31 yaşındaOf ki offf.
Kaç yaşında bu büyümemiş ev erkeği?
Evet yaa olan bana oluyorEğer kendini o şekilde görmek onu mutsuz etmiyorsa, bırak koydursun tatlım.
Sen kendini o seviyelere düşürtme yeter, o ne hali varsa görsün. Girme ailesi ile arasına. Sen kötü olduğunla, sinirlerini bozduğunla kalırsın.
Ben susamiyorum çünkü ciddi anlamda haksızlık var ve tahammül edemiyorumAynen canım bende ogrendim susmayi iyi kötü bişey demiyorum susuyorum
Aynen o durumu yaşıyorum ve çıldırıyorum büyük haksızlık yaaGormede bosya malesef . Goruyolar sürekli ama yinede toz kondurmuyolarhatta çoğu kez biliyom onlar haksız sen haklısın ama yinede sesini çıkarma diye susturuyor beni .hepsi aynı canım al birini vur otekini
31 yaşında
Evet yaa olan bana oluyor
Ben susamiyorum çünkü ciddi anlamda haksızlık var ve tahammül edemiyorum
Aynen o durumu yaşıyorum ve çıldırıyorum büyük haksızlık yaa
Doğru söylüyor sun valla hi. Olan bana oluyor ağlayan üzülen yeme krizleri tutan kilo alan kendini düşünmeyen hep benGünün sorusu şu?
Bugüne kadar susamadın ve ne kazandın? Sinir ve stres harici?
Cnm ben ingilizce öğretmeniyim sağlık meslek lisesinde, 15 aylıkken başladım 1 gunum boş 4 gün idare ettik o zamandan bu zamana 27 aylık şimdi, ilk başta tabi ki zor oldu ama çalışmak beni daha pratik yaptı ve günler daha hızlı aktı gecti, benim kayinvalidem bakıyor bu dönemde öyle geçecek seneye kreşe baslariz artık.sizin branş ne hocam. ben de öğretmenim su an doğum izindeyim ama hiç başlayasın yok okula ya minicik yavrumu bırakmak istemiyorum
Kaptanım ben de iyi bir rakam göreceğim tartıda, paylaşımlarım az biliyorum ama istersen listeye al, sana bırakıyorum, artı gelmem hiç bir hafta ben inanıyorum kendime ama işte okulda giremiyorum çok evdede oğlum fln, bu cuma bi bak durumuma sen karar ver istersen.Ne güzel ne güzel çünkü bu hafta listedesin inşallah iyi bir rakam görürsün cumaya
Tamam etiformu kaldırayım, badem incir fln koyayım.Dün geceki alıntılar evde kaldı galiba yaaa burada açınca otomatik çıkmadı. Evde pc açıktı umarım gitmemiştir. Söyleyecek lafım çok
Su az olmuş canım. Onun haricinde dışarıda olmana rağmen çok güzel dengelemişsin. Karda yürümek kolay değil eminim bayağı kalori harcamışsındır.
Alıntı yaparken neden alıntı yapma gereği duydum şuan hatırlamıyorum ama söylemek istediğim tek şey seviyorum senin gibi güçlü kadınları. Bazen böyle şanssızlıkların yanında ne kadar şanslı olduğumuzu da görebiliyoruz. Her şey bir araç bence bu dünyada. Erkenden fark etmekte büyük bir şans. Doktorunu da tebrik etmek lazım ki fark etmiş. Geçmiş olsun yeniden
Biran önce çektir şu mamografiyi
Kaşar, kuymak, incirlerin saati, salep derken uçmuşsun yine. Hadi toparlan artık güzel menüler ver. Bir de yemin edebilirsinSu çok az olmuş.
Hoş geldin fıstık. Hadi bu kez başaralım. Yaza incecik bir hatun olarak gir.
Gelir gelir merak etme o çok dayanamaz bizden ayrı kalmaya
Eyyy ruh bu mesajı okuyorsan üç kez tıktıkla diyor muşum
Etiform yeme canım lütfen. Gün kurusu ve ceviz gayet güzel. Fındık, badem de olabilir. Leblebi koyabilirsin. İncir de olur ya da sevdiğin başka meyve kuruları da olur. Ama doğal olmasına dikkat et. Etiform olmaz dediğim gibi. Paketli gıdalardan uzak durmak lazım.
