Peki excele puanları temize çekeyim diye girdiğimde puanların zaten orda olmasına, benim yanlışlıkla yeni kitap açmama ne demeli
Ben 100 küsur sayfayı boşuna mı okudum şimdi
Demekki orası güvenli Türkiye gibi değil bizim burda sapığı organ mafyası madde bağımlısı her tür pislik varServis yok canım zaten 4 yaşında kreşe gidiyor hızlı yürüdüm mü 15 dkka oradayım
Burada ulaşım çok iyi heryere tramvay otobüs var küçücük çocuklar el ele okula yürüyerek gidiyor abartmıyorum 2.3. Sınıf öğrencileri kendi kendilerine tramvaya binebiliuorlar öyle eğitmişler
Siz zayıflayın diyezaten sen niye vakit harcıyorsun ki böyle şeylere
Siz zayıflayın diye
Ya listeden alıp yazması kolay ona vakit harcamıyorum dün silindi gitti herkesin puanı diye baktım silinmemiş meğer
Ay canım yaBen dün geçmişe bakarken bulamadıysan diye kaydetmiştim de ondan sordum
4 şubat spor listesi
1-ada81
tempolu yürüyüş 45dk : 90 puan
eliptik 15dk = 60 puan
2_asya_01
90 dk tempolu yürüyüş: 225 puan
3- LAydLiNe :
2926 adım : 45 puan
4-merve4416
9000 adım: 135 puan
5-Mayis24
5032 adım : 75 puan
6-gulenyuzumsunsen
45 dk Leslie =135 puan
7- madamhd
40 dk tempolu yürüyüş = 100 puan
2213 adım = 30 puan
8.yumaknuro
20dk hafif tempolu yuruyus= 20 puan
9. Hebelee
40 dk tempolu yürüyüş = 100
30 dk normal yürüyüş = 30
1,5 saat ev temizliği = 30
Toplam 160
10-csi
20dk hafif tempolu yuruyus= 20 puan
Ev isi 60 dk-20 puan
11-zambak86
1 saat ev işi:20
1000 adım :15
Allah yardımcı olsun canım sabrın bol olsun :)gunaydın herkese 1 saat parka gıttık geldik o arada ben de yurumus oldum. yalnız bizimkinin huyu degıstı gece uyanmaya beni aramaya basladı, gun içinde de cok bunaltıyor o ne bune onu getirme oburuyerlere kendini atmalar, cıglıklar... tam 2-3 yas sendromu yasıyoruz, elime telefonu almamı istemiyor, simdi arada girdim hemen.
daha hazırlanıp okula gidecegim, sonra toplantı var, aksam yemegı vaktıme geliyor tam da
Aynı durumları ben ve buradaki çoğu arkadaş yaşıyor sabırdan başka yapacak birşey yok büyüyor annesi :)gunaydın herkese 1 saat parka gıttık geldik o arada ben de yurumus oldum. yalnız bizimkinin huyu degıstı gece uyanmaya beni aramaya basladı, gun içinde de cok bunaltıyor o ne bune onu getirme oburuyerlere kendini atmalar, cıglıklar... tam 2-3 yas sendromu yasıyoruz, elime telefonu almamı istemiyor, simdi arada girdim hemen.
daha hazırlanıp okula gidecegim, sonra toplantı var, aksam yemegı vaktıme geliyor tam da
Ben bazen yarım saate razı oluyorumAynı durumları ben ve buradaki çoğu arkadaş yaşıyor sabırdan başka yapacak birşey yok büyüyor annesi :)
Nenesi dedesi bibisi yok mu arada onlara bıraksan sen de nefes alsan benimkileri babası 2 saat oyalasa dünyalar benim oluyor
Oyyy kolay gelsin canim ne güzel ben ailemi 3 senedir görmüyorumAyyy babam cikmis yola geliyor kendide geliyorum demiyor ablam dedi babam sana geliyor diye. .. anammmmm motoru taktim ev topluyorum yemek hazirligi yapiyorum...
Bugun reglimin ikinci gunu cook yogun oluyorum hic halim kalmadi...
Sağol cnmAllah yardımcı olsun canım sabrın bol olsun :)
Baba görevi dolayisiyla 2 haftada 1 haftasonu geliyor, o zamn biraz nefes alıyorum, babaannesi köyden çarşıya gelip bakıyor benim okul zamanımda zaten o iyi oluyor, arada dede de geliyor, gerçi bi düzen değişikliği oluyor sürekli o da kötü, büyüklerle cocuk büyütmek de sıkıntı, yaz tatilinde biraz rahatlarım artık.Aynı durumları ben ve buradaki çoğu arkadaş yaşıyor sabırdan başka yapacak birşey yok büyüyor annesi :)
Nenesi dedesi bibisi yok mu arada onlara bıraksan sen de nefes alsan benimkileri babası 2 saat oyalasa dünyalar benim oluyor
Ay nasıl dayanıyorsun ben senede 2 kere gittiğim oluyor neden o kadar bekledin özel değilse tabi sebebi çok zordur Emin’imOyyy kolay gelsin canim ne güzel ben ailemi 3 senedir görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?