Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hadi Maşallah..
Desene yaza 60kg ile gireceksin.
Yaşasın sahil, kum, deniz ve fit ada

Bence harika bir sonuç. Diyetisyenin de söylemiş zaten. Metabolizman direnç gösteriyordur artık. Bunu aşacağınıza da inanıyorum. Yeter ki sen de kendine inan. Bu yaz ideal kilona geleceksin

Çok az bir şey aldım denemek istiyorum. Bugünlerde galiba reglden dolayı iştahım çok açık. Midem kazınıyor resmen. Ona da faydası olur diye düşündüm.

Bunu buraya çok büyük harflerle yazacağım. Herkes çok iyi okusun.

BEN EĞER 13 GÜNDÜR TATLI YEMİYORSAM, HERKES YEMEYEBİLİR.

Çok açık ve net söylüyorum.. Ben susuz yaşardım, tatlısız yaşayamazdım. Çok açık ve net.
Hiç bir şey yemesem iki kaşık nutella atardım ağzıma ya da hemen bir pancake yapıp üstüne bal.
Akşam saat 21:00'de kalkıp helva yaptığımı bilirim.
Ben yemek oldum olası yemem, zaten çok yemek seçerim. Ben TATLI İLE YAŞIYORDUM.

2 gün önce regl oldum. Eski Ayça gecenin bir körü markete gitmiş ne kadar şekerli tatlı abur cubur varsa doldurmuştu (kızımın sivilce problemi var o yüzden evde abur cubur stoklamıyoruz)

Su yerine Ice Tea içerdim. Köftenin, bilmemnenin yanında ayran yerine (şişlik yapıyor) Cola ya da sade gazoz içerdim.

Benim kilo alma sebebim bunlar kızlar. 4 ayda bunları yapmaya devam ettim. Hareketsiz de olunca 7 kg geldi.

Canım sıkılırdı çıkar sabah körü sıcak sıcak boyoz ya da sarıyer böreği alırdım. Çikolatalı poğaça yerdim.

Şaka yapmıyorum, geçen gün Dukan'da serbest diye 1 bardak zero içeyim dedim, yarısında döktüm. Şerbet gibi geldi.

Elbette ileride tatlı yiyeceğimdir, ama kararınca...

Hepsi psikolojik kızlar. Canınız tatlı çekince kalkın tarçını basın yoğurda ya da Türk kahvesine yemin ederim aynı şey...

Ben ezbere bilince kolay oluyor canım LAydLiNe ayrıca dümdüz yazınca da çıkıyor. Sadece y ve d nin yeri farklı
lady değil layd
Leeeeeeeennnnn.. Ben lady diye kombinlemeye çalışıp sonra hay bu büyüğün küçüğün diyip bakınca doğru nicki mi yazıyordum yani?
Layd ne lennnn?

Hay senin ellerini karıncalar yesin e mi

csi
okuduğum mesajdan anladığım kadarı ile dukan yapıyorsun, muhtemelen de seyir devresindesin
benim yapamadığım bir diyet türü
sadece protein sebzeyi uyduramadım
tek yaşarsam olur da, hergün kendine ayrı eve ayrı yemek düşünmek beni zorladı
arada dukan express yapıyorum
o da keyifli
aslında iyi geldi aklıma
dukan express patlatayım ben

ama şu bir gerçek ki karbokoliklik diye bir kısır döngü var maalesef. karbo yedikçe daha çok yiyorsun. güne karbo ağırlıklı başlarsam, mesela poğaça yersem, o günüm oldukça verimsiz ve kötü geçiyor.

Öyle güzel anlatmışsın ki üzerine söz söylemek olmaz

Leeeeeeeennnnn.. Ben lady diye kombinlemeye çalışıp sonra hay bu büyüğün küçüğün diyip bakınca doğru nicki mi yazıyordum yani?
Layd ne lennnn?

Hay senin ellerini karıncalar yesin e mi

İşte farklılık olsun diye yaptım hatta bütün sosyal medya hesaplarımda aynı nicki kullanıyorum

Evet canım Dukan yapıyorum.
31/01-03/02 arasında Atak yaptım
03/02'den bu yana da Seyirdeyim. 72,6kg'den bu sabah itibariyle 68,6'ya düştüm ki regl dönemindeyim ayrıca.

Açıkçası ben ilk hafta kendi yemeklerimi (sebze/çorba) kendim yaptım.
Sonra "ay yok bütün gün mutfakta dikilemeyeceğim" diyip eve ne pişiriyorsam ondan tırtıkladım.
Sadece pilav ve makarnaya tereyağı koydum, onları da yemediğim için sorun yok.

Ayrıca saf protein gününde bile salatamı kesmedim. Limonu bastım salataya, üstünde de sızma z.yağını gezdirdim evdekilere yaptığım salatadan yedim.

PS günlerinde 120 gr meyveye izin var. "Olmaz öyle saçmalık" dedim, her akşam bir ekşi elmanın üstüne tarçını boca ettim, yedim.

Yulaf kepeğini bırakmadım. Başta yoğurda katıyordum, sonra krepini denedim. Baktım krepten nefret edeceğim şimdi gevreğini yiyorum yağsız süt ve bol tarçın ile.

Bende sistem çalıştı ki tekrar ediyorum hipotroidim var.

Ben de karbo ve şeker bağımlısıydım.
Demin düşündüm de, tatlıları saymazsak en çok özlediklerim: Mantı, Pişi,Pizza ve Sosyete Mantısı.. işin kötüsü bunlardan 1 tencere bile yesen 1 saat sonra aç hissediyorsun kendini. Şimdi şimdi anlıyorum.

İlerde yemeyecek miyim? Yerim elbette. Ama her gün değil.

modifiye ettin yani..

işin en önemli püf noktası ne biliyor musun... sebat... bire bir uygulamasan da -hergün elma, salata yemek gibi- dukanda sebatla belli bir düzeni tutturursan başarı kaçınılmaz
ben buraya 63 civarı kiloyla gelmiştim. 58lere düştüm (5 kilo az değil ama )
sonra öyle bir dönem geldi ki, ipin ucunu kaçırdım hooop tekrar 63 e dayandım.
kaptan yakında beni kurşunlayacak, o derece. sanırım herşey sporu bırakmamla başladı.
yavaştan tekrar toparlamaya başladım. akşamlarımı atlatabilirsem süper olacak herşey ama ben akşamları yoldan çıkıyorum. bugünü firesiz atlatırsam gurur duyacağım kendimle.

56-55 kiloya gelirsem ondan sonrası porsiyon kontrolü..

Bence harika bir sonuç. Diyetisyenin de söylemiş zaten. Metabolizman direnç gösteriyordur artık. Bunu aşacağınıza da inanıyorum. Yeter ki sen de kendine inan. Bu yaz ideal kilona geleceksin
Tesekkur ederim canim , evet bu sefer cok inaniyorum 12 gündür tatli yemiyorum sekersiz gunler devammm)

Bende dukanla cok iyi kilo vermiş ve çok sevmiştim canım hiç tatlı ekmek istemiyordu et süt peynir yedikce su içiyordum iştahım azalmış aclik krizlerim geçmişti. Tabi 5 sene once ..

Sen at havanı, ona gider haberi merak etme

Ben de konuşmuyorum hatta oğlu da konuşmuyor ama kuşlar haber uçuruyor, biliyoruz. Çok da tııınnn
Bende kv kiz kardesi ile görüşüyorum memlekete gidince mutlaka uğrarım o ucurur haberleri ada cok zayiflamis diyeee ))

Tmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…