihnen ve bedenen yoruyor ve cocugumla olan vaktimi alıyor diye uzuluyorum, evet kadın olmak hele ki bu ulkede cok zor.ben de şimdi doğum izindeyim hiç bitmesin istiyorum. hem ev hanımı hem de çalışan olmak zor.genel olarak kadın olmak zor aslında
burcu ne yay mı yoksa.Biliyorsunuz bugün bakıcımın (eşimin) ilk iş günüydü sorunsuz atlattık çok şükür sadece uyutamamış. Öğlen eve gelince uyuttum yarım saatlik çabayla sonra yemek yiyip mutfağı topladım ve kızı da alıp işe gittim. bir saat çalışıp arkadaşa uğradım pturdum biraz eve geldim yemek vs mutfak işleri sonrası kızı uyutup koşu bandına çıktım ki 3. dakikamda kız ağlayarak uyandı neyse ki o ara babası geldi ona paslayıp yürüyüşümü yaptım.
Sanırım kızımın yıldızı çok düşük ne zaman dışarı çıksak ya da yabancı biri görse nazar alıyor o günü husursuz geçiriyor ve uykusunda ürküyor ağlayarak uyanıyor normalde az da uyusa çok uyumuş gibi mutlu kalkar
Velhasıl gelmeye fırsatım olmadıaz önce mutfağı topladım şuan kız ayağımda uyuyor ve ben pert haldeyim hemen yatacam inşallah
Dukan yeni güncelleme ile 1 tatlı kaşığı z. Yağı ya da 6-7 adet zeytin veriyor. Saf protein gününde max 2 cherry domates izni var canım. Diyorum ya, insafa gelmiş amca. Saf protein gününde özellikle sabah kahvaltısına bulunacak bir şey varsa, beraber düşünelim. Sabah körü de tavuk söğüş yiyemem ki
Ben "terrible 13" demiştim o döneme ki tam da liseye başladığı sene göçmüştük buraya. Allah'ım Allah'ım anlatılmaz yaşanır. Ama belki seninki rahat atlatır canım, kimbilir. Benimki pek çıtkırıldım idi, burada kabak çiçeği gibi açıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?