Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet yaa olan bana oluyor

Reactions: csi
Gormede bosya malesef . Goruyolar sürekli ama yinede toz kondurmuyolar hatta çoğu kez biliyom onlar haksız sen haklısın ama yinede sesini çıkarma diye susturuyor beni .hepsi aynı canım al birini vur otekini
Aynen o durumu yaşıyorum ve çıldırıyorum büyük haksızlık yaa

Günün sorusu şu?
Bugüne kadar susamadın ve ne kazandın? Sinir ve stres harici?
Doğru söylüyor sun valla hi. Olan bana oluyor ağlayan üzülen yeme krizleri tutan kilo alan kendini düşünmeyen hep ben

Reactions: csi
sizin branş ne hocam. ben de öğretmenim su an doğum izindeyim ama hiç başlayasın yok okula ya minicik yavrumu bırakmak istemiyorum
Cnm ben ingilizce öğretmeniyim sağlık meslek lisesinde, 15 aylıkken başladım 1 gunum boş 4 gün idare ettik o zamandan bu zamana 27 aylık şimdi, ilk başta tabi ki zor oldu ama çalışmak beni daha pratik yaptı ve günler daha hızlı aktı gecti, benim kayinvalidem bakıyor bu dönemde öyle geçecek seneye kreşe baslariz artık.

Ne güzel ne güzel çünkü bu hafta listedesin inşallah iyi bir rakam görürsün cumaya
Kaptanım ben de iyi bir rakam göreceğim tartıda, paylaşımlarım az biliyorum ama istersen listeye al, sana bırakıyorum, artı gelmem hiç bir hafta ben inanıyorum kendime ama işte okulda giremiyorum çok evdede oğlum fln, bu cuma bi bak durumuma sen karar ver istersen.

Tamam etiformu kaldırayım, badem incir fln koyayım.

Sonunda adet oldum kızlar
Oh, gözün aydın.

Tebrik ederim cnm, az olsun kalıcı olsun, diyetisyeninde ilgiliymiş ben iki defa gittim ömrümde ikisi de biraz odun cıktı.

Bugünkü menum
Sabah 9.00
1.5 yumurta ile yapilmis peynirli omlet
Maydanoz
1 domates

Ara 13.00
Yarım elma
1 sütlü şekersiz kahve

Aksam 5.30
1 kase semizotlu cacık
İki litre su

Aksam az oldu biliyorum ama makarna yemek istemedim. Diyetteyken çok yiyemiyorum istesemde biraz yiyince motivem düşüyor zayiflayamam gibi geliyor. Biliyorum menuye az diyecesiniz

Doğru söylüyor sun valla hi. Olan bana oluyor ağlayan üzülen yeme krizleri tutan kilo alan kendini düşünmeyen hep ben
Sana yazdım, kalktım sigara içtim. (sigara sağlığa zararlı, içmeyin)

Bak güzelim...
43 senelik hayatımın yarısı eşim ve dolaylı olarak ailesi ile geçti.
Biraz önceki mesajımda yazdım. Ben kökten İstanbulluyum, eşim Karslı. (bu detayı ayrımcılık için değil, zıtlıklar için yazdım)
Benim sülalemde (dedeler dahil) en az 1 üni bitirmeyen yok, eşimin ailesinde tek ünili eşim ve en küçük kaynım.
"Yalvardı ailem, yapamazsın bu aile ile, evlenme" diye ki damatlarına taparlar, "bana ne , ben ailesi ile mi evleneceğim" dedim.
Yapmam dediğim her şeyi yaptım, görmem dediğim her şeyi gördüm kv'den.
Alışmış kv, 6 gelinin bugün yüzüne saydırıp yarın bal börek olmaya, ben çizgi çektim, KENDİNİ BEĞENMİŞ oldum.
Alışmış kv, yalanları ve duygu sömürüleri ile oğullarını avucunun içinde tutmaya, ben doğruları söyledim, PATAVATSIZ oldum.
Bir güne bir gün "siz" demeden konuşmadım, sesimi yükseltmedim, saygısızlık etmedim, gene de sırf bildiğim yoldan şaşmadım diye SAYGISIZ oldum.

Eşime anlattım, YANLIŞ ANLAMIŞ oldum, ALINGAN oldum.

