Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yo uzatabilirsin, burada herkes görsün okusun belirtileri kulak arkası etmesinler
Dediğin gibi çok sinsiymiş neyseki kurtulduk oh
Peki o Bebek tutundu mu yoksa düştü mü

gecmiş olsun cnm, Allah bir daha yasatmasın, nasıl zor bir surectir Allah bilir. Gecti gitti diyelim, hayat kısa yapılacak seyler cok, anımızın kıymetini bilelim.
Amin canım.
An'ı yaşamanın değerini benim gibi acı tecrübe ile öğrenmemeniz dileği ile!

Dile maruz kalma ve otantik ortam dil ediniminde cok onemli bir etken tecrubeyle sabit diyorsunuz yani

Yo uzatabilirsin, burada herkes görsün okusun belirtileri kulak arkası etmesinler
Dediğin gibi çok sinsiymiş neyseki kurtulduk oh
Peki o Bebek tutundu mu yoksa düştü mü
O bebek düştü, zaten genelde düşen bebekler bir problemin göstergesi olurmuş.

Onun üstüne, burası bomba: Benim kıza hamilelikte SAT 29 Mart, hamilelik müjdesini de eşimin doğum gününde vermiştim. Aradan geçti 8 sene, benim tedavi bitmiş ama kontroller devam, SAT 28 Mart, ulen gene eşimin doğum gününde ben hamile olduğumu öğrendim. Dr'um ona da izin vermedi. Daha 6 aylık kontrol döneminde idim. "Ne olacağını bilemem. sen ya da bebek seçiminde bırakma beni ileride, şimdi verelim o kararı" dedi. O bebek de duramadı yani.

Sonra da ben istemedim başka..

Özelden bir şey attım sana gördün mü? Moral olsun diye.

Bence en ufak bir kanamada (beklenmeyen), geçmeyen gripte, ardı ardına çıkan uçukta, mutlaka dr'a gidilmeli. Ve rutin kontroller aksatılmamalı.. (dedi hala mamografi çektirmeyen vurdumduymaz ayça :) )

gozlerim kapanmaya basladı esim de obur koltuktan caktırmadan bakıyor bu ne yazıyor diye iyi geceler kızlar hepinize.
İyi geceler canım.
Benimki takip etmeyi bıraktı. Geçen gün laptopu açık bırakıp dışarı çıkmışım, laptop uyku moduna girmiş. Nelerden sonra bir şey yapmak için aldı. "Bu ne 85 sekme açık?" dedi.
"hoooppp özel orası bakma" dedim..
"hatun delirdi 40'ından sonra " diye söylene söylene kapattı

Mesajlari yarin okuycam insallah
11 subat listem

Kahvalti 9.00
1 dilim kasar
Yarim dilim ekmek

Öğle 12.30
1 yk kuymak

Aksam 18.30
1 tabak taze fasulye
1 kase marul cacigi
Birazda kereviz salatası
Aci biber

Saat 20.30
1 kase daha cacik

Saat 21.30
2 tane kuru incir

Saat 22.30
1 cay bardagi salep

750 ml su
1 saat yürüyüş
Simdilik bu kadar kizlar hepinize iyi geceler

Aynen bunu da deniyorum canım ama bazen yumurta 10dk da hoşlanıyor bazen öyle geç kalıyorum ki aniden hazırlanıp çıkıyorum malesef.

Valla listeyi 2 kez eklemeye çalıştım ama bu sıkıntı var son ekleyen arkadaş benim gibi tam ekleyememis sanırım liste çıkmıyor.

Bence biz bu sporları liste altı eklesekte toplayan arkadaşı etiketlesek olmaz mı. Çok zor oluyor bulmak ve eklemek.

Hayırdır canım?

ben hep diyorum, bu erkeklerin de aynen bizim gibi muayyen günleri var.
Büyük sözü dinleyin vallahi var!

Dr'a gittin mi sen bugün o hengamede bari?
Oğlan kıyamet kopardı kalkmadı uykusu tatli geldi. Beyefendinin izni perşembe günü ona bırakıp gidecem tahlili yaptırmaya. Eşimin üstüne tanımıyorum ailesi ağzına etsin sonrası 2 kurban desinler terliksiz kaçar

Reactions: csi
Berbat bir gündü kızlar bu vakit oldu uyuyamadim. Beslenme mde berbat ti. Bu adam ne zaman adam olacak acaba

Kuzular günaydın nasılsınız ? Uzun zamandır gelemiyordum uygulama yüklenmediği için unutuyorum hep girmeyi bir de çalışıyorum çok yoğun hayat sabah 8 buçukta çıkıp 7buçuk bazen 8 de giriyorum eve bugün yeniden başladım 97.2 kg ile LAydLiNe kaptanımm ben geldiiimm

Bence okusun sonra ticaret mi yapıyor ne yapıyorsa yapsın, ticaret hayatı herkesin yürütebileceği bişey değil

Ğünaydin hoş geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…