Bu yaşta peki nasıl çürüyor ki4 yaşında kızımın azI dişi çürümüş ağlıyor uyuyamıyor
Biraz fırçaladık
Tuzlu suyla gargara yaptık
Buz tutuyoruz geçmeyince
Bi tatlı kaşığı da ağrı kesici verdim ama hala ağlıyor önerisi olan var mı .
Doktora götürünce kanal tedavisi yapılıyor mu bu Yaşta
Çok geçmiş olsun kuzuya.4 yaşında kızımın azI dişi çürümüş ağlıyor uyuyamıyor
Biraz fırçaladık
Tuzlu suyla gargara yaptık
Buz tutuyoruz geçmeyince
Bi tatlı kaşığı da ağrı kesici verdim ama hala ağlıyor önerisi olan var mı .
Doktora götürünce kanal tedavisi yapılıyor mu bu Yaşta
Evde yok canım sağol önerin içinkaranfil yağı varsa o da iyi gelir
Ön süt dişlerinin arası azı dişleri falan toplam 5 tane kararmış dişi varBu yaşta peki nasıl çürüyor ki
Şimdi zar zor uyuttum şükürÇok geçmiş olsun kuzuya.
Kanala gerek kalmadan dolgu ile kurtarılabilir belki.
Bu gece ağrı kesici ve papatya çayı ile idare edebilirsiniz bence. Papatya çayı sakinleştirir muhtemelen.
Hiç duymadım gerçekten bu yaşta diş çürüğü vallahi çok şaşırdım bende yarın bir kontrol edeyim en iyisiEvde yok canım sağol önerin için
Ön süt dişlerinin arası azı dişleri falan toplam 5 tane kararmış dişi var
Şimdi zar zor uyuttum şükür
Belki hafta da bi çikolata falan yer çok arası yoktur tatlıyla.Hiç duymadım gerçekten bu yaşta diş çürüğü vallahi çok şaşırdım bende yarın bir kontrol edeyim en iyisi
Size de geçmiş olsun ama gece sizi zıplatabilir birkaç kez neden oldu peki genetik mi yoksa yeterince fırçalamıyor mu yada çokmu tatlı besleniyor
Geçmiş olsun canım. Karanfil varsa ver ağzına çürüğe doğru koysun. Çok erken çürümüş ya.Evde yok canım sağol önerin için
Ön süt dişlerinin arası azı dişleri falan toplam 5 tane kararmış dişi var
Şimdi zar zor uyuttum şükür
Yok canım ya ne alakası var. Niye bakamayacaksın. Öyle olsa benim ilk ikisinin arası 10 ay ölmesi lazımdı benimkinin:)Belki hafta da bi çikolata falan yer çok arası yoktur tatlıyla.
Son bi aydır kendi heves edip günde 2-3 kez fırçalıyordu.ama ondan önce düzenli değildi. Kardeşi o 20 aylıkken doğdu yeterince bakamadım sanırımdiş ağrısı zordur kıvrandı durdu karşımda ama elimden bişi gelmedi
Geç olmuş evet perşembeleri yapma öyle şeyler sakın.Ben bişey yaptım ama kötü mü yaptım bilmiyorum.
Açlıktan gerçekten midem bulandı ve bir köfte ile bir kase yoğurt yedim. Yoğurda da zencefil koydum bolcana...
Dukan acıkınca yiyin diyor ama ilk defa bu saatte yedim, yemesemiydim onu da bilemedim. Dukan yapan vardı aramızda değil mi eskiden?
Bu arada erken yatangillerden değilim.
Şimdi üstüne bir form çayı içerim.
Cuma mı tartılıyorduk?Geç olmuş evet perşembeleri yapma öyle şeyler sakın.
Evet canım cumaları tartılıyoruz. Zamanla göreceksin ki 100 gr bile sonucu değiştiriyor. O yüzden perşembeleri karnımız guruldaya guruldaya uyuyoruzCuma mı tartılıyorduk?
Yapmam örtmenim.
"Yatmadan iki saat önce izinli gıdalardan yiyebilirsiniz" yazıyor. Ben de 2 saat sonra uyurum n'apalım..
Çok geçmiş olsun karanfilde iyi geliyor agzina alsin agriyan dişinin ustunde bir iki çiyneyip azinda bekletsin çok curukse dolgu yaparlarBu yaşta peki nasıl çürüyor ki
Bu gün 1 kişi mi spor yaptı6 şubat spor listesi
1. Merve4416
8500 adım = 127 puan
10 dk eliptik = 40 puan
Toplam = 167 puan
Kimse yazmamışBu gün 1 kişi mi spor yaptı
Evet ya saçlarını çekelim hepsininKimse yazmamış
Bugün çarşamba evet, ben testi kırılmadan attın tokatı sandımdıEvet canım cumaları tartılıyoruz. Zamanla göreceksin ki 100 gr bile sonucu değiştiriyor. O yüzden perşembeleri karnımız guruldaya guruldaya uyuyoruzbu gün çarşambaymış zaten
Ben az önce vicdan azabından, kettle'ın başında s kaynamasını beklerken twister hareketi yaptımBu gün 1 kişi mi spor yaptı
Geçmiş olsun canım. Karanfil varsa ver ağzına çürüğe doğru koysun. Çok erken çürümüş ya.
Yok canım ya ne alakası var. Niye bakamayacaksın. Öyle olsa benim ilk ikisinin arası 10 ay ölmesi lazımdı benimkinin:)
Portakal suyu, meyve suyu falan içiyorsa piptle ver. Onlar da erken çürütür. Yoğurt peynir bol bol yesin. Zaten değişecek o dişler şimdilik dolgu veya kanal tedavisi yaparlar yarın hemen götür sen. Ağrısı geçsin kuzunun. Tekrar geçmiş olsun canım.
İsim yoktu canım sadece çok fazla yemek istemedim.meyveyi tercih etme sebebim de canım çok tatlı istediği için. Öğlen sadece yoğurt yemeği planlıyordum ama dediğim gibi tatlı ihtiyacımı meyve olarak giderdim diyelim.ama günlük 2 meyve gibi oldu çok değil bence dengeledim onu.muz çok kucucuktu. Elma ve portakal da yarım yarımdi.Tüh ya doktora gidebilsen canım .
Keşke salata
Yoğurt ayran bişiler de olsaydı çok az geldi gözüme
Yine de Afiyet olsun canım .
Ben sadece akşam öğününü beğendim
Çok meyveli bi menü olmuş canım bugün işin falan mı vardı böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?