Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

12 şubat spor listesi

1-ada81 3000 adim =45 puan

2-csi
Plank -30 sn-10 puan

Ev isi 120 dk-40 puan

3-Akkat
30 dk cardio 180 puan
2000 Adım 30 puan
Toplam 210 puan

4 yumaknuro
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan

5. Madamhd
2508 adım = 38 puan

6.merve4416
10100 adım = 151 puan

90 sn plank = 30 puan
Toplam 181 puan

madamhd

Bugunku menum
Sabah sat 7 30
4 zeytin
1 ince dilim peynir
2 haslanmis yumurta
1 dilim tam buday ekmegi

Ara 1 su bardagi avuc suyu
Roboton cekip

Olen sat 12

Mercimek çorbasi 100 ml

2 orta boy biber dolmasi

Ara 2 portakal

Aksam sat 7 30

Salata mevsim

2 dilim kepekli ekmek

Yogurt 200 ml

Su 3 lt

LAydLiNe

Kv ile sorunu olmayan kişi sayisi sanirim cok az )
Çok şükür benim bi sıkıntım yok canımya. 7 yıllık evliyim ayrı evim aydan aya gidip 1 akşam görüp geliyoruz o da sağolsun biz kalkmadan misafiriz diye kahvaltımızı bile hazırlar bende kalkar yardım ederim sofrayı kurar temizlerim vs..çocuklar olduğunda 2 yıl bakmak için yanımdaydilar ben çalıştığım için ozman da çok büyük şeylerimiz olmadı hiç. Tabi kv. Biraz dediğim dedirtir aslında ufak tefek şeyler mutlaka olmuştur da ben ses çıkarmam hiç he der kendi bildiğimi yaparım yine..çocuğumuz olmamıştı 3 yıl o dönem biraz yıprattı beni yeni gelin mi derlerdi biyere gidince yok 2 3 yıl çocuğu yok derdi sanki sordular.onlarda acircasina olur olur deyip örnekler verirlerdi. her bebek görmeye gittiğimizde al bulaşsın diğer elime verirdi insan içinde.bi bayram sinir krizi geçirdim kolum tutmadı ağladım çok.o dönemde bile hiç sesimi çıkarıp tek kelime etmedim hep Rabbim e sığındım bildim ki imtihan biraz zor olur.herkesten habersiz 2 tüp bebek yaptık olmadı. Doktorlar asla normal çocuğunuz olmaz dedi es kaynakliydi..ama Rabbim okadar buyukki. Tam 3.kez tüp bebek tedavisi için raporlarimi hazırladım normal yolla hamile kaldığımı öğrendim hem de ikiz..inanılmaz bir mucize ve lütuf şükürler olsun..çocuğum olsun görürler bile derdim kızınca ama herşey devam ediyor olduğu gibi..ama genel olarak öyle hep laf sokan hep hizmet bekleyen bir insan değildir.hepimiz insanız az buz hatalarımız oluyor napalim biraz anlayış biraz sabır yaşıyoruz hayatta..benim hikayemde bu kızlar insanın yazdıkça yazası geliyor geçmişe gidince kusura bakmayın..

Herhangi bir listesi var mı peki canım yoksa protein dedigi günlerde sen mi belirliyosun ne yiyecegini?

Günaydın kızlar.. dün gece uyuyakalmışım Kızı uyuturken. Spor yaptığım günlerde o kadar güzel uyuyorum ki. Sabahları da dinç kalkıyorum.
Ne yapmak gerekiyormuş benide Aydinlat yoksa bosanacaz bunların yüzünden
Asyacım şimdi burda detaylara girmeyeceğim ama psikiyatrın bile gözleri büyüdü anlattıklarıma.

Benim bir de elti faktörü var, evlere şenlik. Feleğin çemberinden geçmiş de ne geçmiş. Yalan, iftira, gözgüsüzlük, kıskançlık, duygu sömürüsü hepsi var. Bunları yaparken de içinde ne bir merhamet ne de bir Allah korkusu var.
Benim kv, sürekli herşeyi eleştiren herşeye karışan bir tip. Ben yine de onu idare ediyorum. Annesi sonuçta, eşimi anlamaya çalışıyorum. Ama en çok zoruma giden eltimi koruması. Ben yalandan nefret ederim, ama onlar yalansız yaşayamazlar. Gözünün içine baka baka söyler, seninele ilgili yalanlar, eltim. Gururluyumdur, asla duygu sömürüsü yapmam. Hastalık numarası, bayılma numarası, hepsini en güzel şekilde oynar eltim.. o nedenle ben hep haksız duruma düştüm. (tabi benim bunu tanımam 10 yılımı aldı, saf saf önceleri ben de inanıyordum.) Eminim herkesin yaşadığı ağırdır, ama Yaşadıklarımı anlatsam İnan kocana şükredip sarılırsın.

