Güzel menu afiyet olsun cnmbugunku menum
sabah sade turk kahvesi
saat 8 de 1 haslanmıs yumurta
yuruyusten sonra
saat 10.00 kahvaltı
1 haslanmıs yumurta 1kk kasar 1 kupa sutly kahve ustune
ogle 13.30
1 avuc ceviz ve gun kurusu
ikindi 16.00
1 elma 1 muz
aksam 18.30
1 kase mercimek corbası 2 kasık pilaki 1 mucver
su 2lt
Dolma harici güzel canım afiyet olsunBugunku menum
Sabah sat 7 30
4 zeytin
1 ince dilim peynir
2 haslanmis yumurta
1 dilim tam buday ekmegi
Ara 1 su bardagi avuc suyu
Roboton cekip
Olen sat 12
Mercimek çorbasi 100 ml
2 orta boy biber dolmasi
Ara 2 portakal
Aksam sat 7 30
Salata mevsim
2 dilim kepekli ekmek
Yogurt 200 ml
Su 3 lt
LAydLiNe
güzel menu afiyet olsun cnm12 şubat listem gelsin
sabah 9.00
4 yulaf lapası 1/2 elma bulamacı
12.30
1 kepçe ezogelin
1 küçük dilim ekmek
ton balıklı salata
18.00
2 kepçe kuru fasulye
1 dilim tb ekmek
22.30
1 elma
2 L su
Neden, bugün spor yapamayacak misin cnmNe acı sporsuz ve yürüyüşsüz birgün
Dün yapamadım yetiştiremedimNeden, bugün spor yapamayacak misin cnm
Teşekkürler canimtebrikler Adacığım, azmine hayranım.
güzel olacak kesinlikle
off senin kütükte kaydı Kars’a desene :)
Tesekkurler canimAda cnm tebrikler
olsun hızlı kilo verince geri alıyorsun, küçük adımlarla büyük sonuçlar elde etmek en iyisi ve en kalıcı olanı.Teşekkürler canimbenim metabolizma cok yavas calisiyor belki baska biri benim gibi saati saatine %100 uysa onda daha cok giderdi...
İstediğin proteini istediğin kadar yiyebiliyorsun canım.Herhangi bir listesi var mı peki canım yoksa protein dedigi günlerde sen mi belirliyosun ne yiyecegini?
tam bir İstanbul hanımefendisi var karşımızda desene asil kibar komik ve çok tatlı sevdim seni ablam gibi yok yok yaşıt sayılırız dimi kanka
O konuya hiç girmemiştim farkındaysanoff senin kütükte kaydı Kars’a desene :)
hiç kolay değil canım ama tv konusunda dikkat et. Benim büyük kızım 13 yaşında, ilk okuldan beri dikkat eksikliği problemi var. Onun küçüklüğünde ben çok yoğun çalışıyordum, babaannede kalıyordu.babaannesi bütün gün çizgifilm kanalı açıyordu. Ne kadar uyarsam da dinletemiyordum. Mutlaka başka sebepler de vardır ama ben o yollarda tv karşısında oturmasının dikkat eksikliğini çöm tetiklediğini düşünüyorum. Acısını şimdi çekiyoruz. Bu sene sınava hazırlanıyor ve sırf bunun için ilaç kullanıyor.Az önce bir pedagog dinledim çok moralim bozuldu
Çocuklarınızı televizyondan uzak tutun diyor bir sürü bilimsel şeyler açıklıyor vakalar örnek veriyor çok doğru şeyler söylüyor hele hele 3,4 yaşından evvel tv izletmeyin diyor benimkiler 2 ve 4 yaşında televizyonsuz bir günümüz yok çok savaş verdim 5 yıl televizyonumuz yoktu evde almadık telefondan idare ettik ama baktık ki olmuyor aldık bir tane devir teknoloji devri onlarla oynadım ama yetmiyor ki bütün gün ne etkinlik yapayım ki ne bir komşu bir arkadaşları var büyük neyse ki yarım günde olsa kreşe gidiyor ama yetmiyor ki benimde yapmam gereken işler var haydi işim olmasın bazen oyun oynamaktan keyif almıyorum zoraki oynadığım gülümsediğim oluyor çocuk yetiştirmek ne kadar zormuş keşke karnını doyur altına temizle yedirme içir olsa iyi çocuk yetiştirmek bence bir annelik sanatı
Eşim gündüz mesela evde olsun birşey istesin ben hayır yapamam benim mesaim başladı sen işe gidiyorsan bende evde çalışıyorum ev hanımıyım anneyim benim de mesleğim bu yapamam kusura bakma diyorum :) o da beni aşka hafife almıyor
Soruyorlar ya ne iş yapıyorsun çalışmıyorum ev hanımıyım cevabı beni tatmin etmiyor
Hayır arkadaşım çalışıyorum mesleğim ev hanımlığı :)
Şimdi ben televizyonu nasıl kısayım ya temiliktir yemektir bunlardan kısacağım ya kendi özelimden ne bilim daha az telefon bakacağım siz neler yapıyorsunuz ne tavsiye esiyorsunuz
Eşini kendi kütüğüne alsaydın keşke :)O konuya hiç girmemiştim farkındaysan
Kızın kütük de Kars'ta
"Ben nereliyim?" diyor , "kütüğüne bak" diyorum, şlkasdlkjlkjlkjdasd diyerek gidiyor
Bütün gün TV karşısındalar mı?Az önce bir pedagog dinledim çok moralim bozuldu
Çocuklarınızı televizyondan uzak tutun diyor bir sürü bilimsel şeyler açıklıyor vakalar örnek veriyor çok doğru şeyler söylüyor hele hele 3,4 yaşından evvel tv izletmeyin diyor benimkiler 2 ve 4 yaşında televizyonsuz bir günümüz yok çok savaş verdim 5 yıl televizyonumuz yoktu evde almadık telefondan idare ettik ama baktık ki olmuyor aldık bir tane devir teknoloji devri onlarla oynadım ama yetmiyor ki bütün gün ne etkinlik yapayım ki ne bir komşu bir arkadaşları var büyük neyse ki yarım günde olsa kreşe gidiyor ama yetmiyor ki benimde yapmam gereken işler var haydi işim olmasın bazen oyun oynamaktan keyif almıyorum zoraki oynadığım gülümsediğim oluyor çocuk yetiştirmek ne kadar zormuş keşke karnını doyur altına temizle yedirme içir olsa iyi çocuk yetiştirmek bence bir annelik sanatı
Eşim gündüz mesela evde olsun birşey istesin ben hayır yapamam benim mesaim başladı sen işe gidiyorsan bende evde çalışıyorum ev hanımıyım anneyim benim de mesleğim bu yapamam kusura bakma diyorum :) o da beni aşka hafife almıyor
Soruyorlar ya ne iş yapıyorsun çalışmıyorum ev hanımıyım cevabı beni tatmin etmiyor
Hayır arkadaşım çalışıyorum mesleğim ev hanımlığı :)
Şimdi ben televizyonu nasıl kısayım ya temiliktir yemektir bunlardan kısacağım ya kendi özelimden ne bilim daha az telefon bakacağım siz neler yapıyorsunuz ne tavsiye esiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?