Kafanı dağıtacak bir şey bulmalısın canım.Geçen gece 3 tek soğan halkası kizarttim . Fellah köftesi ve meyve suyu yedim. Soğan halkası kokusuna esim uyandı. Mutfakta birşey yanıyor sandım diye bagirdi. Kendini tutamıyorum musun filan bı ton laf . Evet yemek istiyorum. Hep yemek
Ay böyle az yemeyi cok isterdim. BeğendimSabah 9.00
Limonlu su
1 haslanmıs yumurta
Canım hiçbr sey istemiyordu mtblzmam calıssın diye yedim kırmızı biberli
Ara 12.00
2 ceviz
Öglen 13.30
Bir kabak soldurup yogurtla yedim
Aksam 17.00
Tavuk ızgara 200 gr
Yeşil salata
Su suana kadar 2 lt
Bu haftadan itibaren artık aksam 17.00 den itibaren yemek yemeyi yasakladım kendime böyle devam edicem sadece biberli yogurt yiyecegim aksamlarıLAydLiNe
Kafanı dağıtacak bir şey bulmalısın canım.
Anladığım kadarı ile doymak için değil, yemek için yiyorsun.
Yazık o vücuduna. Günde 5000-7000 kalori çok ama çok fazla.
Kendi konunda bunu yazmışsınKısaca 8 yıldır kiloluyum bir alıp bir veririm şuan 72 kiloyum .
Spora gidiyorum 1 aydır 2 kgcuk verdim çünkü diyet yapamıyorum.
Dukan yapmak bana göre sevmiştim daha önce yaptım şimdi yeniden başlama zamanı yarın güzel olacak diye akşamları vicdan azabı çekmek istemiyorum.
El kadar bebeğimi (2yaşında ) spor için soğuklarda peşimden sürüklüyorum ama boğazıma dikkat etmiyorum en çok canımı acıtan bu .. İlk önce onu bu zorlu yolda kendime ortak ettiğim için sonra daha mutlu bir hayat için sağlık için eşim için yeni günlüğü m hayır lı olur inşallah katılmak isteyen olursa buyurabilir.
Yok Dukan yapmıyorum. Normal şeyler Dukan çocuğum yokken cok iyi yapmıştım. Sonra bı kaç kere denedim yapamadım.Kendi konunda bunu yazmışsınkiskiskis , başladın mı Dukan'a?
Bak ben de Dukan yapıyorum ve 12 günde 4 kilo verdim bile. 72,6 ile başlamıştım, 68,6 kg idim bugün.
Hadi, yapabilirsin sen de. Ama önce o kızarmış soğan halkalarını sakince kenara bırak bakalım
Ayça’cım, bana göre az yiyorsun.. ama dediğim gibi banangöre herkes az yiyor gerçi :) ama çok iyi ve istikrarlı gidiyorsun.Bugünkü menüm
Sabah (9:45 civarı)
1 kase yoğurt
10:45
Tarçınlı Türk Kahvesi
12:00
Light sütlü yulaf kepeği gevreği
13:00
Light sütlü nescafe
Arada bir yerde
Tarçınlı Türk Kahvesi
Akşam (19:00 civarı)
Izgara göğüs
Koca bir tabak yeşil salata (limon+1 tk z.yağı ile)
Fırında kaşarlı mantar 6 adet
Dukan birası bitti bitiyor. 5 büyük bardak su içtim. (toplam 2,5lt'yi geçmiş olacak)
Bu Akşam form çayı içeceğim (dün içmemiştim), son kararım. Gene wc sorunu yaşıyorum. Bugün 4 oldu.
Elimden geleni yapıyorum canım. İştahım tamamen kesildi.Ayça’cım, bana göre az yiyorsun.. ama dediğim gibi banangöre herkes az yiyor gerçi :) ama çok iyi ve istikrarlı gidiyorsun.
Dukan birasını sonunda maden suyu aldığıma göre hazırlayabilirim. Günlük hazırlanmak gerekiyor değil mi?
Aynı gün hem bamya hem pırasa pişirsem ki bamya hayatımda pişirmedim sanırım beni acile kaldırırsınız, sinir krizi geçiriyor diyeKarnabahar haşladım ğzerine sarmısaklı yoğurt
Salata
Etli bamya
Zeytinyağlı Pırasa
Makarna
Pilav
Anca çıkıyorum mutfaktan püff
Dilimize vurdu işteOf evt onları da ben unutmuşum, diyet forumunda konuştuğumuz konuya bak
Bi de çok yiyorum diyorsun. Sadece 3 yumurta fazla (kolestrol ve yağ bakımından) o kadar canım.Kızlar mesajları okuyacağım da çocukların karnını doyurayım. Tam da günüymüş kv konusu, ben de sırf bu problemden dolayı bugün psikiyatr a gittim.. menümü yazayım, gece mesajları okuyacağım..
12.2.19 Salı
09:30 1 yumurtadan omlet
13:30 1 tabak karnabahar yemeği, ızgara tavuk
18:00 2 yumurtadan kıymalı yumurta, yoğurt, 2 dilim ekmek
Arada 1 maden suyu
Suyu 2,5 a tamamlayacağım.
Çekirdeği ve bulgur pilavını görmedik say, gerisi gayet iyi..Herkese selam
12 subat listem
Kahvalti 8.15
1 tavada yumurta
1 yk lor peynir
1 dilim ekmek
Öğle 12.30
1 kase cacik
Saat 13.30
1 bardak sutlu kahve
1 kuru incir
Aksam 17.30
1 tabak fırında tavuk
1 yk bulgur pilavi
Kozlenmis patlican salatasi
1 dilim ekmek
Saat 20.20
Ada cayi ve ahh cok cok az tuzsuz kabak çekirdeği
1 litre su
Spor malesef yok
Canım zorluğu bulup paylaşmak zor değil elbette ama karışıklık oluyor eklenmiyor falan oyuzden etiketleyelim direk yazıp diye dedim.etiketleyince de sonuçta listeyi tutan arkadaşa direk msj olarak gidiyor karar neyse ona uyarım ben.benimkisi bi tavsiyeydi sadece.
Ya aynende oyle oglani yediriyodum. tabaginda 1 kasik artti ziyan olmasi diye yedim... O ziyan olmasin bu ziyan olmasin ama polokeye olan olsunÇekirdeği ve bulgur pilavını görmedik say, gerisi gayet iyi..
O 1 kaşık bulguru yesen n'olur, yemesen n'olur?
Yedikçe yiyesi geliyor insanın, öyle düşünsen.
Yeme, boşver... Gereksiz gluten
Olsun, ziyan olsun.Ya aynende oyle oglani yediriyodum. tabaginda 1 kasik artti ziyan olmasi diye yedim... O ziyan olmasin bu ziyan olmasin ama polokeye olan olsun
5 dilim ekmek çok değil mi sence tatlım?12 Şubat Salı
Kahvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor
2 dilim beyaz ekmek
2 çatal pekmez
Ara 11.00
1 bardak süt
1 galeta
4 kuru kayısı
Öğle 13.30
1 kase tarhana çorbası
2 yk taze fasulye
1 parça tavuk
1 dilim çavdarlı ekmek
Ara 17.00
1 kase yoğurt
1 elma
Akşam 19.00
1 kase tarhana çorbası
3 yk kabuska
7 minik köfte (sulu köfte yemeği yapmıştım onun köftelerinden)
Salata - ayran
2 dilim çavdarlı ekmek
Su yatana kadar 3 lt olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?