Benim öyle bir huyum yok Allah’a şükür tadımlık bakabiliyorum diyet yapmadan önce de öyleydim sadece tadına baktığım gerisini getirmediğim şeyler olurduAynen.ben kaçırınca devamı geliyor canım malesef oyuzden hiç kaçamak yapmadan sıkı tutmam lazım.
Fırında helva balık sonrası olmazsa olmazımdı.İçme onu ne faydası var ki boşver
Sütlü Nuriye ve helva ikisi de süperler balığın yanında hiç helva denemedim halbuki çok balık yerdik biz gençliğimizde bekarken çocukken hatta babam tekneyle modadan denize adalara açılırdık balık tutardık ama babam öyle yemezdi
Ama İstanbul’a gittiğimde öyle deneyeceğim bir daha
Canım, bence listenin dışına çıkma. Bir dahaki diyetisyen görüşmende düzelttirirsin. Bir kere esneklik başladı mı sonrası gelir..Kizlar simdi bisey soracam ogle sebze yemeği bulmaktan zorlaniyorum..
Pirasa ve brokoli sevmem...
Karnabahar , ispanak, kabak, lahana yapiyorum..
Ancak ispanak yogurtla yiyemem ogle yogurt hakkim var... ispanagini oyle duz yiyemem ya yumurtali yiyecem yada kiymali ama olur mu listeme bilemiyorumm..
Ogle ekmek yemedigim gunler 3 kasik pilav hakkim var ben bu bulgury haslasam salatamin icine katsam kisir gibi olmaz mi ? Yanina sebze o gun yapmasamLAydLiNe ve @Phoenix_32 fikirlerinizi bekliyorum
Listeyi bilmiyorum ama gayet sağlıklı görünüyor..Menüm
Kahvalti 10
1 adet ( küxük pogaca büyüklügpnde).kendi yaptigim ekmek
2 dilim peynir
5 zeytin
1 yumurta beyazi
Yarim domates roka
Ara 13
2 mandalina
17
Kendi ekmeklerimle sicuklu tost
1 mandalina
19
Nohutlu yogurt corbasi
Salata
Su :suan 1 litre
Evet listeme uyamadigim dogrudur
Afiyet olsun menü iyi, su yeterli mi?Şu saat oldu telefonu ancak elime alabildim, toplantı bitti eve 7 de girdim sofra kur topla oğlumu hazırla uyut ancak oturdumaz sonra da yarının yemeğini yapacagim.
Kahvaltı 9.00
Kaşarlı domatesli kepekli tost çay
Öğle 12.00 civari
2 mücver 1 kase yoğurt
Okulda 17.00 2 kuru kayisi
Akşam 19.00
1 kase tarhana çorbası ve 1 kepçe etli nohut
Şu 1.5lt
Spor yok
Çok severim.. etli bamya çorbası..Konyada kurutulmuş çiçek bamya satılıyor bamya çorbası yapılıyor. Ondan da yapabilirsiniz kızlar. Diyete uygun
Güzel.. diyetisyene mi gidiyorsun canım?Bugunku menum
Sabah sat 7 30
4 zeytin
1 kuçuk kibrit kutusu peynir
1 haslanmis yumurta
2 dilim kepekli ekmek
Ara 4 hurma
Oglen yemegi sat 12
Şehriyeli çorba 100 ml
Firinda tavuk 1 but kuçuk boy
Bulgur pilavi 100 ml
Salata mevsim
Subardanda ayran
Ara sat 5
Sodali ayran
Aksam sat 7 40
Havuc 1.5 ve yogurt 3 kasik
Rendeleyip tavada kavurdum
Hafif hiç ya koymadim
Sonrada yogurtla karistirdim
5 kasik bulgur pilavin
Icine 4 yaprak kivirci dogradim
Yedim
Su 2 lt
LAydLiNe
canım 16:30 a karar çok az gemişsin sonra doğal olaraka acıktın herhalde. Sucuk yada köfteyi öğlen yeseydin sanki daha iyi olurdu.07:15 2 minik mandalina
08:00 1 ceviz
10:00
1 kuru köfte
Peynir
Peynirli omlet
Maydanoz
Mor lahana
Domates
Yeşil çay (demleme)
