Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şimdiden Afiyet olsun arkadaşlarınızla gününüz güzel geçsin inşallah

günahımız iştahlı olmak ve yemek yemeyi sevmek

Ay nasıl dayanıyorsun ben senede 2 kere gittiğim oluyor neden o kadar bekledin özel değilse tabi sebebi çok zordur Emin’im
Mecburiyet canim ilk sene bosnaya gittik degisiklik olsun dedik 2.sene oglumun okulunda problemler yasadik yaz okuluna gitmesi gerekti gecen senede 4.sipam dogdu :) bu senede ev alirsak nasil olcak bilmiyorumm biz arabayla gidiyoruz bide

afiyet olsun canım kolay gelsin bol keyifli vakitler geçirin

Reactions: csi
Mecburiyet canim ilk sene bosnaya gittik degisiklik olsun dedik 2.sene oglumun okulunda problemler yasadik yaz okuluna gitmesi gerekti gecen senede 4.sipam dogdu :) bu senede ev alirsak nasil olcak bilmiyorumm biz arabayla gidiyoruz bide
Gidersiniz inşallah canım. Ben de annemlere gitmeyeli 4 seneyi geçti. Onlar geldiler 2 kere 1 hafta o kadar

Benimde babam geldi yemek cay servisi yaptim... birazdan kizim ve esim gelir hoop bidaha yemek hazirla topla... 18.30 gibi kendime yemek hazirliyacam yani omrum mutfakta geciyor )

İnan bende öyle. İşten geliyorum doğru mutfağa ye kaldır yemek yap tezgahı topla bi daha ye bi daha topla vs ah işte kadın olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…