Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmiş olsun. umarım tekrarlanmaz canım. çok sevindim atlattığına

Hepsi aynı
Evlenmeden önce ailelerinden kaçarlar, evlenince anneci olurlar..

Kaynana dertleri üzerine kitap yazarım da boşverin.
Minimum iletişim en temizi. Yoksa ömür törpüsü çoğu.
Ben çok yipraniyorum bildiğin gibi değil. Eşimin yaptıkları resmen aptallık kendini eşek yerine koyduruyor

Gormedimi sanıyorsun askerden 2 ay önce geldi. Ve babası ayda 50 lira oğlanın cebine koyduysa koydu yoksa yok... yicek ekmek bulamadı ailesi arazi aptal aptal bazen beyni olmadığını düşünüyorum

Ben çok yipraniyorum bildiğin gibi değil. Eşimin yaptıkları resmen aptallık kendini eşek yerine koyduruyor
Eğer kendini o şekilde görmek onu mutsuz etmiyorsa, bırak koydursun tatlım.

Sen kendini o seviyelere düşürtme yeter, o ne hali varsa görsün. Girme ailesi ile arasına. Sen kötü olduğunla, sinirlerini bozduğunla kalırsın.

Gormedimi sanıyorsun askerden 2 ay önce geldi. Ve babası ayda 50 lira oğlanın cebine koyduysa koydu yoksa yok... yicek ekmek bulamadı ailesi arazi aptal aptal bazen beyni olmadığını düşünüyorum
Gormede bosya malesef . Goruyolar sürekli ama yinede toz kondurmuyolar hatta çoğu kez biliyom onlar haksız sen haklısın ama yinede sesini çıkarma diye susturuyor beni .hepsi aynı canım al birini vur otekini

Gormede bosya malesef . Goruyolar sürekli ama yinede toz kondurmuyolar hatta çoğu kez biliyom onlar haksız sen haklısın ama yinede sesini çıkarma diye susturuyor beni .hepsi aynı canım al birini vur otekini
Demek ki hala yeteri kadar görmemişler, henüz gözleri açılana kadar görmemişler, ucu henüz kendilerine dokunmamış, canları acımamış. Hele o duruma gelsinler, sonra tekrar konuşalım.

22 senedir benim adam ile beraberim 12 gün sonra 18 senem bitecek evliliğimde.
12 ciltlik ansikolopedi olur yaşadıklarım.

Az abla sözü dinleyin, ben geç öğrendim, siz erken öğrenin.

Susun, gerçekten aileleri ile ilgili ne iyi ne kötü tek bir söz etmeyin.
Gelin buraya yazın beraber sövelim ama onlara söylemeyin.
Konuştukça ters tepiyor.
Tecrübe ile sabit.

Günaydın kızlar ki

Hoşgeldin canım aramıza
Hoşbulduk

Hoş geldin canım..
Hoşbulduk

Kilolarimiz yakın boyumuzda aynı inşallah veririz hep beraber hoşgeldin canım :)
İnşallah Allah nasip ederse istiyorum..

Hoşbulduk

aramıza hoşgeldiinizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…