Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sitedeki ağaçtan ne ister ki ağaçsız site mi olur beyin yığını hepten. iyi yapmışsın saydırmakla umarım vazgeçmiştir kestirme fikrinden

Sen orasını bana bırak canım. Ekside olsa alacağım seni listeye. Önemli olan senin kilo vermen zaten. Listede olmuşsun olmamışsın çokta önemli değil bence. Ama en uygun zamanda, sen takıma ve diyete adapte olduğunda listedesin. Ama burada yarışmama gerek kalmayacak diye düşünürsen yanlış düşünürsün. Çünkü burası bence bir çok diyetisyenin ya da kimsenin veremediği motivasyonu veriyor. Eğer öyle olmasaydı ben burada bir dakikamı geçirmezdim inan bana.

Canım sana Kadın doğumdan ilaç verdiler mi?? Bana bir sürü ilaç verdi doktor. Daha önce de kullandım kilo almıştım kullanmasam mı acaba diyorum kendiliğinden geçer mi acaba kanamam

Bence doktor verdiyse kullan canım önce sağlık sonra kilo verilir.

İşte nasıl tembelse bizim kızlar artık :))

M merve4416 nin şansı kolunda adımsayar olması. Hergün adım sayısı fazla oluyor ama biz telefonu devamlı elimizde taşımadığımız için adımımız az çıkıyor

Masallah canim tebrikler
Tesekkurler

Ben ayrıldığım kilonun altına düştüm kaptanım , 100 gr altındayım. Ama oğlum evde telefonu elime almama çok müsaade etmiyor, akşamları evde tek yaşadığım için onunla ilgilenmem lazım yatana kadar. Gündüz de okulda yoğun geçiyor gunlerim, öğle arasında yemek yerken geçmişi ancak okuyorum. Günde 5 msj yazabilirim ama sohbetleri çok takip edemiyorum. Isterseniz ben boyle liste dışı devam edeyim, böyle de motive oluyorum.

Canım ekiden de aynısını yapıyorduk hatırlarsan. Adım saymayı kabul etmiyordum ben ama yine de güzel puanlar alınıyordu. Takımda gerçekten düzenli spor yapılmıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…