Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

11 şubat spor listesi

1-ada81 3 mil lesli 45dk =135
15 dk eliptik =60
Toplam= 195 puan

2- madamhd
40 dk tempolu yürüyüş = 100 puan
3751 adım = 56 puan

3 @Mayis24
Adim sayar 3508= puan degeri 50

4.umudum2
3000 adım 45 puan
15dk leslie 45 puan
10dk egzersiz 20 puan
Toplam =110 puan

5.merve4416
7603 adım =113 puan

6. Hebelee
2,5 saat temizlik 50 puan
6743 adım 101 puan
151 puan

Evet canim bugun kontrol var bakalim ne diyecek ) dönünce anlatirim sizlere.
Canim gerçekten diyet listesine uymak cok zor bi kere evdeki yemekleri yiyemiyorsun çünkü evdeki yemekler yagli pişiriliyor...
Benim sebze yemegim yada bakliyat yemeklerimi pisirmek icin sadece 1 yk yag kullanılıyor ...o yuzden hep farkli yemek pisiriyorum mesala ogle 2 yk bulgur pilavi hakkim var ama evdekilere yaptigim bulgur pilavini yiyemiyirum cunku tereyagli arti z. Yağlı .. ben hemen kendime küçük bir tavada pisiriyorum...ister istemez mutfaktan çıkamıyosun..

Bide benim misafirim babam var ona gore farkli yemekler pisiriyirum ben tamamen farkli yemekler yapiyorum kendime....

Bende bir ömür böyle beslenemem kilolarimi verip midemi kucultup yine kendi bildigim tarza donerim ... boyle hayat mi gecer ayol surekli mutfaktayim...

ben dünden spor eklemedim herhangi bir kategoriye sokmadığımdan, yuruyus bitti şimdi sutlu kahvemi içiyorum, birazdan oglumu parka cıkaracagız sonra oradan okula gecerim. Okul dolabıma da ceviz gun kurusu ve etiform aldım, bazen işler uzuyor toplantı oluyor, acil durumda agzıma atarım

evet uzun vadede zor olur cnm ve ister istemez listeye karsı olumsuz intiba olusur zihninde, ben her seyi tereyaglı yiyorum ama koy tereyagı. oralarda varsa kullanman hiç sıkıntı olmaz bence, dur bakalım diyetisyenin ne diyor, tartı ne gösteriyor. Tahminimce iyi kilo verdin bu hafta.

sizin branş ne hocam. ben de öğretmenim su an doğum izindeyim ama hiç başlayasın yok okula ya minicik yavrumu bırakmak istemiyorum

Ben o kadar abartmıyorum canım ya. Aşırı yağ kullanmam zaten yemeklerde orta halli yapıyorum işte. oooo bide öyle uğraşacak olsam vay halime. Zaten düşün ki yemeğe koyduğun yağ bütün yemeğe bölüşüyor senin aldığın kadarına 1 yk düşer düşmez.

11 şubat spor listesi

1-ada81 3 mil lesli 45dk =135
15 dk eliptik =60
Toplam= 195 puan

2- madamhd
40 dk tempolu yürüyüş = 100 puan
3751 adım = 56 puan

3 @Mayis24
Adim sayar 3508= puan degeri 50

4.umudum2
3000 adım 45 puan
15dk leslie 45 puan
10dk egzersiz 20 puan
Toplam =110 puan

5.merve4416
7603 adım =113 puan

6. Hebelee
2,5 saat temizlik 50 puan
6743 adım 101 puan
151 puan

7. LAydLiNe
2316 adım = 35 puan
1,5 saat ev işi = 30 puan
Toplam = 65 puan

Sporlar 11e kadar girilecek demiştik kaptan vakit geçti

keşkeee çok özledik onu

sağol neden yemiyorsun sende ye 2 yumurta falan
Akşam azıcık kıyma yedim ve bir domates ve biraz da leblebi beyaz
bilmemki bazen canım çok isteyince yiyorum bazen de yemiyorum

Aynen tam bu yüzden yapamadım
Benim çocuklarda küçük ya . Bi kahvaltıyı bi de akşam yemeğini yapıyorum .akşamdan kalanları
Çocuklarla gündüz yiyorum . Anca yanına bi salata falan yapıyorum. Öyle benim için kolay oluyo . Yoksa ne bulaşık bitiyor ne iş bitiyor
Çocukların durmaması da cabası oldu
Aynen ada bende böyle düşünüyorum ada81

Mesleginiz:ev hanımı ( kpssye hazırlanan
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir: iIstanbul
Boyunuz : 163
Kilonuz:78
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz pkosla ve sporu birakarak almaya başladım. Evlendim dahada aldim. Dogum da kilo almadım çok iyiydim. İştahım cok fazla ve yemek yemeyi severim kendimi sınırlamam. Ve buda kilo aldırıyor.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Her yerinden yag fiskiriyor. Fizigimi beğenmiyorum. Guzellesmek ve sağlık icin.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet 2014 yılında 7. Takımdaydim cok motive edici bir gruptu kiloda vermiştim hamilelik nedeniyle ayrildim
Neden 13. Takım? : Aktif guzel bir ortam hissettim . Başarmak için beraberlige ihtiyacım var. Eğer sizde isterseniz. Başlamak istiyorum...

Günaydın kızlar
Hoşgeldin canım aramıza

Hoş geldin canım. Hep beraber zayıflayacağız inşallah

Hepsi aynı
Evlenmeden önce ailelerinden kaçarlar, evlenince anneci olurlar..

Kaynana dertleri üzerine kitap yazarım da boşverin.
Minimum iletişim en temizi. Yoksa ömür törpüsü çoğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…