Bence biraz dikkat edince görülüyor ama yemeği sevdiğimiz için bende bi 55 oldum güya sonra çıktım yine5 yıldır 57 görmüyorum tartıda... yazık bana
12 şubat spor listesi
1-ada81 3000 adim =45 puan
2-csi
Plank -30 sn-10 puan
Ev isi 120 dk-40 puan
3-Akkat
30 dk cardio 180 puan
2000 Adım 30 puan
Toplam 210 puan
4 yumaknuro
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan
5. Madamhd
2508 adım = 38 puan
6.merve4416
10100 adım = 151 puan
90 sn plank = 30 puan
Toplam 181 puan
@Mayis24
4225 adim= puan 60
Çok şükür benim bi sıkıntım yok canımya. 7 yıllık evliyim ayrı evim aydan aya gidip 1 akşam görüp geliyoruz o da sağolsun biz kalkmadan misafiriz diye kahvaltımızı bile hazırlar bende kalkar yardım ederim sofrayı kurar temizlerim vs..çocuklar olduğunda 2 yıl bakmak için yanımdaydilar ben çalıştığım için ozman da çok büyük şeylerimiz olmadı hiç. Tabi kv. Biraz dediğim dedirtir aslında ufak tefek şeyler mutlaka olmuştur da ben ses çıkarmam hiç he der kendi bildiğimi yaparım yine..çocuğumuz olmamıştı 3 yıl o dönem biraz yıprattı beni yeni gelin mi derlerdi biyere gidince yok 2 3 yıl çocuğu yok derdi sanki sordular.onlarda acircasina olur olur deyip örnekler verirlerdi. her bebek görmeye gittiğimizde al bulaşsın diğer elime verirdi insan içinde.bi bayram sinir krizi geçirdim kolum tutmadı ağladım çok.o dönemde bile hiç sesimi çıkarıp tek kelime etmedim hep Rabbim e sığındım bildim ki imtihan biraz zor olur.herkesten habersiz 2 tüp bebek yaptık olmadı. Doktorlar asla normal çocuğunuz olmaz dedi es kaynakliydi..ama Rabbim okadar buyukki. Tam 3.kez tüp bebek tedavisi için raporlarimi hazırladım normal yolla hamile kaldığımı öğrendim hem de ikiz..inanılmaz bir mucize ve lütuf şükürler olsun..çocuğum olsun görürler bile derdim kızınca ama herşey devam ediyor olduğu gibi..ama genel olarak öyle hep laf sokan hep hizmet bekleyen bir insan değildir.hepimiz insanız az buz hatalarımız oluyor napalim biraz anlayış biraz sabır yaşıyoruz hayatta..benim hikayemde bu kızlar insanın yazdıkça yazası geliyor geçmişe gidince kusura bakmayın..Kv ile sorunu olmayan kişi sayisi sanirim cok az)
Herhangi bir listesi var mı peki canım yoksa protein dedigi günlerde sen mi belirliyosun ne yiyecegini?Dukan aslında kısa ve kabaca şu şekilde ilerliyor
1) Atak dönemi : Sadece protein ve izinli besinler
2) Seyir Dönemi : 5+5 ya da 1+1 şeklinde saf protein+ sebze protein günleri (5+5 daha fazla kilo kaybı sağlasa da sıkıcı olabiliyormuş bu sebeple 1+1 en çok tercih edilen yöntem ki zaten 20.günde 1+1'ler 5+5'leri yakalıyormuş)
3) Güçlendirme Dönemi : Bu dönem verilen her bir kilox10 gün şeklinde hesaplanıyor. Yani toplamda 5kg veren 50 gün koruma yapıyor. Bu dönemde yavaş yavaş izinli besin listesine yenileri ekleniyor. Haftanın iki günü ödül var (ne istersen ye)
4) Koruma Dönemi : Artık kendi istediklerimizi yiyebiliyoruz. Beyaz un her dönem yasak. Ve haftanın 1 günü saf protein günü yapılacak.
