1) YoğurtSenden ayrıca yoğurdu nasıl mayaladığını detaylıca alabilirmiyim
Peynirde yapmak isterim ama ben yağlı peynir seviyorum yapabilirmiyim sence
İlk sene 9.sınıfa geçtiği sene idi yani.İsyanın dibinde idi. Hem 10 senedir (anasınıfı dahil) okuduğu okuldan, hem akrabalarından, hem arkadaşlarından uzaklaşmıştı. Ergenlik de yeni başlamıştı, Allah'ım Allah'ım ev tımarhane modunda idiKizin isyan etmiyor mu ? Bende cok severim doga ile ic ice olmayı ama o yaslarda doğada neymis yahu avmler gezmeler tozmalar kafasindaydim...
Bir de ufak ekleme. Özellikle bu sene isyan etmeye bile vakti yok.İlk sene 9.sınıfa geçtiği sene idi yani.İsyanın dibinde idi. Hem 10 senedir (anasınıfı dahil) okuduğu okuldan, hem akrabalarından, hem arkadaşlarından uzaklaşmıştı. Ergenlik de yeni başlamıştı, Allah'ım Allah'ım ev tımarhane modunda idi
Sonra sonra alıştı o da.
30 dakikada Fethiye'de istediği AVM'ye istediği sinemaya gidiyor.
İstanbul'da iken farklı mıydı sanki?yi alıştırdık. Trafikti, otoparktı, sinirdi, stresti.
Şimdi 2 sene sonra İstanbul'a geri dönme planlarında, üni için
Ayyy maşallah büyümüş darisi benim kizaBir de ufak ekleme. Özellikle bu sene isyan etmeye bile vakti yok.
11.sınıfta ve sayısalcı. Sömestre tatilinde bile 1 hafta okula gittiler (pazar dahil). Zaten normal şartlar altında da cumartesi günleri yarım gün okul var.
Yani dersten isyan etmeye vakti yok
kesinlikle evde yapılan...Arkadaşlar evde mayaladığım yağlı yoğurtmu daha iyidir yoksa marketteki diyet yoğurt mu
Sizce diyet süt ürünü grubuna gireyim mi
Ben çünkü peynir çok seviyorum
Off ne acıMalesef canim ,hafta sonu arkadasin 2 yasindaki yavrusunu kaybettik
çöm güzelmiş, Türkiye’de de var mı acaba.. gerçi burda bisiklet yolu da yok.. bisiklet alsan ne?Bende bisiklet sürmeyi çok seviyorum yakında ekteki gibi bir bisiklet alacağım baharda bende bisiklet üstündeyim çocuklarda yanımda daha ne olsun okula da giderken böyle götürüm :)
Cumaya kadar tartıyı kaldırdım canım, en son 86 idim. Sen?Bir baksın dr psikolojim alt üst. Aşırı yeme isteğim var adet olamamanın etkisi büyük bu durumda. K
Tamam canım güncel kaç kilosun şu an
Hayırlısı olsun, emekleri boşa gitmesin hiç bir yavrunun..Bu aralar kızımın lise kayıt durumu var. Şimdi 8.sınıfta.. İnan’ın gözüme uyku girmiyordu aylardır, ama sonunda karar verdik az önce. Kayıdını yaptırdık. Sırtımdan büyük bir yük gitti, umarım en doğru kararı verebilmişizdir.
Çok ğuzel masahllahBenim iki litre olmak üzere. Bugün çok susadım nedense
Yazık bu yavrulara.. içim acıyor. şu güzel havada bütün gün okuldalar. Hele geçen ay karanlıkta girip karanlıkta çıkıyorlardı resmen.Hayırlısı olsun, emekleri boşa gitmesin hiç bir yavrunun..
Aynen öyle canım.Yazık bu yavrulara.. içim acıyor. şu güzel havada bütün gün okuldalar. Hele geçen ay karanlıkta girip karanlıkta çıkıyorlardı resmen.
Tamam canım :)papatya1994 canim , vucudu cok ac birakip vucudu kitleme ben bunu cok yaptim.... bu yuzden ara ogün mutlaka ekle derim... bu aksam menune bakip ona gore birlikte yorum yapalim )
Ah ah basma yarama tuz öyle.. ÖYS de ilk 4000 e girip sonra 35 Yaşında kendimi emekliye ayıran biri olarak içim acıyor geçen gençlik günlerime. Ama çocuğumu o Çarkın içinden kurtaramıyorumAynen öyle canım.
Bir şey diyeceğim de yeri burası değil...
Okuyacaklar da ne olacak?
Neyse, sustum ben
Al benden de o kadar canım.Ah ah basma yarama tuz öyle.. ÖYS de ilk 4000 e girip sonra 35 Yaşında kendimi emekliye ayıran biri olarak içim acıyor geçen gençlik günlerime. Ama çocuğumu o Çarkın içinden kurtaramıyorum
Çok bişey yiyemedim maalesef3 mil lesli vee 15 dakika eliptik yaptimmmmzambak86 bacim sende misafirlerinle pasta börek mi yiyorsunnnn ))
Ayy başınız sağ olsun nasıl oldu canım, içim bir tuhaf olduMalesef canim ,hafta sonu arkadasin 2 yasindaki yavrusunu kaybettik
76.9 dum. Bu hafta pek dikkat edemedim ama bugün gittim kefir fındık badem aldım. Daha dikkatli olucamCumaya kadar tartıyı kaldırdım canım, en son 86 idim. Sen?
Aaaa hayirdir canim niye boyle oldu?Kızlar eşimle birbirimize girdik kavga kıyamet. Giremedim pek dün bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?