Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoş geldin canım..

Aynen canım bende ogrendim susmayi iyi kötü bişey demiyorum susuyorum

Dün açlık otu aldım. Bu akşam deneyeceğim

Hmmm sinemaki tarzı bir şey anladığım kadarı ile.
Ben bu tarz şeylerden korkuyorum. Yararlı bakterileri de yok ettiği ve doğal bağırsak florasına zarar verdiği için.

Dikkatli kullanmakta fayda var canım.

Dukan birası diye yırtınıyorum ama kimse beni dinlemiyor ki

Ben ben ben dediğin gündem beri hergün yapıyorum 1 lt bitiyor

Zaten aşırı tüketimi zararlı. Haftada 3 bardak içerim.

Ya bişey diyeceğim ama :)
Samimiyetine güvendiğim için diyeceğim
Ben bekarken çok bakardım kendime kremler cilt bakımları doğal kürler falan babamda çok gülerdi dalga geçerdi herşeyi, ne duysan yüzüne sürüyorsun diye
Deseler ki b.. iyi geliyor sen onu da sürersin :))))
Bizde zayıflamak uğruna yemediğimiz nane kalmadı :)

Ben yumurtadan NEFRET EDİYORUM.
Ve düşün ki Dukan yapıyorum.

Sana hemen ipucu veriyorum canım.
Haşlanmış yumurtanın üstüne nane, kekik, karabiber, isot ne bulursan dök ve çiğnemeden yut

Vay canına bu nasıl bi değişim ya tebrik ederim seni süper olmuşsun kilolu fotografta kaç kilosun canım ? Darısı bizlere olsun inşallah
85,5 kilo ile diyete başladım. Muhtemel orada da aşağı yukarı aynı kilolardayım çünkü o dönem tartılmıyordum çok fazla. Takıma geldiğimde 82 li kilolardaydım. 6 ay gibi bir sürede 61.8 kilo ile mezun oldum. İnşallah darısı sizlere. Hepinizi böyle incecik mezun etmek istiyorum inşallah
O konuya da yazdım, buraya da yazayım.
Min 10 yaş gençleşmişsin canım...

Çok teşekkür ederim canım aynen öyle oldu. Anne kız gibi duruyorum bazı fotoğraflarda
Aynen sonuna kadar katılıyorum sana. Çok şükür uzaktayız onlarla ama yakında olsak sorun yaşayacağımı adım gibi biliyorum. Susmam gereken yerlerde susuyorum ama arada çaktırmadan yorumumu yapıyorum. Daha etkili oluyor
LAydLiNe kaptanımız. Hoş geldin diyenlerden kendisi de.

Ebru senin şu nickin büyük küçüğünü oturtana kadar 95 kombinasyon yapıyorum.
Etiket yaparken önemli mi acaba hiç düşünmemiştim
Benim 1.5 biti yupi yupi

Bugün su ğüzel içtim
Seni takımın su sorumlusu yapıyorum canım. Herkesin sularını sen takip et lütfen. Su önemli
Hayret bugün nasıl oldu ki faZla mesaj yazdın :)
İyi yapmışsın bende 900 ml içtim
Kız sus

O biraz yeni kadınlar kulübünde o yüzden daha tam bilmiyor kullanmayı. Zamanla alışacaktır.

Anladım canım LAydLiNe kaptan bizi eşleştirmissinz ama ben emzirmiyorum kızım 1 yasında
Canım kilolarınız yakın olduğu için eşleştirdim ayrıca şuan ikinizde listede değilsiniz diye

Aynen öyle vallahi tatlım, indirim bulmuş alışveriş manyakları gibi o kürden öbür küre koşturup duruyoruz

Benim yeşil çayım bitmiş, dışarıya çıkmaya da üşendim. Beyaz çay vardı evde. Araştırdım beyaz çay daha güçlüymüş hatta yeşilden, bugün beyazla yapmaya başladım.

Zaten cuma son. Sonra 5 gün ara verip tekrar 15 gün yapacağım. Sonra 20 gün ara vereceğim. Kural bu....

merhaba kızlar ,
diyetisyenden geldim oradaki tartıda 71.100 çıktım... bu sabah evde 70,800 idim ... bu fark olabilir dedi.. sonuçta sabah aç karnına ve herşeyi çıkarak tartılıyorum )
-bu 10 günlük süreçte 200 gr yağ yakmışım sadece geri kalanın hepsi ödemmiş.... bu çok normal önce ödem gider sonra yağ yakmaya başlıyacaksın dedi...
-çok kilo ile başlamadığımız için yavaş yavaş gidecek dedi... komuşumu söyledim o ilk ay 6 kilo verdi dedim.... o 84 ile başladı onun 1 ayda 6 kilo vermesi normal dedi ama sen ayda 6 kilo bekleme dedi....
- birde sen hep diyet modundaymışsın zaten dedi bana geldiğinde de diyetteynişsin zaten o yüzden senin vucud direnç gösteriyor onu kırmamız lazım dedi..
- kansızlık zaten kilo vermemene çook büyük etken dedi... biz seninle zoru başarcağız dedi hem demir ilacı kullanacağız hem zayıflayacağız dedi... çünkü bu ilaçlarr kilo alımını artırır bizde bunun tam tersini vucuda yaptırmaya çalışacağız dedi....
-tekrar yeni liste verdi bidahaki randevum 25 şubat ozamana kadar 6lı rakamları rahat görürsün dedi...
- ne zaman 60 görürüm diye sordum... tahminen 4. ayın sonunda 60 olursun dedi... ama bu hiç belli olmaz daha kısa sürede de ulaşabilirsin dedi... şuan vucudun direnç gösteriyor onu bi kırarsak arkası gelir dedi....

ama kıyafetlerimden belli kızlar bi şişlik gitmiş pantaolunum hiç sıkmadı çok rahattım içinde ödem atmışım belli....

M merve4416 Canım içme öyle şeyler. Zayıflayacağım diye sağlığına zarar verme. Normal suyunu iç yeterli. En fazla içersen yeşil çayını iç. Çünkü ben o ilk zayıfladığım zamanda düzenli yeşil çay içtim. Onun da faydası olmuştur muhtemel ama asıl işin püf noktası yememen gereken yiyecekleri yememek hatta tadına bile bakmamak. En son ne zaman tatlı yedim, ne zaman çikolata yedim hatırlamıyorum mesela ve hiç canım istemiyor. Şekersiz 21 güne başladığım günü unuttum mesela. Vücutta istemiyor bir süre sonra. O yüzden başka hiçbir şeye ihtiyaç yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…