Vay hangi hastane o. Sende hemşiremiydin?
yapıyorum bazan.. bi de lezzetli olsa ahYataktan kalkar kalkmaz 1 tane yumurta koydun mu bir cezvenin içine sen üzerini giyene kadar haşlanıyor. Elma ya da süt yerine haşlanmış yumurta daha makbul bence. Hem protein hem de uzun süre tok tutuyor. Denemenizi tavsiye ederim
Canım benim anne tarafımda meme kanseri var.
Kendi annem benim yaşlarımda iken rahim kanseri teşhisi sebebi ile tüm rahmini aldırmıştı.
Kaçıncı evrede idi anneciğin bilmiyorum ama ben 2.evrede çok saçma bir şekilde yakalamıştım (düşük yaparak ki hamile olduğumu bile bilmiyordum) o sebeple ben ameliyat olmadım. Benim de başta 3 ayda 1 idi kontrollerim. Sonra 6 ayda bir, sonra senede bir.Şimdi sadece rutin kontrollere gidiyorum.
Benim annemde yaklaşık 1o sene sonra bağ dokusuna metastas yaptı. Yaklaşık 15 senedir de tedavi ve takip ile hayatını sürdürüyor. Benim annem konu dışı çünkü annemin çok hastalığı var zaten.
Benim bildiğim kadarı ile meme kanserinin metastas yapma olasılığı yumurtalık/rahim kanserinden çok daha fazla ki benim kuzenim (amca kızı) 18 yaşındayken iki göğsünü birden aldırdı. 10 seneden fazla oldu, şimdi Amerika'da Biyoloji doktoru.
Çok aptal bir hastalık bu. Kişiden kişiye tavır değişiyor.
Bende şu şekilde ilerledi.
İsyan "neden ben?"
Kabulleniş "herkes bu hastalığa yakalanabilir"
Reddediş "hepimiz ölmeyecek miyiz?"
Ben serumla kemo almadığım, hapla aldığım dönemlerde işe bile gittim. Bana özel wc, bana özel temizlik sistemi oturtmuşlardı, bana özel yemek bile çıkıyordu. rutin hayatımı bozmadım.
O günlerden bana kalan tek anı, hala çok fazla uzatamadığım saçlarım. Sanırım rahat geldi. Hala çok uzatamıyorum..
Moral çok ama çok önemli....
Anneciğine çok geçmiş olsun ve lütfen ama lütfen ona hastaymış gibi davranmayın.
Elbette önemseyin ama o dönem en çok canımızı acıtan şey "acıyan gözler".
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ene-sokma-cabasi.1042214/page-4#post-55808130Kızlar daha öncede çoğu kez kkya diyet topiklerine katıldımama malesef 10 yıldır 65 kilonun altına dusemedim İnşallah bu grupta istediğim kiloya inmeyi basarabilirim mezun olmadan bırakmayın yakami
Ben çok yipraniyorum bildiğin gibi değil. Eşimin yaptıkları resmen aptallık kendini eşek yerine koyduruyorHepsi aynı
Evlenmeden önce ailelerinden kaçarlar, evlenince anneci olurlar..
Kaynana dertleri üzerine kitap yazarım da boşverin.
Minimum iletişim en temizi. Yoksa ömür törpüsü çoğu.
Çok teşekkür ederim canım benimgeçmiş olsun. umarım tekrarlanmaz canım. çok sevindim atlattığına
Gormedimi sanıyorsun askerden 2 ay önce geldi. Ve babası ayda 50 lira oğlanın cebine koyduysa koydu yoksa yok... yicek ekmek bulamadı ailesi arazi aptal aptal bazen beyni olmadığını düşünüyorumcevap veriyorum: Olmayacak ta ki kendi gözü ile bir şeyleri görene kadar.
Sen ak desen, ak olduğunu bile bile kara diyecek, ta ki kendi gözüyle görene kadar.
Otomatik savunma mekanizmalarını yok etmenin tek yolu kendilerini görmesi.
