Birde kan ilacini aldikdan sonra 1 portskal yada mandakin yada 1 bardak suya limon siki icersen kan ilacin emilimini artiriyor daha etkisi artiyorCok haklisin canim biraz daha devam edip olmadi birakip baska bi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ..
Verdiğin kiloya bişi demeyeceğimdemerhaba kaptanımLAydLiNe ve takım arkadaşlarım bişey danışacam dünden beri içimi kemiriyor...
Aslında benim dün benim moralim bozuldu çünkü 10 günde bu kadar az kilo vermeyi beklemiyordum ...şöyleki diyetisyene gittiğim gün zaten ben regli bekliyordum kiii şiştim zaten ve öncesinde kaptanım biliyor ablamlar buradaydı onlarla yedik içtik eğlendik 5 gün hiç diyet yapmamıştım....
** 72,5 ile başladım ama 3. günü regli oldum zaten eeee dün ben sadece 200 gr yağ yakmışım gerisi ödemmiş oda regliden kaynaklı ödem zaten.... dün gece oturduk eşimle konuştuk eşimde valla ada seni çözemedim dedi gerçekten harfiyen saatleri dahil diyetine uydun tek bir kaçamağın bile olmadı dedi nasıl bu kadar az gitti anlamadım dedi...
diyete başlıyan ve 10 gün içinde çikolatayı hamur işini kesen kişiden bu kadar az kilo gitmesi normal mi sizce ? niyeyse bana normal gelmiyor...
** birde bu diyetisyen benden hiç tahlil falan istemedi direkt klasik diyeti verdi önüme bu normal mi ? kansızlığımı ben söyledim... mesala dün dayadı bana bitki çaylarını ... en son hocam siz bunları veriyorsunuz içiyorum ama etrafta yıldız görüyorum dedim... aaaa sen düşük tansiyonlusun ozaman dedi... bende evet benim tansiyonum herzaman düşük sizde veriyorsunuz bunları benkafamı bazen kaldıramıyorum dedim...gerçekten bu hafta öyleydi bazen sizleri okuyorum ama ekrana bakıp yazamıyordum gözümü açamıyorum... neyse bitki çayının içine kekik koy tansiyon denegelensin dedi... ama bunu ilk aşamada sorup öğrenmesi gerekmezmiydi ????
**mesala bu sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta , bir bardak süt 2 yk yulaf ve bir minik muz verdi... aslında yulafın yerine 4 yaprak ıspanak vermişti bende hocam zaten kansızım süt ürünleri ile ıspanağı veriyorsunuz vucudda olan demiri atmaz mı dedim .... ilaç alıyorsun atmaz dedi ama yanlış bilgi çünkü atar ben çok araştırdım benim demirim zaten düşük ilaç alıyorum gelen demiride niye süt ıspanakla geri atayımve süt bana dokunuyor gaz yapıyor bugün resmen geğirmekten bi hal oldum... yani yumurta peynir zeytin normal kahvaltı yaparak kilo verilemiyor mu çook merak ediyorum ?????
** herkesin midesi sağlam değil ki benim çok hasas bitki çaylar tüketilmeden kilo verilemiyor mu ? tamam hzıalndırmak için metabolizmayı iki bardak vs olabilir ... ama benimki bide akşama kiraz sapı kaynat hergün iç dedi.. iyide ben kiraz sapını kaynatırıp hergün içersem tansiyonum yerlerde olur.....
*** tamam kabul ediyorum zor vakayım ama diyetisyensin senin önüne kolay gelir onu zayıflatırsın anlarımda benim gibi zor vakalara ne yapılabilir ????
şimdi devam ediyorum diyetime ama kafamda deli sorular
Biliyorum canim ama vermedi diyetisyen bende bekledimki versin... hevesim kacti valla ...Birde kan ilacini aldikdan sonra 1 portskal yada mandakin yada 1 bardak suya limon siki icersen kan ilacin emilimini artiriyor daha etkisi artiyor
Simdi iyice iki analizi inceledim kas oranim düşmüş bir oncekine gore ...yani kastan gitmis ....Verdiğin kiloya bişi demeyeceğimde
Kan değerlerine , hormonlarına , vitaminlerine bakması gerekti .
Kan değerleri veya d vitamini bile düşünce kilo vermemiz zorlaşıyor. Ben bile bunu biliyorum doktor niye atlamış anlamadım
afiyet olsun. Öğlen yok galiba?Kızlar msnumu vereyim
Akşam giremeyebikirim
Sabah
1 has yum Az peynir salatalık çay çeyrek pide
Öğle 13 gibi ara yaptım
10 fındık 3 gün kurusu sütlü kahve
Saat 17 30 gibi
5 kaşık taşlık
Salata ayran turp
Şu 2 lt Spor yok ama 3 saat kadar aralıksız gezdim
sana katılıyorum. sağlıkçı olarak sana inandırıcı gelmiyorsa artık,bana zaten hiç gelmiyor mantığıma pek yatmadı ki ben ne diyetisyen gördüm ne diyet yaptım şimdiye kadar bütün bildiklerim sizinle başladı bence o yüzden ada Yağdan kastan sudan takılmadan diyetine devam etada81 Kızlar yaaaa daha önce de söyleyecektim unuttum. Ben bu diyetisyenlerin yağ su kemik ölçen aletlerine inanmıyorum. Asla ve asla gerçek anlamda ne kadar sudan ne kadar yağdan ne kadar kastan gitti ölçemezler. Sağlıkçı olarak da mantıksız geliyor. Sadece boya ve kiloya göre orantılıyorlar. Bence 200 gram yağdan demek yanlış. O makinelere inanmayın derim. Zira ben inanmıyorum.
yani, evet eğitici olduğunu düşünüyorum ama o eğitmese de olur diyorum, eğitim için ona ihtiyacımız yok şükürGonul83 canim tv ve tablet konusunda bende görüşu belirteyim..
