Yasaklanmış ki oEşini kendi kütüğüne alsaydın keşke :)
Ay valla o kadar kizginimki...akşam konuşmak için kırk takla attı yüzüne bakmadım. Burnunu surtucem biraz.He oldu, boşan da kına yaktır.
Yok öyle boşanmak falan, herkes yerini bilecek.
sabır, o kadar destan yazdım de mi sana?
Hala boşanacağım diyor ya!!
Not: iş bu yorum kv harici sorunuzlarınız olmaması tezi üzerine yazılmış olup aksi takdirde kendi kendini imha edecektir.
Olsun adım atmışsın ya yeterDün yapamadım yetiştiremedim
Cnm az miktarda evet de sürekli başına otururlarsa hareketsizlesip böyle aval aval bakıyorlar, bir de bazı cizgifilmlerin tasarımı çok kötü, disney c vs gibi kanallardakilerin cocuk filmiyle alakasi yok, havalar güzel olunca dışarı çıkın, evdeyken de muzik açıp dansedin tv yi de büyük çaplı ev işi yaparken ya da yatmadan önce yarim saat şeklinde açarsan daha iyi olabilir. Sen de tabi iki tane, avantajı da olur dezavantajı da, bilemedim. Tv yi kapatamadım çünkü evde kayinvalidem izliyor ama akşam 6 dan sonra açıyor, gündüz cocuklayken hiç açmıyorAz önce bir pedagog dinledim çok moralim bozuldu
Çocuklarınızı televizyondan uzak tutun diyor bir sürü bilimsel şeyler açıklıyor vakalar örnek veriyor çok doğru şeyler söylüyor hele hele 3,4 yaşından evvel tv izletmeyin diyor benimkiler 2 ve 4 yaşında televizyonsuz bir günümüz yok çok savaş verdim 5 yıl televizyonumuz yoktu evde almadık telefondan idare ettik ama baktık ki olmuyor aldık bir tane devir teknoloji devri onlarla oynadım ama yetmiyor ki bütün gün ne etkinlik yapayım ki ne bir komşu bir arkadaşları var büyük neyse ki yarım günde olsa kreşe gidiyor ama yetmiyor ki benimde yapmam gereken işler var haydi işim olmasın bazen oyun oynamaktan keyif almıyorum zoraki oynadığım gülümsediğim oluyor çocuk yetiştirmek ne kadar zormuş keşke karnını doyur altına temizle yedirme içir olsa iyi çocuk yetiştirmek bence bir annelik sanatı
Eşim gündüz mesela evde olsun birşey istesin ben hayır yapamam benim mesaim başladı sen işe gidiyorsan bende evde çalışıyorum ev hanımıyım anneyim benim de mesleğim bu yapamam kusura bakma diyorum :) o da beni aşka hafife almıyor
Soruyorlar ya ne iş yapıyorsun çalışmıyorum ev hanımıyım cevabı beni tatmin etmiyor
Hayır arkadaşım çalışıyorum mesleğim ev hanımlığı :)
Şimdi ben televizyonu nasıl kısayım ya temiliktir yemektir bunlardan kısacağım ya kendi özelimden ne bilim daha az telefon bakacağım siz neler yapıyorsunuz ne tavsiye esiyorsunuz
2015 2017 arasında 1,5 yil karsta yasadim, 13 yıl istanbulda yaşadıktan sonra alışamadım bocaladım, insanı değişik geldi vs. Şimdi niyeyse kars ı bazen özlüyorum, doğasını karını.O konuya hiç girmemiştim farkındaysan
Kızın kütük de Kars'ta
"Ben nereliyim?" diyor , "kütüğüne bak" diyorum, şlkasdlkjlkjlkjdasd diyerek gidiyor
afiyet olsun canım, sen emziriyorsun ve diyetisyene gidiyorsun ya, sana yorum yapmak doğru mu bilemedim. liste dışı bir şey olursa onu belirtirsen iyi olur sanki. Ona göre yorum yaparız..
