Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sen hayatında ilk kez 15 günmü yapmış oldun bu kürü?
Bende yeşil çayım bitsin beyaz çay alacağım ama okuduğum kadarıyla Türkiye’de iyisini bulmak zormuş ve pahalıymış ben hep şimdiye kadar bitki çaylarını hiç önemsemedim şimdi demleme usulü alıyorum Kendime ama evde yığınla eşimin aldığı poşet çaylar var onları nasıl bitirecek bakalım

Yahu bu ödem ne zaman biter sünger gibi su mu çekiyoruz nedir vallaji 200 gr yağdan gitmiş deyince birwz şok oldum açıkçası şimdi ben diyelim 10 kilo verdim bunun 7 kg su mu eee vucüt yine su tutmaz mı

Ben ezbere bilince kolay oluyor canım LAydLiNe ayrıca dümdüz yazınca da çıkıyor. Sadece y ve d nin yeri farklı
lady değil layd
Ben aslında herkesin bu nickleri nasıl koyduğunu da merak ediyorum ben çok şey denemiştim Aslında hepsi kayıtlıydı eeeh yeter dedim hede hüde hebelee gibi birşey çıktı :)

Bende tam bir cikolata canavariydim... bitter antep fistikli çikolatayı o koca kareyi tek basima bitirebilirim... tatli yiyince tuzlu isterdi canim gider hoop ekmek peynir yerdim üstüne boyle kisir bi döngü

Yahu bu ödem ne zaman biter sünger gibi su mu çekiyoruz nedir vallaji 200 gr yağdan gitmiş deyince birwz şok oldum açıkçası şimdi ben diyelim 10 kilo verdim bunun 7 kg su mu eee vucüt yine su tutmaz mı
Herkesin vucudu farkli canim , belki seninki yagdan gitmistir.. benim ilk asamada odem gitmis... kiminde kastan gidermis....
Bakalim 25 subatta nasil degisimler olacak..

Evet canımcım ilk kez milli oldum

Ben poşet çay kullanıyorum açıkçası açık çaylara güvenemiyorum

Bende tam bir cikolata canavariydim... bitter antep fistikli çikolatayı o koca kareyi tek basima bitirebilirim... tatli yiyince tuzlu isterdi canim gider hoop ekmek peynir yerdim üstüne boyle kisir bi döngü
Seninki gene iyi, bittermiş.
Ben damakçı ve toblerone'cu idim. Hele ki bademli toblerone görmeyeyim. Zaten ben görürsem başka kimse göremezdi.

Porsiyon kontrolü derken herşeyden yiyeceksin ama az öyle mi

Ya ben aslen Adanalıyım yani babam, annem Erzurum ama İstanbul’da doğdum onu demek istedim köklerin yani :)
Hmmm.

Benim baba köklerim de İstanbullu.
Dedemin dedesinin mezarı Eyüp'te. Öncesi Balkan.

Anne tarafım Selanikli.
Dedemin babası İstanbul'a gelmiş.

Kökleri erken salmışız biz İstanbul'a yani.

Devlet soy ağacı zamaziongosu çok sıkıcıydı bende yanii. İstanbul/İstanbul/İstanbul. Bi koca bozdu işi. Kars ile (ki kendisi İstanbul'da doğmuş ama kütük Kars sonuçta)

Anladım kaptanm benim emzirdigimi düsünüyorsunuz sandm o yüzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…