Sildim aslındaQuote yazılarını silmen lazım canım
Hayırdır canım?Kızlar eşimle birbirimize girdik kavga kıyamet. Giremedim pek dün bugun
SüperBugünkü menüm
Sabah 09:00
2 haşlanmış yumurta, 1 yk lor peynir, cherry domates, 1 portakal
Ara 13:30
1 avuç leblebi, 1 bardak ayran
Akşam 17:20
1 buçuk porsiyon ciğer, salata, 1 bardak ayran
2 litre su içildi
KusursuzBugünkü menüm
Sabah (9:45 civarı)
2 adet yulaf kepeği karışımından krep (1 çb light süt + 3 kaşık yulaf kepeği + 1 yumurta akı)
Kreplerin içinde 2'şer burgu peynir ve fit dana jambon
Yarım domates
Yarım Salatalık
Yarım Kapya Biber
Portakallı Beyaz Çay
10:30
Tarçınlı Türk Kahvesi
16:00
Light sütlü nescafe
Akşam (18:00 civarı)
3 adet ızgara kasap köfte
Koca bir tabak yeşil salata (limon+1 tk z.yağı ile)
Dukan birası bitti bitiyor. 2 büyük bardak su içtim. (toplam 1,5lt'yi geçmiş olacak)
Akşam form çayı içebilirim. Gene wc sorunu yaşıyorum. Bugün 3 oldu.
. Çok fırtınalı geçmemiştir umarım :)Kızlar eşimle birbirimize girdik kavga kıyamet. Giremedim pek dün bugun
o kötü işte. Menü güzel, bu kredi ben de deneyebilirim. Lezzetli birşeye benziyor.Bugünkü menüm
2 adet yulaf kepeği karışımından krep (1 çb light süt + 3 kaşık yulaf kepeği + 1 yumurta akı)
Yarım domates
Yarım Salatalık
Yarım Kapya Biber
Portakallı Beyaz Çay
Tarçınlı Türk Kahvesi
Light sütlü nescafe
Dukan birası bitti bitiyor. 2 büyük bardak su içtim. (toplam 1,5lt'yi geçmiş olacak)
Acıkmadın mı canım? Biraz az gibi geldi. İçerik güzel amaBugunku menüm
Sabah;9.30
Bir haşlanmış yumurta 4 5 dal marul ve maydanoz yarım tane domates 4 zeytin
Ara;13.00
1 elma 1 şekersiz sütlü kahve
15.00 şekersiz Türk Kahvesi
Aksam;5.30
1kase mercimek çorbası 1 dolu tabak karışık salata 1 bardak ayran
2 litre su
Güzel vermişsin canım.76.9 dum. Bu hafta pek dikkat edemedim ama bugün gittim kefir fındık badem aldım. Daha dikkatli olucam
Kahvaltının saati çok geç olmuş. Kuymak olmamış. Zaten bir gün önce bayağı kaçırmıştın. Telafi etmen gerekirken sen üzerine devam etmişsin. İki öğün hiç olmamış. Daha düzenli olmalı menülerin.Bugünkü menum
Kahvaltı saat 11 buçukta
1 dilim peynir
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 parça ekmekle birkaç çatal kuymak
Saat 5te akşam yemeği
1 kaşe havuç çorbası
1 tabak köfte yemeği
1ince dilim kepek ekmeği
Salata
Şu 2lt
Spor olarak ev temizliği yazdım 3 saat.aslinda tüm 5 saat falan temizlik yaptım ama en aktif olarak kabul ettiğim 3 saati yazdım.
Yarın da Allah izin verirse oruç tutacağım oyuzden oruç için yemeğimi bu gece 12 buçuk gibi yedim.yiyip yatmamak içinde hala uyumadım.artik uyur yarın da bu yemekle oruc tutarım inş.
LAydLiNe
Yaaaaa yaaaa ne demezsin baksana listeye girince o da cozuttu. Bu listede bir şey var giren şaşırıyorEN AZİMLİ HATUNLA EŞLEŞTİRMİŞSİN BENİ KAPTAN...
