cevap veriyorum: Olmayacak ta ki kendi gözü ile bir şeyleri görene kadar.Berbat bir gündü kızlar bu vakit oldu uyuyamadim. Beslenme mde berbat ti. Bu adam ne zaman adam olacak acaba
Hoş geldin canım..Mesleginiz:ev hanımı ( kpssye hazırlanan
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir: iIstanbul
Boyunuz : 163
Kilonuz:78
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayenizpkosla ve sporu birakarak almaya başladım. Evlendim dahada aldim. Dogum da kilo almadım çok iyiydim. İştahım cok fazla ve yemek yemeyi severim kendimi sınırlamam. Ve buda kilo aldırıyor.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Her yerinden yag fiskiriyor. Fizigimi beğenmiyorum. Guzellesmek ve sağlık icin.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet 2014 yılında 7. Takımdaydim cok motive edici bir gruptu kiloda vermiştim hamilelik nedeniyle ayrildim
Neden 13. Takım? : Aktif guzel bir ortam hissettim . Başarmak için beraberlige ihtiyacım var. Eğer sizde isterseniz. Başlamak istiyorum...
Ben de geldim kızlar.
Şimdiye kadar 1 lt su içmişimdir. Bugün ev işi yaptım da biraz.
Hava yağmurlu, ruhum daraldı, kendimi işe verdim.
Dukan birasının da yarısına gelmişimdir.
Sabah tartı gene pek mutlu etti beni.
Kilolarimiz yakın boyumuzda aynıMesleginiz:ev hanımı ( kpssye hazırlanan
Kilo alma hikayenizpkosla ve sporu birakarak almaya başladım. Evlendim dahada aldim. Dogum da kilo almadım çok iyiydim. İştahım cok fazla ve yemek yemeyi severim kendimi sınırlamam. Ve buda kilo aldırıyor.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Her yerinden yag fiskiriyor. Fizigimi beğenmiyorum. Guzellesmek ve sağlık icin.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet 2014 yılında 7. Takımdaydim cok motive edici bir gruptu kiloda vermiştim hamilelik nedeniyle ayrildim
Neden 13. Takım? : Aktif guzel bir ortam hissettim . Başarmak için beraberlige ihtiyacım var. Eğer sizde isterseniz. Başlamak istiyorum...
Hepsi aynı
Evlenmeden önce ailelerinden kaçarlar, evlenince anneci olurlar..
Kaynana dertleri üzerine kitap yazarım da boşverin.
Minimum iletişim en temizi. Yoksa ömür törpüsü çoğu.
Su az olmuş canım. Onun haricinde dışarıda olmana rağmen çok güzel dengelemişsin. Karda yürümek kolay değil eminim bayağı kalori harcamışsındır.bugunku menüm,
kahvaltı 9.30
1 tereyagında yumurta
1 kabak mucver
1 kk ezine peynir
2 kasık fasulye kavurma
1 parca tereyagında kızarmıs koy tavugu
ogle 13.15
1 mandalina yarım portakal 5 ceviz
aksam 16.00
yanımda sucuk ekmek yediler, kuru seyler satılıyordu hep ben de yanımda getirdiklerimi yedim
2 kofte
2 mucver
1 elma
aksam 20.00
1 fıncan sutlu kahve
su 1.5 lt
spor ne desem bilemedim 6 defa oglumu kızakla yokus yukarı cektim, yarım saat de kendim kaydım baya bi cardio oldu aslında
Alıntı yaparken neden alıntı yapma gereği duydum şuan hatırlamıyorum ama söylemek istediğim tek şey seviyorum senin gibi güçlü kadınları. Bazen böyle şanssızlıkların yanında ne kadar şanslı olduğumuzu da görebiliyoruz. Her şey bir araç bence bu dünyada. Erkenden fark etmekte büyük bir şans. Doktorunu da tebrik etmek lazım ki fark etmiş. Geçmiş olsun yenidenBenim de eğer düşük durumum olmasa idi muhtemelen anlaşılamazdı. Çünkü çok sinsi bir hastalık, özellikle de bu türü. Biz eşimle Nakkaş'ta iftarda idik. Eşimin organize ettiği (çalıştığı firma adına). Karnıma bir ağrı saplandı, inanılmaz, daha iftarın başı, millet oruç açmamış. Ülserim vardı o dönem (arka arkaya çok kayıp yaşadım çok stresli bir dönemimdi). Ülser sandık önce. İftarı falan beklemedik, eşim birilerine devretti organizasyonu, çıktık. Ama mümkün değil ben uzağa gidecek durumda değilim. Rahmetli kuzenim ve eşi Moda'da oturuyordu, onlara gittik. Gelin Rus, bitkisel bişeyler verdi, spazm çözücü tarzı ama yok, duramıyorum.
Hemen Kadıköy Şifa'ya gittik. Orada öğrendim meğer düşük yapıyormuşum. Şok üstüne şok.
Önc kürtaj yapmadılar belki tutunur bebek diye, neyse uzatmayayım. Ertesi gün kendi dr'uma gittim. Ve verdiği ilk tepki "düşükten daha büyük problemlerimiz var" oldu. Sonrası malum süreç. Biyopsi, tanı, tedavi.
Biran önce çektir şu mamografiyiO bebek düştü, zaten genelde düşen bebekler bir problemin göstergesi olurmuş.
