Günaydın Kızlar
06:30 da kalkma şeysinin 2. Günü. Gerçi bugün 06:39 da zorla çıktım yataktan ama olsun çok geç kalmadım
Şekersiz 21 günün 2. günü nasıl geçecek acabaHem de havuzda olacağım bütün gün
yarışması kaptan?Kızlar yarın ve çarşamba günü yarışım var yine. Okul yarışları olduğu için hafta içi oluyor. Tüm gün yüzme havuzundayım yine. Gelemem buraya. Öğle yemeğimi de yanımda götüreceğim bu kez. Dışarıda sağlıklı şeyler bulamıyorum. Akşama kadar çok kaynatmayın emi sonra okuması zor oluyor
miktar da yazsa daha iyi olacak canım. Çok çok kötü değil..Bugünkü menü olmayan menüm
Sabah
10 30
2 kücük ( pogaca seklinde) kendi yaptigim ekmek
Peynir zeytin marul
Ögle
15
Biraz kisir yogurt (malesef tuzu basmislar icine yiyemedim )
Üstüne peynir eritilmis ekmek
Aksam
19.30
Döner ekmek
Bütpn gün disarda olmanin ceremesi
emziriyordun değil mi? Afiyet olsun güzel menüler.4 şubat pzt
9.00
1 kase yulaf lapası +1 elma karışımı
12.30
1 kepçe nohut yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
16.00
1 orta,boy muz
10 badem
19.00
1 tabak y.fasulye
1 kase mercimek çorba
1 dilim tb ekmek
şekersiz çay ve kahve gün boyu içtim
en az 2 l su
30 dk yürüyüş
ne Eğitimi veriyordun canım?Kızlar merhaba,
Hafta sonu gelemedim maalesef, kızların kursları ve dişçi kontrolleri vardı, hep dışarıdaydık. 15Gb İnternet paketimi bitirmişiz elbirliği ile şubat tatilinde, dışarıda kapattım interneti sadece evde wifi ile giriyorum. Ayın 10’unda yenilenecek paket.
Dün de eğitimim vardı, günde 6 saatten bu hafta hergün eğitim vereceğim. Şehir dışından gelenler de çok, kalabalık da oldu oldukça. Tahta kullanmaktan kollarım hala ağrıyor. Bu nedenle bu hafta ancak eğitimi halledeceğim inşallah, spora da haftaya kaldığım yerden devam.
Servis yok canım zaten 4 yaşında kreşe gidiyor hızlı yürüdüm mü 15 dkka oradayımcanım sen niye okula götürüyorsun,orada servis yok mu
1. sayfada canım4 şubat spor listesi
1-ada81
tempolu yürüyüş 45dk : 90 puan
eliptik 15dk = 60 puan
2_asya_01
90 dk tempolu yürüyüş: 225 puan
3- LAydLiNe :
2926 adım : 45 puan
4-merve4416
9000 adım: 135 puan
5-Mayis24
5032 adım : 75 puan
6-gulenyuzumsunsen
45 dk Leslie =135 puan
7- madamhd
40 dk tempolu yürüyüş = 100 puan
2213 adım = 30 puan
8.yumaknuro
20dk hafif tempolu yuruyus= 20 puan
9. Hebelee
40 dk tempolu yürüyüş
30 dk normal yürüyüş
1,5 saat ev temizliği
Puan tablosunu şuan bulmam çok zor
burcu ne yay mı yoksa.
Saat 3:11 silinen puanları topladım baştan kızlar. Sabah temize çekerim. Hazır 100 küsur sayfa okumuşken menüleri de kontrol edeyim dedim ama karıştırdım sonra kaldı
Puan tablosunu şuan bulmam çok zor
Teşekkürler1. sayfada canım
Tamam canım sağol.Saf proteinde domates ve zeytin oluyor muydu? Ben görmeyeli dukan sanırım değişti biraz. Dünkü güncellemeyi okumadım belki orada yazıyordu. Yalnız dukan iyi hoşta çok fazla paketli gıda var menün de farkında mısın? Ayrıca o jambonlar felan bence çok sağlıksız. Yine de sen bilirsin ama bence onların yerine daha sağlıklı ve dukana uygun yiyecekler tüketebilirsin. Bir de dukan birasını tarif eder misin bana hiç bilmiyorum
Sağlık her şeyden önemli canım yavaş yavaş yap kendini zorlamadan. İyileştiğinde biz buradayız zaten hep birlikte zayıflıyoruz nasılsa aceleye gerek yok.
Dimi ama yaz yaz bitmiyorAma ben hala senin şu form ekmeklerine takık durumdayım Kendine bence beyaz undan yapılmayan bir şey bul. Yanılmıyorsam eti formlar beyaz undan yapılıyor. Diyetisyen izin verdi biliyorum ama bu kez dinle beni eminim mutlu olacaksın. Mutlaka sana uygun beğeneceğin bir ekmek çeşidi vardır esmer undan yapılan. Hiç bilemedin evde kendin yapmayı dene. Hem sağlıklı olur
Bence çok güzel olur. Çünkü az yiyorsun. Böyle az yersen metabolizman yavaşlar.
Benim büyük kızımda 13 yaşında bakalım nasıl atlatacağız ergenlik dönemini seneye de liseye geçiş var. Küçükte 5,5 yaşında seneye o da 1. sınıfa başlayacak. Sanırım seneye iptalim ben
Helva hariç harika olmuş menün. Daha sık uğramaya çalış olur mu
İçli köfte aslına bakarsan bence diyette yenilebilir çünkü içi dışı sağlıklı. Ama miktar fazla olmuş. Büyüklüğü nasıldı bilmiyorum ama 3 değil de iki yiyebilirdin.
Ben ne dersen de bunu hiç beğenmedim canım.
Şükür biri daha söylediğime geldi. Diyet arama sadece sağlıklı beslen. Yememen gerekenler belli. Onları yeme yeterli. Üzerine bir de hareket edersen şakır şakır gider o fazlalıklar. Takımın ilk sayfasında yasaklı listesi var. Ona göz at lütfen.
Harika bir menü olmuş ama o az şekerli türk kahvesi olmamış. Şekeri tamamen çıkart hayatından olur mu
Artık hayır demesini öğrenmeliyiz canım. Önce bir zayıflayalım ondan sonra zaten azar azar yiyeceğiz canımız ne çekerse. Ama önce zayıflamamız lazım.
Çok zor oluyor artık çok yoruluyorumBu saatteay pardon ya sen zaten hiç uyumazdın ki
Hmm bu değişik fikirmiş canım, yarın yapayım.Canım ben Dukan yaptığım zaman sabah hindi füme içine peynir tost yapıyordum çok hoşuma gidiyordu. Fikir verir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?