Sen hayatında ilk kez 15 günmü yapmış oldun bu kürü?
Aynen öyle vallahi tatlım, indirim bulmuş alışveriş manyakları gibi o kürden öbür küre koşturup duruyoruz
Benim yeşil çayım bitmiş, dışarıya çıkmaya da üşendim. Beyaz çay vardı evde. Araştırdım beyaz çay daha güçlüymüş hatta yeşilden, bugün beyazla yapmaya başladım.
Zaten cuma son. Sonra 5 gün ara verip tekrar 15 gün yapacağım. Sonra 20 gün ara vereceğim. Kural bu....
Yahu bu ödem ne zaman biter sünger gibi su mu çekiyoruz nedir vallaji 200 gr yağdan gitmiş deyince birwz şok oldum açıkçası şimdi ben diyelim 10 kilo verdim bunun 7 kg su mu eee vucüt yine su tutmaz mımerhaba kızlar ,
diyetisyenden geldim oradaki tartıda 71.100 çıktım... bu sabah evde 70,800 idim ... bu fark olabilir dedi.. sonuçta sabah aç karnına ve herşeyi çıkarak tartılıyorum)
-bu 10 günlük süreçte 200 gr yağ yakmışım sadece geri kalanın hepsi ödemmiş.... bu çok normal önce ödem gider sonra yağ yakmaya başlıyacaksın dedi...
-çok kilo ile başlamadığımız için yavaş yavaş gidecek dedi... komuşumu söyledim o ilk ay 6 kilo verdi dedim.... o 84 ile başladı onun 1 ayda 6 kilo vermesi normal dedi ama sen ayda 6 kilo bekleme dedi....
- birde sen hep diyet modundaymışsın zaten dedi bana geldiğinde de diyetteynişsin zaten o yüzden senin vucud direnç gösteriyor onu kırmamız lazım dedi..
- kansızlık zaten kilo vermemene çook büyük etken dedi... biz seninle zoru başarcağız dedi hem demir ilacı kullanacağız hem zayıflayacağız dedi... çünkü bu ilaçlarr kilo alımını artırır bizde bunun tam tersini vucuda yaptırmaya çalışacağız dedi....
-tekrar yeni liste verdi bidahaki randevum 25 şubat ozamana kadar 6lı rakamları rahat görürsün dedi...
- ne zaman 60 görürüm diye sordum... tahminen 4. ayın sonunda 60 olursun dedi... ama bu hiç belli olmaz daha kısa sürede de ulaşabilirsin dedi... şuan vucudun direnç gösteriyor onu bi kırarsak arkası gelir dedi....
ama kıyafetlerimden belli kızlar bi şişlik gitmiş pantaolunum hiç sıkmadı çok rahattım içinde ödem atmışım belli....
Ben aslında herkesin bu nickleri nasıl koyduğunu da merak ediyorum ben çok şey denemiştim Aslında hepsi kayıtlıydı eeeh yeter dedim hede hüde hebelee gibi birşey çıktı :)Ben ezbere bilince kolay oluyor canımLAydLiNe ayrıca dümdüz yazınca da çıkıyor. Sadece y ve d nin yeri farklı
lady değil layd
Bende tam bir cikolata canavariydim... bitter antep fistikli çikolatayı o koca kareyi tek basima bitirebilirim... tatli yiyince tuzlu isterdi canim gider hoop ekmek peynir yerdim üstüne boyle kisir bi döngüEvet canım Dukan yapıyorum.
31/01-03/02 arasında Atak yaptım
03/02'den bu yana da Seyirdeyim. 72,6kg'den bu sabah itibariyle 68,6'ya düştüm ki regl dönemindeyim ayrıca.
Açıkçası ben ilk hafta kendi yemeklerimi (sebze/çorba) kendim yaptım.
Sonra "ay yok bütün gün mutfakta dikilemeyeceğim" diyip eve ne pişiriyorsam ondan tırtıkladım.
Sadece pilav ve makarnaya tereyağı koydum, onları da yemediğim için sorun yok.
Ayrıca saf protein gününde bile salatamı kesmedim. Limonu bastım salataya, üstünde de sızma z.yağını gezdirdim evdekilere yaptığım salatadan yedim.
PS günlerinde 120 gr meyveye izin var. "Olmaz öyle saçmalık" dedim, her akşam bir ekşi elmanın üstüne tarçını boca ettim, yedim.
Yulaf kepeğini bırakmadım. Başta yoğurda katıyordum, sonra krepini denedim. Baktım krepten nefret edeceğim şimdi gevreğini yiyorum yağsız süt ve bol tarçın ile.
Bende sistem çalıştı ki tekrar ediyorum hipotroidim var.
Ben de karbo ve şeker bağımlısıydım.
Demin düşündüm de, tatlıları saymazsak en çok özlediklerim: Mantı, Pişi,Pizza ve Sosyete Mantısı.. işin kötüsü bunlardan 1 tencere bile yesen 1 saat sonra aç hissediyorsun kendini. Şimdi şimdi anlıyorum.
