Ben Dalaman'dayımA a gecmiş olsun biz birşey his etmedik
Ben kullanmıyorum canım
Bu aralar heryer öyle. Marmara da yılbaşından beri sallanıyorTeşekkürler canım.
Ege'yi bi bundan sevmedim.
İstanbul'dan kaçtık, burada beşik gibiyiz.
Bu seferki kısa ama sağlam oldu.
Kız ki normalinde "ne panikliyorsunuz yaaaa" diye cool cool inerdi, 3 saniyede geldi yanımıza.
Çok acıkmıştımSüperciğer 1 porsiyon olabilirdi yanlizca
Pazar olduğu için öyle oldu canım ya eşimi kaldırmam mümkün olmuyor hafta sonu önden yesem olmaz çünkü zaten sadece hafta sonu beraber kahvaltı yapıyoruz.kuymakta birkaç çatal tadımlık aldım öyle çok yemedim ama tabi hiç yemesem daha iyi olurdu.Kahvaltının saati çok geç olmuş. Kuymak olmamış. Zaten bir gün önce bayağı kaçırmıştın. Telafi etmen gerekirken sen üzerine devam etmişsin. İki öğün hiç olmamış. Daha düzenli olmalı menülerin.
Yaaaaa yaaaa ne demezsin baksana listeye girince o da cozuttu. Bu listede bir şey var giren şaşırıyor
Kahvaltının saati çok geç. Kaşarlı açma olmamış. Hele makarna bütün günü almış götürmüş. Su 2 olmadıysa az olmuş. Sporda yok. Önümüz yaz. Unutma bunun tatili var, yazlığı var. Ayrıca neredeyse bir yıl olacak sen buraya geleli. Bir arpa boyu yol alamadık. Biran önce izne ayrıldığın kilona dönmen lazım seni mezun etmeden bırakmayacağım hiç bir yere
Gruptakileri örnek alman iyi olmamış canım. Eski düzenimizi hatırlamıyor musun? Benim neleri istemediğimi biliyorsun. Kahvaltın geç olmuş. Kaşar olmamış. Bir de o akşam ki ekmekler çok olmuş. Keşke üç öğün yapsaydın.
Harika bir sonuç. Büyük ihtimal cumaya 6 lı rakamları görürsün yeniden.
Hayırdır inşallah önemli bir şey yoktur.
Yok canım silmemişsin. Ben gördüm mesajını.
Su az canım. Dukanda böbreklerin proteinden arındırılabilmesi için bol su içmen lazım. En az 2,5 litre içmeye çalış lütfen.
Aç kalmakla olmuyor işte canım. Sağlıklı ve düzenli beslenmek lazım. Bir de metabolizmanın çalışmasını sağlamak.
Bana kalırsa 09:00 bile geç kahvaltı için ama siz evde olduğunuz için bir şey diyemiyorum. Hem kahvaltı ne kadar erken olursa öğle yemeğiyle arası o kadar açılıyor. Bu da diyet için iyi oluyor.
İki haftadır kilo veremiyorsun biliyorsun dimi her defasında hatırlatıyorum ama bu hafta mutlaka vermen lazım. Umarım hafif atlatmışsındır.
Ben haberi bile okumadım valla
allah kabul etsin..güzel menüBugünkü iftar menum
Aksam sahur gece 12.30 da
1 kase havuc çorbasi
3 köfte
1 ince dilim kepek ekmeği
İftar akşam 7 de
1 kaşe tarhana çorbası
1 tane palamut
2 kaşık makarna
Salata
Şu 2lt tamamlarım.
Spor 3 bin adım ama leslie yapacağım kendime geldiğimde oruçtan sonra migrenim tutuyor çünkü.