Ben 10:30 da yazdım diye biliyorum geç mi olmuş? Saate de bakmıştım özellikle yoksa yazmazdım.
Tabii ki canım hoş geldin aramıza.
Oh, gözün aydın.Sonunda adet oldum kızlar
Tebrik ederim cnm, az olsun kalıcı olsun, diyetisyeninde ilgiliymiş ben iki defa gittim ömrümde ikisi de biraz odun cıktı.merhaba kızlar ,
diyetisyenden geldim oradaki tartıda 71.100 çıktım... bu sabah evde 70,800 idim ... bu fark olabilir dedi.. sonuçta sabah aç karnına ve herşeyi çıkarak tartılıyorum)
-bu 10 günlük süreçte 200 gr yağ yakmışım sadece geri kalanın hepsi ödemmiş.... bu çok normal önce ödem gider sonra yağ yakmaya başlıyacaksın dedi...
-çok kilo ile başlamadığımız için yavaş yavaş gidecek dedi... komuşumu söyledim o ilk ay 6 kilo verdi dedim.... o 84 ile başladı onun 1 ayda 6 kilo vermesi normal dedi ama sen ayda 6 kilo bekleme dedi....
- birde sen hep diyet modundaymışsın zaten dedi bana geldiğinde de diyetteynişsin zaten o yüzden senin vucud direnç gösteriyor onu kırmamız lazım dedi..
- kansızlık zaten kilo vermemene çook büyük etken dedi... biz seninle zoru başarcağız dedi hem demir ilacı kullanacağız hem zayıflayacağız dedi... çünkü bu ilaçlarr kilo alımını artırır bizde bunun tam tersini vucuda yaptırmaya çalışacağız dedi....
-tekrar yeni liste verdi bidahaki randevum 25 şubat ozamana kadar 6lı rakamları rahat görürsün dedi...
- ne zaman 60 görürüm diye sordum... tahminen 4. ayın sonunda 60 olursun dedi... ama bu hiç belli olmaz daha kısa sürede de ulaşabilirsin dedi... şuan vucudun direnç gösteriyor onu bi kırarsak arkası gelir dedi....
ama kıyafetlerimden belli kızlar bi şişlik gitmiş pantaolunum hiç sıkmadı çok rahattım içinde ödem atmışım belli....
Sana yazdım, kalktım sigara içtim. (sigara sağlığa zararlı, içmeyin)Doğru söylüyor sun valla hi. Olan bana oluyor ağlayan üzülen yeme krizleri tutan kilo alan kendini düşünmeyen hep ben
Çilekli yoğurtlu milka'yı unutmuşum ben de.Ritter sport her türü ve pernigotti, milka, tobleron ah ah ben onları yedim onlar benim ömrümücsi
Ayyy burası aynı benim kaynanam, bütün kaynanalar mı aynı acaba?Bu arada belirteyim aynı ortamda bana oğlunun yanında dualar edip iltifatlar yağdıran kadın, yalnızken laflarıyla beni yiyip bitiriyordu. İNANDIRAMADIM OĞLUNA...
Kötü olanlar, evet.Ayyy burası aynı benim kaynanam, bütün kaynanalar mı aynı acaba?
Okurken yaşadıklarımı gördüm. Herkeste aynı dert demek kiSana yazdım, kalktım sigara içtim. (sigara sağlığa zararlı, içmeyin)
Bak güzelim...
43 senelik hayatımın yarısı eşim ve dolaylı olarak ailesi ile geçti.
Biraz önceki mesajımda yazdım. Ben kökten İstanbulluyum, eşim Karslı. (bu detayı ayrımcılık için değil, zıtlıklar için yazdım)
Benim sülalemde (dedeler dahil) en az 1 üni bitirmeyen yok, eşimin ailesinde tek ünili eşim ve en küçük kaynım.
"Yalvardı ailem, yapamazsın bu aile ile, evlenme" diye ki damatlarına taparlar, "bana ne , ben ailesi ile mi evleneceğim" dedim.
Yapmam dediğim her şeyi yaptım, görmem dediğim her şeyi gördüm kv'den.
Alışmış kv, 6 gelinin bugün yüzüne saydırıp yarın bal börek olmaya, ben çizgi çektim, KENDİNİ BEĞENMİŞ oldum.
Alışmış kv, yalanları ve duygu sömürüleri ile oğullarını avucunun içinde tutmaya, ben doğruları söyledim, PATAVATSIZ oldum.
