Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar, sonunda telefonu elime alabildim.
Menülerimde şu ve spor yetersiz kızlar farkındayım, bir an önce düzeltmeye çalışacağım, suyu içmeyi unutuyorum, spora da oglumun uyku saatleri kayınca vakit bulamadım . Eksideyim tartıda ama içim rahat değil şu kaybı olabilir bu. Bugünden itibaren şu içme programı yüklüyorum, cumartesi de eşim geliyor koşu bandının yerini degistiricez.

ah ah o konu komşu,eş dost beni de kandırıyorlar öyle daha 2 ay önce mi doğum yaptın aa doğum kiloların nerde maşallah diyorlar .ama hepsi bende mevcut sonuçta .
detoks ise yaradı mı peki canım.umarım yaramıştır çünkü detoks yapmak çok zor büyük bir nefis mücadelesinin yani sıra.bedenen de zorluyor

Akşam kızartma değil de buğulama olsaydı daha iyiydi canım.ama bana balık kızartma da olsa artı olarak dönmüyor belki sende de öyle olur.
bu arada listelerinde dikkatimi çeken bir şey iki çatal pekmez nasıl oluyor yani ekmekle mi iki çatal

ya dolaba koyuyorum biraz katılaştı o yüzden çatalın ucuyla alıyorum ondan çatal yazıyorum

Selam kızlar nasılsınız. Bu gün belim çok şiddetli ağrıyor yine doktora gitmek farz oldu. Bir günde kaç randevu alınıyor acaba gidip hepsini halledip gelsem
geçmiş olsun spinalden kaynaklı olabilir bel ağrısı..birden fazla alınabiliyor diye biliyorum 3 alırsın herhalde

ilerleyen zamanlarda göreceğiz canım işe yarayıp yaramadığını. Gerçekten zor iki gündü.

Selam kızlar nasılsınız. Bu gün belim çok şiddetli ağrıyor yine doktora gitmek farz oldu. Bir günde kaç randevu alınıyor acaba gidip hepsini halledip gelsem
geçmiş olsun canım, sende de mi fıtık var?

geçmiş olsun spinalden kaynaklı olabilir bel ağrısı..birden fazla alınabiliyor diye biliyorum 3 alırsın herhalde

ilerleyen zamanlarda göreceğiz canım işe yarayıp yaramadığını. Gerçekten zor iki gündü.

geçmiş olsun canım, sende de mi fıtık var?

Sağolun kızlar. Evet fıtık var spinal fıtıkları uyandırdı sanki. Doğumdan önce bu kadar ağrım olmazdı

Kızartma yasak değil mi fırında dagayet güzel oluyor balık buğulama felan

Ben
kendimi sanki programlanışım gibi her iki saatte bir su içiyorum alıştım artık

Bugün 09:30 da kahvaltımı yaptım. Öğlen de yemekhanede yemeyi düşünüyorum. Yemek olarak tavuk suyu çorba, tavuk kavurma, pirinç pilavı ve yoğurt var. Tavuk suyu çorba ve tavuk kavurma yiyebilirim diye düşündüm. Ara öğünde yoğurdu yerim. Akşam da dünden kalan köfteler vardı. İki adet köfte yerim. Fazla olur mu sizce?

Deneyeceğim
Evet modalıyım doğma büyüme

Tam hemşehriyiz desene canım.

Babam Kızıltopraklı, annem Koşuyolulu. Ben doğma büyüme Erenköylü.
Teyzemler de Modada oturdular 40 sene (havuzun orada).
Hatta kuzenimin eşi de doğma büyüme Modalı.

İkimiz de gurbetteyiz ama kan çekti demek

Geçmiş olsun canım.
Sığdırabildiğin kadar alırsın bence .

Benim de belim feci bugün.

Aha tam isabet desene biz yoğurtçu parkında oturduk tam parkın sonunda müstakil bahçeli bir ev vardı çok eskiden işte o ev bizim idi şimdi orası otopark oldu yıllarca b...klu Derenin kokusunu çektik ama çok çok mutluyduk orada kedilerimizle :))sen benim ablamlarla yaşıt sayılırsın 77 78 ve79 doğumlu ablalarım var Kenan Evren’de mi okudun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…