Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Demekki orası güvenli Türkiye gibi değil bizim burda sapığı organ mafyası madde bağımlısı her tür pislik var
Benim oğlumda 3. Sınıf ama 5 dakikalık mesafeye bile korkarak gönderiyorum bebek olmadan önce hep ben götürüp getiriyordum
Kızımın okulu 15-20 dk sürüyor yürüyerek ama çevreye güvenmediğimiz için mecbur servis tutuyoruz hemde kışın çok soğuk oluyor burası

4 şubat spor listesi

1-ada81
tempolu yürüyüş 45dk : 90 puan
eliptik 15dk = 60 puan

2_asya_01
90 dk tempolu yürüyüş: 225 puan

3- LAydLiNe :
2926 adım : 45 puan

4-merve4416
9000 adım: 135 puan

5-Mayis24
5032 adım : 75 puan

6-gulenyuzumsunsen
45 dk Leslie =135 puan

7- madamhd
40 dk tempolu yürüyüş = 100 puan
2213 adım = 30 puan

8.yumaknuro
20dk hafif tempolu yuruyus= 20 puan

9. Hebelee
40 dk tempolu yürüyüş = 100
30 dk normal yürüyüş = 30
1,5 saat ev temizliği = 30
Toplam 160

10-csi
20dk hafif tempolu yuruyus= 20 puan

Ev isi 60 dk-20 puan

11-zambak86
1 saat ev işi:20

1000 adım :15

Ben dün geçmişe bakarken bulamadıysan diye kaydetmiştim de ondan sordum
Ay canım ya
Allah razı olsun

Vaaaayyyy
13.takım bi Harika
ama
en çok zambaktan etkilendim

Şaka yapıyorum hareketin azı çoğu olmaz

gunaydın herkese 1 saat parka gıttık geldik o arada ben de yurumus oldum. yalnız bizimkinin huyu degıstı gece uyanmaya beni aramaya basladı, gun içinde de cok bunaltıyor o ne bune onu getirme oburu yerlere kendini atmalar, cıglıklar... tam 2-3 yas sendromu yasıyoruz, elime telefonu almamı istemiyor, simdi arada girdim hemen.
daha hazırlanıp okula gidecegim, sonra toplantı var, aksam yemegı vaktıme geliyor tam da

Allah yardımcı olsun canım sabrın bol olsun :)

Aynı durumları ben ve buradaki çoğu arkadaş yaşıyor sabırdan başka yapacak birşey yok büyüyor annesi :)
Nenesi dedesi bibisi yok mu arada onlara bıraksan sen de nefes alsan benimkileri babası 2 saat oyalasa dünyalar benim oluyor

Ayyy babam cikmis yola geliyor kendide geliyorum demiyor ablam dedi babam sana geliyor diye. .. anammmmm motoru taktim ev topluyorum yemek hazirligi yapiyorum...
Bugun reglimin ikinci gunu cook yogun oluyorum hic halim kalmadi...

Ayyy babam cikmis yola geliyor kendide geliyorum demiyor ablam dedi babam sana geliyor diye. .. anammmmm motoru taktim ev topluyorum yemek hazirligi yapiyorum...
Bugun reglimin ikinci gunu cook yogun oluyorum hic halim kalmadi...
Oyyy kolay gelsin canim ne güzel ben ailemi 3 senedir görmüyorum

Gonul83 canim unutmusum sana yazmayi,
Ev doktoru sanmiyorum.baksin ama bi sansini deneyebilirsin bence daha cok ernährungsberater lar biliyodur ama onlarda özele giriyo sigorta karsilamiyo

Allah yardımcı olsun canım sabrın bol olsun :)
Sağol cnm
Baba görevi dolayisiyla 2 haftada 1 haftasonu geliyor, o zamn biraz nefes alıyorum, babaannesi köyden çarşıya gelip bakıyor benim okul zamanımda zaten o iyi oluyor, arada dede de geliyor, gerçi bi düzen değişikliği oluyor sürekli o da kötü, büyüklerle cocuk büyütmek de sıkıntı, yaz tatilinde biraz rahatlarım artık.

İşlerimi bitirdim.
Yeni Melisa çiçeği aldım, onu da diktim.

Şİmdi günün ikinci kahvesini içeceğim.
Birazdan arkadaşlar gelecek, akşama yemekte bizdeler.

Önce tereyağı yapacağız (yayık makinesinde) sonra da balık yiyeceğiz (denizden babam çıksa yerim de hep tava yerim ilk defa buğulama yiyeceğim. Allah'ım neydi günahım). Hadi siz de gelin.

Geç girerim muhtemelen bugün kızlar, bilginiz olsun

selam kızlar bugün tuvalet banyo temizliği vardı onları hallettim..üstüne eliptik bisikletle spor yaptım 20 dakika.ama o sırada bebeğim ağlamış duymamışım ya çok uzukdum yavrum ağlamış gözlerinden yaş gelmiş kıyamam..
bugün spor yapınca kendimi daha kararlı hissettim spor diyetin olmazsa olması yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…