Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yediklerime dikkat ediyorum ama,

8.00: 1 dl tt etmek, peynir, domates, 1/2 yumurta
13.30: peynir, domates, marul ile tt ekmekle sandviç (2 dl ekmek olmuştur) normalde yemek götürüyorum ama evde yoktu götürebileceğim yemek
19.30 bir büyük kase yeşil mercimekli şehriye çorbası, 1 dl ekmek, 1 küçük kase puding

Akşam bu kadar geç yemiyorum normalde, geçe kaldı çok açtım eve geldiğimde. Eğitimden eve gelmem 17.15 oldu küçük kızımı konuşma terapistine götürdüm, ancak bu saatte eve geldim. Ispanak vardı canım hiç istemedi çorba iyi geldi.

Kızlar hafta sonu gelmeyince 70 sayfa birikmiş aslında en baştan başladım okumaya ama bitiremedim. Bu hafta beni idare edin birazcık

Bu arada ada81 listeni gördüm, hayırlı olsun ben de listelere bağımlı daha iyi kilo verebiliyorum. İnşallah iyi kilo verirsin, güzel görünüyor listen.
Eskiden 2 defa Ayça Kayaya gitmiştim, onun listelerini ve kitabını çıkardım o mantıkla devam etmeye çalışıyorum.
Bugün: 6 tahıl, 3.5 et, 1 meyve, 1 süt oldu (bana ilkinde 5-4-2-2 ikincisinde 4-4-2-1 vermişti) +yada- 1 hakkım vardı. Fena olmadı bugün ama karbonhidratı biraz azaltmam lazım.

Günaydın Kızlar

06:30 da kalkma şeysinin 2. Günü. Gerçi bugün 06:39 da zorla çıktım yataktan ama olsun çok geç kalmadım

Şekersiz 21 günün 2. günü nasıl geçecek acaba Hem de havuzda olacağım bütün gün

Kolay gelsin canım.
Ben de 6.30’da uyanıyorum çocukları yolcu etmek için. Gerçi gece de uyanığım hep, pek uyuyamıyorum.

Günaydın.. yarışması kaptan?

miktar da yazsa daha iyi olacak canım. Çok çok kötü değil..

emziriyordun değil mi? Afiyet olsun güzel menüler.

ne Eğitimi veriyordun canım?

canım sen niye okula götürüyorsun,orada servis yok mu
Servis yok canım zaten 4 yaşında kreşe gidiyor hızlı yürüdüm mü 15 dkka oradayım
Burada ulaşım çok iyi heryere tramvay otobüs var küçücük çocuklar el ele okula yürüyerek gidiyor abartmıyorum 2.3. Sınıf öğrencileri kendi kendilerine tramvaya binebiliuorlar öyle eğitmişler

4 şubat spor listesi

1-ada81
tempolu yürüyüş 45dk : 90 puan
eliptik 15dk = 60 puan

2_asya_01
90 dk tempolu yürüyüş: 225 puan

3- LAydLiNe :
2926 adım : 45 puan

4-merve4416
9000 adım: 135 puan

5-Mayis24
5032 adım : 75 puan

6-gulenyuzumsunsen
45 dk Leslie =135 puan

7- madamhd
40 dk tempolu yürüyüş = 100 puan
2213 adım = 30 puan

8.yumaknuro
20dk hafif tempolu yuruyus= 20 puan

9. Hebelee
40 dk tempolu yürüyüş
30 dk normal yürüyüş
1,5 saat ev temizliği

Puan tablosunu şuan bulmam çok zor

1. sayfada canım

burcu ne yay mı yoksa.

Yengeç

Saat 3:11 silinen puanları topladım baştan kızlar. Sabah temize çekerim. Hazır 100 küsur sayfa okumuşken menüleri de kontrol edeyim dedim ama karıştırdım sonra kaldı

Bu saatte ay pardon ya sen zaten hiç uyumazdın ki

Puan tablosunu şuan bulmam çok zor

1. sayfaya kopyaladığını söylemişti kaptan. Oradan bakabilirsin canım.

09:00 yeşil çay (demleme aldım bu sefer hazır değil)
Peynir 1 yumurta haşlama
Çekirdekli üzümlü fındıklı kara ekmek

Ara saati unuttum
2 yemek kaşığı yoğurt
K.k peynir

16:30 ev yapımı lahana turşusu
Kıymalı ıspanak dolu dolu 1 tabak

19:00 2veya 3 fırında pırasalı kuru köfte
1 bardak taze sıkma kan portakalı

2,1 lt su

Günaydın kızlar dehşet uykum var sabaha kadar gezdirdi kendini bebi. Bu gün bi de oğlan okula erken gidecekmiş erken kalktık çok uykum var. Kalkar kalkmaz masada duran halley varmış onu attım ağzıma zor gün olacak benim için çok uykum var. Dün doktora gidecektik unuttum resmen bu gün gideceğiz bakalım randevusuz sıra gelir inşallah.

Tamam canım sağol.

4 şubat spor listesi

1-ada81
tempolu yürüyüş 45dk : 90 puan
eliptik 15dk = 60 puan

2_asya_01
90 dk tempolu yürüyüş: 225 puan

3- LAydLiNe :
2926 adım : 45 puan

4-merve4416
9000 adım: 135 puan

5-Mayis24
5032 adım : 75 puan

6-gulenyuzumsunsen
45 dk Leslie =135 puan

7- madamhd
40 dk tempolu yürüyüş = 100 puan
2213 adım = 30 puan

8.yumaknuro

9. Hebelee
40 dk tempolu yürüyüş
30 dk normal yürüyüş
1,5 saat ev temizliği

10-csi

Ev isi 60 dk-20 puan

Canım ben Dukan yaptığım zaman sabah hindi füme içine peynir tost yapıyordum çok hoşuma gidiyordu. Fikir verir umarım.
Hmm bu değişik fikirmiş canım, yarın yapayım.
Light kaşar yiyor muydun? Kimisi yasak diyor, kimisi serbest.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…