Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim online benimki tr den appi var cepte diyetisyen diye ayse tugba adi
Ben de online arıyorum. İnstagramda 3 diyetisyenden danışmanlık aldım biri hoşuma gitti o da doğum yapacak inşallah 42 hafta oldu doğuramadı bi türlü 40 ı çıkınca alacak beni o zamana sen de toparlanırsın dedi ama ben çatlıcam o doğurana kadar

Maşallah ne güzel. Bizim sabah uyanmamız ve akşam uyumamız hep dert ev tımarhaneye dönüyor

4 şubat spor listesi

1-ada81
tempolu yürüyüş 45dk : 90 puan
eliptik 15dk = 60 puan

2_asya_01
90 dk tempolu yürüyüş: 225 puan

3- LAydLiNe :
2926 adım : 45 puan

4-merve4416
9000 adım: 135 puan

5-Mayis24
5032 adım : 75 puan

6-gulenyuzumsunsen
45 dk Leslie =135 puan

7- madamhd
40 dk tempolu yürüyüş = 100 puan
2213 adım = 30 puan

Ne kadar ücreti ? Ben 2 haftalik aldim denemek icin gerci 1 liste sadece 2 hafta uygulayabilirim, memnun kalirsam 4 haftalik 2 listelik programida var onuda alirim belki

Ne kadar ücreti ? Ben 2 haftalik aldim denemek icin gerci 1 liste sadece 2 hafta uygulayabilirim, memnun kalirsam 4 haftalik 2 listelik programida var onuda alirim belki
Bu doğum yapcak olanın aylık 125 haftalık listeler veriyor ve istediğin zaman whatsapptan iletişim halinde oluyorsun. Ama bebek 6 aylık olana kadar yeni danışman almayacakmış
Melda var ona 250 yatırmıştım geçen sene şimdi 300 olmuştur. Yine aylık ve 4 liste ama whatsappa çok geç dönüyordu.
Bir de ciran vardı. Ondan koruma programı aldım. Onun listelerinde yemekler yazıyordu. Mesela sabah mantarlo yumurta, öğle tavuk sote akşam ıspanak gibi yemek isimleri yazıyordu. O zaman 100 dü şimdi bilmiyorum.

Him güzele benziyor ,euro yüksek oldugu icin bana pahaliya gelmez denerim belki

4 şubat pzt

9.00
1 kase yulaf lapası +1 elma karışımı

12.30
1 kepçe nohut yemeği
2 kaşık bulgur pilavı

16.00
1 orta,boy muz
10 badem

19.00
1 tabak y.fasulye
1 kase mercimek çorba
1 dilim tb ekmek

şekersiz çay ve kahve gün boyu içtim
en az 2 l su
30 dk yürüyüş

Ayyy cok iyi bilirim kizimda heryeri dagitirdi okula baslayinca cok duzene girdi... gerci simdide her yer kalem kagit makas offff
Dağıtmalarına hiç birşey demiyorum akşam uyurken topluyoruz o zamana kadar gönlünce oynuyorlar evde yürümek ne kadar zor olsa da kapıt kalemle uğraşmak daha iyi boşver

Dukan yeni güncelleme ile 1 tatlı kaşığı z. Yağı ya da 6-7 adet zeytin veriyor. Saf protein gününde max 2 cherry domates izni var canım. Diyorum ya, insafa gelmiş amca. Saf protein gününde özellikle sabah kahvaltısına bulunacak bir şey varsa, beraber düşünelim. Sabah körü de tavuk söğüş yiyemem ki

Ben "terrible 13" demiştim o döneme ki tam da liseye başladığı sene göçmüştük buraya. Allah'ım Allah'ım anlatılmaz yaşanır. Ama belki seninki rahat atlatır canım, kimbilir. Benimki pek çıtkırıldım idi, burada kabak çiçeği gibi açıldı.

İmkansız bir şey o dediğin

Bu arada ben yıllarca çalışmaya razıyım hiç emeklilikte gözüm yok yeter ki kıpır kıpır incecik bir hatun olayım. Yani büyümeyeyim
o da iyiymiş, kilonun ruh halimi de agırlastırdıgı dogrudur.

ben de şimdi doğum izindeyim hiç bitmesin istiyorum. hem ev hanımı hem de çalışan olmak zor.genel olarak kadın olmak zor aslında
izindeyken calısmak istiyordum, şimdi de iş zihnen ve bedenen yoruyor ve cocugumla olan vaktimi alıyor diye uzuluyorum, evet kadın olmak hele ki bu ulkede cok zor.

burcu ne yay mı yoksa.

4 şubat spor listesi

1-ada81
tempolu yürüyüş 45dk : 90 puan
eliptik 15dk = 60 puan

2_asya_01
90 dk tempolu yürüyüş: 225 puan

3- LAydLiNe :
2926 adım : 45 puan

4-merve4416
9000 adım: 135 puan

5-Mayis24
5032 adım : 75 puan

6-gulenyuzumsunsen
45 dk Leslie =135 puan

7- madamhd
40 dk tempolu yürüyüş = 100 puan
2213 adım = 30 puan

8.yumaknuro
20dk hafif tempolu yuruyus= 20 puan

Saat 3:11 silinen puanları topladım baştan kızlar. Sabah temize çekerim. Hazır 100 küsur sayfa okumuşken menüleri de kontrol edeyim dedim ama karıştırdım sonra kaldı

Eklentiler

• 0BDD06E3-7BEF-443C-BF3D-7D6DD03205FB.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 32

Canım ben Dukan yaptığım zaman sabah hindi füme içine peynir tost yapıyordum çok hoşuma gidiyordu. Fikir verir umarım.

Kızlar merhaba,
Hafta sonu gelemedim maalesef, kızların kursları ve dişçi kontrolleri vardı, hep dışarıdaydık. 15Gb İnternet paketimi bitirmişiz elbirliği ile şubat tatilinde, dışarıda kapattım interneti sadece evde wifi ile giriyorum. Ayın 10’unda yenilenecek paket.
Dün de eğitimim vardı, günde 6 saatten bu hafta hergün eğitim vereceğim. Şehir dışından gelenler de çok, kalabalık da oldu oldukça. Tahta kullanmaktan kollarım hala ağrıyor. Bu nedenle bu hafta ancak eğitimi halledeceğim inşallah, spora da haftaya kaldığım yerden devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…