Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayyy inşallah o kadar çok istiyorum ki... 55 i görsem hamilelik olsa sonrası öyle 70 'leri falan görmek istemiyorum bu defa daha bilinçli hareket etmek istiyorum. İlkinde gebelik zehirlenmesi yaşadım oluyorduk oğlumla. Gözüm çok korktu

Ohh içindekileri döküp rahatlamışsin canim ... ortak kararla hareket edilmeli ben karar verdim bitti gitti olmaz..

Aynen öyle canım.
Aylardır toplantı istiyoruz, yapmıyor. Aidatların nereye gittiği belli değil.

Bi de diyor ki bana "karar defterinde alınan kararda var, imzalı"
"Gönderiver bakayım ben ne zaman toplanılmış da kim karar almış" diye, hala gönderecek

Kolay mı yetişiyor bir ağaç yahu?
Bunlar ağaçtan bıkmış, ot gibi görüyor.
Biz büyükşehirden gelenler de utanmasak otlara vitamin vereceğiz "aman yeter ki yeşillik olsun" diye.

Benim parselde (göya) keseceği ağaçları sayıyorum: palmiye, 2 zeytin, lime, mandalina, limon.

Kessin de göreyim...

rica ederim not tutmayı düzeni severim ve burayı çok ciddiye alıyorum rekabeti severim :)

çok güzel liste olmuş.. tebrikler arkadaşlar..
teşekkürler :)

bende seni ederim ama haftaya sen birinci ol öbür haftada 3oglanannesi kimseye vermeyelim ilk üçü

gerçekten öyle ben böyle motive olacağıma inanmıyordum ve önemsemiyordum komik geliyordu ama şimdi ne kadar etkili olduğunu gördüm annemden çok sizle muhabbet ediyorum :)

Bakalım bu hafta spor kraliçesi kim olacak :)
sen tabi ki sen bitanem :)

evet benimde telefonum devamlı yanımda değil yani o puanım çoğu vardır azı yoktur ayrıca çocuklarla bahçede trambolinde birkaç kez zıplamışlığım var ama sonuca baktığında M merve4416 daha çok kilo vermiş

sitedeki ağaçtan ne ister ki ağaçsız site mi olur beyin yığını hepten. iyi yapmışsın saydırmakla umarım vazgeçmiştir kestirme fikrinden

Hele bi daha denesin
Hayır hadi ortak alandakini kesse bi nebze, tamam diyeceğim.

Her evin kendi parseli var. Oralardaki kesecekmiş haspam.

Rahatsız, yemin ederim rahatsız...

Anka ben bu hafta deftere not edip cuma günü toplu mu versem acaba? 4 çocukla bir de bunla uğraşıyorsun hakkını helal et canım

Yaaaa.... Ama benim tam bir haftalık kilo kaybım öyle olmuyor ki.
Bana ne yaaaaa.
Benim yüzdem 3 küsürrr

Telefonumda kayıtlı, s.. health de kayıtlı of ya.....

Aynen bende böyle düşünüyorum Asya
Çok geçmiş olsun Allahım şifa versin canım

Çok çok geçmiş olsun kuzuya.
Üşütmüş mü yavrum?

Bol bol su içsin canım.
Kreşe falan gidiyor mu?
Nereden mikrop kaptı ki ?

Hay allah inşallah hemen geçer çişini hiç tutmasın ayağını sıcak tut nedir bu kızın çilesi bi dişi bi kukusu

Geçmiş olsun canım tüh çabuk iyileşir inşllah
. Çok sağolun kızlar
Kreşe falan gitmiyor niye böyle oldu hiç bilmiyorum .
Doktorda bol su içsin dedi
Şimdi eve gidiyoruz

Kahvaltı 10:00
1 haş yumurta
4 marul
5 zeytin 1 kk peynir
1 tane etimek

15:30 1 ev yapımı poğaça 1 bardak çay( hastaneye giderken evden almıştım poğaçayı)

Menüm bu bugün eve gidince ne yememi önerirsiniz hazırlayana kadar 8 olur hiç alışkın değilim bu saatte yemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…