Kaptan kim gruba onay aldım mi ??
Hoş geldin canım..Mesleginiz:ev hanımı ( kpssye hazırlanan
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir: iIstanbul
Boyunuz : 163
Kilonuz:78
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayenizpkosla ve sporu birakarak almaya başladım. Evlendim dahada aldim. Dogum da kilo almadım çok iyiydim. İştahım cok fazla ve yemek yemeyi severim kendimi sınırlamam. Ve buda kilo aldırıyor.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Her yerinden yag fiskiriyor. Fizigimi beğenmiyorum. Guzellesmek ve sağlık icin.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet 2014 yılında 7. Takımdaydim cok motive edici bir gruptu kiloda vermiştim hamilelik nedeniyle ayrildim
Neden 13. Takım? : Aktif guzel bir ortam hissettim . Başarmak için beraberlige ihtiyacım var. Eğer sizde isterseniz. Başlamak istiyorum...
Hayret bugün nasıl oldu ki faZla mesaj yazdın :)Benim 1.5 biti yupi yupi
Bugün su ğüzel içtim
Aynen canım bende ogrendim susmayi iyi kötü bişey demiyorum susuyorumDemek ki hala yeteri kadar görmemişler, henüz gözleri açılana kadar görmemişler, ucu henüz kendilerine dokunmamış, canları acımamış. Hele o duruma gelsinler, sonra tekrar konuşalım.
22 senedir benim adam ile beraberim 12 gün sonra 18 senem bitecek evliliğimde.
12 ciltlik ansikolopedi olur yaşadıklarım.
Az abla sözü dinleyin, ben geç öğrendim, siz erken öğrenin.
Susun, gerçekten aileleri ile ilgili ne iyi ne kötü tek bir söz etmeyin.
Gelin buraya yazın beraber sövelim ama onlara söylemeyin.
Konuştukça ters tepiyor.
Tecrübe ile sabit.
Anladım canım73.5 kilom canım,1.68 de boyum var. 2 aylık bebeğim emziriyorum o yüzden çok kısamıyorum yediklerimi hemen sütüm azalıyor malesef..
O ne ola ki?Dün açlık otu aldım. Bu akşam deneyeceğim
Dün açlık otu aldım. Bu akşam deneyeceğim
O ne ola ki?
Ben ben ben dediğin gündem beri hergün yapıyorum 1 lt bitiyorHmmm sinemaki tarzı bir şey anladığım kadarı ile.
Ben bu tarz şeylerden korkuyorum. Yararlı bakterileri de yok ettiği ve doğal bağırsak florasına zarar verdiği için.
Dikkatli kullanmakta fayda var canım.
Dukan birası diye yırtınıyorum ama kimse beni dinlemiyor ki
Yağ yakmaya yarıyor.
Zaten aşırı tüketimi zararlı. Haftada 3 bardak içerim.Hmmm sinemaki tarzı bir şey anladığım kadarı ile.
Ben bu tarz şeylerden korkuyorum. Yararlı bakterileri de yok ettiği ve doğal bağırsak florasına zarar verdiği için.
Dikkatli kullanmakta fayda var canım.
Dukan birası diye yırtınıyorum ama kimse beni dinlemiyor ki
Ben ben ben dediğin gündem beri hergün yapıyorum 1 lt bitiyor
Ya bişey diyeceğim ama :)O ne ola ki?
Ben yumurtadan NEFRET EDİYORUM.
Ve düşün ki Dukan yapıyorum.
Sana hemen ipucu veriyorum canım.
Haşlanmış yumurtanın üstüne nane, kekik, karabiber, isot ne bulursan dök ve çiğnemeden yut
85,5 kilo ile diyete başladım. Muhtemel orada da aşağı yukarı aynı kilolardayım çünkü o dönem tartılmıyordum çok fazla. Takıma geldiğimde 82 li kilolardaydım. 6 ay gibi bir sürede 61.8 kilo ile mezun oldum. İnşallah darısı sizlere. Hepinizi böyle incecik mezun etmek istiyorum inşallahVay canına bu nasıl bi değişim ya tebrik ederim senisüper olmuşsun kilolu fotografta kaç kilosun canım ? Darısı bizlere olsun inşallah
Çok teşekkür ederim canım aynen öyle oldu. Anne kız gibi duruyorum bazı fotoğraflardaO konuya da yazdım, buraya da yazayım.
Min 10 yaş gençleşmişsin canım...
Aynen sonuna kadar katılıyorum sana. Çok şükür uzaktayız onlarla ama yakında olsak sorun yaşayacağımı adım gibi biliyorum. Susmam gereken yerlerde susuyorum ama arada çaktırmadan yorumumu yapıyorum. Daha etkili oluyorDemek ki hala yeteri kadar görmemişler, henüz gözleri açılana kadar görmemişler, ucu henüz kendilerine dokunmamış, canları acımamış. Hele o duruma gelsinler, sonra tekrar konuşalım.
22 senedir benim adam ile beraberim 12 gün sonra 18 senem bitecek evliliğimde.
12 ciltlik ansikolopedi olur yaşadıklarım.
Az abla sözü dinleyin, ben geç öğrendim, siz erken öğrenin.
Susun, gerçekten aileleri ile ilgili ne iyi ne kötü tek bir söz etmeyin.
Gelin buraya yazın beraber sövelim ama onlara söylemeyin.
Konuştukça ters tepiyor.
Tecrübe ile sabit.
Etiket yaparken önemli mi acaba hiç düşünmemiştimLAydLiNe kaptanımız. Hoş geldin diyenlerden kendisi de.
Ebru senin şu nickin büyük küçüğünü oturtana kadar 95 kombinasyon yapıyorum.
Seni takımın su sorumlusu yapıyorum canım. Herkesin sularını sen takip et lütfen. Su önemliBenim 1.5 biti yupi yupi
Bugün su ğüzel içtim
Kız susHayret bugün nasıl oldu ki faZla mesaj yazdın :)
İyi yapmışsın bende 900 ml içtim
Canım kilolarınız yakın olduğu için eşleştirdim ayrıca şuan ikinizde listede değilsiniz diyeAnladım canımLAydLiNe kaptan bizi eşleştirmissinz ama ben emzirmiyorum kızım 1 yasında
Ya bişey diyeceğim ama :)
Samimiyetine güvendiğim için diyeceğim
Ben bekarken çok bakardım kendime kremler cilt bakımları doğal kürler falan babamda çok gülerdi dalga geçerdi herşeyi, ne duysan yüzüne sürüyorsun diye
Deseler ki b.. iyi geliyor sen onu da sürersin :))))
Bizde zayıflamak uğruna yemediğimiz nane kalmadı :)
Önemli tabi, denesene biEtiket yaparken önemli mi acaba hiç düşünmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?