Bir güne bir gün "siz" demeden konuşmadım, sesimi yükseltmedim, saygısızlık etmedim, gene de sırf bildiğim yoldan şaşmadım diye SAYGISIZ oldum.
Eşime anlattım, YANLIŞ ANLAMIŞ oldum, ALINGAN oldum.
Kp vefat etti, hiç bir gelin istemedi yanına (kendi evi vardı da bir sürü hikaye, oturamadı tek falan) ben nasılsa çalışıyorum, haftada 1 kadın da geliyor eve, boş oda da var, gelsin beraber yaşayalım, yaşlıdır ne zararı olacak dedim, 8.AYDA EŞİMLE BOŞANMA NOKTASINA GELDİM (suçum mu neydi? iki bayramda da evde oturmak yerine eşimle tatile gitmem)
Tası tarağı topladım, gurbet ellere taşındım, gene bir şekilde geldi, kaldı, iş yaptırmadım hizmet ettim diye , EVDE ONU ADAM SAYMAZ oldum (misafir gibi hissetmiş kendini, iş yapmalıymış oysa).
Benim evimde kalırken evlilik yıldönümümüz için karı koca Antalya'ya kaçtık 3 günlüğüne, 1 gün erken döndük , fark etmemiş , TELEFONDA DEDİKODUMU YAPARKEN DUYDUM, NE KADINLIĞIM KALDI NE MÜSRİFLİĞİM (zaten tatil yerindeymişim ne diye geziyormuşum hala).
Bunlar aklıma ilk gelenler. Kına gecem, nikah günüm flu bende. Hep olay, hep olay...
Ellerim titriyor, devam edemeyeceğim.
Bu arada belirteyim aynı ortamda bana oğlunun yanında dualar edip iltifatlar yağdıran kadın, yalnızken laflarıyla beni yiyip bitiriyordu. İNANDIRAMADIM OĞLUNA...
Ve en son gelişinde, SUSTUM, YUTTUM, SABIR ÇEKTİM, WC'DE AĞLAYIP EŞİME GELİP GÜLÜMSEDİM.
Ne oğluna bir şey dedim, ne ona.. "Haklısın" bile demedim çünkü ben saygımdan haklısın dedikçe kendini haklı görüyordu.
Ne oldu biliyor musun? Gene bir sabah beni dit dit diderken, oğlu her şeyi duydu.
Ve asla gözümün önünden gitmez annesine o gün "yalancısın, fesatsın, kötüsün" diye bağırışı.
Bir evladın annesine bunları demesi çok kötü, çok. İnan ellerim titriyor.
3 sene bitti, görüşmüyoruz.
Benim kinim yoktur, eşimdir kinci olan.
Bugün hastalansa ben "annendir git" derim de eşim gider mi bilmem.
Ellerim titriyor, uzatamayacağım.
Ana fikri almışsındır sen. Lütfen diğer arkadaşlar da alsın.
Bizim konuşmamız, ağlamamız, sinir krizi geçirmemiz boş. ONLARIN GÖRMESİ GEREK.
"Neden boşanmadın?" derseniz, Bizim hiç kavgamız yoktu ki, tek sorun annesi idi.
Hala taparım kocama, o da beni sever (kendince, gösterebildiği kadar, sevgi görmemiş ki gösterebilsin)
Böyle işte...
Çoğu benziyor galibaAyyy burası aynı benim kaynanam, bütün kaynanalar mı aynı acaba?
Aile yapısı çok önemli, biz aynı memleketliyiz ama ailelerin belli konulara bakış açısının farklılığının bizim hayata bakış açımızda ne kadar yer ettiğini görüyoruz bu arada olayı çok güzel özetlemişsin resmen toplumumuzda 10 kadından 5 inin hayatının özeti, adamlar kendi görene kadar ömür geçiyor o ayrı.Sana yazdım, kalktım sigara içtim. (sigara sağlığa zararlı, içmeyin)
Bak güzelim...
Biraz önceki mesajımda yazdım. Ben kökten İstanbulluyum, eşim Karslı. (bu detayı ayrımcılık için değil, zıtlıklar için yazdım)
Benim sülalemde (dedeler dahil) en az 1 üni bitirmeyen yok, eşimin ailesinde tek ünili eşim ve en küçük kaynım.
