Bir sorun mu var pekiOglanin okulundayim ögretmen veli ögrenci görüsmesi var disardada islerim var yine aksami bulur eve girmem
Ayyy çok sevindim.Aha tam isabet desene biz yoğurtçu parkında oturduk tam parkın sonunda müstakil bahçeli bir ev vardı çok eskiden işte o ev bizim idi şimdi orası otopark oldu yıllarca b...klu Derenin kokusunu çektik ama çok çok mutluyduk orada kedilerimizle :))sen benim ablamlarla yaşıt sayılırsın 77 78 ve79 doğumlu ablalarım var Kenan Evren’de mi okudun :)
Gecmis olsun canim ..Selam kızlar nasılsınız. Bu gün belim çok şiddetli ağrıyor yinedoktora gitmek farz oldu. Bir günde kaç randevu alınıyor acaba gidip hepsini halledip gelsem
Hayir canim fazla olmaz hatta iyi olur metabolizman durmaz çalışırBugün 09:30 da kahvaltımı yaptım. Öğlen de yemekhanede yemeyi düşünüyorum. Yemek olarak tavuk suyu çorba, tavuk kavurma, pirinç pilavı ve yoğurt var. Tavuk suyu çorba ve tavuk kavurma yiyebilirim diye düşündüm. Ara öğünde yoğurdu yerim. Akşam da dünden kalan köfteler vardı. İki adet köfte yerim. Fazla olur mu sizce?
Kızartma yasak değil mi fırında dagayet güzel oluyor balık buğulama felan
Bugün 09:30 da kahvaltımı yaptım. Öğlen de yemekhanede yemeyi düşünüyorum. Yemek olarak tavuk suyu çorba, tavuk kavurma, pirinç pilavı ve yoğurt var. Tavuk suyu çorba ve tavuk kavurma yiyebilirim diye düşündüm. Ara öğünde yoğurdu yerim. Akşam da dünden kalan köfteler vardı. İki adet köfte yerim. Fazla olur mu sizce?
az olur iki köfte diyetisyenler 4 köfte veriyorBugün 09:30 da kahvaltımı yaptım. Öğlen de yemekhanede yemeyi düşünüyorum. Yemek olarak tavuk suyu çorba, tavuk kavurma, pirinç pilavı ve yoğurt var. Tavuk suyu çorba ve tavuk kavurma yiyebilirim diye düşündüm. Ara öğünde yoğurdu yerim. Akşam da dünden kalan köfteler vardı. İki adet köfte yerim. Fazla olur mu sizce?
Öğlen fazla yediğim için akşam hafif olsun dedimaz olur iki köfte diyetisyenler 4 köfte veriyor
Ara öğünde yoğurt yiyecektim ama yoğurt yerine ayran vardı. Arada bir portakal yesem olur mu?Hayir canim fazla olmaz hatta iyi olur metabolizman durmaz çalışır
Ah ben neleri seviyorum da vazgeçiyorum bir bilsen o karnabahara haşlayıp yoğurtlu yemek mi kızartıp yemek mi işte haşlıyorum hastane yemeği gibiYasak evet. Eşim geç geldi aceleyle kızarttım balıkları fırına atsam çok daha geçe kalacaktı yemek bide ben istavrit ve mezgiti kızartma seviyorum
Bence fazla olmaz ama hep protein olur sebze yok
Geçmiş olsun canımSelam kızlar nasılsınız. Bu gün belim çok şiddetli ağrıyor yinedoktora gitmek farz oldu. Bir günde kaç randevu alınıyor acaba gidip hepsini halledip gelsem
Ne güzel oldu seni tanıdığım ben o çocukluk yıllarımı ve gençliğimin geçtiği Bağdat caddesi ve sahilleri çok özlüyorumAyyy çok sevindim.
Bahsettiğin ev de geldi gözümün önüne canım.
İlkokul Bahariye+Erenköy. Ortaokul kolej.
Kardeşim 79'lu o lisenin son iki senesinde kolejden Kenan Evren'e geçti.
Aynen ben de çok memnun oldum canım.Ne güzel oldu seni tanıdığım ben o çocukluk yıllarımı ve gençliğimin geçtiği Bağdat caddesi ve sahilleri çok özlüyorum
Yok canim genel görüsme senede 2 kez oluyor elimden geleni yapmaya calisiyorum emzirirken yesil cay önerilmiyorBir sorun mu var peki
Sen yemene dikkat et Cuma’ya az kaldı yeşil çay iç suyunu ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?