Az önce bir pedagog dinledim çok moralim bozuldu
Çocuklarınızı televizyondan uzak tutun diyor bir sürü bilimsel şeyler açıklıyor vakalar örnek veriyor çok doğru şeyler söylüyor hele hele 3,4 yaşından evvel tv izletmeyin diyor benimkiler 2 ve 4 yaşında televizyonsuz bir günümüz yok çok savaş verdim 5 yıl televizyonumuz yoktu evde almadık telefondan idare ettik ama baktık ki olmuyor aldık bir tane devir teknoloji devri onlarla oynadım ama yetmiyor ki bütün gün ne etkinlik yapayım ki ne bir komşu bir arkadaşları var büyük neyse ki yarım günde olsa kreşe gidiyor ama yetmiyor ki benimde yapmam gereken işler var haydi işim olmasın bazen oyun oynamaktan keyif almıyorum zoraki oynadığım gülümsediğim oluyor çocuk yetiştirmek ne kadar zormuş keşke karnını doyur altına temizle yedirme içir olsa iyi çocuk yetiştirmek bence bir annelik sanatı
Eşim gündüz mesela evde olsun birşey istesin ben hayır yapamam benim mesaim başladı sen işe gidiyorsan bende evde çalışıyorum ev hanımıyım anneyim benim de mesleğim bu yapamam kusura bakma diyorum :) o da beni aşka hafife almıyor
Soruyorlar ya ne iş yapıyorsun çalışmıyorum ev hanımıyım cevabı beni tatmin etmiyor
Hayır arkadaşım çalışıyorum mesleğim ev hanımlığı :)
Şimdi ben televizyonu nasıl kısayım ya temiliktir yemektir bunlardan kısacağım ya kendi özelimden ne bilim daha az telefon bakacağım siz neler yapıyorsunuz ne tavsiye esiyorsunuz
Benim eşim hayatında bir kere gördü, askere giderken silüs almak için gitti. 3-4 gün kalıp geldi.2015 2017 arasında 1,5 yil karsta yasadim, 13 yıl istanbulda yaşadıktan sonra alışamadım bocaladım, insanı değişik geldi vs. Şimdi niyeyse kars ı bazen özlüyorum, doğasını karını.
Aynen böyle tatlım.Günaydın kızlarbugün arkadaşlar ımla dışarı çıkaca m. Kendimi yiprattigim yeter şimdi o düşünsün artık... evden çıkmıyorum gönlü olsun kıskanç diye..madem ki nankör bundan sonra böyle.
Orda yamur yagmiyor burda yamurlu bir günSelam kızlar
bende bugün bütün halıları kanepeleri mobilyaları havaya kaldırdım
Şimdi Camları siliyorum akşama kadar bitiririm inşallah
Kolay gelsin canım.Selam kızlar
Eksi 35 i gördük kışın gece, evt yazin geceler serin tam bana göre, bütün yıl terlemenin t si yok, ben havasını sevmiştim astım bronşit olduğum için birebir di bana, şimdi karadenizde çürüyorum nemden.Benim eşim hayatında bir kere gördü, askere giderken silüs almak için gitti. 3-4 gün kalıp geldi.
Ben çok merak ediyorum oraları. Memleketimin çoğu yerini gezdim, turist olarak. Doğu ve Güneydoğu Anadolu hariç.
Ben de çok merak ediyorum. Bir gün mutlaka gitmek istiyoruz. Ama gerçekten çok soğuk memleket.
Yazın bile akşamları yorgan örterlermiş, o derece.
jSelam kızlar
Orda yamur yagmiyor burda yamurlu bir gün
Kolay gelsin canım.
Burada hava gene yağmurlu.
Ben TV modundayım :)
Teşekkürler kızlarEksi 35 i gördük kışın gece, evt yazin geceler serin tam bana göre, bütün yıl terlemenin t si yok, ben havasını sevmiştim astım bronşit olduğum için birebir di bana, şimdi karadenizde çürüyorum nemden.
Kolay gelsin cnm
Ben ilk gün buraya geldiğimde ne demiştim hatırlıyor musun canım? "Diyetisyen bana tahlil yapmadan, rutin yemek sistemimi konuşmadan 1500 kalorilik diyeti koydu önüme" demiştim.merhaba kaptanımLAydLiNe ve takım arkadaşlarım bişey danışacam dünden beri içimi kemiriyor...
Aslında benim dün benim moralim bozuldu çünkü 10 günde bu kadar az kilo vermeyi beklemiyordum ...şöyleki diyetisyene gittiğim gün zaten ben regli bekliyordum kiii şiştim zaten ve öncesinde kaptanım biliyor ablamlar buradaydı onlarla yedik içtik eğlendik 5 gün hiç diyet yapmamıştım....
