Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sizin bir listeyi bulup paylaşmanız mı zor?
Yoksa listeyi tutanın 10 kişiyi takip edip sporlarını bulması mı?
Canım zorluğu bulup paylaşmak zor değil elbette ama karışıklık oluyor eklenmiyor falan oyuzden etiketleyelim direk yazıp diye dedim.etiketleyince de sonuçta listeyi tutan arkadaşa direk msj olarak gidiyor karar neyse ona uyarım ben.benimkisi bi tavsiyeydi sadece.

Kızlar menumu vereyim
Sabah 10 gibi 2 has yum Az peynir salatalık çay Saat çay

Saat 14 de
4 kaşık menemen turp yoğurt

Saat 18 de
2 kepçe sehriye çorbası
Brokoli salatası

Birazdan 10 fındık sütlü kahve ile yicem

Su 2 lt Spor 20 dk yürüyüş

Biz ayni memleketliyiz ona ragmen cok farkliliklar vardi... ama ben hic önemsemedim.. esime sunu soyledim bir soylerlerse iki soylerim haberin olsun demistim... oda sag olsun ben karismam ne soylersen soyle demisti. .
Benim kv ve kp hic sorun yasamadim kucuk kaynimla tartistik onlarda ogullarini tutup beni tamamen haksıza cikardilar... bende madem oyle size mutluluklar dedim...kv ve kp hic saygisizlik yapmadim surdan kalk suraya otur demedim.. maddi ve manevi herzaman yanlarindaydim...
Ama artik benden onlara gelin onlardanda bana ana baba olmaz... bunuda soyledim bitti gitti... cok şükür esim karışmadı ada hakli dedi....3 yildir ben gorusmuyorum.. esimle gorusuyorlar telde ama 3 yildir bir kez olsun kizimi sormadilar.....benim kizim ya bende bu saatten sonra isteseler daha kizimi göstermem...

Bugünkü menum
Sabah 8 buçukta
ve haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin

Saat 10 buçukta
Yarım salatalık
Yarım domates

Saat 1 de
1 tane Medine hurması
1 kaşe yoğurt

Saat 6 buçukta
1 kaşe çorba
1 tabak kuru fasulye
Salata
Ayran

Şu 2 buçuk lt
Spor 1 mil leslie
4000 adım
15dk egzersiz

LAydLiNe

Önemli tabi, denesene bi

Her seferinde hay.... diyorum ve bildirimlerden bakıyorum büyük küçüğe 95 kombinasyon sonrası
Ayyy aynen bende valla
Hadi hayırlısı canım herşey daha iyi olur inşallah
Bende tam bir cikolata canavariydim... bitter antep fistikli çikolatayı o koca kareyi tek basima bitirebilirim... tatli yiyince tuzlu isterdi canim gider hoop ekmek peynir yerdim üstüne boyle kisir bi döngü
Ayy bende tatlıyı tuzluyu bi arada yiyorum hepsini de canım çekiyor .kendime şaşırıyorum bazen
Menü azzzz olmuşşşşş
Keşke kendine yemek yapsaydın sebzeli
veya bi yumurta salata falan yeseydin canımm

Afiyet olsunn benimde bugünlerde kuru fasulye canım çekiyor ama tartıda şişkinlik yapar diye çok korkuyorum.

Geçen hafta Cuma cumartesi iki gün brokoli yedim perşembeye kadar artıdaydım perşembe sabit çıktım. Cuma da 300 gr verdim zorlayarak

Afiyet olsun canım
Özellikle kuru fasulye
Benim yerime de yiyin

Güzel bi menu afiyet olsun canım

Güzel menu afiyet olsun canım

Süper afiyet olsun canm

Canım vallahi mesajlarınızı çok üzülerek okudum kus olmak çok kötü bişey ya keşke olmasa hiç..keşke herkes dilini tutsa üzerine düşen görevi yapsa da böyle olmasa.ama büyükler malesef dilleriyle yıpratıyor gençleri onlarda resti çekiyor..hep bunlar çok yakın olmaktan ve aynı evde kalmaktan kaynaklanıyor. Biraz uzak olmak tatlı gelip tatlı gitmek en güzeli.yasadiklarinizi hiçbirimiz bilmediğimiz için daha fazla yorum gereksiz oturanlar yardımcınız olsun.

Güzel ama akşam ben olsam ya yumurtayi yada Mücveri yerim sadece afiyet olsun cnm

Afiyet olsun canım
Özellikle kuru fasulye
Benim yerime de yiyin
Emziriyormusun canım. Bende emzirirken hiç yemedim uzun bi süre. İnsan özlüyor. Hatta uzun zamandır 1 ay olacak yemiyordum özlemişim bende neyseki salı bugün. Cumaya kadar gider şişkinliği inş.

Diğer arkadaşa da yazdım keşke böyle olmasa ama dilimizle yaptıklarımızı çekiyoruz işte. Sen kendini üzme boşver gitsin o içtiğin şeyi de kenara bırak canım bi yerden başlamak gerek dertler onunla geçmez reçetemiz belli aslında...
Dünyada güzel mutlu yaşamak varken insanlar neden böyle bilmiyorum.allah akıl fikir versin ne diyelim.

Sabah 9.00
Limonlu su
1 haslanmıs yumurta
Canım hiçbr sey istemiyordu mtblzmam calıssın diye yedim kırmızı biberli

Ara 12.00
2 ceviz

Öglen 13.30
Bir kabak soldurup yogurtla yedim

Aksam 17.00
Tavuk ızgara 200 gr
Yeşil salata

Su suana kadar 2 lt
Bu haftadan itibaren artık aksam 17.00 den itibaren yemek yemeyi yasakladım kendime böyle devam edicem sadece biberli yogurt yiyecegim aksamları LAydLiNe

Sabah :
2yumurta domatesli
Kk peynir
2dl çavdar ekmek

Armut yarım

Ogle
Az tavuklu salata
3kasik bulgur 2 kaşık yogurt

Mandalina
Sut
Fistik

Aksam
Mercimek çorbası
Bezelye
Makarna

2kg su
20dakika yuruyus..

19dan sonra yemeği bıraktım .. bugun ilk günüm.

Simdi mercimek bezelye makarnaya laf edenler olacak. Merak etmeyin ben bu halde bile zayıfların

Geçen gece 3 tek soğan halkası kizarttim . Fellah köftesi ve meyve suyu yedim. Soğan halkası kokusuna esim uyandı. Mutfakta birşey yanıyor sandım diye bagirdi. Kendini tutamıyorum musun filan bı ton laf . Evet yemek istiyorum. Hep yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…