Onun üstüne, burası bomba: Benim kıza hamilelikte SAT 29 Mart, hamilelik müjdesini de eşimin doğum gününde vermiştim. Aradan geçti 8 sene, benim tedavi bitmiş ama kontroller devam, SAT 28 Mart, ulen gene eşimin doğum gününde ben hamile olduğumu öğrendim. Dr'um ona da izin vermedi. Daha 6 aylık kontrol döneminde idim. "Ne olacağını bilemem. sen ya da bebek seçiminde bırakma beni ileride, şimdi verelim o kararı" dedi. O bebek de duramadı yani.
Sonra da ben istemedim başka..
Özelden bir şey attım sana gördün mü? Moral olsun diye.
Bence en ufak bir kanamada (beklenmeyen), geçmeyen gripte, ardı ardına çıkan uçukta, mutlaka dr'a gidilmeli. Ve rutin kontroller aksatılmamalı.. (dedi hala mamografi çektirmeyen vurdumduymaz ayça :) )
Kaşar, kuymak, incirlerin saati, salep derken uçmuşsun yine. Hadi toparlan artık güzel menüler ver. Bir de yemin edebilirsinMesajlari yarin okuycam insallah
11 subat listem
Kahvalti 9.00
1 dilim kasar
Yarim dilim ekmek
Öğle 12.30
1 yk kuymak
Aksam 18.30
1 tabak taze fasulye
1 kase marul cacigi
Birazda kereviz salatası
Aci biber
Saat 20.30
1 kase daha cacik
Saat 21.30
2 tane kuru incir
Saat 22.30
1 cay bardagi salep
750 ml su
1 saat yürüyüş
Simdilik bu kadar kizlar hepinize iyi geceler
Hoş geldin fıstık. Hadi bu kez başaralım. Yaza incecik bir hatun olarak gir.Kuzular günaydın nasılsınız ? Uzun zamandır gelemiyordum uygulama yüklenmediği için unutuyorum hep girmeyi bir de çalışıyorum çok yoğun hayat sabah 8 buçukta çıkıp 7buçuk bazen 8 de giriyorum eve bugün yeniden başladım 97.2 kg ileLAydLiNe kaptanımm ben geldiiimm
Gelir gelir merak etme o çok dayanamaz bizden ayrı kalmayaRüyamda geri gelmiştin
Etiform yeme canım lütfen. Gün kurusu ve ceviz gayet güzel. Fındık, badem de olabilir. Leblebi koyabilirsin. İncir de olur ya da sevdiğin başka meyve kuruları da olur. Ama doğal olmasına dikkat et. Etiform olmaz dediğim gibi. Paketli gıdalardan uzak durmak lazım.ben dünden spor eklemedim herhangi bir kategoriye sokmadığımdan, yuruyus bitti şimdi sutlu kahvemi içiyorum, birazdan oglumu parka cıkaracagız sonra oradan okula gecerim. Okul dolabıma da ceviz gun kurusu ve etiform aldım, bazen işler uzuyor toplantı oluyor, acil durumda agzıma atarım
Ben 10:30 da yazdım diye biliyorum geç mi olmuş? Saate de bakmıştım özellikle yoksa yazmazdım.Sporlar 11e kadar girilecek demiştik kaptan vakit geçti
Tabii ki canım hoş geldin aramıza.Grubunuza yarışa dahil olabilir miyim??
Mesleginiz:ev hanımı ( kpssye hazırlanan
Tamam canım, ekledim.. ama bunfan sonra ilk iş sabah onu eklemek.Yaz canım sende sorun değil
Ay bana noluyosa bende çok heyecanlıyımada81 Sabırsızlıkla senin diyetisyen sonucunu bekliyorum
aramıza hoşgeldiinizzzzMesleginiz:ev hanımı ( kpssye hazırlanan
Şimdiden geçen haftaya göre 1,1 kg eksiğim kaptanımNe güzel ne güzel çünkü bu hafta listedesin inşallah iyi bir rakam görürsün cumaya
Hoş geldin cnmKilolarimiz yakın boyumuzda aynıinşallah veririz hep beraber hoşgeldin canım :)
Çok ğüzel mesayiden sonra yorgunlugun sitresin üstüne iyi gider uygulaya bilir senİki gündür ben de kan ilacımı içmeye başladım çok şükür. Ama yorgunluklarım hala azalmadı. Bu arada bizim hastanede spor salonumuz var çalışanlar için. Yarın spor hocasının yeni dönem dersi başlıyor. Mesaiden sonra spora kalacağım hastanede korkun benden
Şimdiden geçen haftaya göre 1,1 kg eksiğim kaptanım
Afiyet olsun canım menünün çok güzel olmuş...hele akşam yediklerin... Kaptan bizi eslestirmis bu hafta yani rakıbiz artık ona göre.bu haftaki hedefin bellimi
Vay hangi hastane o. Sende hemşiremiydin?İki gündür ben de kan ilacımı içmeye başladım çok şükür. Ama yorgunluklarım hala azalmadı. Bu arada bizim hastanede spor salonumuz var çalışanlar için. Yarın spor hocasının yeni dönem dersi başlıyor. Mesaiden sonra spora kalacağım hastanede korkun benden
Çok ğüzel mesayiden sonra yorgunlugun sitresin üstüne iyi gider uygulaya bilir sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?