Kabaca bu şekilde. Olmazsa olmazlar:
1) yulaf kepeği
2) dukan birası
2) 20 dak yürüyüş (ben bunu yapamıyorum)
Önce senin kaç gün atak yapman gerektiğini hesaplamamız gerekiyor.
http://www.regimedukan.com.tr/kayıt
bi şu testi yap bakalım, üstüne konuşalım.
Bence zor değil. Özellikle de benim gibi etçi isen..
Asyacım şimdi burda detaylara girmeyeceğim ama psikiyatrın bile gözleri büyüdü anlattıklarıma.Ne yapmak gerekiyormuş benide Aydinlat yoksa bosanacaz bunların yüzünden
Dolma yerine protein olsaydı, daha iyi olurdu bence. Afiyet olsun canım, dolma hariç beğendim.Bugunku menum
Sabah sat 7 30
4 zeytin
1 ince dilim peynir
2 haslanmis yumurta
1 dilim tam buday ekmegi
Ara 1 su bardagi avuc suyu
Roboton cekip
Olen sat 12
Mercimek çorbasi 100 ml
2 orta boy biber dolmasi
Ara 2 portakal
Aksam sat 7 30
Salata mevsim
2 dilim kepekli ekmek
Yogurt 200 ml
Su 3 lt
LAydLiNe
güzell12 şubat listem gelsin
sabah 9.00
4 yulaf lapası 1/2 elma bulamacı
12.30
1 kepçe ezogelin
1 küçük dilim ekmek
ton balıklı salata
18.00
2 kepçe kuru fasulye
1 dilim tb ekmek
22.30
1 elma
2 L su
afiyet olsun canım, sen emziriyorsun ve diyetisyene gidiyorsun ya, sana yorum yapmak doğru mu bilemedim. liste dışı bir şey olursa onu belirtirsen iyi olur sanki. Ona göre yorum yaparız..12 Şubat Salı
Kahvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor
2 dilim beyaz ekmek
2 çatal pekmez
Ara 11.00
1 bardak süt
1 galeta
4 kuru kayısı
Öğle 13.30
1 kase tarhana çorbası
2 yk taze fasulye
1 parça tavuk
1 dilim çavdarlı ekmek
Ara 17.00
1 kase yoğurt
1 elma
Akşam 19.00
1 kase tarhana çorbası
3 yk kabuska
7 minik köfte (sulu köfte yemeği yapmıştım onun köftelerinden)
Salata - ayran
2 dilim çavdarlı ekmek
Su yatana kadar 3 lt olur
Sabah kahvalti 09.10
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
2 dilim beyaz peynir
1 salatalik
Yesillik
2 adet kızarmış form ekmek
Ara10.40
1 yk kuru üzüm ve 6 badem
Ogle 12.30
6 yk patlican yemegi
Yarim kase yogurt
1 dilim kizarmis form ekmek
Ara 15.20
1 c.bardagi kefir ve 4 dilim ayva
Aksam 17.45
12 yk yeşil mercimek yemegi
Bol salata
21.00
4 yk yogurt zerdacalli ve corekotu yagi ile
2.5 lt su ve beyaz cay icildiLAydLiNe afiyet olsun.. tam gaz devam
3000 adim atildi. ..