** 72,5 ile başladım ama 3. günü regli oldum zaten eeee zaten dün ben sadece 200 gr yağ yakmışım gerisi ödemmiş oda regliden kaynaklı ödem zaten.... dün gece oturduk eşimle konuştuk eşimde valla ada seni çözemedim dedi gerçekten harfiyen saatleri dahil diyetine uydun tek bir kaçamağın bile olmadı dedi nasıl bu kadar az gitti anlamadım dedi...
diyete başlıyan ve 10 gün içinde çikolatayı hamur işini kesen kişiden bu kadar az kilo gitmesi normal mi sizce ? niyeyse bana normal gelmiyor...
** birde bu diyetisyen benden hiç tahlil falan istemedi direkt klasik diyeti verdi önüme bu normal mi ? kansızlığımı ben söyledim... mesala dün dayadı bana bitki çaylarını ... en son hocam siz bunları veriyorsunuz içiyorum ama etrafta yıldız görüyorum dedim... aaaa sen düşük tansiyonlusun ozaman dedi... bende evet benim tansiyonum herzaman düşük sizde veriyorsunuz bunları benkafamı bazen kaldıramıyorum dedim...gerçekten bu hafta öyleydi bazen sizleri okuyorum ama ekrana bakıp yazamıyordum gözümü açamıyorum... neyse bitki çayının içine kekik koy tansiyon denegelensin dedi... ama bunu ilk aşamada sorup öğrenmesi gerekmezmiydi ????
**mesala bu sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta , bir bardak süt 2 yk yulaf ve bir minik muz verdi... aslında yulafın yerine 4 yaprak ıspanak vermişti bende hocam zaten kansızım süt ürünleri ile ıspanağı veriyorsunuz vucudda olan demiri atmaz mı dedim .... ilaç alıyorsun atmaz dedi ama yanlış bilgi çünkü atar ben çok araştırdım benim demirim zaten düşük ilaç alıyorum gelen demiride niye süt ıspanakla geri atayımve süt bana dokunuyor gaz yapıyor bugün resmen geğirmekten bi hal oldum... yani yumurta peynir zeytin normal kahvaltı yaparak kilo verilemiyor mu çook merak ediyorum ?????
** herkesin midesi sağlam değil ki benim çok hasas bitki çaylar tüketilmeden kilo verilemiyor mu ? tamam hzıalndırmak için metabolizmayı iki bardak vs olabilir ... ama benimki bide akşama kiraz sapı kaynat hergün iç dedi.. iyide ben kiraz sapını kaynatırıp hergün içersem tansiyonum yerlerde olur.....
*** tamam kabul ediyorum zor vakayım ama diyetisyensin senin önüne kolay gelir onu zayıflatırsın anlarımda benim gibi zor vakalara ne yapılabilir ????
şimdi devam ediyorum diyetime ama kafamda deli sorular
Yok canim tahlil hic hicbiseye bakmadi...1.400 kilo vermis gorunuyorum 10 gunde ama bunun icinde 6 gun regli oldum odemler gitti zatennn..Ben ilk gün buraya geldiğimde ne demiştim hatırlıyor musun canım? "Diyetisyen bana tahlil yapmadan, rutin yemek sistemimi konuşmadan 1500 kalorilik diyeti koydu önüme" demiştim.
Dün sana vemadamhd 'ye yazdıklarımda kendimi tam ifade edemedim ama ne biliyim listeler bu işi hiç bilmeyen benim için bile bir acayip. Sen şimdi 10 günde toplam kaç kg vermiş oldun?
Üstelik sen çok sağlam spor da yapıyorsun.
kirazın sapı, üzümün çöpünü internete bakan herkes zaten yapabilir. Önemli olan senin vücuduna göre (hatta bildiğim kadarı ile kan gruplarının bile kendi diyet sistemleri var) liste vermesi değil mi?
İnsülin direncine baktı mı? Gluten toleransın olup olmadığına baktı mı?
Bilmiyorum, bence garip...
Aynen tatlım zaten ilk gidenler ödem.Yok canim tahlil hic hicbiseye bakmadi...1.400 kilo vermis gorunuyorum 10 gunde ama bunun icinde 6 gun regli oldum odemler gitti zatennn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?