Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Berbat bir gündü kızlar bu vakit oldu uyuyamadim. Beslenme mde berbat ti. Bu adam ne zaman adam olacak acaba
cevap veriyorum: Olmayacak ta ki kendi gözü ile bir şeyleri görene kadar.

Sen ak desen, ak olduğunu bile bile kara diyecek, ta ki kendi gözüyle görene kadar.

Otomatik savunma mekanizmalarını yok etmenin tek yolu kendilerini görmesi.

Hoş geldin canım..

Ben de geldim kızlar.

Şimdiye kadar 1 lt su içmişimdir. Bugün ev işi yaptım da biraz.
Hava yağmurlu, ruhum daraldı, kendimi işe verdim.

Dukan birasının da yarısına gelmişimdir.

Sabah tartı gene pek mutlu etti beni.

Ne güzel ne güzel çünkü bu hafta listedesin inşallah iyi bir rakam görürsün cumaya

Kilolarimiz yakın boyumuzda aynı inşallah veririz hep beraber hoşgeldin canım :)

11 şubat spor listesi

1-ada81 3 mil lesli 45dk =135
15 dk eliptik =60
Toplam= 195 puan

2- madamhd
40 dk tempolu yürüyüş = 100 puan
3751 adım = 56 puan

3 15 Bahar gelecek
Adim sayar 3508= puan degeri 50

4.umudum2
3000 adım 45 puan
15dk leslie 45 puan
10dk egzersiz 20 puan
Toplam =110 puan

5.merve4416
7603 adım =113 puan

6. Hebelee
2,5 saat temizlik 50 puan
6743 adım 101 puan
151 puan

7. LAydLiNe
2316 adım = 35 puan
1,5 saat ev işi = 30 puan
Toplam = 65 puan

8.Akkat
3500 adım 52 puan

Dün geceki alıntılar evde kaldı galiba yaaa burada açınca otomatik çıkmadı. Evde pc açıktı umarım gitmemiştir. Söyleyecek lafım çok

Su az olmuş canım. Onun haricinde dışarıda olmana rağmen çok güzel dengelemişsin. Karda yürümek kolay değil eminim bayağı kalori harcamışsındır.
Alıntı yaparken neden alıntı yapma gereği duydum şuan hatırlamıyorum ama söylemek istediğim tek şey seviyorum senin gibi güçlü kadınları. Bazen böyle şanssızlıkların yanında ne kadar şanslı olduğumuzu da görebiliyoruz. Her şey bir araç bence bu dünyada. Erkenden fark etmekte büyük bir şans. Doktorunu da tebrik etmek lazım ki fark etmiş. Geçmiş olsun yeniden
Biran önce çektir şu mamografiyi
Kaşar, kuymak, incirlerin saati, salep derken uçmuşsun yine. Hadi toparlan artık güzel menüler ver. Bir de yemin edebilirsin Su çok az olmuş.
Hoş geldin fıstık. Hadi bu kez başaralım. Yaza incecik bir hatun olarak gir.
Rüyamda geri gelmiştin
Gelir gelir merak etme o çok dayanamaz bizden ayrı kalmaya

Eyyy ruh bu mesajı okuyorsan üç kez tıktıkla diyor muşum
Etiform yeme canım lütfen. Gün kurusu ve ceviz gayet güzel. Fındık, badem de olabilir. Leblebi koyabilirsin. İncir de olur ya da sevdiğin başka meyve kuruları da olur. Ama doğal olmasına dikkat et. Etiform olmaz dediğim gibi. Paketli gıdalardan uzak durmak lazım.
Sporlar 11e kadar girilecek demiştik kaptan vakit geçti
Ben 10:30 da yazdım diye biliyorum geç mi olmuş? Saate de bakmıştım özellikle yoksa yazmazdım.
Grubunuza yarışa dahil olabilir miyim??
Tabii ki canım hoş geldin aramıza.

aramıza hoşgeldiinizzzz

İki gündür ben de kan ilacımı içmeye başladım çok şükür. Ama yorgunluklarım hala azalmadı. Bu arada bizim hastanede spor salonumuz var çalışanlar için. Yarın spor hocasının yeni dönem dersi başlıyor. Mesaiden sonra spora kalacağım hastanede korkun benden

Çok ğüzel mesayiden sonra yorgunlugun sitresin üstüne iyi gider uygulaya bilir sen

Vay hangi hastane o. Sende hemşiremiydin?

Çok ğüzel mesayiden sonra yorgunlugun sitresin üstüne iyi gider uygulaya bilir sen

İnşallah canım şu kansızlık sorunu çözülünce çok aktif olacağıma inanıyorum. Hastanede olduğu için rahat gideceğimi düşünüyorum çünkü daha önceki spor salonum uzaktı. Gitmek sorun oluyordu. Park yeri problemi vardı. Şimdi aynı yerde olacağız umarım hocayla da anlaşırız da güzel geçer dersler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…