Eltim bunların yakın akrabaları ayrıca. Korkusundan asla ona birşey diyemez kv. Bir sorunları oldumu eltimin babası atlar gelir, kızını korumak için. Biz eşimle üniversitede aşık olup da evlendik, ben yabancıyım onlar için yani. Eşimin babası yıllar önce vefat etti, o günden beri kayınvalidem eşime kocası, kardeşine de babası rolü giydirdi. Bizim ki de bu sorumluluktan kurtulamadığı için hep fedakarlık etti, hep verdi. inan bazen eşimi kukla gibi görüyorum, ipleri kv ve eltimin elinde. En çok da eşime üzülüyorum aslında, kendini kullandırıyor ve bu olaylar içinde yıpranan en çok o oluyor.

Ayrılmayı çok düşündüm ama aptallık etmişim. Neden bu kıskanç insanlar yüzünden yuvamı dağıtıp çocuklarımı rezil edeyim? Onlara istediklerini vereyim? İstedikleri bu zaten, bana ne tuzaklar kurdular. Ama bir şekilde benim iyi niyetimden herhalde, başaramadılar.

Bu olayları paylaştığım dostlarım Ayça gibi bekle, zamanla anlar eşin dediler. Bekleye bekleye içim kurudu, 15 yıllık evliyim, hala eşimde tık yok. Onun anlayacağını sanmıyorum artık, yada anlıyor galiba ama elinden birşey gelmiyor.

Ne yapıyorum? Az görüşüyorum, mesafeli. O kadar. Kendimi üzmüyorum artık, sadece değişen bu. Ama bugün psikiyatra gittiğimde anladım ki, üzmüyorum desem de içimde biryerlerde biriktirmişim duygularımı. Psikiyatra gidiş nedenim bunlarla olan ilişkilerimi düzeltmek değildi, kendimi tamir etmekti..

Benim lafım erkek çocuk annelerine, lütfen oğullarınızı kendinize bağımlı yetiştirmeyin. Evlenip bir kadının elini tuttuklarında, eyvah oğlum elden gidiyor diye etekleriniz tutuşmasın. Gelinleri de çocuğunuz gibi görün. İşte o zaman oğlunuz da mutlu omur, siz de. Bu durumda arada en çok üzülen ve yıpranan oğullarınız oluyor çünkü.
Off çok yazdım.. kusura bakmayın..çok yazdım..

Dolma yerine protein olsaydı, daha iyi olurdu bence. Afiyet olsun canım, dolma hariç beğendim.

12 şubat listem gelsin

sabah 9.00
4 yulaf lapası 1/2 elma bulamacı

12.30
1 kepçe ezogelin
1 küçük dilim ekmek
ton balıklı salata

18.00
2 kepçe kuru fasulye
1 dilim tb ekmek

22.30
1 elma

2 L su
güzell

afiyet olsun canım, sen emziriyorsun ve diyetisyene gidiyorsun ya, sana yorum yapmak doğru mu bilemedim. liste dışı bir şey olursa onu belirtirsen iyi olur sanki. Ona göre yorum yaparız..

Listem degisti kizlar yarin kahvaltimda peynir ve zeytin yok ..13 gun boyunca peynire hasret kalacam kiiii ben peynir canavarayimmmm
Detoks gibi birşey mi acaba?

Ne yapmak gerekiyormuş benide Aydinlat yoksa bosanacaz bunların yüzünden
tabi ki bunlar yüzünden boşanmayacaksın canım..

afiyet olsun..

çekirdek bızzzt, su az.. güzel menü afiyet olsun canım.

