Ekmek fazla olmus sanki canım yoksa güzel afiyet olsun
ah ah o konu komşu,eş dost beni de kandırıyorlar öyle daha 2 ay önce mi doğum yaptın aa doğum kiloların nerde maşallah diyorlar .ama hepsi bende mevcut sonuçta .Menümu yazayım ama öğlen epey kötü oldu kaptan ama yarından itibaren şekersiz 21 gün e başlıyorum inş.
Sabah 8 buçukta
1 kaşe çorba
Öğle 2 de
Malesef çocukları parka götürdüm komşular donanmış masayı sende de kilomu var hocam ye bişey olmaz dediler dayanamadım
1 börek 1pasta kurabiye kısır yedim.valla yazarken utanıyorum.
Akşam 6 da
1 kaşe çorba
1 tabak bulgur pilavı
Şu 2 lt
Spor 30dk dışarıda yürüyüş
15dk evde egzersiz
LAydLiNe
detoks ise yaradı mı peki canım.umarım yaramıştır çünkü detoks yapmak çok zor büyük bir nefis mücadelesinin yani sıra.bedenen de zorluyor5.2.19(detoks 2.gün)
09:30 2 patates, fırında yağsız
15:00 2 patates, fırında yağsız
19:00 bir tabak zeytinyağlı Pırasa.
Yak 2 litre su
Akşam da patates yemem gerekiyordu ama midem çok kötü oldu.
Bugün itibariyle normal yemeklere geçiyorum.
Bir de artık yatma saatimi erkene çekmek istiyorum. Kilo vermek için uykusunda önemli olduğunu söylemişti doktorum. Bu yüzden akşam erken yayıp sabah erken kalkmayı planlıyorum..
Akşam kızartma değil de buğulama olsaydı daha iyiydi canım.ama bana balık kızartma da olsa artı olarak dönmüyor belki sende de öyle olur.05 Şubat Salı Menüm
Kahvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor peyniri
2 çatal pekmez
2 dilim tb ekmeği
Ara 11.00
1 bardak süt
1 mandalina
1 galeta
Öğle 14.00
1 kase mercimek çorbası
1 tabak salata
2 dilim tb ekmeği
Ara 16.30
1 kase yoğurt
1 minik muz
Akşam 19.30
2 dilim tb ekmeği
Mezgit/istavrit kızartma (1 tava kadar)
Su 2-2,5 lt arası
Akşam kızartma değil de buğulama olsaydı daha iyiydi canım.ama bana balık kızartma da olsa artı olarak dönmüyor belki sende de öyle olur.
bu arada listelerinde dikkatimi çeken bir şey iki çatal pekmez nasıl oluyor yani ekmekle mi iki çatal
geçmiş olsun spinalden kaynaklı olabilir bel ağrısı..birden fazla alınabiliyor diye biliyorum 3 alırsın herhaldeSelam kızlar nasılsınız. Bu gün belim çok şiddetli ağrıyor yinedoktora gitmek farz oldu. Bir günde kaç randevu alınıyor acaba gidip hepsini halledip gelsem
ilerleyen zamanlarda göreceğiz canım işe yarayıp yaramadığını. Gerçekten zor iki gündü.ah ah o konu komşu,eş dost beni de kandırıyorlar öyle daha 2 ay önce mi doğum yaptın aa doğum kiloların nerde maşallah diyorlar .ama hepsi bende mevcut sonuçta .
detoks ise yaradı mı peki canım.umarım yaramıştır çünkü detoks yapmak çok zor büyük bir nefis mücadelesinin yani sıra.bedenen de zorluyor
geçmiş olsun canım, sende de mi fıtık var?Selam kızlar nasılsınız. Bu gün belim çok şiddetli ağrıyor yinedoktora gitmek farz oldu. Bir günde kaç randevu alınıyor acaba gidip hepsini halledip gelsem
geçmiş olsun spinalden kaynaklı olabilir bel ağrısı..birden fazla alınabiliyor diye biliyorum 3 alırsın herhalde
ilerleyen zamanlarda göreceğiz canım işe yarayıp yaramadığını. Gerçekten zor iki gündü.
geçmiş olsun canım, sende de mi fıtık var?
Kızartma yasak değil mi fırında dagayet güzel oluyor balık buğulama felan05 Şubat Salı Menüm
Kahvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor peyniri
2 çatal pekmez
2 dilim tb ekmeği
Ara 11.00
1 bardak süt
1 mandalina
1 galeta
Öğle 14.00
1 kase mercimek çorbası
1 tabak salata
2 dilim tb ekmeği
Ara 16.30
1 kase yoğurt
1 minik muz
Akşam 19.30
2 dilim tb ekmeği
Mezgit/istavrit kızartma (1 tava kadar)
Su 2-2,5 lt arası
kendimi sanki programlanışım gibi her iki saatte bir su içiyorum alıştım artıkGünaydın kızlar, sonunda telefonu elime alabildim.
Menülerimde şu ve spor yetersiz kızlar farkındayım, bir an önce düzeltmeye çalışacağım, suyu içmeyi unutuyorum, spora da oglumun uyku saatleri kayınca vakit bulamadım . Eksideyim tartıda ama içim rahat değil şu kaybı olabilir bu. Bugünden itibaren şu içme programı yüklüyorum, cumartesi de eşim geliyor koşu bandının yerini degistiricez.
Deneyeceğim
Evet modalıyım doğma büyüme
Geçmiş olsun canım.Selam kızlar nasılsınız. Bu gün belim çok şiddetli ağrıyor yinedoktora gitmek farz oldu. Bir günde kaç randevu alınıyor acaba gidip hepsini halledip gelsem
Aha tam isabet desene biz yoğurtçu parkında oturduk tam parkın sonunda müstakil bahçeli bir ev vardı çok eskiden işte o ev bizim idi şimdi orası otopark oldu yıllarca b...klu Derenin kokusunu çektik ama çok çok mutluyduk orada kedilerimizle :))sen benim ablamlarla yaşıt sayılırsın 77 78 ve79 doğumlu ablalarım var Kenan Evren’de mi okudun :)Tam hemşehriyiz desene canım.
Babam Kızıltopraklı, annem Koşuyolulu. Ben doğma büyüme Erenköylü.
Teyzemler de Modada oturdular 40 sene (havuzun orada).
Hatta kuzenimin eşi de doğma büyüme Modalı.
İkimiz de gurbetteyiz ama kan çekti demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?