Bende malatyaliyim hemseri sayilirizKullanıcı adıapatya1994
Meslek:ev hanımı
Medeni durum:evli
Çocuk sayısı:3
Boy:1.62
Kilo:76
Hedef kilo:58
Kilo alma nedenim 1 yıl önce doğum yaptım ve Emzirme döneminde kilo aldım
Kilo vermeyi en başta sağlık için sonra olmayan kiyafetlerimin içine girmek için ve ozguvenim için istiyorum
Daha once 1 kere katıldım heralde tam hatirlamiyorum ama :/
Burayı secme amacim aktif olmaniz ve birbirinize olan samimiyetiniz için oldu
LAydLiNe
Benim babamda 70 yasinda) ablam cekmis 2 cocuk annesi s giyiyor )
Masallah TeyzeyeYok anacım, biz iki kardeş (kardeşim erkek) direk anne tarafına çekmişiz.
Yaş aldıkça kilo alıyoruz.
Baba tarafına çekeydik n'olurdu ki sanki?
Bir tek teyzem (annemin ikizi) 60 kg o da deli, deli.
72 yaşında her sabah 1 saat yüzüyor, ruh hastası
Hosbuldum canım :) yok kendi halimde takiliyorumHoş geldin aramıza papatya.
Tatlı tatlı atışıyoruz işte.
Şeker olmayınca sohbet tatlı olsun bari diyerek
Herhangi bir diyete tabi misin?
Atom karıncadır teyzoşum. Hatta beni genelde teyzeme benzetirler huy olarak.Masallah Teyzeyeonun vücudu alismistir artik sporsuz yapamaz...
Hosbuldum canım :) yok kendi halimde takiliyorumekmek pilav makarna vs tuketmiyorum.1 aydır diyetteyim 83 kilodan 76 ya düştüm.
Komşuyuz desene memnun oldum canim:)Bende malatyaliyim hemseri sayiliriz) ama suan esimin görevi nefeniyle 2.5 senedir osmaniyedeyiz...
Bende memnun oldum canim ... hergun duzenli menu veriyoruz ne kadar spor yaptık bildirim yapiyoruz...Komşuyuz desene memnun oldum canim:)
Evet farkettim benim gibi az besleniyosun:) ben malesef aç kalmadan kilo veremiyorumOlsun, gayet iyi bence 6 kg bir ayda.
Her ne yapıyorsan doğru yapıyorsun.
Her gün menünü paylaşırsan göze batan olursa uyarmaya çalışırız seni
Benim menülere bakma ben Dukancıyım, ölüm orucundan hallice benimki
Ben 31 Ocak'ta 72,6 kg ile başladım Dukan'a canım, bu sabah 69,1 kg idim.Evet farkettim benim gibi az besleniyosun:) ben malesef aç kalmadan kilo veremiyorumsen kaç kilosun canım ?
Canim menulerini alt alta saatleriyle birlikte yazarsan daha okunakli olur ornek menuler gecmiste var bi bak istersenBugünkü menum 11 gibi nesfit ara şekersiz sütlü kahve 1 portakal akşam 1 kase mercimek çorba bi kaç dal marul soğan ve avuç içi kadar patatesli yumurta 1 bardak ayran 2 litre su içtim spor yapmadım
Iyi vermişsin maşallah :) inşallah bende 6 li rakamlari gorebilirimBen 31 Ocak'ta 72,6 kg ile başladım Dukan'a canım, u sabah 69,1 kg idim.
Canım şöyle aralıklı yazarsan daha belirgin olurBugünkü menum 11 gibi nesfit ara şekersiz sütlü kahve 1 portakal akşam 1 kase mercimek çorba bi kaç dal marul soğan ve avuç içi kadar patatesli yumurta 1 bardak ayran 2 litre su içtim spor yapmadım
Bugünün menüsü:
Sabah (10:00 civarı)
Yoğurt (içim yanarak uyandım direk yoğurda daldım)
Arada bir yerde
1 adet tarçınlı Türk kahvesi
Öğlen (13:00 civarı)
Bir kase yulaf kepeği gevreği + light süt + tarçın
Arada bir yerde
1 adet tarçınlı Türk kahvesi
Akşam (19:00 civarı)
1 tabak kıymalı ve yoğurtlu ıspanak (Allah'ım Dukan için çektiğim eziyete bak. ben ve ıspanak)
Dukan birası bitti. 2 büyük bardak su bitti. Sanırım 1 kahve daha içerim.
Görürsün görürsün... Yeter ki sıkılıp salma.Iyi vermişsin maşallah :) inşallah bende 6 li rakamlari gorebilirim
Kadıköy kızı o tabi ki kibar olacak :)Atom karıncadır teyzoşum. Hatta beni genelde teyzeme benzetirler huy olarak.
Daha pratik, daha tez canlı, her konuda bir bilgisi olacak, bıcır bıcır, çat burada çat kapı arkasında..
Annem ağır abla.
Daha küfrettiğini duymadım annemin.
Ben "öküz" derim mesela kızınca annemin tepki "kızım öküz! denir mi?, öküüssss (ses incelir ve kısılır) de bari, ayıp" .... canım annem. Özledim.
Vurdu gol olddduKadıköy kızı o tabi ki kibar olacak :)
Yok sende tiki cadde kızı concon :)))Vurdu gol oldddu
Ben ne kızıyım alla alla
Şaka bir yana da aynen öyle..
Erenköy (Ethem efendi cad) biraz uzak kalıyor ya ondan sanırım
Bak yaaaa.Yok sende tiki cadde kızı concon :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?