13:15 çok az mor lahana
Yarım kase yoğurt
16:30 sucuk
17:00 kıymalı ıspanak
19:00 3 kuru köfte
2,4 lt su
Sağlık olsun canım ama emin ol yaşam standardınız bizimkimden çok daha iyiSorma bacı sorma allah onlara sağlık sıhhat güzel ahlak iyi huy akıl zeka versin bugünlerde geçecek büyüyecekler ama ben yaşlandım gerçekten içim göçtü sırt çocuk değil tabi ah şu gurbet gurbet
Arkadaşlar yazmışlar zaten canım. Kola dışında çok iyi. Onun yerine Sade maden suyu da iyi gider. Ben de balığa, hatta balıktan çok meze ve ara sıcak türlerine bayılırım. Herşey alışkanlık, sıcak gırın helvası da çok güzel gider ama insan yememeye alışınca hiç canı istemiyor. Yedikçe de yiyesi geliyor.. herşey bilinçaltımızda aslında..Bugünkü menümü veriyorum: (PS günü)
Sabah (8:30civarı)
2 adet haşlanmış yumurta (bol baharatlı)
1 dilim hindi füme(fit yaşam)
1 dilim dana jambon(fit yaşam)
bir miktar yağsız çökelek
2 adet cherry domates
4 adet yeşil zeytin
11:30 civarı
1 adet şekersiz Türk kahvesi
Arada bir yerde (15:15 civarı)
1 kase yağsız yoğurt (ev yapımı)+ 2 yk yulaf kepeği (toz tarçın ile)
Akşam (19:00)
Palamut Buğulama+Fırında Mercan + Salata
1 bardak cola zero
1lt Dukan birası bile bitemedi hala. Çok yoğun ve yorucu bir gündü ve sıvı içme hedefimi bitirmeden yatmayı düşünmüyorum.
Ah o çevre yok mu? Sanki kimsenin zayıf kalmasını istemiyorlar. Yemiyorum dedikçe daha çok ısrar ederler :) midem ağrıyor diyorum ben artık böyle ortamlarda..Menümu yazayım ama öğlen epey kötü oldu kaptan ama yarından itibaren şekersiz 21 gün e başlıyorum inş.
Sabah 8 buçukta
1 kaşe çorba
Öğle 2 de
Malesef çocukları parka götürdüm komşular donanmış masayı sende de kilomu var hocam ye bişey olmaz dediler dayanamadım
1 börek 1pasta kurabiye kısır yedim.valla yazarken utanıyorum.
Akşam 6 da
1 kaşe çorba
1 tabak bulgur pilavı
Şu 2 lt
Spor 30dk dışarıda yürüyüş
15dk evde egzersiz
LAydLiNe
tatlandırıcı hiç mantıklı bir gıda değil, gıda da değil aslına bakarsan..Evet canım.
Çok saçma ama Dukan tatlandırıcıyı sınırsız veriyor.
Millet yulaf kepeği ve tatlandırıcı ile ne tatlılar yapıyor görsen şaşarsın.
Ama ben tatlandırıcıya karşı olduğumdan bir tatlı delisi olarak hiç o toplara girmiyorum.
Ama bugün balık vardı. Balığın yanında 18 yaşımdan beri hep içtiğim şey belliydiOnu hiç içemeyeceğimden su ile de asla yemek istemediğimden zero içtim.
Misafirler gelirken sütlü nuriye getirmiş, ben de fırında helva yapmıştım.
Hiç canım istemedi. Arkadaşlar şok, ben şok
Hımm böyle bi durumda akşam ben olsam hiçbirşey yemezdim pişmanlığımdan ya bi yoğurt elma yer yatardım sen akşamda bulgur yiyerek iyiceee ..... gerisini demiyim
Aslinda liste disina cikmak istemiyorum ama bu sebze kaos oldu bana neyse 12 subat kontrolum var ozamana kadar böyle gideyim gidince konusayimGünaydın kızlar..
Canım, bence listenin dışına çıkma. Bir dahaki diyetisyen görüşmende düzelttirirsin. Bir kere esneklik başladı mı sonrası gelir..
