Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben grubun dengesini bozdum
Bundan sonra menümü 5 öğün olarak yazacağım.

Ay sinirlerim bozuldu..
Senle alakali değil canım beslenmem:) 1 aydan fazla oldu böyle besleneli malesef istesemde bundan fazla yiyemem 10 yıldır sürekli diyettelerdeyim bu şekil beslenince kilom gidiyor sadece

Off ne acı
çöm güzelmiş, Türkiye’de de var mı acaba.. gerçi burda bisiklet yolu da yok.. bisiklet alsan ne?
hiç bilmiyorum varsa da epey pahalıdır burada da gerçi pahalı araba fiyatı kadar var bş arkadaş 500 Euro araba aldı düşün beni götürüp getiriyor diyor yeter :)

Aynen öyle canım.
Bir şey diyeceğim de yeri burası değil...
Okuyacaklar da ne olacak?

Neyse, sustum ben
eşim de öyle diyor oğlumu okutmayacağım ticarete atacağım diyor ben okudum ama kendi bölümümle alakalı değilim şuan diyor ve boşa geçen parasız yıllar :) ama artı yönü de çok güzel bir etiketi oluyor insanın

Senle alakali değil canım beslenmem:) 1 aydan fazla oldu böyle besleneli malesef istesemde bundan fazla yiyemem 10 yıldır sürekli diyettelerdeyim bu şekil beslenince kilom gidiyor sadece
LAydLiNe birdik iki olduk. Allah da sana kuvvet ve sabır versin.
Bence sal sen bizi kendi halimize.
Allah vermiş cezamızı zaten , biz köşede sessiz sedasız ölüm orucumuza devam edelim

Boşver sağlıklı yaşamı be Kaptan.
R..ı içen öldü de ayran içen ölmedi mi?
Cuma günleri gelecek eksilere bak sen...

tostu bira açalım canım.. yağsız ve tb sa süper. Peynir de mi koyuyorsun?

Ben grubun dengesini bozdum
Bundan sonra menümü 5 öğün olarak yazacağım.

Ay sinirlerim bozuldu..
yok canım, sadece sen değil, herkes az yiyor. Ben hariç..

Bizim kız kreşten beri özelde.
Şimdiki aklımız olsa o paraları onun için açtığımız şahsi hesaba yatırır, 18'ine gelince "yallah Avrupa'ya" derdik.

Şimdi de "yallah Avrupa'ya" diyoruz da, daha ünisi var...

11.2.19
11:00
3 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
2 yk turşu kavurması
1 dilim ekmek

15:00
1 avuç içi kadar somon
1 dilim ekmek

19:00
1 tabak etli nohut yemeği
1 dilin ekmek
Yoğurt

19:30
Sütlü Türk kahvesi

Su şuan 1,5 lt de. Yatana kadar 2,5 a tamamlanacak.

Ekmekler bana göre fazla gelsede güzel bi menu beyendim

Şuan da devlet okullarının durumunu biliyoru musun bilmem. Biz de lise de öyle yapacaktık, güya devlete alacaktık. okullarda çorba oldu. Kim iyi kim kötü seviye olarak belli değil. Ne ararsan var. Yani Bursa içim öyle durum. 6 aydır okul bakıyorum, gittik yine kuzu kuzu bastırdık paraları, istemeye istemeye özele yazışırdık. Paralar cebe girmeden gidiyor zaten. Sistem öyle kurulmuş.

Helali hoş olsun harcananlar.
Benim üzüntüm, mesleklerini ellerine alsalar bile, emeklerinin karşılıklarını alamayacak olmaları.

Geçen gün benim sıpa "daha acilde stajdayken öldürülmek için mi tıp okuyayım anne?" dedi, kalakaldım.
Ne cevap verilir, bilemedim.

Rabbim bütün yavruları korusun, kollasın. İçinde de bizimkileri.

Geçmiş olsun.. ardçılar gelebilir
Teşekkürler canım.
Ege'yi bi bundan sevmedim.

İstanbul'dan kaçtık, burada beşik gibiyiz.

Bu seferki kısa ama sağlam oldu.
Kız ki normalinde "ne panikliyorsunuz yaaaa" diye cool cool inerdi, 3 saniyede geldi yanımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…