Detoks gibi birşey mi acaba?Listem degisti kizlar yarin kahvaltimda peynir ve zeytin yok ..13 gun boyunca peynire hasret kalacam kiiii ben peynir canavarayimmmm
tabi ki bunlar yüzünden boşanmayacaksın canım..Ne yapmak gerekiyormuş benide Aydinlat yoksa bosanacaz bunların yüzünden
afiyet olsun..bugunku menum
sabah sade turk kahvesi
saat 8 de 1 haslanmıs yumurta
yuruyusten sonra
saat 10.00 kahvaltı
1 haslanmıs yumurta 1kk kasar 1 kupa sutly kahve ustune
ogle 13.30
1 avuc ceviz ve gun kurusu
ikindi 16.00
1 elma 1 muz
aksam 18.30
1 kase mercimek corbası 2 kasık pilaki 1 mucver
su 2lt
çekirdek bızzzt, su az.. güzel menü afiyet olsun canım.Herkese selam
12 subat listem
Kahvalti 8.15
1 tavada yumurta
1 yk lor peynir
1 dilim ekmek
Öğle 12.30
1 kase cacik
Saat 13.30
1 bardak sutlu kahve
1 kuru incir
Aksam 17.30
1 tabak fırında tavuk
1 yk bulgur pilavi
Kozlenmis patlican salatasi
1 dilim ekmek
Saat 20.20
Ada cayi ve ahh cok cok az tuzsuz kabak çekirdeği
1 litre su
Spor malesef yok
haklısın canım, akşam evde yemek yoktu. Spordan geldim o kadar acıkmışım ki, kıymalı yumurtaya saldırdım resmen. Demek ki neymiş, sabahtan yemeği hazırlamam gerekiyormuş.Bi de çok yiyorum diyorsun. Sadece 3 yumurta fazla (kolestrol ve yağ bakımından) o kadar canım.
Günde 2 yumurta sarısı ve sınırsız beyaz yiyebilirsin
hafif ve güzel..Sabah 9.00
Limonlu su
1 haslanmıs yumurta
Canım hiçbr sey istemiyordu mtblzmam calıssın diye yedim kırmızı biberli
Ara 12.00
2 ceviz
Öglen 13.30
Bir kabak soldurup yogurtla yedim
Aksam 17.00
Tavuk ızgara 200 gr
Yeşil salata
Su suana kadar 2 lt
Bu haftadan itibaren artık aksam 17.00 den itibaren yemek yemeyi yasakladım kendime böyle devam edicem sadece biberli yogurt yiyecegim aksamlarıLAydLiNe
kaç günlük yemek yaptın arkadaşım?Karnabahar haşladım ğzerine sarmısaklı yoğurt
Salata
Etli bamya
Zeytinyağlı Pırasa
Makarna
Pilav
Anca çıkıyorum mutfaktan püff
sen yazmışsın zaten canım, ama yine de bence çıkar onları listeden. Fıstık dışında güzel.. afiyet olsun.Sabah :
2yumurta domatesli
Kk peynir
2dl çavdar ekmek
Armut yarım
Ogle
Az tavuklu salata
3kasik bulgur 2 kaşık yogurt
Mandalina
Sut
Fistik
Aksam
Mercimek çorbası
Bezelye
Makarna
2kg su
20dakika yuruyus..
19dan sonra yemeği bıraktım .. bugun ilk günüm.
Simdi mercimek bezelye makarnaya laf edenler olacak. Merak etmeyin ben bu halde bile zayıfların
ben de bugün başlıyorumElimden geleni yapıyorum canım. İştahım tamamen kesildi.
Gözümün önünden sadece tatlılar geçiyor, onlar geçtikçe ben de kahve içiyorum
Evet canım günlük hazırlıyoruz ve gün içinde bitiriyoruz.
15 gün içiyoruz, 5 gün ara veriyoruz.
15 gün içiyoruz, 20 gün ara veriyoruz.
Anlaştık?
