Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

c
Bana da sadece içecek ikram ettiklerin de çok daha mutlu oluyorum..
Uludağ’a mı yoksa?? Bursadayım da :)
yok cnm orduda yasıyorum ben burada cambası kayak merkezi var,ben sarıkamısta ogrendim biraz ama uludaga hic gelmw fırsatım olmadı cok istiyorum orayı görmek.

cnm bizimki de ayın 20 sinde 27 aylık olacak, resmen 2 haftada fark attı, 4 kelimeli cumle kurdu ama hala renkleri soylemez mesela.

Malesef canim ,hafta sonu arkadasin 2 yasindaki yavrusunu kaybettik
off ya basları sagolsun cok uzucu.

Çok sağlam sallandık kızlar..
Kandilli belirtsin bildiririm.

Koltuk gitti geldi, min 5 diyorum.
gecmiş olsun cnm.

Afiyet olsun canım menünün çok güzel olmuş...hele akşam yediklerin... Kaptan bizi eslestirmis bu hafta yani rakıbiz artık ona göre.bu haftaki hedefin bellimi

Alıntıları yaptım. Vakit geç oldu. Sabah erken kalkıp bakmaya çalışacağım. Bilgisayarı kapatmayınca alıntıları kopyalıyor iyi oluyor. Siz de çok geç kalmayın yatın erkenden iyi geceler

annem çok sık grip olurdu iyileşmesi uzun sürerdi hep yorgunluktan şikayet ederdi karnı şişti acayip şekilde ve iştah gitti buraya kadar fark edilmemesi ne garip dimi hiç orasını karıştırmıyım en iyisi ve öğrenildi ki 4. Evrede idi ve agresif türlüsünden inşallah herşey yolunda gider ve başka bir yere sıçaramaz ben öğrendim ve hemen tetkiklerimi yaptırdım şimdilik temizim
Sana da annene de çok geçmiş olsun allah tüm hastalara şifa versin hasta olmak zor ama hastaya bakan kişi için daha zor. Bizde anneme bir abla bulduk sabahtan akşama kadar ilgileniyordu yemeği temizliği ne isterse yapıyordu arkadaş olmuştu ona dediğin gibi hijyen çok önemliydi ve sağlıklı beslenmesi ve en önemlisi şu sigara illetini bu sayede bıraktı Allah’a şükür
Şimdi saçları kirpikleri kaşları hep çıkmış hatta fışkırmış diyebilirim eskiden boyatıyordu saçlarını şimdi aynı Canan karataya benziyor :)))

Sen kıymalı su böreği mi yapabiliyorsun?
En sevdiğim hemşehrim benim...

Kıymalarını ye canım

Hamurunu da onlar yesin. Böylece onlar kilo alsın, sen daha zayıf dur.
Evet, pisim
aynen öyle yapmıştım mesajını görmeden önde kıymalarından tırtıkladım ve birdomayes yedim
Hazır yufka aldım nerede açacak zaman ve yetenek çocuklar zor bırakıyor

Gonul83 rakibem su böreği var onu ye işte :)
ya Merve çok şakacısın ha :) yemedim ki çatla patla

yine iyiymiş renkleri de söylemesin canım konuşuyor ya :) maaşallah bende bekliyorum heyecanla konuşacağı günü abisi 2,5 yaşında konuşmuştu hatta o sıra erzurumdaydık yavrum direk Erzurum dili ve edebiyatı öğrendi :))))

Yataktan kalkar kalkmaz 1 tane yumurta koydun mu bir cezvenin içine sen üzerini giyene kadar haşlanıyor. Elma ya da süt yerine haşlanmış yumurta daha makbul bence. Hem protein hem de uzun süre tok tutuyor. Denemenizi tavsiye ederim

Erzurum dili ve edebiyatına bittim hahahahahahahaha

Benim kızlar çok küçükken konuştu yaaaa erkek çocukları sanırım biraz geç konuşuyor. Ben kızları susturamıyorum şimdi

bizimki de karadeniz dili ogrenmiş, az bi dur daaa ,ver daa diyor

Erzurum dili ve edebiyatına bittim hahahahahahahaha

Benim kızlar çok küçükken konuştu yaaaa erkek çocukları sanırım biraz geç konuşuyor. Ben kızları susturamıyorum şimdi
hala biraz şivesi var anne burada neydirsen :)

canım benim ya mimik yavrularımız ne tatlı :)) maaşallah

bugunku menüm,
kahvaltı 9.30
1 tereyagında yumurta
1 kabak mucver
1 kk ezine peynir
2 kasık fasulye kavurma
1 parca tereyagında kızarmıs koy tavugu

ogle 13.15
1 mandalina yarım portakal 5 ceviz

aksam 16.00
yanımda sucuk ekmek yediler, kuru seyler satılıyordu hep ben de yanımda getirdiklerimi yedim
2 kofte
2 mucver
1 elma

aksam 20.00
1 fıncan sutlu kahve

su 1.5 lt
spor ne desem bilemedim 6 defa oglumu kızakla yokus yukarı cektim, yarım saat de kendim kaydım baya bi cardio oldu aslında

Benim de eğer düşük durumum olmasa idi muhtemelen anlaşılamazdı. Çünkü çok sinsi bir hastalık, özellikle de bu türü. Biz eşimle Nakkaş'ta iftarda idik. Eşimin organize ettiği (çalıştığı firma adına). Karnıma bir ağrı saplandı, inanılmaz, daha iftarın başı, millet oruç açmamış. Ülserim vardı o dönem (arka arkaya çok kayıp yaşadım çok stresli bir dönemimdi). Ülser sandık önce. İftarı falan beklemedik, eşim birilerine devretti organizasyonu, çıktık. Ama mümkün değil ben uzağa gidecek durumda değilim. Rahmetli kuzenim ve eşi Moda'da oturuyordu, onlara gittik. Gelin Rus, bitkisel bişeyler verdi, spazm çözücü tarzı ama yok, duramıyorum.
Hemen Kadıköy Şifa'ya gittik. Orada öğrendim meğer düşük yapıyormuşum. Şok üstüne şok.
Önc kürtaj yapmadılar belki tutunur bebek diye, neyse uzatmayayım. Ertesi gün kendi dr'uma gittim. Ve verdiği ilk tepki "düşükten daha büyük problemlerimiz var" oldu. Sonrası malum süreç. Biyopsi, tanı, tedavi.

Benimki de 14'ünden sonra Dalamanca öğrendi.
"anne bi su katar mısın?" ben "höööönnkkk!!!"
Meğer bardağa su koyarmısın dermiş

Bahsettiğimiz velet ana dil gibi British English konuşuyor bu arada. Öyle hayal edin

gecmiş olsun cnm, Allah bir daha yasatmasın, nasıl zor bir surectir Allah bilir. Gecti gitti diyelim, hayat kısa yapılacak seyler cok, anımızın kıymetini bilelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…