Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menüm

Sabah (9:45 civarı)
2 adet yulaf kepeği karışımından krep (1 çb light süt + 3 kaşık yulaf kepeği + 1 yumurta akı)
Kreplerin içinde 2'şer burgu peynir ve fit dana jambon
Yarım domates
Yarım Salatalık
Yarım Kapya Biber
Portakallı Beyaz Çay

10:30
Tarçınlı Türk Kahvesi

16:00
Light sütlü nescafe

Akşam (18:00 civarı)
3 adet ızgara kasap köfte
Koca bir tabak yeşil salata (limon+1 tk z.yağı ile)

Dukan birası bitti bitiyor. 2 büyük bardak su içtim. (toplam 1,5lt'yi geçmiş olacak)

Akşam form çayı içebilirim. Gene wc sorunu yaşıyorum. Bugün 3 oldu.

Kusursuz

Bugunku menüm
Sabah;9.30
Bir haşlanmış yumurta 4 5 dal marul ve maydanoz yarım tane domates 4 zeytin
Ara;13.00
1 elma 1 şekersiz sütlü kahve
15.00 şekersiz Türk Kahvesi
Aksam;5.30
1kase mercimek çorbası 1 dolu tabak karışık salata 1 bardak ayran
2 litre su

Kızlar eşimle birbirimize girdik kavga kıyamet. Giremedim pek dün bugun
. Çok fırtınalı geçmemiştir umarım :)

o kötü işte. Menü güzel, bu kredi ben de deneyebilirim. Lezzetli birşeye benziyor.

Acıkmadın mı canım? Biraz az gibi geldi. İçerik güzel ama

Kahvaltının saati çok geç olmuş. Kuymak olmamış. Zaten bir gün önce bayağı kaçırmıştın. Telafi etmen gerekirken sen üzerine devam etmişsin. İki öğün hiç olmamış. Daha düzenli olmalı menülerin.
EN AZİMLİ HATUNLA EŞLEŞTİRMİŞSİN BENİ KAPTAN...
Yaaaaa yaaaa ne demezsin baksana listeye girince o da cozuttu. Bu listede bir şey var giren şaşırıyor
Kahvaltının saati çok geç. Kaşarlı açma olmamış. Hele makarna bütün günü almış götürmüş. Su 2 olmadıysa az olmuş. Sporda yok. Önümüz yaz. Unutma bunun tatili var, yazlığı var. Ayrıca neredeyse bir yıl olacak sen buraya geleli. Bir arpa boyu yol alamadık. Biran önce izne ayrıldığın kilona dönmen lazım seni mezun etmeden bırakmayacağım hiç bir yere
Gruptakileri örnek alman iyi olmamış canım. Eski düzenimizi hatırlamıyor musun? Benim neleri istemediğimi biliyorsun. Kahvaltın geç olmuş. Kaşar olmamış. Bir de o akşam ki ekmekler çok olmuş. Keşke üç öğün yapsaydın.
Eki Görüntüle 2234512

Gunaydin kizlar bu sabahki tarti sonucummmm cuma gunu 71.400 idim... LAydLiNe )
Harika bir sonuç. Büyük ihtimal cumaya 6 lı rakamları görürsün yeniden.
Kızlar eşimle birbirimize girdik kavga kıyamet. Giremedim pek dün bugun
Hayırdır inşallah önemli bir şey yoktur.
Herhalde biri benim yazdığımı gormeden diğer listeden devam etti
Yok canım silmemişsin. Ben gördüm mesajını.
Su az canım. Dukanda böbreklerin proteinden arındırılabilmesi için bol su içmen lazım. En az 2,5 litre içmeye çalış lütfen.
Moralim bozuldu kızlar o kadar dikkat etmeme aç yatmama rağmen iki haftada sadece 1 kilo gitmiş niye böyle az gitti
Aç kalmakla olmuyor işte canım. Sağlıklı ve düzenli beslenmek lazım. Bir de metabolizmanın çalışmasını sağlamak.
Bana kalırsa 09:00 bile geç kahvaltı için ama siz evde olduğunuz için bir şey diyemiyorum. Hem kahvaltı ne kadar erken olursa öğle yemeğiyle arası o kadar açılıyor. Bu da diyet için iyi oluyor.
İki haftadır kilo veremiyorsun biliyorsun dimi her defasında hatırlatıyorum ama bu hafta mutlaka vermen lazım. Umarım hafif atlatmışsındır.

Tövbe Yarabbim ya Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın ne kolay bi insan öldürmek cana kıymak nasıl kötü kokmuştur o kimse farketmedi mi ya
Ben haberi bile okumadım valla

Kilona göre az yemişsin. Kahvaltına 1 kk peynir ekleyebilirsin. Vee mutlaka öğle yemeği ye. İki öğün olmamış. Akşamın çok az olmuş. Daha doyurucu yemen lazım. Akşam acıkırsan saat 21:00 gibi ara öğün yap lüften.

Yarin arkadasim dogum günü var birazdan hediye bakmaya gidicem gitmeden menümü yazayim

Kahvalti
10.30
Pastirmali tost
5 6 zeytin

15.30
3 hurma

16
2 köfte kadar balik tava ( adini bilmiyorum türkce unsuz du)
1 beyaz turp
1 dilim.ekmek

Aksam henüz yemedim gidip gelince anca yerim

Firinda tavuk
Yogurt
3 kasik bulgur pilavi

Ben normal günde bile öğle yemeği yemiyorum canım.3 öğün yapamam malesef zayiflayamam gibi geliyo o şekildeakşam yemeğinden sonra ara öğün yapmiyorum malesef sadece su

Protein biraz az olmuş canım.
En azından yağsız yoğurt yiyebilirsin bence..

Bana fazla geldi 4 te o bi dilim ekmeği yemeseydin daha iyi olurdu. Ayrıca gidip gelince akşam yemegini yemen çok geç bi saat bence pilavı yeme akşam . Ve cok düzensiz saatlerde beslenmis oluyorsun bu günkü menunle:) biraz fazla elestirdim ama kusura bakma

Reactions: csi
Ben grubun dengesini bozdum
Bundan sonra menümü 5 öğün olarak yazacağım.

Ay sinirlerim bozuldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…