güzel, afiyet olsun.Kızlar menumu vereyim
Sabah 10 gibi 2 has yum Az peynir salatalık çay Saat çay
Saat 14 de
4 kaşık menemen turp yoğurt
Saat 18 de
2 kepçe sehriye çorbası
Brokoli salatası
Birazdan 10 fındık sütlü kahve ile yicem
Su 2 lt Spor 20 dk yürüyüş
Afiyet olsun, beğendim.Bugünkü menum
Sabah 8 buçukta
ve haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
Saat 10 buçukta
Yarım salatalık
Yarım domates
Saat 1 de
1 tane Medine hurması
1 kaşe yoğurt
Saat 6 buçukta
1 kaşe çorba
1 tabak kuru fasulye
Salata
Ayran
Şu 2 buçuk lt
Spor 1 mil leslie
4000 adım
15dk egzersiz
LAydLiNe
güzel canımKahvaltı 9:45
1 haş yumurta
7 zeytin
1 kk peynir
1 etimek
Marul maydanoz tere
11:00 1 portakal
Öğlen 12:30
3 içli köfte
1 bardak ayran
Akşam 18:15
2 dilim fırında kabak mücver
5 mantar 1 yumurtayla omlet
2 bardak ayran
2 lt su
ben susmaya katılmıyorum, sadece sinirliysen konuştuğumuzda haklıyken haksız durumuna düşüyoruz. Sakin sakin, sesini yükseltmeden, tatlı tatlı rahatsız olduğum şeyi söylüyorum. İster anlasın karşı ister anlamasın. Ama sakin ses tonu ile konuşmak önemli.Ben susamiyorum çünkü ciddi anlamda haksızlık var ve tahammül edemiyorum
yazmışsın zaten canım sen de.. bu şekilde ne kadar dayanabilirsin, bir gün açlıktan vücut pes etmez mi? Ben öyle düşünüyorum yani.Bugünkü menum
Sabah 9.00
1.5 yumurta ile yapilmis peynirli omlet
Maydanoz
1 domates
Ara 13.00
Yarım elma
1 sütlü şekersiz kahve
Aksam 5.30
1 kase semizotlu cacık
İki litre su
Aksam az oldu biliyorum ama makarna yemek istemedim. Diyetteyken çok yiyemiyorum istesemdebiraz yiyince motivem düşüyor zayiflayamam gibi geliyor. Biliyorum menuye az diyecesiniz
hepsi değil. Ama benimki de öyle. Misal, telefon ediyorum yanında biri varsa ‘Efendim yavrum’ diye açar teli; yalnızsa ‘Efendim Fatma’ diye açar :)Ayyy burası aynı benim kaynanam, bütün kaynanalar mı aynı acaba?
güzellBugünkü menüm
Sabah 08:50
1 haşlanmış yumurta, 1 yk lor peynir, 4 cherry domates, 1 portakal
Öğlen 12:30
1 küçük kase tarhana çorbası, 1 tabak orman kebabı (patateslerini yemedim), 1 kaşık bulgur pilavı
Ara 13:30
2 hurma, 2 avuç leblebi
Akşam 18:00
1 tabak etli kuru fasulye, 1 kase yoğurt
2.5 litre su içildi.
tam bir İstanbul hanımefendisi var karşımızda desene asil kibar komik ve çok tatlı sevdim seni ablam gibi yok yok yaşıt sayılırız dimi kankaHmmm.
Benim baba köklerim de İstanbullu.
Dedemin dedesinin mezarı Eyüp'te. Öncesi Balkan.
Anne tarafım Selanikli.
Dedemin babası İstanbul'a gelmiş.
Kökleri erken salmışız biz İstanbul'a yani.
Devlet soy ağacı zamaziongosu çok sıkıcıydı bende yanii. İstanbul/İstanbul/İstanbul. Bi koca bozdu işi. Kars ile(ki kendisi İstanbul'da doğmuş ama kütük Kars sonuçta)
dün alıntılamışım ne diyeceğimi unuttum ama semizotunu çok özledim burada hiç yok Türk marketinde bile annem eki iş ekşi yemeğini yapardıBugünkü menum
Sabah 9.00
1.5 yumurta ile yapilmis peynirli omlet
Maydanoz
1 domates
Ara 13.00
Yarım elma
1 sütlü şekersiz kahve
Aksam 5.30
1 kase semizotlu cacık
İki litre su
Aksam az oldu biliyorum ama makarna yemek istemedim. Diyetteyken çok yiyemiyorum istesemdebiraz yiyince motivem düşüyor zayiflayamam gibi geliyor. Biliyorum menuye az diyecesiniz
tebrikler Adacığım, azmine hayranım.merhaba kızlar ,
diyetisyenden geldim oradaki tartıda 71.100 çıktım... bu sabah evde 70,800 idim ... bu fark olabilir dedi.. sonuçta sabah aç karnına ve herşeyi çıkarak tartılıyorum)
-bu 10 günlük süreçte 200 gr yağ yakmışım sadece geri kalanın hepsi ödemmiş.... bu çok normal önce ödem gider sonra yağ yakmaya başlıyacaksın dedi...
