Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet haklısın başka bir çözüm bulmamız lazım
Pilavı da bundan sonra kaşık olarak sayayım yarım yemek tabağı falan dınherlade 7-8 kaşık vardır

Demek metabolizman cok hizli masallah diyelimmm
Benimde hedefim 58-59 bakalim ulasabilecekmiyim...

Etli ekmeği kıyasladığı şeye bak hiç ikisi bir olur mu

Açken ben de kendimden geçiyorum yanıma yaklaşılmıyor
Ben de geçen hummalı bir temizlik yaptığımda dürüm sipariş vermiştik, dürüm geldi o anda bebek ağladı onunla ilgilenmek zorunda kaldım tabi kızım bu arada kendi dürümünü yedi (o da boğazına hiç dayanamaz) neyse her şey halloldu dürümümü yiyeceğim benim kız anne dürümünden bir ısırık alabilir miyim dedi aboovv başladım saydırmaya
-ben zaten açım veremem dürümümü, yemeseydin önceden, sen o yaşınla koca dürümü bitirmişin bir de benimkinden istiyon, yakında obez olucan iyice lömbür lömbür oldun...
Bir yandan yiyorum habire
Bir de diyorum ki, şu yemeğimi keyifli keyifli yiyecektim boğazıma dize dize yedirdiniz

Yani o anı kameraya çekseler şu an gülmekten ölürdünüz:)

ay hadi inşallah. Yaza kadar 70e inmek istiyorum. Yani 20 kilo daha vermem lazım 4-5 ayda pek mümkün değil gibi ama Ramazandan korkuyorum ben ya. Çünkü ramazanlarda hep kilo alıyorum iftarda tatlı yemezsem olmaz
Ben ramazanda en az 2 kilo veriyorum ama sonra hemen aliyorum.. bu sene diyetisyenle ramazani halledecem )

Kilo bildirimim
Geçen hafta:60.9
Bu hafta:59.7
Fark: 1.200
Yüzde %1.97
LAydLiNe
Abooo merveee ben şoklardayım süper bir rakama bir de diyor ki sana yetişemem bık bık bık :) ben hala bilmiyorum gerçi ama kocaman tebrik ediyorum seni

Allah'ım bunlar nasıl diyetler?

Kadayıf sarmalar, etli ekmekler, pilavlar, helvalar, dürümler havalarda uçuşuyor...

bense şööööle bakıyorum

Not: Sabahın körü kızı kendine kahvaltı hazırlarken benim çayımı demlemedi diye çemkiren anne konuştu

Benim büyük kızımda oğlak ayyyy gel bi sor sen bana

Hem diyetteki hem takımdaki ilk haftamın özeti budur arkadaşlar.
LAydLiNe

1. hafta
Başlangıç: 72,6 kg
Bitiş: 69,7 kg
Fark : - 2,9 kg
Yüzde : % - 3,99

Eki Görüntüle 2233701

Geçen hafta kilom 78.600
Bu hafta 77.00 kg
Ben listede olmadıgım için böyle yazmam yeterli sanırım kızlar

Gecen hafta 72.5
Bu hafta 71.400
Giden .1.100

Aslinda daha fazla giderdi sabah wc yok... kahvalti saatinde yapiyorum o yuzden artik erken tartiliyorum kaptanim ) LAydLiNe
Kızlar tebrikler, çok güzel sonuclar

Eşim oğlak benim, bir şeyin yapılması gerekiyorsa yapılır der, müthiş sabırlı ve inatçı.

Dün ben yımırtaya kattım ezme şeklindeydi iyidi tadı :)
Ben az önce krep yaptım gene, baktım krepten soğuyacağım, bundan sonra gene yoğurtta tarçınla devam.
Benim kokulara takıntım var. Bir önceki hayatımda köpek olduğumdan şüphelendiğimi söylemiş miydim?

Bi de bunun karışımı varmış. Onu tavsiye ediyorlar galeta, krep, kek vs için.

Onu alacağım bu bitsin de bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…