Listeyi bilmiyorum ama gayet sağlıklı görünüyor..
Afiyet olsun menü iyi, su yeterli mi?
Çok severim.. etli bamya çorbası..
Güzel.. diyetisyene mi gidiyorsun canım?
canım 16:30 a karar çok az gemişsin sonra doğal olaraka acıktın herhalde. Sucuk yada köfteyi öğlen yeseydin sanki daha iyi olurdu.
Günaydın canımGunaydin herkeseee
DeneyeceğimFırında helva balık sonrası olmazsa olmazımdı.
Olmadan da oluyormuş sanırım.
Mutlaka denemelisin derim.
Herkes şokta. Benim gibi bir tatlı delisi nasıl bu hale geldi diye.
Kadıköylü müsün yoksa?
Evet maalesef aynen dediğin gibi olduGünaydın kızlar..
Canım, bence listenin dışına çıkma. Bir dahaki diyetisyen görüşmende düzelttirirsin. Bir kere esneklik başladı mı sonrası gelir..
Listeyi bilmiyorum ama gayet sağlıklı görünüyor..
Afiyet olsun menü iyi, su yeterli mi?
Çok severim.. etli bamya çorbası..
Güzel.. diyetisyene mi gidiyorsun canım?
canım 16:30 a karar çok az gemişsin sonra doğal olaraka acıktın herhalde. Sucuk yada köfteyi öğlen yeseydin sanki daha iyi olurdu.
Evet bizi tutan o aslında yaşam kalitesi çok iyi maddi olanaklar çok iyiSağlık olsun canım ama emin ol yaşam standardınız bizimkimden çok daha iyi
Arkadaşlar yazmışlar zaten canım. Kola dışında çok iyi. Onun yerine Sade maden suyu da iyi gider. Ben de balığa, hatta balıktan çok meze ve ara sıcak türlerine bayılırım. Herşey alışkanlık, sıcak gırın helvası da çok güzel gider ama insan yememeye alışınca hiç canı istemiyor. Yedikçe de yiyesi geliyor.. herşey bilinçaltımızda aslında..
Ah o çevre yok mu? Sanki kimsenin zayıf kalmasını istemiyorlar. Yemiyorum dedikçe daha çok ısrar ederler :) midem ağrıyor diyorum ben artık böyle ortamlarda..
tatlandırıcı hiç mantıklı bir gıda değil, gıda da değil aslına bakarsan..
ne harika... nerede yaşıyordun canım... türkiye değil büyük ihtimalleServis yok canım zaten 4 yaşında kreşe gidiyor hızlı yürüdüm mü 15 dkka oradayım
Burada ulaşım çok iyi heryere tramvay otobüs var küçücük çocuklar el ele okula yürüyerek gidiyor abartmıyorum 2.3. Sınıf öğrencileri kendi kendilerine tramvaya binebiliuorlar öyle eğitmişler
Almanya yabancı yer değil yarı Türkiye :)ne harika... nerede yaşıyordun canım... türkiye değil büyük ihtimalle
Pilatesi eğitmen eşliliğinde öZel olarak mı alıyorsun en istediğim spor aslındagünaydın herkese
dün gece 4e kadar bilgisayarda çalıştığım için menü girmeyi unutmuşum
şimdi ekliyorum
9.00
1 yağda yum.
1/2 kk peynir
1 dilim tb ekmek
3 zeytin
1 kase mantar çorba
1 dilim börek
18.30
1 porsiyon arnavut ciğeri
salata
1 kase mercimek çorba
40 dk yürüyüş
60 dk reformer pilates
en az 2 l su
LAydLiNe
Ekmek fazla olmus sanki canım yoksa güzel afiyet olsun05 Şubat Salı Menüm
Kahvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor peyniri
2 çatal pekmez
2 dilim tb ekmeği
Ara 11.00
1 bardak süt
1 mandalina
1 galeta
Öğle 14.00
1 kase mercimek çorbası
1 tabak salata
2 dilim tb ekmeği
Ara 16.30
1 kase yoğurt
1 minik muz
Akşam 19.30
2 dilim tb ekmeği
Mezgit/istavrit kızartma (1 tava kadar)
Su 2-2,5 lt arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?