"Yalvardı ailem, yapamazsın bu aile ile, evlenme" diye ki damatlarına taparlar, "bana ne , ben ailesi ile mi evleneceğim" dedim.
Alışmış kv, 6 gelinin bugün yüzüne saydırıp yarın bal börek olmaya, ben çizgi çektim, KENDİNİ BEĞENMİŞ oldum.
Alışmış kv, yalanları ve duygu sömürüleri ile oğullarını avucunun içinde tutmaya, ben doğruları söyledim, PATAVATSIZ oldum.
Bir güne bir gün "siz" demeden konuşmadım, sesimi yükseltmedim, saygısızlık etmedim, gene de sırf bildiğim yoldan şaşmadım diye SAYGISIZ oldum.
Kp vefat etti, hiç bir gelin istemedi yanına (kendi evi vardı da bir sürü hikaye, oturamadı tek falan) ben nasılsa çalışıyorum, haftada 1 kadın da geliyor eve, boş oda da var, gelsin beraber yaşayalım, yaşlıdır ne zararı olacak dedim, 8.AYDA EŞİMLE BOŞANMA NOKTASINA GELDİM (suçum mu neydi? iki bayramda da evde oturmak yerine eşimle tatile gitmem)
Tası tarağı topladım, gurbet ellere taşındım, gene bir şekilde geldi, kaldı, iş yaptırmadım hizmet ettim diye , EVDE ONU ADAM SAYMAZ oldum (misafir gibi hissetmiş kendini, iş yapmalıymış oysa).
Benim evimde kalırken evlilik yıldönümümüz için karı koca Antalya'ya kaçtık 3 günlüğüne, 1 gün erken döndük , fark etmemiş , TELEFONDA DEDİKODUMU YAPARKEN DUYDUM, NE KADINLIĞIM KALDI NE MÜSRİFLİĞİM (zaten tatil yerindeymişim ne diye geziyormuşum hala).
Bunlar aklıma ilk gelenler. Kına gecem, nikah günüm flu bende. Hep olay, hep olay...
Bu arada belirteyim aynı ortamda bana oğlunun yanında dualar edip iltifatlar yağdıran kadın, yalnızken laflarıyla beni yiyip bitiriyordu. İNANDIRAMADIM OĞLUNA...
Ve en son gelişinde, SUSTUM, YUTTUM, SABIR ÇEKTİM, WC'DE AĞLAYIP EŞİME GELİP GÜLÜMSEDİM.
Ne oğluna bir şey dedim, ne ona.. "Haklısın" bile demedim çünkü ben saygımdan haklısın dedikçe kendini haklı görüyordu.
Ne oldu biliyor musun? Gene bir sabah beni dit dit diderken, oğlu her şeyi duydu.
Ve asla gözümün önünden gitmez annesine o gün "yalancısın, fesatsın, kötüsün" diye bağırışı.
"Neden boşanmadın?" derseniz, Bizim hiç kavgamız yoktu ki, tek sorun annesi idi.
Hala taparım kocama, o da beni sever (kendince, gösterebildiği kadar, sevgi görmemiş ki gösterebilsin)
Böyle işte...
Of evt onları da ben unutmuşum, diyet forumunda konuştuğumuz konuya bakÇilekli yoğurtlu milka'yı unutmuşum ben de.
Oreo'luyu da
Ferrero rocher demiş miydim, kahve yanına
İnşallah adamların bir an önce gözü açılır da görürlerAile yapısı çok önemli, biz aynı memleketliyiz ama ailelerin belli konulara bakış açısının farklılığının bizim hayata bakış açımızda ne kadar yer ettiğini görüyoruz bu arada olayı çok güzel özetlemişsin resmen toplumumuzda 10 kadından 5 inin hayatının özeti, adamlar kendi görene kadar ömür geçiyor o ayrı.
Of evt onları da ben unutmuşum, diyet forumunda konuştuğumuz konuya bak
Cuma 57.9 du canım 57 olmak hedefim ama bakalım.sabah 61,8 kiloydum
61.5 olursam iyi olur. senin hedefin kaç?
sahi şimdi kaç kilosun?
Bazı yasadiklarin benimde öyle.... umursamamaya çalışacağımSana yazdım, kalktım sigara içtim. (sigara sağlığa zararlı, içmeyin)
Bak güzelim...
Böyle işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?