Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

08:00 yarım elma

11:00 1 bardak süt
2,5 yumurta (yağda)
Yarım dilim kara ekmek
1 domates marul baby turp
Peynir

(Kahvaltı geç oldu evet elimde olmayan sebeplerden bundna sonra dikkat edeceğim)

14:30 3 misket köfte (yemeğin içinden aldım)
1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurt

Hiçbirşey

2,5 lt ye yakın dukan birası dahil

09:00 1 elma

11:00
1 haş yumurta
Zeytin
2 dilim tb ekmek
2 kaşık menemen
Yarım kızarmış kapya biber

14:30 Türk kahvesi

16:00 5 kaşık kurumuş yeşil fasulye kavurması
1 bardak ayran

Akşam 18:15
2 içli köfte
Bol salata
1 ayran

21:00 sütlü Türk kahvesi

1,5 lt su

bugün regl olmam gerekiyordu ve olmadım iştahım çok açık

16 ya kadar komşudaydım günü böyle kurtarabildim eve geldim işleri yaptım geçmişi zor okudum valla

yarın diyetisyen ne diyecek, ben de merak ettim. Çok güzel uyguladın canım, hayranım sana..

Spor varmi canim sporda varsa guzel menu ) afiyet olsun
şimdi Kızı uyutup birşeyler yapacağım canım. Uyuyakalmam inşallah.

Canim ne kadar yillik ucreti neler dahil yemek servis ?
normalde 38bin, yemek, servis, kıyafet hariç. Bizimki biraz burs kazandı 23bine kaydettirdik.

Geçmiş olsun canım, tekrar etmesin bir daha.. moral çok önemli.
güzel canım, Sudan bahsetmemişsin.

Canım benim anne tarafımda meme kanseri var.
Kendi annem benim yaşlarımda iken rahim kanseri teşhisi sebebi ile tüm rahmini aldırmıştı.

Kaçıncı evrede idi anneciğin bilmiyorum ama ben 2.evrede çok saçma bir şekilde yakalamıştım (düşük yaparak ki hamile olduğumu bile bilmiyordum) o sebeple ben ameliyat olmadım. Benim de başta 3 ayda 1 idi kontrollerim. Sonra 6 ayda bir, sonra senede bir.Şimdi sadece rutin kontrollere gidiyorum.

Benim annemde yaklaşık 1o sene sonra bağ dokusuna metastas yaptı. Yaklaşık 15 senedir de tedavi ve takip ile hayatını sürdürüyor. Benim annem konu dışı çünkü annemin çok hastalığı var zaten.

Benim bildiğim kadarı ile meme kanserinin metastas yapma olasılığı yumurtalık/rahim kanserinden çok daha fazla ki benim kuzenim (amca kızı) 18 yaşındayken iki göğsünü birden aldırdı. 10 seneden fazla oldu, şimdi Amerika'da Biyoloji doktoru.

Çok aptal bir hastalık bu. Kişiden kişiye tavır değişiyor.
Bende şu şekilde ilerledi.
İsyan "neden ben?"
Kabulleniş "herkes bu hastalığa yakalanabilir"
Reddediş "hepimiz ölmeyecek miyiz?"

Ben serumla kemo almadığım, hapla aldığım dönemlerde işe bile gittim. Bana özel wc, bana özel temizlik sistemi oturtmuşlardı, bana özel yemek bile çıkıyordu. rutin hayatımı bozmadım.

O günlerden bana kalan tek anı, hala çok fazla uzatamadığım saçlarım. Sanırım rahat geldi. Hala çok uzatamıyorum..

Moral çok ama çok önemli....
Anneciğine çok geçmiş olsun ve lütfen ama lütfen ona hastaymış gibi davranmayın.
Elbette önemseyin ama o dönem en çok canımızı acıtan şey "acıyan gözler".

Afiyet olsun canım, köfteler haşlamadır umarım, güzel menüler

Hayırlı olsun canim ... basarilar diliyorum bende ilerde kizima düşünüyorum. .

Arkadaşlar temizlik yaptım ve yemek yamaya fırsatım olmadı ben evdekilere kıymalı su böreği yaptım onunla uğraştım ben şimdi me yiyeceğim açım açççç
Sen kıymalı su böreği mi yapabiliyorsun?
En sevdiğim hemşehrim benim...

Kıymalarını ye canım

Hamurunu da onlar yesin. Böylece onlar kilo alsın, sen daha zayıf dur.
Evet, pisim

İçerik iyi canım. Yalnkzca kahvaltının yalnızca 1 elma olması iyi mi bilemedim..

Böyle yiyerek kilo verebiliyor musun? Ben korkudan akşam yemeğinden sonra hiç bir şey yemiyorum

Bugunku menüm
Sabah sat 7 30
1 kibrit kutusunun yarisi peynir
Zeytin 4 tane
Köy ekmegi buday unundan
1 dilim

Ara yuluf meyve karisimi
Nesli 100 ml

Oglen sat 12
Tarhana çorbasi

Haslama tavuk but
2 tane

Bulgur pilavi 100ml
2 dilim kepekli ekmek
Mevsim salata

Ara 4 kayisi

Aksam 7
Salata köy ekmegi
Su 2.5 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…