Evet haklısın başka bir çözüm bulmamız lazımYazılan menülerdeki azlığı gördükçe kendimden utandım resmen.
Normalde de az mı yiyorsun canım?
Dengeli olmuş..
Akşama kadar çöm acıkmadın mı canım? Afiyet olsun..
gayet başarılı :)
afiyet olsun.. hafif bir gün olmuş :)
Gayet iyi :)
her öğünde çorba olmasının özel bir sebebi var mu?
Pilavın miktarı yok ama Emin’im fazla değildir. Yarım kase mantısı sorun yok ama dedikleri gibi günü yanlış olmuş. Ben de çocukların yemekleri artınca kıyamıyorum israf etmeye. Ama sanırım başka bir çözüm bulmamız gerekiyor. :)
tebrikler. İşe yarıyor mu?
Benim köylüm, pilav pirinç mi bulgur mu?Evet haklısın başka bir çözüm bulmamız lazım
Pilavı da bundan sonra kaşık olarak sayayım yarım yemek tabağı falan dınherlade 7-8 kaşık vardır
Demek metabolizman cok hizli masallah diyelimmmTeşekkürler tatlım.
Dün pazarda eşim gözlemeyi gömerken benim yanında çay içmemin sonuçlarını görüyoruz sanırım.
Oğlakım ben, inatım da... Troid korkutuyor gözümü. Yoksa ben bozmam diyeti. O gerektiğinden yavaş inerse sıkılırım o kadar.
Ordular, ilk hedefiniz 60 kg. İleri!!!!!!!!!!!!!
Bitkisel çözümleri denedin mi canım?Wc ye çıkamıyorum
Yok be tatlım, ilaç takviyesinden dolayı iyi şu anda. Normalinde benim TSH'lar Everest'le yarışır..Demek metabolizman cok hizli masallah diyelimmm
Benimde hedefim 58-59 bakalim ulasabilecekmiyim...
Ben de geçen hummalı bir temizlik yaptığımda dürüm sipariş vermiştik, dürüm geldi o anda bebek ağladı onunla ilgilenmek zorunda kaldım tabi kızım bu arada kendi dürümünü yedi (o da boğazına hiç dayanamaz) neyse her şey halloldu dürümümü yiyeceğim benim kız anne dürümünden bir ısırık alabilir miyim dedi aboovv başladım saydırmayaEtli ekmeği kıyasladığı şeye bak hiç ikisi bir olur mu
Açken ben de kendimden geçiyorum yanıma yaklaşılmıyor
Ben ramazanda en az 2 kilo veriyorum ama sonra hemen aliyorum.. bu sene diyetisyenle ramazani halledecemay hadi inşallah. Yaza kadar 70e inmek istiyorum. Yani 20 kilo daha vermem lazım 4-5 ayda pek mümkün değil gibi amaRamazandan korkuyorum ben ya. Çünkü ramazanlarda hep kilo alıyorum iftarda tatlı yemezsem olmaz
Abooo merveee ben şoklardayım süper bir rakama bir de diyor ki sana yetişemem bık bık bık :) ben hala bilmiyorum gerçi ama kocaman tebrik ediyorum seni
Allah'ım bunlar nasıl diyetler?Ben de geçen hummalı bir temizlik yaptığımda dürüm sipariş vermiştik, dürüm geldi o anda bebek ağladı onunla ilgilenmek zorunda kaldım tabi kızım bu arada kendi dürümünü yedi (o da boğazına hiç dayanamaz) neyse her şey halloldu dürümümü yiyeceğim benim kız anne dürümünden bir ısırık alabilir miyim dedi aboovv başladım saydırmaya
-ben zaten açım veremem dürümümü, yemeseydin önceden, sen o yaşınla koca dürümü bitirmişin bir de benimkinden istiyon, yakında obez olucan iyice lömbür lömbür oldun...
Bir yandan yiyorum habire
Bir de diyorum ki, şu yemeğimi keyifli keyifli yiyecektim boğazıma dize dize yedirdiniz
Yani o anı kameraya çekseler şu an gülmekten ölürdünüz:)
Benim büyük kızımda oğlak ayyyy gel bi sor sen banaTeşekkürler tatlım.
Dün pazarda eşim gözlemeyi gömerken benim yanında çay içmemin sonuçlarını görüyoruz sanırım.
Oğlakım ben, inatım da... Troid korkutuyor gözümü. Yoksa ben bozmam diyeti. O gerektiğinden yavaş inerse sıkılırım o kadar.
Benim koca da boğa.Benim büyük kızımda oğlak ayyyy gel bi sor sen bana
Benim koca da boğa.
İkimiz boynuzları bi tosluyoruz, ev toz duman
Amanınnn aslan mı dedi biri?Bende boğayımeşimde aslan bizde de çatışma çok
O zaman bilemedi ben.Bulgur anacım
Hem diyetteki hem takımdaki ilk haftamın özeti budur arkadaşlar.
LAydLiNe
1. hafta
Başlangıç: 72,6 kg
Bitiş: 69,7 kg
Fark : - 2,9 kg
Yüzde : % - 3,99
Eki Görüntüle 2233701
Geçen hafta kilom 78.600
Bu hafta 77.00 kg
Ben listede olmadıgım için böyle yazmam yeterli sanırım kızlar
Kızlar tebrikler, çok güzel sonuclarGecen hafta 72.5
Bu hafta 71.400
Giden .1.100
Aslinda daha fazla giderdi sabah wc yok... kahvalti saatinde yapiyorum o yuzden artik erken tartiliyorum kaptanim) LAydLiNe
Eşim oğlak benim, bir şeyin yapılması gerekiyorsa yapılır der, müthiş sabırlı ve inatçı.Teşekkürler tatlım.
Ben az önce krep yaptım gene, baktım krepten soğuyacağım, bundan sonra gene yoğurtta tarçınla devam.Dün ben yımırtaya kattım ezme şeklindeydi iyidi tadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?