Yo uzatabilirsin, burada herkes görsün okusun belirtileri kulak arkası etmesinlerBenim de eğer düşük durumum olmasa idi muhtemelen anlaşılamazdı. Çünkü çok sinsi bir hastalık, özellikle de bu türü. Biz eşimle Nakkaş'ta iftarda idik. Eşimin organize ettiği (çalıştığı firma adına). Karnıma bir ağrı saplandı, inanılmaz, daha iftarın başı, millet oruç açmamış. Ülserim vardı o dönem (arka arkaya çok kayıp yaşadım çok stresli bir dönemimdi). Ülser sandık önce. İftarı falan beklemedik, eşim birilerine devretti organizasyonu, çıktık. Ama mümkün değil ben uzağa gidecek durumda değilim. Rahmetli kuzenim ve eşi Moda'da oturuyordu, onlara gittik. Gelin Rus, bitkisel bişeyler verdi, spazm çözücü tarzı ama yok, duramıyorum.
Hemen Kadıköy Şifa'ya gittik. Orada öğrendim meğer düşük yapıyormuşum. Şok üstüne şok.
Önc kürtaj yapmadılar belki tutunur bebek diye, neyse uzatmayayım. Ertesi gün kendi dr'uma gittim. Ve verdiği ilk tepki "düşükten daha büyük problemlerimiz var" oldu. Sonrası malum süreç. Biyopsi, tanı, tedavi.
Amin canım.gecmiş olsun cnm, Allah bir daha yasatmasın, nasıl zor bir surectir Allah bilir. Gecti gitti diyelim, hayat kısa yapılacak seyler cok, anımızın kıymetini bilelim.
Dile maruz kalma ve otantik ortam dil ediniminde cok onemli bir etken tecrubeyle sabit diyorsunuz yaniBenimki de 14'ünden sonra Dalamanca öğrendi.
"anne bi su katar mısın?" ben "höööönnkkk!!!"
Meğer bardağa su koyarmısın dermiş
Bahsettiğimiz velet ana dil gibi British English konuşuyor bu arada. Öyle hayal edin
O bebek düştü, zaten genelde düşen bebekler bir problemin göstergesi olurmuş.Yo uzatabilirsin, burada herkes görsün okusun belirtileri kulak arkası etmesinler
Dediğin gibi çok sinsiymiş neyseki kurtulduk oh
Peki o Bebek tutundu mu yoksa düştü mü
Aynen öyle herşeyin başı sağlıkcok gecmiş olsun cnm, her seyin bası saglık lafı aslında cok gercek, hayatın hengamesinde unuttugumuz bir sey, yasayan bilir tabi.
İyi geceler canım.gozlerim kapanmaya basladı esim de obur koltuktan caktırmadan bakıyor bu ne yazıyor diyeiyi geceler kızlar hepinize.
Aynen bunu da deniyorum canım ama bazen yumurta 10dk da hoşlanıyor bazen öyle geç kalıyorum ki aniden hazırlanıp çıkıyorum malesef.Yataktan kalkar kalkmaz 1 tane yumurta koydun mu bir cezvenin içine sen üzerini giyene kadar haşlanıyor. Elma ya da süt yerine haşlanmış yumurta daha makbul bence. Hem protein hem de uzun süre tok tutuyor. Denemenizi tavsiye ederim
Valla bıktım artık canım yaa. Ailesinin tasmali si gibi. Uzaktan kumandayla bunu yönetiyorlarAaaa hayirdir canim niye boyle oldu?
Oğlan kıyamet kopardı kalkmadı uykusu tatli geldi. Beyefendinin izni perşembe günü ona bırakıp gidecem tahlili yaptırmaya. Eşimin üstüne tanımıyorum ailesi ağzına etsin sonrası 2 kurban desinler terliksiz kaçarHayırdır canım?
ben hep diyorum, bu erkeklerin de aynen bizim gibi muayyen günleri var.
Büyük sözü dinleyin vallahi var!
Dr'a gittin mi sen bugün o hengamede bari?
Bence okusun sonra ticaret mi yapıyor ne yapıyorsa yapsın, ticaret hayatı herkesin yürütebileceği bişey değileşim de öyle diyor oğlumu okutmayacağım ticarete atacağım diyor ben okudum ama kendi bölümümle alakalı değilim şuan diyor ve boşa geçen parasız yıllar :) ama artı yönü de çok güzel bir etiketi oluyor insanın
Evet katiliyorum bende zor yaptimBence biz bu sporları liste altı eklesekte toplayan arkadaşı etiketlesek olmaz mı. Çok zor oluyor bulmak ve eklemek.
Ğünaydin hoş geldinKuzular günaydın nasılsınız ? Uzun zamandır gelemiyordum uygulama yüklenmediği için unutuyorum hep girmeyi bir de çalışıyorum çok yoğun hayat sabah 8 buçukta çıkıp 7buçuk bazen 8 de giriyorum eve bugün yeniden başladım 97.2 kg ileLAydLiNe kaptanımm ben geldiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?