çok güzel liste olmuş.. tebrikler arkadaşlar..Eki Görüntüle 2233818
Özür dileyerek merveden tacını alıp @hebelee ye takıyorum. Bu haftanın spor kraliçesi @hebelee olmuştur
Amaaa bu işi gerçekten ciddiye alıp kendisi de not tuttuğu için ayrıca teşekkür ederim
Tebrik ederim canım @hebeleeEki Görüntüle 2233818
Özür dileyerek merveden tacını alıp @hebelee ye takıyorum. Bu haftanın spor kraliçesi @hebelee olmuştur
Amaaa bu işi gerçekten ciddiye alıp kendisi de not tuttuğu için ayrıca teşekkür ederim
Ben zaten bu haftanın 4 günü yoktum misafirlikteydim. O yüzden birinci olmama şaşırmıştım.Eki Görüntüle 2233818
sitedeki ağaçtan ne ister ki ağaçsız site mi olur beyin yığını hepten. iyi yapmışsın saydırmakla umarım vazgeçmiştir kestirme fikrindenOh 2019'un bütün sinirini attım.
Pammuk gibi rahatladım.
Bizim sitenin ruh hastası bir yöneticisi var.
Kadın bildiğin diktatör. Siteye bir çivi çakmışlığı yok, anca olanı yok etsin.
Bi baktım az önce sitenin bahçıvanı benim palmiyenin etrafında döneniyor.
"Hayırdır" dedim, "Palmiyeleri kesecekmişiz abla" demesin mi, yanında da bonus olarak meyve ağaçlarını.
"Sen al şu kahveyi iç bakim, sessizce elindeki testereyi de bırak" dedim.
Önce whatsapp gruptan bütün kadınlara sordum, kimsenin böyle bir karardan haberi yok, sonra yöneticiyi aradım.
Saydırdım, saydırdım rahatladım.
deli mi ne?
Hem ağaç hem hayvan düşmanı manyak kadın.
Salon kadını çizgimden çıkarttı beni
Neyse şimdi sakinim.
Pek manidar oldu ama budama kursunun sınavı var birazdan, ona girip geleyim
gördüm arkadaşın mesajını.. takıma - ile mi girmiş olacağım? çok mantıklı gelmedi. Bu durumda kim - ile yarışan yarışmacıyı takıma alır ki?
ben ayrıldığımda ki kilonun yaklaşık 10 kg üzerindeyim (4 sene önce)
zaten o kiloya insem büyük oranda hedefime ulaşmış olacağım. Burada yarışmama gerek kalmayacak..
Çok geçmiş olsun canım2 buçuk saattir hastanedeyiz
karın ağrısıyla geldik.
kızım a serum takıldı onu bekliyoruz
2 saat daha burdayız
Siz napıyorsunuz kızlar
Mesaj tekrarıBakalım bu hafta spor kraliçesi kim olacak :)
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey yoktur. Kaç yaşında kızın?2 buçuk saattir hastanedeyiz
karın ağrısıyla geldik.
2 saat daha burdayız
Siz napıyorsunuz kızlar
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin2 buçuk saattir hastanedeyiz
karın ağrısıyla geldik.
2 saat daha burdayız
Siz napıyorsunuz kızlar
2 buçuk saattir hastanedeyiz
karın ağrısıyla geldik.
2 saat daha burdayız
Siz napıyorsunuz kızlar
İşte nasıl tembelse bizim kızlar artıkBen zaten bu haftanın 4 günü yoktum misafirlikteydim. O yüzden birinci olmama şaşırmıştım.
Ayyy geçmiş olsun canım neden ağrıyormuş ki2 buçuk saattir hastanedeyiz
karın ağrısıyla geldik.
2 saat daha burdayız
Siz napıyorsunuz kızlar
Canım sana Kadın doğumdan ilaç verdiler mi?? Bana bir sürü ilaç verdi doktor. Daha önce de kullandım kilo almıştım kullanmasam mı acaba diyorum kendiliğinden geçer mi acaba kanamam
İşte nasıl tembelse bizim kızlar artık:))
TesekkurlerMasallah canim tebrikler
Ben ayrıldığım kilonun altına düştüm kaptanım , 100 gr altındayım. Ama oğlum evde telefonu elime almama çok müsaade etmiyor, akşamları evde tek yaşadığım için onunla ilgilenmem lazım yatana kadar. Gündüz de okulda yoğun geçiyor gunlerim, öğle arasında yemek yerken geçmişi ancak okuyorum. Günde 5 msj yazabilirim ama sohbetleri çok takip edemiyorum. Isterseniz ben boyle liste dışı devam edeyim, böyle de motive oluyorum.Almayı çok isterdim canım da o daha önce kilo bildirimi yapmadığı için ilk giriş tarihini geçen hafta olarak kabul ediyorum mecburen. Haftaya listeye girecek inşallah. Sen de haftaya listedesin ona göre hazırla kendini. BirdeArc-en-ciel canım seni de takipteyim çünkü haftaya izne ayrıldığın kilonun altına düşeceksin muhtemel. Daha fazla katılım bekliyorum ayrıca senden.
Canım ekiden de aynısını yapıyorduk hatırlarsan. Adım saymayı kabul etmiyordum ben ama yine de güzel puanlar alınıyordu. Takımda gerçekten düzenli spor yapılmıyor maalesef
Canım ekiden de aynısını yapıyorduk hatırlarsan. Adım saymayı kabul etmiyordum ben ama yine de güzel puanlar alınıyordu. Takımda gerçekten düzenli spor yapılmıyor maalesef
Cook gecmis olsun canim ..Rabbim sifa versin inşallah..2 buçuk saattir hastanedeyiz
karın ağrısıyla geldik.
2 saat daha burdayız
Siz napıyorsunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?