Seni okudukça dertleniyorum aynısından bendede varEvet çocuklar tam 1,5 saatlik savaşına Ardından uyudular küçük çok diretti illaki kucağımda uyuyacak bende biraz alıyorum seviyorum öpüyorum yatağına koyuyorum gözünden uyku akıyor berduş berduş kalkıyor yataktan kucağıma geliyor elimde kalacaktı az kalsın sonumda yatağında uyudu kucağımda uyusun istemiyorum valla artık yatağına zor alıştı ufff çok yoruldum ha
Sorma bacı sorma allah onlara sağlık sıhhat güzel ahlak iyi huy akıl zeka versin bugünlerde geçecek büyüyecekler ama ben yaşlandım gerçekten içim göçtü sırt çocuk değil tabi ah şu gurbet gurbetSeni okudukça dertleniyorum aynısından bendede var
Diyetinde kola serbest miBugünkü menümü veriyorum: (PS günü)
Sabah (8:30civarı)
2 adet haşlanmış yumurta (bol baharatlı)
1 dilim hindi füme(fit yaşam)
1 dilim dana jambon(fit yaşam)
bir miktar yağsız çökelek
2 adet cherry domates
4 adet yeşil zeytin
11:30 civarı
1 adet şekersiz Türk kahvesi
Arada bir yerde (15:15 civarı)
1 kase yağsız yoğurt (ev yapımı)+ 2 yk yulaf kepeği (toz tarçın ile)
Akşam (19:00)
Palamut Buğulama+Fırında Mercan + Salata
1 bardak cola zero
1lt Dukan birası bile bitemedi hala. Çok yoğun ve yorucu bir gündü ve sıvı içme hedefimi bitirmeden yatmayı düşünmüyorum.
Ben yarı baygınım tek göz bakıyorumKitaba dalmışım ancak geldim kızlar uyumayan var mı.
Aynen allahım sağlık versinSorma bacı sorma allah onlara sağlık sıhhat güzel ahlak iyi huy akıl zeka versin bugünlerde geçecek büyüyecekler ama ben yaşlandım gerçekten içim göçtü sırt çocuk değil tabi ah şu gurbet gurbet
Bende öyleyim aynen yazıp uyuyacağım inş.Ben yarı baygınım tek göz bakıyorum
Hımm böyle bi durumda akşam ben olsam hiçbirşey yemezdim pişmanlığımdan ya bi yoğurt elma yer yatardım sen akşamda bulgur yiyerek iyiceee ..... gerisini demiyimMenümu yazayım ama öğlen epey kötü oldu kaptan ama yarından itibaren şekersiz 21 gün e başlıyorum inş.
Sabah 8 buçukta
1 kaşe çorba
Öğle 2 de
Malesef çocukları parka götürdüm komşular donanmış masayı sende de kilomu var hocam ye bişey olmaz dediler dayanamadım
1 börek 1pasta kurabiye kısır yedim.valla yazarken utanıyorum.
Akşam 6 da
1 kaşe çorba
1 tabak bulgur pilavı
Şu 2 lt
Spor 30dk dışarıda yürüyüş
15dk evde egzersiz
LAydLiNe
Evet canım.Diyetinde kola serbest mi
5 subat spor listesi
MuMu85
30 dk leslie= 90 puan
4 dk karin egzersizi= 8 puan ( egzersiz yoktu platesden hesapladim )
Toplam=98 puan
Ada81 1000 adim =15 puan
Hebelee
90 dk ev temizliği 30 puan
30 dk tempolu yürüyüş 75 puan
45 dk normal yürüyüş 45 puan
45 dk Leslie 135
Toplam 285 puan
Gulenyuzumsunsen
45 dk Leslie =135 puan
Merve4416
11000 adım =165 puan
LAydLiNe
9243 adım = 139 puan
Mayis24
6060 adım= 91 puan
Madamhd
1410 adım = 21 puan
Aynen.ben kaçırınca devamı geliyor canım malesef oyuzden hiç kaçamak yapmadan sıkı tutmam lazım.Hımm böyle bi durumda akşam ben olsam hiçbirşey yemezdim pişmanlığımdan ya bi yoğurt elma yer yatardım sen akşamda bulgur yiyerek iyiceee ..... gerisini demiyim
İçme onu ne faydası var ki boşverEvet canım.
Çok saçma ama Dukan tatlandırıcıyı sınırsız veriyor.
Millet yulaf kepeği ve tatlandırıcı ile ne tatlılar yapıyor görsen şaşarsın.
Ama ben tatlandırıcıya karşı olduğumdan bir tatlı delisi olarak hiç o toplara girmiyorum.
Ama bugün balık vardı. Balığın yanında 18 yaşımdan beri hep içtiğim şey belliydiOnu hiç içemeyeceğimden su ile de asla yemek istemediğimden zero içtim.
Misafirler gelirken sütlü nuriye getirmiş, ben de fırında helva yapmıştım.
Hiç canım istemedi. Arkadaşlar şok, ben şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?