- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Biz mi puanlayacagiz canım. Puanlama listesi var mı.Buldum ben ekledim canım. Buradan devam ederler her halde.3oglanannesi sen de ekle canım listenin arkasına puanlamayı
Canım biz kendimiz devam edip eklicez anladığım kadarıyla. Ama kaç puan vereceğiz o liste yi bulamadım. En başta mi ki.4 şubat spor listesi
1-ada81
tempolu yürüyüş 45dk : 90 puan
eliptik 15dk = 60 puan
2_asya_01
90 dk tempolu yürüyüş: 225 puan
3- LAydLiNe :
2926 adım : 45 puan
Evet canım puanlama listesi ilk sayfadaCanım biz kendimiz devam edip eklicez anladığım kadarıyla. Ama kaç puan vereceğiz o liste yi bulamadım. En başta mi ki.
Çok zor oluyor artık çok yoruluyorum
madamhd tempolu yürüyüşte adım sayarı aktif hale getirdin mi yoksa yürüyüşten hariç mi bu adımların :)
allah yardımcın olsun canımGünaydın kızlar dehşet uykum var sabaha kadar gezdirdi kendini bebi. Bu gün bi de oğlan okula erken gidecekmiş erken kalktık çok uykum var. Kalkar kalkmaz masada duran halley varmış onu attım ağzımazor gün olacak benim için çok uykum var. Dün doktora gidecektik unuttum resmen bu gün gideceğiz bakalım randevusuz sıra gelir inşallah.
Ben yeni yaptım daha. Adanın listesini buldun mu sen dün?Bende kahvaltımı yaptım 45 dk önce .
Suyumu içiyorum
Evet canım onu yapıyoruMBen yeni yaptım daha. Adanın listesini buldun mu sen dün?
Peki excele puanları temize çekeyim diye girdiğimde puanların zaten orda olmasına, benim yanlışlıkla yeni kitap açmama ne demeli
Ben 100 küsur sayfayı boşuna mı okudum şimdi
Ben dün geçmişe bakarken bulamadıysan diye kaydetmiştim de ondan sordumEvet canım onu yapıyoruM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?