-çok kilo ile başlamadığımız için yavaş yavaş gidecek dedi... komuşumu söyledim o ilk ay 6 kilo verdi dedim.... o 84 ile başladı onun 1 ayda 6 kilo vermesi normal dedi ama sen ayda 6 kilo bekleme dedi....
- birde sen hep diyet modundaymışsın zaten dedi bana geldiğinde de diyetteynişsin zaten o yüzden senin vucud direnç gösteriyor onu kırmamız lazım dedi..
- kansızlık zaten kilo vermemene çook büyük etken dedi... biz seninle zoru başarcağız dedi hem demir ilacı kullanacağız hem zayıflayacağız dedi... çünkü bu ilaçlarr kilo alımını artırır bizde bunun tam tersini vucuda yaptırmaya çalışacağız dedi....
-tekrar yeni liste verdi bidahaki randevum 25 şubat ozamana kadar 6lı rakamları rahat görürsün dedi...
- ne zaman 60 görürüm diye sordum... tahminen 4. ayın sonunda 60 olursun dedi... ama bu hiç belli olmaz daha kısa sürede de ulaşabilirsin dedi... şuan vucudun direnç gösteriyor onu bi kırarsak arkası gelir dedi....
ama kıyafetlerimden belli kızlar bi şişlik gitmiş pantaolunum hiç sıkmadı çok rahattım içinde ödem atmışım belli....
güzel olacak kesinlikleHerkesin vucudu farkli canim , belki seninki yagdan gitmistir.. benim ilk asamada odem gitmis... kiminde kastan gidermis....
Bakalim 25 subatta nasil degisimler olacak..
off senin kütükte kaydı Kars’a desene :)Hmmm.
Benim baba köklerim de İstanbullu.
Dedemin dedesinin mezarı Eyüp'te. Öncesi Balkan.
Anne tarafım Selanikli.
Dedemin babası İstanbul'a gelmiş.
Kökleri erken salmışız biz İstanbul'a yani.
Devlet soy ağacı zamaziongosu çok sıkıcıydı bende yanii. İstanbul/İstanbul/İstanbul. Bi koca bozdu işi. Kars ile(ki kendisi İstanbul'da doğmuş ama kütük Kars sonuçta)
bamya ve Pırasa ikisi de ekşili bayılırım bamya maalesef konserve yapımı çok kolay bana ekşili ve acılı verin yeterAynı gün hem bamya hem pırasa pişirsem ki bamya hayatımda pişirmedim sanırım beni acile kaldırırsınız, sinir krizi geçiriyor diye
işte bende öyleydim hep çöpçü balığı gibi artıkları yerdim ekmek çöpe gitmesin yemek arttı ziyan olmasın benim kv hiçbirşey atmaz mutlaka değerlendirir o varken çaktırmadan atıyorum yine çöpten buluyor bazen soruyor keşke atmasan şöyle böyle haklı aslında ama bazen tutturamıyorum ölçüyü şimdi eksiye nazaran artıkları yemiyorum allah affetsin bana yazıkYa aynende oyle oglani yediriyodum. tabaginda 1 kasik artti ziyan olmasi diye yedim... O ziyan olmasin bu ziyan olmasin ama polokeye olan olsun
yazık değil o helvalarrr çikılatalarrr unutmadık5 yıldır 57 görmüyorum tartıda... yazık bana
bilmem öyle denk geldi kaç gün giderse çocuklara sulu köfte vardı yanına makarna yaptım bir güzel yediler evde pırasa vardı kendime yaptım hastane yemeği gibi oldu bulaşık suyu :/ eşim güzel yemek istiyorum dedi mesaj attı ona bamya pilav ve salata yaptım ha birde evde az karnabahar vardı kararıyordu onu haşladım yoğurtladımhafif ve güzel..
kaç günlük yemek yaptın arkadaşım?
sen yazmışsın zaten canım, ama yine de bence çıkar onları listeden. Fıstık dışında güzel.. afiyet olsun.
ben de bugün başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?