Of ki offf.Gormedimi sanıyorsun askerden 2 ay önce geldi. Ve babası ayda 50 lira oğlanın cebine koyduysa koydu yoksa yok... yicek ekmek bulamadı ailesi arazi aptal aptal bazen beyni olmadığını düşünüyorum
Eğer kendini o şekilde görmek onu mutsuz etmiyorsa, bırak koydursun tatlım.Ben çok yipraniyorum bildiğin gibi değil. Eşimin yaptıkları resmen aptallık kendini eşek yerine koyduruyor
Harikasın maşallah
Ama hala dukan taraftarı değilim
Bol bol su iç lüften olur mu?
Ben yumurtadan NEFRET EDİYORUM.yapıyorum bazan.. bi de lezzetli olsa ah
Vay canına bu nasıl bi değişim ya tebrik ederim senihttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...ene-sokma-cabasi.1042214/page-4#post-55808130
Öncesi sonrası fotoğraflarım canım. İncele istersen
Uff çok havalı geldi kulağımdaSağlık Memuru ( Tıbbi Sekreterim) canım
O konuya da yazdım, buraya da yazayım.https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ene-sokma-cabasi.1042214/page-4#post-55808130
Öncesi sonrası fotoğraflarım canım. İncele istersen
Gormede bosya malesef . Goruyolar sürekli ama yinede toz kondurmuyolarGormedimi sanıyorsun askerden 2 ay önce geldi. Ve babası ayda 50 lira oğlanın cebine koyduysa koydu yoksa yok... yicek ekmek bulamadı ailesi arazi aptal aptal bazen beyni olmadığını düşünüyorum
Demek ki hala yeteri kadar görmemişler, henüz gözleri açılana kadar görmemişler, ucu henüz kendilerine dokunmamış, canları acımamış. Hele o duruma gelsinler, sonra tekrar konuşalım.Gormede bosya malesef . Goruyolar sürekli ama yinede toz kondurmuyolarhatta çoğu kez biliyom onlar haksız sen haklısın ama yinede sesini çıkarma diye susturuyor beni .hepsi aynı canım al birini vur otekini
HoşbuldukGünaydın kızlar ki
Hoşgeldin canım aramıza
HoşbuldukHoş geldin canım..
İnşallah Allah nasip ederse istiyorum..Kilolarimiz yakın boyumuzda aynıinşallah veririz hep beraber hoşgeldin canım :)
HoşbuldukDün geceki alıntılar evde kaldı galiba yaaa burada açınca otomatik çıkmadı. Evde pc açıktı umarım gitmemiştir. Söyleyecek lafım çok
Su az olmuş canım. Onun haricinde dışarıda olmana rağmen çok güzel dengelemişsin. Karda yürümek kolay değil eminim bayağı kalori harcamışsındır.
Alıntı yaparken neden alıntı yapma gereği duydum şuan hatırlamıyorum ama söylemek istediğim tek şey seviyorum senin gibi güçlü kadınları. Bazen böyle şanssızlıkların yanında ne kadar şanslı olduğumuzu da görebiliyoruz. Her şey bir araç bence bu dünyada. Erkenden fark etmekte büyük bir şans. Doktorunu da tebrik etmek lazım ki fark etmiş. Geçmiş olsun yeniden
Biran önce çektir şu mamografiyi
Kaşar, kuymak, incirlerin saati, salep derken uçmuşsun yine. Hadi toparlan artık güzel menüler ver. Bir de yemin edebilirsinSu çok az olmuş.
Hoş geldin fıstık. Hadi bu kez başaralım. Yaza incecik bir hatun olarak gir.
Gelir gelir merak etme o çok dayanamaz bizden ayrı kalmaya
Eyyy ruh bu mesajı okuyorsan üç kez tıktıkla diyor muşum
Etiform yeme canım lütfen. Gün kurusu ve ceviz gayet güzel. Fındık, badem de olabilir. Leblebi koyabilirsin. İncir de olur ya da sevdiğin başka meyve kuruları da olur. Ama doğal olmasına dikkat et. Etiform olmaz dediğim gibi. Paketli gıdalardan uzak durmak lazım.
Ben 10:30 da yazdım diye biliyorum geç mi olmuş? Saate de bakmıştım özellikle yoksa yazmazdım.
Tabii ki canım hoş geldin aramıza.
aramıza hoşgeldiinizzzz
Hoş geldin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?