Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

12 şubat spor listesi

1-ada81 3000 adim =45 puan

2-csi
Plank -30 sn-10 puan

Ev isi 120 dk-40 puan

3-Akkat
30 dk cardio 180 puan
2000 Adım 30 puan
Toplam 210 puan

4 yumaknuro
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan

5. Madamhd
2508 adım = 38 puan

6.merve4416
10100 adım = 151 puan

90 sn plank = 30 puan
Toplam = 181

7. Hebelee
732 adım 11 puan
30 dk ev işi 10 puan
Toplam 21

Güzel menu afiyet olsun cnm
Dolma harici güzel canım afiyet olsun
12 şubat listem gelsin

sabah 9.00
4 yulaf lapası 1/2 elma bulamacı

12.30
1 kepçe ezogelin
1 küçük dilim ekmek
ton balıklı salata

18.00
2 kepçe kuru fasulye
1 dilim tb ekmek

22.30
1 elma

2 L su
güzel menu afiyet olsun cnm

12 şubat spor listesi

1-ada81 3000 adim =45 puan

2-csi
Plank -30 sn-10 puan

Ev isi 120 dk-40 puan

3-Akkat
30 dk cardio 180 puan
2000 Adım 30 puan
Toplam 210 puan

4 yumaknuro
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan

5. Madamhd
2508 adım = 38 puan

6.merve4416
10100 adım = 151 puan

90 sn plank = 30 puan
Toplam = 181

7. Hebelee
732 adım 11 puan
30 dk ev işi 10 puan
Toplam 21

8.umudum2
15 mil leslie 45 puan
15dk egzersiz 45 puan
4bin adım 60 puan
Toplam 150 puan

tebrikler Adacığım, azmine hayranım.

güzel olacak kesinlikle

off senin kütükte kaydı Kars’a desene :)
Teşekkürler canim benim metabolizma cok yavas calisiyor belki baska biri benim gibi saati saatine %100 uysa onda daha cok giderdi...

Az önce bir pedagog dinledim çok moralim bozuldu
Çocuklarınızı televizyondan uzak tutun diyor bir sürü bilimsel şeyler açıklıyor vakalar örnek veriyor çok doğru şeyler söylüyor hele hele 3,4 yaşından evvel tv izletmeyin diyor benimkiler 2 ve 4 yaşında televizyonsuz bir günümüz yok çok savaş verdim 5 yıl televizyonumuz yoktu evde almadık telefondan idare ettik ama baktık ki olmuyor aldık bir tane devir teknoloji devri onlarla oynadım ama yetmiyor ki bütün gün ne etkinlik yapayım ki ne bir komşu bir arkadaşları var büyük neyse ki yarım günde olsa kreşe gidiyor ama yetmiyor ki benimde yapmam gereken işler var haydi işim olmasın bazen oyun oynamaktan keyif almıyorum zoraki oynadığım gülümsediğim oluyor çocuk yetiştirmek ne kadar zormuş keşke karnını doyur altına temizle yedirme içir olsa iyi çocuk yetiştirmek bence bir annelik sanatı
Eşim gündüz mesela evde olsun birşey istesin ben hayır yapamam benim mesaim başladı sen işe gidiyorsan bende evde çalışıyorum ev hanımıyım anneyim benim de mesleğim bu yapamam kusura bakma diyorum :) o da beni aşka hafife almıyor
Soruyorlar ya ne iş yapıyorsun çalışmıyorum ev hanımıyım cevabı beni tatmin etmiyor
Hayır arkadaşım çalışıyorum mesleğim ev hanımlığı :)
Şimdi ben televizyonu nasıl kısayım ya temiliktir yemektir bunlardan kısacağım ya kendi özelimden ne bilim daha az telefon bakacağım siz neler yapıyorsunuz ne tavsiye esiyorsunuz

Herhangi bir listesi var mı peki canım yoksa protein dedigi günlerde sen mi belirliyosun ne yiyecegini?
İstediğin proteini istediğin kadar yiyebiliyorsun canım.
Sadece çok yağlı olmamak kaydı ile.

Ben peynirde yağa pek takılmıyorum ama yoğurt ve sütü yağsız kullanıyorum.

Bir tek kuzu yemedim bu dönemde.

http://www.dukandiyetitariflerim.com/p/100.html
Bunlar sınırsız izinli besinler.

Bir de tolere besinler var, o bir sonraki evrede, yani seyirde geçerli.

hiç kolay değil canım ama tv konusunda dikkat et. Benim büyük kızım 13 yaşında, ilk okuldan beri dikkat eksikliği problemi var. Onun küçüklüğünde ben çok yoğun çalışıyordum, babaannede kalıyordu.babaannesi bütün gün çizgifilm kanalı açıyordu. Ne kadar uyarsam da dinletemiyordum. Mutlaka başka sebepler de vardır ama ben o yollarda tv karşısında oturmasının dikkat eksikliğini çöm tetiklediğini düşünüyorum. Acısını şimdi çekiyoruz. Bu sene sınava hazırlanıyor ve sırf bunun için ilaç kullanıyor.
Şimdi küçüğe tamamen engellemiyorum, çünkü engelleyince de açlık oluyor. Tv nin otomatik kapatma ayarına getiriyorum, günde iki kere yarımşar saat TRT çocuk açıyorum.
Biliyorum çok zor ama uzun saatler tvye maruz kalmaları daha kötü.

Bütün gün TV karşısındalar mı?
Seyrettikleri programlar hangileri?
Bence bunlar önemli, gerisi boş.

Benim 2,5 yaşındaki sıpa yeğenim, günde 40 dakika baby tv izliyordu ve 2,5 yaşında bütün plakaları okuyor, renkleri sayıları ingilizce söylüyordu. Bakıcının öğretme şansı yok. Baby Tv'den öğrendi. Biz sadece bir kaç renk ekledik üstüne.

104 cm'lik bir cücenin otoparktaki plakaları okurken (harflerde biraz takılsa da iki haneli sayıları takır takır okuyordu) etraftakileri bakışlarını izlemek ise çok eğlenceliydi

Yani: kimse kimsenin dediğini beğenmiyor. Bir doktor diğerini, bir diyetisyen diğerini, bir pedagog diğerini beğenmiyor. Sen çocuklarından eminsen, boş ver gerisini.

Not: elbette tüm gün ellerine tablet/tel verip tv karşısına oturtarak kendin nette sörf yap demedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…