Bi de çok yiyorum diyorsun. Sadece 3 yumurta fazla (kolestrol ve yağ bakımından) o kadar canım.
Günde 2 yumurta sarısı ve sınırsız beyaz yiyebilirsin
haklısın canım, akşam evde yemek yoktu. Spordan geldim o kadar acıkmışım ki, kıymalı yumurtaya saldırdım resmen. Demek ki neymiş, sabahtan yemeği hazırlamam gerekiyormuş.

hafif ve güzel..

Karnabahar haşladım ğzerine sarmısaklı yoğurt
Salata
Etli bamya
Zeytinyağlı Pırasa
Makarna
Pilav

Anca çıkıyorum mutfaktan püff
kaç günlük yemek yaptın arkadaşım?

sen yazmışsın zaten canım, ama yine de bence çıkar onları listeden. Fıstık dışında güzel.. afiyet olsun.

ben de bugün başlıyorum

Baya güzel, afiyet olsun.

Afiyet olsun, beğendim.
güzel canım

Ben susamiyorum çünkü ciddi anlamda haksızlık var ve tahammül edemiyorum
ben susmaya katılmıyorum, sadece sinirliysen konuştuğumuzda haklıyken haksız durumuna düşüyoruz. Sakin sakin, sesini yükseltmeden, tatlı tatlı rahatsız olduğum şeyi söylüyorum. İster anlasın karşı ister anlamasın. Ama sakin ses tonu ile konuşmak önemli.

yazmışsın zaten canım sen de.. bu şekilde ne kadar dayanabilirsin, bir gün açlıktan vücut pes etmez mi? Ben öyle düşünüyorum yani.

Ayyy burası aynı benim kaynanam, bütün kaynanalar mı aynı acaba?
hepsi değil. Ama benimki de öyle. Misal, telefon ediyorum yanında biri varsa ‘Efendim yavrum’ diye açar teli; yalnızsa ‘Efendim Fatma’ diye açar :)
Yada evine gittiğimizde eşim varsa ayağıma terlik verir , yoksa terlik vermez..
ben de onlar gibi oldum ama nelere dikkat ediyorum :)

güzell

tam bir İstanbul hanımefendisi var karşımızda desene asil kibar komik ve çok tatlı sevdim seni ablam gibi yok yok yaşıt sayılırız dimi kanka

dün alıntılamışım ne diyeceğimi unuttum ama semizotunu çok özledim burada hiç yok Türk marketinde bile annem eki iş ekşi yemeğini yapardı
Afiyet olsun

tebrikler Adacığım, azmine hayranım.

Herkesin vucudu farkli canim , belki seninki yagdan gitmistir.. benim ilk asamada odem gitmis... kiminde kastan gidermis....
Bakalim 25 subatta nasil degisimler olacak..
güzel olacak kesinlikle

off senin kütükte kaydı Kars’a desene :)

Aynı gün hem bamya hem pırasa pişirsem ki bamya hayatımda pişirmedim sanırım beni acile kaldırırsınız, sinir krizi geçiriyor diye
bamya ve Pırasa ikisi de ekşili bayılırım bamya maalesef konserve yapımı çok kolay bana ekşili ve acılı verin yeter

Ya aynende oyle oglani yediriyodum. tabaginda 1 kasik artti ziyan olmasi diye yedim... O ziyan olmasin bu ziyan olmasin ama polokeye olan olsun
işte bende öyleydim hep çöpçü balığı gibi artıkları yerdim ekmek çöpe gitmesin yemek arttı ziyan olmasın benim kv hiçbirşey atmaz mutlaka değerlendirir o varken çaktırmadan atıyorum yine çöpten buluyor bazen soruyor keşke atmasan şöyle böyle haklı aslında ama bazen tutturamıyorum ölçüyü şimdi eksiye nazaran artıkları yemiyorum allah affetsin bana yazık

5 yıldır 57 görmüyorum tartıda... yazık bana
yazık değil o helvalarrr çikılatalarrr unutmadık

bilmem öyle denk geldi kaç gün giderse çocuklara sulu köfte vardı yanına makarna yaptım bir güzel yediler evde pırasa vardı kendime yaptım hastane yemeği gibi oldu bulaşık suyu :/ eşim güzel yemek istiyorum dedi mesaj attı ona bamya pilav ve salata yaptım ha birde evde az karnabahar vardı kararıyordu onu haşladım yoğurtladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…