Bende harfiyen uymaya calisiyorum biseyi fazla eksik olmasin diye cok uğraşıyorum..Kesinlikle zor. Tam anlamıyla uymayınca hiç etki de etmiyor. Bir iki haftadır tam anlamıyla uyamadığım için tartı bana ben ona küstüm
Aynen dılardan kolay duruyorduzormus aslinda disardan bakildigi gibi degilmis....
Zaten ben o yuzden yillarca kactim ben yapamam ugrasamam diye... ama iste komsum calusan bir cocuklu anne olunca.. o yapiyorsa ben daha rahat yaparim dedim... kadin aksamdan sebze yemegini pisirip saklama kabina koymus ....oda benim gibi yeter artik bu kilolar gidecek demisAynen dılardan kolay duruyordu
Evdeki malzemeyi ,saatleri ayarlamak falan çocuklarla zor .
Valla benim menu doyurmuyorda cok acta birakmiyor..midenin kuculmesini sagliyor sanirim ilk aşamada...Benim menümde 7 dilim tb ekmek vardı. O da bana mantıksız geliyordu yapamıyordum. Ekmekle karnımı doyuruyormuşum gibi hissediyordum
Zaten ben o yuzden yillarca kactim ben yapamam ugrasamam diye... ama iste komsum calusan bir cocuklu anne olunca.. o yapiyorsa ben daha rahat yaparim dedim... kadin aksamdan sebze yemegini pisirip saklama kabina koymus ....oda benim gibi yeter artik bu kilolar gidecek demis)
Insallah canimmmİnşallah başarırsın canım
Pilatesi eğitmen eşliliğinde öZel olarak mı alıyorsun en istediğim spor aslında
Almanya yabancı yer değil yarı Türkiye :)
Berlinde öyle :)bence de yabancı değil...hatta bazı şehirler, köln gibi, almanyadan çok türkiye :)
tebriklerEvet gercekten zormus ama simdiden 1 kilo gitti bile cumaya daha fazlasi olur... ben tek basima beceremedim bu isi...
karanfil yağı varsa o da iyi gelir4 yaşında kızımın azI dişi çürümüş ağlıyor uyuyamıyor
Biraz fırçaladık
Tuzlu suyla gargara yaptık
Buz tutuyoruz geçmeyince
Bi tatlı kaşığı da ağrı kesici verdim ama hala ağlıyor önerisi olan var mı .
Doktora götürünce kanal tedavisi yapılıyor mu bu Yaşta
işte hayaller ve hayatlar inşallah birgün diyelim :)Wawwww büyüksün
az yedim aslında ama dediğin gibi pek yanaşmamak lazım bugünlerdeGüzel menü canım. Turşu olmamış sadece. Cuma’ya az kaldığı için. Ben Cuma’dan Salı’ya kadar turşu yiyorum. Çarşamba Perşembe tartıyı etkilemesin diye yemiyorum
bende markette gördüm kaç sefer elim gitti geldi almadım tadını çok sevmiyorum ama zayıflamaya çok faydası varsa içeyimEv de kefir mayalaycam arkadaşim yapiyormus ondan mayasini aldim
ya çok güzel elindeki fırsatı iyi değerlendir bence yaptığın spor çok iyievet, bire bir bazan bir arkadaşımla beraber oluyoruz. hoca her harekette yönlendiriyor bizi..
çok etkili bir spor. ama doğru teknikle yapmak çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?