LAydLiNe
Spor varmi canim sporda varsa guzel menu11.2.19
11:00
3 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
2 yk turşu kavurması
1 dilim ekmek
15:00
1 avuç içi kadar somon
1 dilim ekmek
19:00
1 tabak etli nohut yemeği
1 dilin ekmek
Yoğurt
19:30
Sütlü Türk kahvesi
Su şuan 1,5 lt de. Yatana kadar 2,5 a tamamlanacak.
Canim ne kadar yillik ucreti neler dahil yemek servis ?Şuan da devlet okullarının durumunu biliyoru musun bilmem. Biz de lise de öyle yapacaktık, güya devlete alacaktık. okullarda çorba oldu. Kim iyi kim kötü seviye olarak belli değil. Ne ararsan var. Yani Bursa içim öyle durum. 6 aydır okul bakıyorum, gittik yine kuzu kuzu bastırdık paraları, istemeye istemeye özele yazışırdık. Paralar cebe girmeden gidiyor zaten. Sistem öyle kurulmuş.
Geçmiş olsun canim.. osmaniyede cok sallaniyor elim yüreğimde ...Çok sağlam sallandık kızlar..
Kandilli belirtsin bildiririm.
Koltuk gitti geldi, min 5 diyorum.
Allah kabul etsin canim guzel menuBugünkü iftar menum
Aksam sahur gece 12.30 da
1 kase havuc çorbasi
3 köfte
1 ince dilim kepek ekmeği
İftar akşam 7 de
1 kaşe tarhana çorbası
1 tane palamut
2 kaşık makarna
Salata
Şu 2lt tamamlarım.
Spor 3 bin adım ama leslie yapacağım kendime geldiğimde oruçtan sonra migrenim tutuyor çünkü.
LAydLiNe
Canim aksam cok az ve proteinsiz olmus .... bi protein ekleyebilirdin...Bugunku menüm
Sabah;9.30
Bir haşlanmış yumurta 4 5 dal marul ve maydanoz yarım tane domates 4 zeytin
Ara;13.00
1 elma 1 şekersiz sütlü kahve
15.00 şekersiz Türk Kahvesi
Aksam;5.30
1kase mercimek çorbası 1 dolu tabak karışık salata 1 bardak ayran
2 litre su
Çok güzel bi menu bence..sabahki ekmek fazla sadece 1 dilim olabilirdiBugun menü
Kahvaltı 9.00
1 haşlanmış yumurta
5 yesil zeytin
2 dilim beyaz peynir
Yesillik
1 salatalik
2 adet kizarmis form ekmek
Ara 10.40
1 yk kuru üzüm ve 6 badem
Ogle 12.40
6 yk kabak yemeği
1 kase yogurt
Salata
1 adet kızarmış form ekmek
Ara 15.30
1c.bardagi kefir ve minik 1 ayva
Aksam 18.00
4 adet tavuk köfte
Boool salata
Ara 21.00
4 yk yoğurt zerdacalli ve corekotu yagi ile
2.5 lt su ve beyaz cay içildi ..LAydLiNe
3 mil lesli yapildi
15 dk eliptik yapildi
Diyetisyenim 2 adet dedi canim , eskiden 1 yerdim simdi 2 ye cikardimÇok güzel bi menu bence..sabahki ekmek fazla sadece 1 dilim olabilirdi
Benim annemde sanırım 2 ay önce falan kemo bitti aynı hastalık yumurtalık kanseri o dönem 38 kiloya düştü şimdi 58 kg oldu tedavi bitti büyük bir ameliyat geçirdi yumurtalık rahim apandisit karın zarı aklıma başka gelmiyor bunlar hep alındı çok eser miktarda mide de ve bağırsakta da vardı ama kemo ile bitti sanırım şimdi 3 Aydan 3 aya kontrolü var bu arada 62 yaşında ve acayip enerjik mutluluk deposu bir kadın hiç modunu düşürmeden herkese enerji vererek hastalığı atlattıYok tatlım, üzmez...
O dönem kötüydü ama geçti gitti, buyur sor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?