Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arkadaşlar metabolizmanın iyi çalışıyor olması demek tubalete çıkma sıklığıyla Mı ilgili biri beni aydınlatabilir mi

Ayyy çok sevindim.
Bahsettiğin ev de geldi gözümün önüne canım.

İlkokul Bahariye+Erenköy. Ortaokul kolej.

Kardeşim 79'lu o lisenin son iki senesinde kolejden Kenan Evren'e geçti.

merhaba kızlar , bugün demirim çook düştü sanırım çok halsizim regli olmamda tetikledi sanırım.. demir ilacına başladım tekrar dr vermişti kullanmamıştım..
diyetisyenimi aradım söyledim sabahları ilacını iç sabahki aranda yeşil elma yerine 1 yk kuru üzüm yiyelim dedi... artık bu şekilde yaptık.. salı zaten yanına gittiğimde detaylı konuşurum...
LAydLiNe kaptanım senin ilacından kullanıyorum dr vermişti umarım kabızlık problemi yaratmaz... iştah açıyor biliyorum ama onuda bu diyetle kontrol altında tutacam....

Hayir canim fazla olmaz hatta iyi olur metabolizman durmaz çalışır

Kızartma yasak değil mi fırında dagayet güzel oluyor balık buğulama felan

Yasak evet. Eşim geç geldi aceleyle kızarttım balıkları fırına atsam çok daha geçe kalacaktı yemek bide ben istavrit ve mezgiti kızartma seviyorum

Bence fazla olmaz ama hep protein olur sebze yok

az olur iki köfte diyetisyenler 4 köfte veriyor

Yasak evet. Eşim geç geldi aceleyle kızarttım balıkları fırına atsam çok daha geçe kalacaktı yemek bide ben istavrit ve mezgiti kızartma seviyorum

Bence fazla olmaz ama hep protein olur sebze yok
Ah ben neleri seviyorum da vazgeçiyorum bir bilsen o karnabahara haşlayıp yoğurtlu yemek mi kızartıp yemek mi işte haşlıyorum hastane yemeği gibi

@Phoenix_32 geçmiş olsun canım. Doğumdan sonra uzun süre bende bel ağrısı çektim sonra geçti çok şükür

Aynı gün yarım saat arayla farklı doktorlara sıra alabiliyorsun ama bi sınırı var mı bilmiyorum

Ayyy çok sevindim.
Bahsettiğin ev de geldi gözümün önüne canım.

İlkokul Bahariye+Erenköy. Ortaokul kolej.

Kardeşim 79'lu o lisenin son iki senesinde kolejden Kenan Evren'e geçti.
Ne güzel oldu seni tanıdığım ben o çocukluk yıllarımı ve gençliğimin geçtiği Bağdat caddesi ve sahilleri çok özlüyorum

Ne güzel oldu seni tanıdığım ben o çocukluk yıllarımı ve gençliğimin geçtiği Bağdat caddesi ve sahilleri çok özlüyorum
Aynen ben de çok memnun oldum canım.
Eski halini ben de çok özlüyorum. Yeni halinden ise kaçtık işte.

Orası artık bizim memleketimiz değil, işgal ve talan edildi.
Bitti güzelim şehir.
Koca bir şantiye ve beton yığınına döndü

Çok acıktım kızlar ya..ama bugün iyi tuttum kendimi maşallah diyeyim.umarim yarına kadar bi kaçamak yapmam. Canım acayip helva istiyor un helvası falan ama bugün şekersiz 1.gunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…