Kp vefat etti, hiç bir gelin istemedi yanına (kendi evi vardı da bir sürü hikaye, oturamadı tek falan) ben nasılsa çalışıyorum, haftada 1 kadın da geliyor eve, boş oda da var, gelsin beraber yaşayalım, yaşlıdır ne zararı olacak dedim, 8.AYDA EŞİMLE BOŞANMA NOKTASINA GELDİM (suçum mu neydi? iki bayramda da evde oturmak yerine eşimle tatile gitmem)

Tası tarağı topladım, gurbet ellere taşındım, gene bir şekilde geldi, kaldı, iş yaptırmadım hizmet ettim diye , EVDE ONU ADAM SAYMAZ oldum (misafir gibi hissetmiş kendini, iş yapmalıymış oysa).

Benim evimde kalırken evlilik yıldönümümüz için karı koca Antalya'ya kaçtık 3 günlüğüne, 1 gün erken döndük , fark etmemiş , TELEFONDA DEDİKODUMU YAPARKEN DUYDUM, NE KADINLIĞIM KALDI NE MÜSRİFLİĞİM (zaten tatil yerindeymişim ne diye geziyormuşum hala).

Bunlar aklıma ilk gelenler. Kına gecem, nikah günüm flu bende. Hep olay, hep olay...
Ellerim titriyor, devam edemeyeceğim.

Bu arada belirteyim aynı ortamda bana oğlunun yanında dualar edip iltifatlar yağdıran kadın, yalnızken laflarıyla beni yiyip bitiriyordu. İNANDIRAMADIM OĞLUNA...

Ve en son gelişinde, SUSTUM, YUTTUM, SABIR ÇEKTİM, WC'DE AĞLAYIP EŞİME GELİP GÜLÜMSEDİM.
Ne oğluna bir şey dedim, ne ona.. "Haklısın" bile demedim çünkü ben saygımdan haklısın dedikçe kendini haklı görüyordu.

Ne oldu biliyor musun? Gene bir sabah beni dit dit diderken, oğlu her şeyi duydu.
Ve asla gözümün önünden gitmez annesine o gün "yalancısın, fesatsın, kötüsün" diye bağırışı.
Bir evladın annesine bunları demesi çok kötü, çok. İnan ellerim titriyor.

3 sene bitti, görüşmüyoruz.
Benim kinim yoktur, eşimdir kinci olan.
Bugün hastalansa ben "annendir git" derim de eşim gider mi bilmem.

Ellerim titriyor, uzatamayacağım.
Ana fikri almışsındır sen. Lütfen diğer arkadaşlar da alsın.
Bizim konuşmamız, ağlamamız, sinir krizi geçirmemiz boş. ONLARIN GÖRMESİ GEREK.

"Neden boşanmadın?" derseniz, Bizim hiç kavgamız yoktu ki, tek sorun annesi idi.
Hala taparım kocama, o da beni sever (kendince, gösterebildiği kadar, sevgi görmemiş ki gösterebilsin)

Böyle işte...

Ayyy burası aynı benim kaynanam, bütün kaynanalar mı aynı acaba?
Kötü olanlar, evet.
Bencil olanlar, evet.
Kıskanç olanlar, evet.

Benim annem de kv, teyzem de.
Keşke imkan olsa da gelinler onları buraya yazsa.
Ben yazsam inanmazsınız çünkü.

Okurken yaşadıklarımı gördüm. Herkeste aynı dert demek ki

Aile yapısı çok önemli, biz aynı memleketliyiz ama ailelerin belli konulara bakış açısının farklılığının bizim hayata bakış açımızda ne kadar yer ettiğini görüyoruz bu arada olayı çok güzel özetlemişsin resmen toplumumuzda 10 kadından 5 inin hayatının özeti, adamlar kendi görene kadar ömür geçiyor o ayrı.

Çilekli yoğurtlu milka'yı unutmuşum ben de.
Oreo'luyu da

Ferrero rocher demiş miydim, kahve yanına
Of evt onları da ben unutmuşum, diyet forumunda konuştuğumuz konuya bak

Bugünkü menüm
Sabah 08:50
1 haşlanmış yumurta, 1 yk lor peynir, 4 cherry domates, 1 portakal

Öğlen 12:30
1 küçük kase tarhana çorbası, 1 tabak orman kebabı (patateslerini yemedim), 1 kaşık bulgur pilavı

Ara 13:30
2 hurma, 2 avuç leblebi

Akşam 18:00
1 tabak etli kuru fasulye, 1 kase yoğurt
2.5 litre su içildi.

İnşallah adamların bir an önce gözü açılır da görürler

Bazı yasadiklarin benimde öyle.... umursamamaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…