Diyetisyen listesi. Hem kilom fazla hem emziriyorum
Bi senin menü bi de benim menü
Bademi butun diyetisyenler veriyor ki canim bademde sıkıntı yok... üzümü de açıkladım mecbur kaldi verdi. .
Yarın kahvalti
1 haşlanmış yumurta
Birde
2 yk yulaf , 1 yerli muz ve 1 bardak sut blendardan gecilecek yenilecek icilecek...
Aynen aynen hemen düzlettim :)Gene karıştı, Akkatçığım sen 3sün kuzum
40 yılda bir listeye gireceğim, araya kaynamayalım lütfen
Bende emziriyorunDiyetisyen listesi. Hem kilom fazla hem emziriyorum
Bi senin menü bi de benim menü
Valla diyetisyen ne derse onu yiyoruzTamam, anlaşıldı, sizin menülere ben yorum yapmayacağım.
Diyetisyen mantığını benim kafa almadı.
Özür
beyaz ekmek yememelisin bence ayrıca akşam baya bi yemek cesiti yemissin o iki dilim ekmegi neden yemeye ihtiyac buldun canım ? Bana çok fazla geldi yedikleriin
Cuma 57.9 du canım 57 olmak hedefim ama bakalım.
Anladım canım bebisin kaç aylık? Benimde 11 aylık bi kızım varBenimki diyetisyen menüsü canım. Hem kilom fazla hem hala emziriyorum. Diyete girdim diye hemen yemeyi kessem biraz zayıflarım sonra vücut kıtlığa girer ve kilo vermeyi keser. Öğlen yemem gerekenden daha az yedim eksik kalan kısmı akşam tamamladım. Günlük kalori alımı önemli
Insanı o raddeye getiriyorlar benimde evladım var Asla öyle bir insan olmicamCanım vallahi mesajlarınızı çok üzülerek okudum kus olmak çok kötü bişey ya keşke olmasa hiç..keşke herkes dilini tutsa üzerine düşen görevi yapsa da böyle olmasa.ama büyükler malesef dilleriyle yıpratıyor gençleri onlarda resti çekiyor..hep bunlar çok yakın olmaktan ve aynı evde kalmaktan kaynaklanıyor. Biraz uzak olmak tatlı gelip tatlı gitmek en güzeli.yasadiklarinizi hiçbirimiz bilmediğimiz için daha fazla yorum gereksiz oturanlar yardımcınız olsun.
Dukani kısaca bir anlatirmisin canım bende denesemmi birKendi konunda bunu yazmışsın @kiskiskis , başladın mı Dukan'a?
Bak ben de Dukan yapıyorum ve 12 günde 4 kilo verdim bile. 72,6 ile başlamıştım, 68,6 kg idim bugün.
Hadi, yapabilirsin sen de. Ama önce o kızarmış soğan halkalarını sakince kenara bırak bakalım
Ne yapmak gerekiyormuş benide Aydinlat yoksa bosanacaz bunların yüzündenKızlar mesajları okuyacağım da çocukların karnını doyurayım. Tam da günüymüş kv konusu, ben de sırf bu problemden dolayı bugün psikiyatr a gittim.. menümü yazayım, gece mesajları okuyacağım..
12.2.19 Salı
09:30 1 yumurtadan omlet
13:30 1 tabak karnabahar yemeği, ızgara tavuk
18:00 2 yumurtadan kıymalı yumurta, yoğurt, 2 dilim ekmek
Arada 1 maden suyu
Suyu 2,5 a tamamlayacağım.
Canım diyetisyen ne dediSabah kahvalti 09.10
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
2 dilim beyaz peynir
1 salatalik
Yesillik
2 adet kızarmış form ekmek
Ara10.40
1 yk kuru üzüm ve 6 badem
Ogle 12.30
6 yk patlican yemegi
Yarim kase yogurt
1 dilim kizarmis form ekmek
Ara 15.20
1 c.bardagi kefir ve 4 dilim ayva
Aksam 17.45
12 yk yeşil mercimek yemegi
Bol salata
21.00
4 yk yogurt zerdacalli ve corekotu yagi ile
2.5 lt su ve beyaz cay icildiLAydLiNe
3000 adim atildi. ..
merhaba kızlar ,
diyetisyenden geldim oradaki tartıda 71.100 çıktım... bu sabah evde 70,800 idim ... bu fark olabilir dedi.. sonuçta sabah aç karnına ve herşeyi çıkarak tartılıyorum)
-bu 10 günlük süreçte 200 gr yağ yakmışım sadece geri kalanın hepsi ödemmiş.... bu çok normal önce ödem gider sonra yağ yakmaya başlıyacaksın dedi...
-çok kilo ile başlamadığımız için yavaş yavaş gidecek dedi... komuşumu söyledim o ilk ay 6 kilo verdi dedim.... o 84 ile başladı onun 1 ayda 6 kilo vermesi normal dedi ama sen ayda 6 kilo bekleme dedi....
- birde sen hep diyet modundaymışsın zaten dedi bana geldiğinde de diyetteynişsin zaten o yüzden senin vucud direnç gösteriyor onu kırmamız lazım dedi..
- kansızlık zaten kilo vermemene çook büyük etken dedi... biz seninle zoru başarcağız dedi hem demir ilacı kullanacağız hem zayıflayacağız dedi... çünkü bu ilaçlarr kilo alımını artırır bizde bunun tam tersini vucuda yaptırmaya çalışacağız dedi....
-tekrar yeni liste verdi bidahaki randevum 25 şubat ozamana kadar 6lı rakamları rahat görürsün dedi...
- ne zaman 60 görürüm diye sordum... tahminen 4. ayın sonunda 60 olursun dedi... ama bu hiç belli olmaz daha kısa sürede de ulaşabilirsin dedi... şuan vucudun direnç gösteriyor onu bi kırarsak arkası gelir dedi....
ama kıyafetlerimden belli kızlar bi şişlik gitmiş pantaolunum hiç sıkmadı çok rahattım içinde ödem atmışım belli....
Gözümden kaçmış. Çok iyi inşallah daha iyi olacakasya_01 bunlari dedi canim
Inşallah canim yeni liste verdi onu yapacam bakalim 25 subatta ne diyecek diyetisyen...Gözümden kaçmış. Çok iyi inşallah daha iyi olacak
Dukan aslında kısa ve kabaca şu şekilde ilerliyorDukani kısaca bir anlatirmisin canım bende denesemmi bir
He oldu, boşan da kına yaktır.Ne yapmak gerekiyormuş benide Aydinlat yoksa bosanacaz bunların yüzünden
Bende emziriyorun
Anladım canım bebisin kaç aylık? Benimde 11 aylık bi kızım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?