Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende bilmiyorum agzini yaya yaya kirita kirita konusuyor ama sormasan aciklama yapmıyor ...evet 25 subata kadar devam bakalim sonrasında karar verecem ...

Reactions: csi

Adacım canım benim öncelikle tahlil konusunda haklısın. Nasıl bir diyetisyene gidiyorsun bilmiyorum ben özel hastanenin diyetisyenine gidiyorum ve daha sekreterlikte kayıt yaptırırken ilk gelişinizmi diye soruyorlar. İlk kez gidiyorsan direk tahlile gönderiyor. Yapılması gereken bence de bu.
10 günde 200 gr yağ eritmek moralini bozar bunda da haklısın amma velakin sen zaten diyet modundaydın ve metabolizması yavaş çalışan biri olarak zor kilo verdiğini biliyorsun bu yüzden bence 10 günde 200 gr normal.
Bu diyetin başlıca amacı metabolizmanı hızlandırmak belli bir kalori üzerinden dengeleme yaparak öğünlerini oluşturuyor (ablamın kahvaltısında sadece 1 haş yumurta (yada peynir) ve 1 dilim ekmek vardı). Bu yüzden kahvaltının az olması da normal. Diyete devam ettikçe metabolizman da hızlanacak inş.
Bitki çayına da sanırım metabolizman düşük diye o kadar yüklenmiştir ama sağlık problemi olana verilmez dikkat etmesi gerekirdi. Ben emzirdiğim için bitki çayım yok mesela.

Canım diyetisyeninin seni iyice araştırıp her şeyinle ama tahlil ve tetkiklerde dahil sana uygun bir diyet programı hazırlaması lazım. Kafandaki sorular haklı ve yerinde. Ben diyet yaparken hep söylüyorum günlük kahvaltım yarım simit ve üçgen peynirdi. Ben bu şekilde kilo verdim. Ayrıca da süt içen bir insan değildim ve hala süt içmem kolay kolay. İçmem gerekiyor o başka bir şey ama onun yerinen yoğurt ve peynir var sonuçta aynı hammaddeden geliyor. Benim sana tavsiyem bir süre daha devam et bu diyetisyene çünkü bu kadar kısa sürede hüküm vermemiz yanlış olur. Normalde dediğim gibi ilk yapması gereken şey tahlillerdi onu yapmaması garip

Canim ayın 25 ne kadar devam edecem.. baktim o gun hala cok az kilo giderse ogun gitmeyecem bosuna 100 tl bayilmayayim onun yerine baska bi diyetisyene gitmeyi dusunuyorum arastiracam bu zamanda...

Yok canim kahvaltim niye az diye düşünmüyorum aslinda sorun kansizim diyorum ispanak sutu ve muzu blendardan gecir ic diyor... normal sartlarda bile ispanagi sut urunleriyle kullanirsan vucuddaki demiri atar...
Evet bitki caylari beni zorluyor gercekten yildiz görüyorum

Şaka gibi yaaaa bilgisayarımın elektriği gitti şimdi de cepten yazıyorum şükür adaya yazdıklarımı kaydetmiş.

Selam kızlar biraz zor oldu gelmem ama nihayet gelebildim.

Dün berbat bir akşam oldu benim için. Sanırım benim yıldızımda düşük çünkü ne zaman kilo verdiğim fotoğrafları birileri görse akşamına ben kendimden geçiyorum.

Mesai bitikten sonra kızlarla kütüphaneye gittik. Evde yemek yoktu. Dönüşte markete uğradık. Çiğköfte aldım kendime gidince yemeği beklemem yerim diye. Önce onu yedim kesmedi. Bir kutu kefir içtim o da kesmedi. 5 tane gün kurusu yedim. Arkadan eşim elinde bir kutu lokma tatlısıyla gelmiş. 5-6 tane de ondan yedim. Üstüne şehriye çorbası yapmıştım. Bir somun ekmeğin köşesinden bir parçayla 4-5 kaşıkta çorbadan yedim. Arkasından koltukta uyuyakalmışız eşim bir koltukta ben diğer koltukta. Gözümü açtım saat 00:30 du. Kalktım yerime yattım. Sabah uyanıp işe geldim. Şu saate kadar hastalarla uğraştım. Kendimi öyle yorgun hissediyorum ki anlatamam. Şimdide tam açtım size yazacağım elektrik gitti şaka gibi ve telefonumun şarjı %10

evet bende tamamen engelleyemem bizde direk interneti kapatıyoruz anlıyorlar zaten pek itiraz gelmiyor zamanında internetimizde sorun vardı adamlar falan geldi gördüler anladılar sorun olduğunu kapanınca televizyon vıt vıt etmiyorlar yarımşar saat çok iyi bence ben 3 saate düşürsem süper olur biri oyuncaklarla oynarken öbürü tutturuyor falan ikisinin gönlümü yapmak zor oluyor biz zaten gündüz kesinlikle tv açmıyoruz ben birşey izlersem telefondan oda yemek yaparken bakıyorum

tabletimiz yok allahtan almayı da düşünmüyoruz
Öğretici yanları da oluyor tabi ama kalsın ben isteme. Öğretici yanı nasılsa sayıları renkleri bir şekilde öğrenecek acelemiz yok ama Almancası daha ilerledi çünkü Türk çiZgi filmi açmamaya çalışıyorum
Bütün gün izlemiyorlar tabi ki ben hep kontroldeyim

tv konusuna yeni bir düzenleme getireceğim bugünden sonra hava şuanda burda bildiğin sıcak parktayız
Ben Erzurum’da akşam dışarı çıkmıştım kışın
Neredeyse ağlayacaktım burnum düşecekti böyle bir soğuk yok korkunç soğuk

nasıl başlanıyorsa öyle gidiyor işte
Ev illerine yardımcı oluyorlar bazen ana saatlerce sürüyor tabi ..