Kahvaltının saati çok geç. Kaşarlı açma olmamış. Hele makarna bütün günü almış götürmüş. Su 2 olmadıysa az olmuş. Sporda yok. Önümüz yaz. Unutma bunun tatili var, yazlığı var. Ayrıca neredeyse bir yıl olacak sen buraya geleli. Bir arpa boyu yol alamadık. Biran önce izne ayrıldığın kilona dönmen lazım seni mezun etmeden bırakmayacağım hiç bir yere10 şubat pazar
listem gelsin
11.00
1 yağda yumurta
1 kk kadar ezine peynir
1/2 avokado
5 zeytin
1/2 kaşarlı açma
14.00
sade türk kahvesi (çiko yok)
17.00
2 sk kıymalı makarna (kızımın gazına geldim)
19.00
1 muz
2 ceviz
su 2 L olmadı sanırım
spor bugün de yok. mens geldi yine erkenden
salı spora gidecektim, yattı sanırım
Gruptakileri örnek alman iyi olmamış canım. Eski düzenimizi hatırlamıyor musun? Benim neleri istemediğimi biliyorsun. Kahvaltın geç olmuş. Kaşar olmamış. Bir de o akşam ki ekmekler çok olmuş. Keşke üç öğün yapsaydın.10.2 Pazar menüm
Öncelikle grupta çoğu arkadaş iki ana öğün yapınca ben de gaza geldim. Bir deneyeyim dedim. Demez olaydım.. akşam üstü resmen ekmeğe saldırdım.. o nedenle çok fazla karbonhidrat aldığımın farkındayım.. bu iş bana göre değilmiş
11:00
Yarım simit
2 dilim peynir
1 dilim kaşar
5 zeytin
Dereotu
Maydanoz
14:00 4 yk yoğurt
18: 00
1 dilim somon
4 dilim tb ekmeği bızzzzt
2 lt su
LAydLiNe
Harika bir sonuç. Büyük ihtimal cumaya 6 lı rakamları görürsün yeniden.Eki Görüntüle 2234512
Gunaydin kizlar bu sabahki tarti sonucummmm cuma gunu 71.400 idim...LAydLiNe )
Hayırdır inşallah önemli bir şey yoktur.Kızlar eşimle birbirimize girdik kavga kıyamet. Giremedim pek dün bugun
Yok canım silmemişsin. Ben gördüm mesajını.Herhalde biri benim yazdığımı gormeden diğer listeden devam etti
Su az canım. Dukanda böbreklerin proteinden arındırılabilmesi için bol su içmen lazım. En az 2,5 litre içmeye çalış lütfen.Bugünkü menüm
Yarım domates
Yarım Salatalık
Yarım Kapya Biber
Portakallı Beyaz Çay
Tarçınlı Türk Kahvesi
Light sütlü nescafe
Aç kalmakla olmuyor işte canım. Sağlıklı ve düzenli beslenmek lazım. Bir de metabolizmanın çalışmasını sağlamak.Moralim bozuldu kızlaro kadar dikkat etmeme aç yatmama rağmen iki haftada sadece 1 kilo gitmiş niye böyle az gitti
Bana kalırsa 09:00 bile geç kahvaltı için ama siz evde olduğunuz için bir şey diyemiyorum. Hem kahvaltı ne kadar erken olursa öğle yemeğiyle arası o kadar açılıyor. Bu da diyet için iyi oluyor.Canim, Cook ac birakiyordum kendimi spor yapardim ama kilo gitmezdi ... iki ogun bide mini bi ara yapardim beslenme seklim boyleydi...ama bi türlü kilo veremezdim... versemde 200 -300 anca....kahvaltiyu hep 10da yapardim ..diyetisyen mutlaka en gec 9 da yapilacak dedi ..bunlar onemliymis..
Yarin kontrol gunum bakalim ne diyecek)
İki haftadır kilo veremiyorsun biliyorsun dimi her defasında hatırlatıyorum ama bu hafta mutlaka vermen lazım. Umarım hafif atlatmışsındır.Atmadım cumadan beri ama bugün misafirlerim gelecek öğlen çaya, yaptık bir şeyler çok şükür amma ve lakin şimdi misafirlerin yanında ben yemezsem onları da olumsuz etkilerim diye korkuyorum yoksa hiç canım çekmiyor açıkçası, sadece sarma ve Rus salatası yerim diye düşünüyorum ama işte misafirler dikkat eder mi acaba tabağıma
Ben haberi bile okumadım vallaTövbe Yarabbim ya Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın ne kolay bi insan öldürmek cana kıymak nasıl kötü kokmuştur o kimse farketmedi mi ya
Bugunku menüm
Sabah;9.30
Ara;13.00
Aksam;5.30
2 litre su
İkindi vakti acıktım ama akşam doydum şükürAcıkmadın mı canım? Biraz az gibi geldi. İçerik güzel ama
Ben normal günde bile öğle yemeği yemiyorum canım.3 öğün yapamam malesef zayiflayamam gibi geliyo o şekildeKilona göre az yemişsin. Kahvaltına 1 kk peynir ekleyebilirsin. Vee mutlaka öğle yemeği ye. İki öğün olmamış. Akşamın çok az olmuş. Daha doyurucu yemen lazım. Akşam acıkırsan saat 21:00 gibi ara öğün yap lüften.
Protein biraz az olmuş canım.Bugunku menüm
Sabah;9.30
Ara;13.00
Aksam;5.30
2 litre su
Bana fazla geldi 4 te o bi dilim ekmeği yemeseydin daha iyi olurdu. Ayrıca gidip gelince akşam yemegini yemen çok geç bi saat bence pilavı yeme akşam . Ve cok düzensiz saatlerde beslenmis oluyorsun bu günkü menunle:) biraz fazla elestirdim ama kusura bakmaYarin arkadasim dogum günü var birazdan hediye bakmaya gidicem gitmeden menümü yazayim
Kahvalti
10.30
Pastirmali tost
5 6 zeytin
15.30
3 hurma
16
2 köfte kadar balik tava ( adini bilmiyorum türkce unsuz du)
1 beyaz turp
1 dilim.ekmek
Aksam henüz yemedim gidip gelince anca yerim
Firinda tavuk
Yogurt
3 kasik bulgur pilavi
Ben grubun dengesini bozdumKilona göre az yemişsin. Kahvaltına 1 kk peynir ekleyebilirsin. Vee mutlaka öğle yemeği ye. İki öğün olmamış. Akşamın çok az olmuş. Daha doyurucu yemen lazım. Akşam acıkırsan saat 21:00 gibi ara öğün yap lüften.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?