Kahvaltı 10:00
1 haş yumurta
4 marul
5 zeytin 1 kk peynir
1 tane etimek
15:30 1 ev yapımı poğaça 1 bardak çay( hastaneye giderken evden almıştım poğaçayı)
Menüm bu bugün eve gidince ne yememi önerirsiniz hazırlayana kadar 8 olur hiç alışkın değilim bu saatte yemeye
Benim diyetisyenim haftanin 3 gunu spor yeterli şimdilik dedi..
Sağolun kızlar sistit varmış o yüzden ağrıyormuş böbrejleri sancı yapıyormuş .
4 yaşında kızım
Estağfirullah ne haddime benim bu hafta 30 puanım bile yokbu gün belim daha iyi. Dr da ağrı kesici verdi. MRa gönderdi haftaya ama geçerse gitmem. Geçerse gör sen beni. Kadın doğumdan izin aldım kimse tuttamaz beni
Çok teşekkür ederim canım. Ama sporda da yarışalım üçümüz :)rica ederimnot tutmayı düzeni severim ve burayı çok ciddiye alıyorum rekabeti severim :)
teşekkürler :)
bende seni ederim ama haftaya sen birinci ol öbür haftada @umudum2 kimseye vermeyelim ilk üçü
gerçekten öyle ben böyle motive olacağıma inanmıyordum ve önemsemiyordum komik geliyordu ama şimdi ne kadar etkili olduğunu gördüm annemden çok sizle muhabbet ediyorum :)
sen tabi ki sen bitanem :)
evet benimde telefonum devamlı yanımda değil yani o puanım çoğu vardır azı yoktur ayrıca çocuklarla bahçede trambolinde birkaç kez zıplamışlığım var ama sonuca baktığında M merve4416 daha çok kilo vermiş
Tesekkür ederim canımTebrik ederim canım çok güzel bir sonuç
Listeye girmek için ne yapmam gerek kaptanCanım maşallah kırkbir kere muhteşem bir sonuç
Tebrik ediyorum canım Harika bir başlangıç oldu maşallah sana da
gayet güzel bir sonuç canım keşke kendini zorlayıp girsen listeye ne güzel hem takıma da faydan olur
Aynı gün ve aynı saatlerde dogmuşuz galiba gece 12 de 22 aralık benimdeBen 22 Aralık doğumluyum.
Hem de gece yarısı.
Yani Yay'ın sabırsızlığı, hiperaktifliği falan da gelmiş bana o arada.
Yükselenim de Başak..
Çok geçmiş olsun cnmSağolun kızlar sistit varmış o yüzden ağrıyormuş böbrejleri sancı yapıyormuş .
4 yaşında kızım
Eyvah eyvah, ağaç kesmek nedir ya, dengesiz tipler işte. Millet istanbulda iki adım cimeni olan eve trilyon veriyor çocuklar yeşil görsün diye.Aynen öyle canım.
Aylardır toplantı istiyoruz, yapmıyor. Aidatların nereye gittiği belli değil.
Bi de diyor ki bana "karar defterinde alınan kararda var, imzalı"
"Gönderiver bakayım ben ne zaman toplanılmış da kim karar almış" diye, hala gönderecek
Kolay mı yetişiyor bir ağaç yahu?
Bunlar ağaçtan bıkmış, ot gibi görüyor.
Biz büyükşehirden gelenler de utanmasak otlara vitamin vereceğiz "aman yeter ki yeşillik olsun" diye.
Benim parselde (göya) keseceği ağaçları sayıyorum: palmiye, 2 zeytin, lime, mandalina, limon.
Kessin de göreyim...
çok değil yediklerin o yüzden 1 porsiyon sebze yiyebilirsin ya da çorba ve yoğurt yoksa gece çok acıkırsınKahvaltı 10:00
1 haş yumurta
4 marul
5 zeytin 1 kk peynir
1 tane etimek
15:30 1 ev yapımı poğaça 1 bardak çay( hastaneye giderken evden almıştım poğaçayı)
Menüm bu bugün eve gidince ne yememi önerirsiniz hazırlayana kadar 8 olur hiç alışkın değilim bu saatte yemeye
canım irmik tatlısı için boşuna o emojiyi koymuşsun çok değil yediklerin hatta az bile akşam hicbir şey yememissin. gece acıkırsın bu şekilBugünkü menüm
Sabah 08:00
2 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 yk lor peynir
Öğlen 12:20
1 küçük kase yayla çorbası, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 tabak tas kebabı (sadece etlerini yedim), 1 çatal irmik tatlısı
Ara 15:20
1 avuç leblebi, 1 bardak ayran
Akşam 19:20
1 kase yoğurt
Su 2lt içildi. Bitki çayı yerine dukan birası içiyorum
08 Şubat Cuma Menüm
Kahvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
2 çatal pekmez
2 dilim tb ekmeği
Ara 10.30
1 bardak süt
1 muz
1 galeta
Öğle 13.00
1 kase yoğurt çorbası
2 yk kabuska
2 yk menemen
2 dilim tb ekmeği
Ara 16.00
1 kase yoğurt
1 büyük elma
Akşam 19.00
1 kase yoğurt çorbası
4 yk menemen
3 yk kavrulmuş kıyma
1 dilim tb ekmeği
1 bardak ayran
Su 2.5 lt
menüleriniz çok güzel kızlarBugünkü Menüm
Sabah 10.00
1 haslnmıs yumurta
1 kk peynir
1 havuç rendelenmiş limonlu
1 dlm k ekmeği
Ögle 13.30
Haslanmıs brokoli 1 porsiyon
Aksam 18.00
Tavuk bonfile 150gr
Yeşil salata
Su 2.5 lt
Ve bugün haftalık sporumu yaptım kaptanm
LAydLiNe
Tadına bakmak için yedim. Çok tatlı değildi zaten.çok değil yediklerin o yüzden 1 porsiyon sebze yiyebilirsin ya da çorba ve yoğurt yoksa gece çok acıkırsın
canım irmik tatlısı için boşuna o emojiyi koymuşsun çok değil yediklerin hatta az bile akşam hicbir şey yememissin. gece acıkırsın bu şekil
menüleriniz çok güzel kızlar
Aynen canım benim.Eyvah eyvah, ağaç kesmek nedir ya, dengesiz tipler işte. Millet istanbulda iki adım cimeni olan eve trilyon veriyor çocuklar yeşil görsün diye.
Benim de dukan biram bitti. Yarın tekrar yapacağımBugün pek bir şey yemedim kızlar.
Yazacak bir şey de yok.
Sabah iki krep içine light karper ve fit jambon
Akşam yoğurt+tarçın
Dukan biram bitti. 3 bardak sade su ve 1 bardak beyaz çay içtim.
Şimdi de ikinci Türk kahvemi içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?