Bugün hiç telime bakmadım ve işlerimi saha çabuk bitirdim evi topladım yine çocuklara yemek yaptım kereviz ve şimdi hava Harika sıcak güneşli parktayız
Ama lanet olsun ev işi hiç bitmiyor ki çok nankör çok

Ben bugün gerçekten tatlı yoksunluğu yaşıyorum.
Gözyaşlarım göz pınarımda , düştü düşecek.

Öğlenleyin ananaslı activia bile yedim, kesmiyor. Su içtim, fit jambon arasına burgu peynir koydum yedim, ikinci tarçınlı Türk kahvemi içiyorum ama yok, canım deli gibi tatlı istiyor.

Muzun üstüne bal döküp tarçın serpip yememek için o kadar zorluyorum ki kendimi.
Bugün bir geçseydi

Cnm tabiki senden öncelikle tâhliller yaptirmasi gerekiyordu
Ben mesela tiroit ilaci kulaniyorum ve ömür boyu kulanmak zorundayim belki tiroitlerde sorun var belki kansizlin yaninda be 12 eksik belki de eksik bunu bilemezki bakmadan ezbere sana diet listesi veriyor
Gecenlerde mesale benim omuzum agriyordu kas gevsetici kulaniyorum yok kesilmiyor ari
Isyerindeki doktora kulandim ilaci gosterdim yinede ariyor dedim oda belki be 12 eksikdir dedi bir tahlil yaptir hastaneye git dedi ve benim elimde bit kisel be 12 vardi kulandim agrim kesildi
Demem o ki tahlillerini yaptir bir dahileye git
Tirot lerine kansizlina vitamin degerlerine baktir bunlardanda kaynaklana bilir cnm

Yahu bu ödem ne zaman biter sünger gibi su mu çekiyoruz nedir vallaji 200 gr yağdan gitmiş deyince birwz şok oldum açıkçası şimdi ben diyelim 10 kilo verdim bunun 7 kg su mu eee vucüt yine su tutmaz mı

ada81 Kızlar yaaaa daha önce de söyleyecektim unuttum. Ben bu diyetisyenlerin yağ su kemik ölçen aletlerine inanmıyorum. Asla ve asla gerçek anlamda ne kadar sudan ne kadar yağdan ne kadar kastan gitti ölçemezler. Sağlıkçı olarak da mantıksız geliyor. Sadece boya ve kiloya göre orantılıyorlar. Bence 200 gram yağdan demek yanlış. O makinelere inanmayın derim. Zira ben inanmıyorum.

Allahım Merve nasıl güzelbir menü bu böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee bravoooooooooooooooooo ama bunun yanına sporda istiyorum ona göre harika bir sonuç göreceksin eğer böyle giderse her hafta.

Sporunu menünün altında görmemiştim. 10000 adım yeter de artar bile.

Kızlar msnumu vereyim
Akşam giremeyebikirim
Sabah
1 has yum Az peynir salatalık çay çeyrek pide

Öğle 13 gibi ara yaptım
10 fındık 3 gün kurusu sütlü kahve

Saat 17 30 gibi
5 kaşık taşlık
Salata ayran turp

Şu 2 lt Spor yok ama 3 saat kadar aralıksız gezdim

Gonul83 canim tv ve tablet konusunda bende görüşu belirteyim..
Oncelikle ben tv kizima sadece trt cocuk ve minika cocuk izlettim onun dışında hicbir cizgi film kanalı tvde bulundurmadim ... cunku digerleri robotlu enterasan gucleri olan sacma cizgi filmleri barındırıyor.....

Once kizimi izledim kizim sadece ilgisini ceken cizgi filmi izledi yani kendi seciciydi mesala pepeyi izledi ama ari mayayi izlemedi o izlemediginde kapattim... sevdigi cizgi filmleri kendi belirledi zaten 2 kanal oldugu icin absurd hic bisey yoktu...

Tablet konusuna gelirsek ilk onceleri tablete renkleri sayilari hem turkce hem ingilizce sarkilari yukledim ve verdim eline cok cabuk ogrendi... hatta benim kizim cok cabuk konuşmasını tablete bagliyorum surekli onlarin söylediklerini tekrarladi...
Sonuçta 3 kisiyiz evde ve dogunun bi ucundaydik kar kış kiyametti ))akraba vs kimse yoktu...kalabalik ailelerde cocuklar daha cabuk konuşurmus...
Sunu demek istiyorum dogru şeyleri izlerlerse eğitici vs cocuga cok sey katiyor ben buna inaniyorum ... ama takip edilecek anne ve baba tarafindan...

Hala gunluk 45 dakika tablet veriyorum ne yapıyor dersen toplama islemlerini öğreniyor .... ve herseyi kapıyor ogretmeni kiziniz cok onde gidiyor dedi...

Cok haklisin canim biraz daha devam edip olmadi birakip baska bi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…