- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Şimdiden Afiyet olsun arkadaşlarınızla gününüz güzel geçsin inşallahİşlerimi bitirdim.
Yeni Melisa çiçeği aldım, onu da diktim.
Şİmdi günün ikinci kahvesini içeceğim.
Birazdan arkadaşlar gelecek, akşama yemekte bizdeler.
Önce tereyağı yapacağız (yayık makinesinde) sonra da balık yiyeceğiz (denizden babam çıksa yerim de hep tava yerim ilk defa buğulama yiyeceğim. Allah'ım neydi günahım). Hadi siz de gelin.
Geç girerim muhtemelen bugün kızlar, bilginiz olsun
günahımız iştahlı olmak ve yemek yemeyi sevmekİşlerimi bitirdim.
Önce tereyağı yapacağız (yayık makinesinde) sonra da balık yiyeceğiz (denizden babam çıksa yerim de hep tava yerim ilk defa buğulama yiyeceğim. Allah'ım neydi günahım). Hadi siz de gelin.
Mecburiyet canim ilk sene bosnaya gittik degisiklik olsun dedik 2.sene oglumun okulunda problemler yasadik yaz okuluna gitmesi gerekti gecen senede 4.sipam dogdu :) bu senede ev alirsak nasil olcak bilmiyorummAy nasıl dayanıyorsun ben senede 2 kere gittiğim oluyor neden o kadar bekledin özel değilse tabi sebebi çok zordur Emin’im
ooooo bayağı olmuş canım Allah kavuştursun inşallahhhOyyy kolay gelsin canim ne güzel ben ailemi 3 senedir görmüyorum
afiyet olsun canım kolay gelsin bol keyifli vakitler geçirinİşlerimi bitirdim.
Bölgesellere puan verilmiyor canım5 subat spor listesi
MuMu85
30 dk leslie= 90 puan
4 dk karin egzersizi= 8 puan ( egzersiz yoktu platesden hesapladim )
Toplam=98 puan
Gidersiniz inşallah canım. Ben de annemlere gitmeyeli 4 seneyi geçti. Onlar geldiler 2 kere 1 hafta o kadarMecburiyet canim ilk sene bosnaya gittik degisiklik olsun dedik 2.sene oglumun okulunda problemler yasadik yaz okuluna gitmesi gerekti gecen senede 4.sipam dogdu :) bu senede ev alirsak nasil olcak bilmiyorummbiz arabayla gidiyoruz bide
Onada sükür canimGidersiniz inşallah canım. Ben de annemlere gitmeyeli 4 seneyi geçti. Onlar geldiler 2 kere 1 hafta o kadar
Ben bugün koşturmaktan öğle yemeği yemeği unutmuşum canım.afiyet olsun canım kolay gelsin bol keyifli vakitler geçirin
Sizin kızlar spor yapıyor benceHuu huu sesimi duyan var mıııı
Ay innnşalllahhhhhSizin kızlar spor yapıyor bence
Sen spor yapıyor musum zıpzıpa devam mı :)))Ay innnşalllahhhhh
Yok canım ya bu hafta ara verdim haftaya devam inşallah.Sen spor yapıyor musum zıpzıpa devam mı :)))
Ben bu hafta hiç yapamadım
Iyi yapmıssın canım arada dinlen haftaya devam edersin :)Yok canım ya bu hafta ara verdim haftaya devam inşallah.
Çocukları öğle uykusuna yatıramadımHuu huu sesimi duyan var mıııı
Benimde babam geldi yemek cay servisi yaptim... birazdan kizim ve esim gelir hoop bidaha yemek hazirla topla... 18.30 gibi kendime yemek hazirliyacam yani omrum mutfakta geciyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?