İlerde yemeyecek miyim? Yerim elbette. Ama her gün değil.
Ben aslında herkesin bu nickleri nasıl koyduğunu da merak ediyorum ben çok şey denemiştim Aslında hepsi kayıtlıydı eeeh yeter dedim hede hüde hebelee gibi birşey çıktı :)
Herkesin vucudu farkli canim , belki seninki yagdan gitmistir.. benim ilk asamada odem gitmis... kiminde kastan gidermis....Yahu bu ödem ne zaman biter sünger gibi su mu çekiyoruz nedir vallaji 200 gr yağdan gitmiş deyince birwz şok oldum açıkçası şimdi ben diyelim 10 kilo verdim bunun 7 kg su mu eee vucüt yine su tutmaz mı
Evet canımcım ilk kez milli oldumSen hayatında ilk kez 15 günmü yapmış oldun bu kürü?
Bende yeşil çayım bitsin beyaz çay alacağım ama okuduğum kadarıyla Türkiye’de iyisini bulmak zormuş ve pahalıymış ben hep şimdiye kadar bitki çaylarını hiç önemsemedim şimdi demleme usulü alıyorum Kendime ama evde yığınla eşimin aldığı poşet çaylar var onları nasıl bitirecek bakalım
Seninki gene iyi, bittermiş.Bende tam bir cikolata canavariydim... bitter antep fistikli çikolatayı o koca kareyi tek basima bitirebilirim... tatli yiyince tuzlu isterdi canim gider hoop ekmek peynir yerdim üstüne boyle kisir bi döngü
Porsiyon kontrolü derken herşeyden yiyeceksin ama az öyle mimodifiye ettin yani..
işin en önemli püf noktası ne biliyor musun... sebat... bire bir uygulamasan da -hergün elma, salata yemek gibi- dukanda sebatla belli bir düzeni tutturursan başarı kaçınılmaz
ben buraya 63 civarı kiloyla gelmiştim. 58lere düştüm (5 kilo az değil ama)
sonra öyle bir dönem geldi ki, ipin ucunu kaçırdım hooop tekrar 63 e dayandım.
kaptan yakında beni kurşunlayacak, o derece. sanırım herşey sporu bırakmamla başladı.
yavaştan tekrar toparlamaya başladım. akşamlarımı atlatabilirsem süper olacak herşey ama ben akşamları yoldan çıkıyorum. bugünü firesiz atlatırsam gurur duyacağım kendimle.
56-55 kiloya gelirsem ondan sonrası porsiyon kontrolü..
Allah seni, kahve içiyordum, sen temizleyeceksin ortalığıBen aslında herkesin bu nickleri nasıl koyduğunu da merak ediyorum ben çok şey denemiştim Aslında hepsi kayıtlıydı eeeh yeter dedim hede hüde hebelee gibi birşey çıktı :)
HahahaSeninki gene iyi, bittermiş.
Ben damakçı ve toblerone'cu idim. Hele ki bademli toblerone görmeyeyim. Zaten ben görürsem başka kimse göremezdi.
Hönkkk!!Alakasız olacak ama sen aslen nereliudin :)
Ya ben aslen Adanalıyım yani babam, annem Erzurum ama İstanbul’da doğdum onu demek istedim köklerin yani :)Hönkkk!!
Hemşehri dedik ya, Köylüm dedik ya..
Hmmm.Ya ben aslen Adanalıyım yani babam, annem Erzurum ama İstanbul’da doğdum onu demek istedim köklerin yani :)
Ben ton balıklı salata yapacağım.Çocuklarla parktayız ellerim dondu dondu yazamıyom daha eve gidil Pırasa , etli bamya yapacağım daha
Anladım kaptanm benim emzirdigimi düsünüyorsunuz sandm o yüzden sordum
85,5 kilo ile diyete başladım. Muhtemel orada da aşağı yukarı aynı kilolardayım çünkü o dönem tartılmıyordum çok fazla. Takıma geldiğimde 82 li kilolardaydım. 6 ay gibi bir sürede 61.8 kilo ile mezun oldum. İnşallah darısı sizlere. Hepinizi böyle incecik mezun etmek istiyorum inşallah
Çok teşekkür ederim canım aynen öyle oldu. Anne kız gibi duruyorum bazı fotoğraflarda
Aynen sonuna kadar katılıyorum sana. Çok şükür uzaktayız onlarla ama yakında olsak sorun yaşayacağımı adım gibi biliyorum. Susmam gereken yerlerde susuyorum ama arada çaktırmadan yorumumu yapıyorum. Daha etkili oluyor
Etiket yaparken önemli mi acaba hiç düşünmemiştim
Seni takımın su sorumlusu yapıyorum canım. Herkesin sularını sen takip et lütfen. Su önemli
Kız sus
O biraz yeni kadınlar kulübünde o yüzden daha tam bilmiyor kullanmayı. Zamanla alışacaktır.
Canım kilolarınız yakın olduğu için eşleştirdim ayrıca şuan ikinizde listede değilsiniz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?