- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Aslında süt un yanına mutlaka yumurta hasliyorum canım ama geç kaldım bugün biraz oyuzden hemen süt içip çıktım sana katılıyorum kahvaltı önemli.Az olmuş menün canım. Arada yoğurt meyve bişey yeseydin keşke
Kahvaltı yapmamışsın sadece süt yeterli değil bence gerisi iyi gibi
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün
Çok yemek seven bir insan değilim canım oyuzden bunlarla duyuyorum. Ve diyetimi genelde öğlenleri hep böyle yaptım 15 kilo verdim vitamin olacakta hiç bi eksiğim olmadı şükür. sadece kahvaltı eksik menumde katılıyorum..açıkçası çalıştığım için kendime özel diyet menülerine vaktim olmuyor ne bulursam az olarak ondan yıyiyorum. Tek zaafım pastalar tatlılar malesef. Kilo aldıran da tabiki.canım çok az olmuş yeşillerin 1000 kalori bile değil bu şekilde metabolizma durur
canım sadece akşam yemek yemisdin onun dışında bir öğün yok bu da sağlıklı olmaz
çok güzel bir menü afiyet olsun
akşama kadar olan menü güzel ama akşam da bir sebze yemeği olsa miydi acaba sanki daha iyi olurdu
2.umudum 26 şubat spor listesi
1. Merve4416
8500 adım = 127 puan
10 dk eliptik = 40 puan
Toplam = 167 puan
4 yaş dış çürümesi için erken değil mi.cok mu şeker çikolata yıyiyordu canım. Allah şifa versin.kiyamam yavruma benim oglanlarda 3 buçuk yaşında.acisini bi an icimde hissettim malesef çözüm önerim yok Rabbim yardımcınız olsun.4 yaşında kızımın azI dişi çürümüş ağlıyor uyuyamıyor
Biraz fırçaladık
Tuzlu suyla gargara yaptık
Buz tutuyoruz geçmeyince
Bi tatlı kaşığı da ağrı kesici verdim ama hala ağlıyor önerisi olan var mı .
Doktora götürünce kanal tedavisi yapılıyor mu bu Yaşta
1 köfte ve yoğurt çok etki etmez canım ya yarın telafi edersin yinede.kaptan okumasın mesajımı sakın....Ben bişey yaptım ama kötü mü yaptım bilmiyorum.
Açlıktan gerçekten midem bulandı ve bir köfte ile bir kase yoğurt yedim. Yoğurda da zencefil koydum bolcana...
Dukan acıkınca yiyin diyor ama ilk defa bu saatte yedim, yemesemiydim onu da bilemedim. Dukan yapan vardı aramızda değil mi eskiden?
Bu arada erken yatangillerden değilim.
Şimdi üstüne bir form çayı içerim.
unutmadan listem gelsin
9.30
1 dilim ekşi maya ile yapılmış tb ekmek
6 zeytin
1/2 kk ezine peynir
1/2 avokado
2 dilim hindi füme
12.30
ton balıklı yeşil salata
haşlanmış brokoli ve karnabahar
16.00
1 elma
19.00
2 lahmacun
ayran
közlenmiş patlıcan
21.00
1 çk kadar kavrulmamış badem
gün boyu şekersiz çay ve kahveler
şimdiye kadar 2,5 L su
LAydLiNe
Maşallah canım epey bol bol süper bi menü olmuş bugün. Cis dediğimiz kaçamaklar yok şükür ama lahmacun 1 tane olsa sanki diyetteki birine göre daha uygun olurmuş gibi geldi bana.ama yinede sağlıklı ve dolu dolu bir menü.
Ah kıyamam yavrum benimÇok sağol canım şu an yarı uyandı inliyor uykuda
Karanfilde yoktu evde
Nasıl yani bakliyatları etsiz mi yapmak lazımmış, biz kuru fasulyeyi hep etli yaparız, etsiz lezzetli olur mu ki :)Aksamda olmamis canim , cunku ya bakliyat ya et olacak... yani kiymali bakliyat olmaz demisti bana...
Buhar kullanmışmıydı? Demir ilacı? Uzun süre kullandığı bir ilaç oldu mu? Astım bronşit vs var mı?Ön süt dişlerinin arası azı dişleri falan toplam 5 tane kararmış dişi var
Tatlı ihtiyacı için yedim diyorsun ama meyveler şekerimizi yükseltip biRazdan tekrar bi arayışa sokuyor bizi. Sana önerim illa yiyeceksen meyvelerin yanına süt ayran vs bişi tüket.İsim yoktu canım sadece çok fazla yemek istemedim.meyveyi tercih etme sebebim de canım çok tatlı istediği için. Öğlen sadece yoğurt yemeği planlıyordum ama dediğim gibi tatlı ihtiyacımı meyve olarak giderdim diyelim.ama günlük 2 meyve gibi oldu çok değil bence dengeledim onu.muz çok kucucuktu. Elma ve portakal da yarım yarımdi.
Sağolun Allah razı olsun4 yaş dış çürümesi için erken değil mi.cok mu şeker çikolata yıyiyordu canım. Allah şifa versin.kiyamam yavruma benim oglanlarda 3 buçuk yaşında.acisini bi an icimde hissettim malesef çözüm önerim yok Rabbim yardımcınız olsun.
demir ilacı kullandı canım buhar kullanmadı astım falan yok şükürBuhar kullanmışmıydı? Demir ilacı? Uzun süre kullandığı bir ilaç oldu mu? Astım bronşit vs var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?