Oncelikle ben tv kizima sadece trt cocuk ve minika cocuk izlettim onun dışında hicbir cizgi film kanalı tvde bulundurmadim ... cunku digerleri robotlu enterasan gucleri olan sacma cizgi filmleri barındırıyor.....
Once kizimi izledim kizim sadece ilgisini ceken cizgi filmi izledi yani kendi seciciydi mesala pepeyi izledi ama ari mayayi izlemedi o izlemediginde kapattim... sevdigi cizgi filmleri kendi belirledi zaten 2 kanal oldugu icin absurd hic bisey yoktu...
Tablet konusuna gelirsek ilk onceleri tablete renkleri sayilari hem turkce hem ingilizce sarkilari yukledim ve verdim eline cok cabuk ogrendi... hatta benim kizim cok cabuk konuşmasını tablete bagliyorum surekli onlarin söylediklerini tekrarladi...
Sonuçta 3 kisiyiz evde ve dogunun bi ucundaydik kar kış kiyametti))akraba vs kimse yoktu...kalabalik ailelerde cocuklar daha cabuk konuşurmus...
Sunu demek istiyorum dogru şeyleri izlerlerse eğitici vs cocuga cok sey katiyor ben buna inaniyorum ... ama takip edilecek anne ve baba tarafindan...
Hala gunluk 45 dakika tablet veriyorum ne yapıyor dersen toplama islemlerini öğreniyor .... ve herseyi kapıyor ogretmeni kiziniz cok onde gidiyor dedi...
Haydaaaaa bu kötü işte.Simdi iyice iki analizi inceledim kas oranim düşmüş bir oncekine gore ...yani kastan gitmis ....
güzel menu afiyet olsun cnmKızlar msnumu vereyim
Akşam giremeyebikirim
Sabah
1 has yum Az peynir salatalık çay çeyrek pide
Öğle 13 gibi ara yaptım
10 fındık 3 gün kurusu sütlü kahve
Saat 17 30 gibi
5 kaşık taşlık
Salata ayran turp
Şu 2 lt Spor yok ama 3 saat kadar aralıksız gezdim
Eeee N'oldu bamyayla pırasaya ?Dünkü menü
08:00 1muz
09:00 yağda yumurta
Yarım dilim kara ekmek
1 bardak süt
1 ısırık börek
12:45 mandalina (sayısını hatırlamıyorum minik minikti)
15:30 10 fındık
18:30 sarmısaklı yoğurtlu haşlama karnabahar
2,5 lt su dukan birası dahil
Güzel menu afiyet olsun cnmBugünkü menüm
Sabah (9:00 civarı)
Light sütlü yulaf kepeği gevreği
10:45
Tarçınlı Türk Kahvesi
13:00
1 adet ananaslı activia
Arada bir yerde
Tarçınlı Türk Kahvesi
Akşam (18:00 civarı)
Kıyma kavurması (kendi yağıyla, soğanlı, biberli)
4 dal haşlanmış brokoli (sarımsaklı yoğurt ile)
1/2 bardak ice tea şekersiz
Dukan birası bitti bitiyor. 3 büyük bardak su içtim. (toplam 2 lt'yi geçmiş olacak)
güzel menu afiyet olsun cnmDünkü menü
08:00 1muz
09:00 yağda yumurta
Yarım dilim kara ekmek
1 bardak süt
1 ısırık börek
12:45 mandalina (sayısını hatırlamıyorum minik minikti)
15:30 10 fındık
18:30 sarmısaklı yoğurtlu haşlama karnabahar
2,5 lt su dukan birası dahil
Hadi benimki muhtemelen ödem ve kas ama normal. Ben kafama göre yapıyorum.Evet canim yaaa bide bana odem dedi
İki günde iki ısırık börek gördü bu gözler, arada kaynamasın daBugünkü menü
08:00 yarım elma yarım ceviz
09:30 dünden kalan salata
1 yumurta haşlama 1 yumurta yağda (çökelekli)
Peynir
1çk ucu pekmeZ
1 ısırık börek
13:30 yarım dilim kara ekmek
1 tabak kuzu etli bamya
16:00 2 kuru erik 10 fındık
Akşam zeytinyağlı pırasa
Su 2,5 lt olur
güzel menu afiyet olsun cnmBugünkü menü
08:00 yarım elma yarım ceviz
09:30 dünden kalan salata
1 yumurta haşlama 1 yumurta yağda (çökelekli)
Peynir
1çk ucu pekmeZ
1 ısırık börek
13:30 yarım dilim kara ekmek
1 tabak kuzu etli bamya
16:00 2 kuru erik 10 fındık
Akşam zeytinyağlı pırasa
Su 2,5 lt olur
Bende degistirecem canim esimle konuşuyoruz. . O diyor ki sen onlar için reklam kaynağı degilsin diyor... hani kilo verenleri oncesi sonrasi resim koyuyorlar yaaa...Hadi benimki muhtemelen ödem ve kas ama normal. Ben kafama göre yapıyorum.
E senin diyetisyene gitmenin ne manası var o halde?
Ben değiştirmiştim o diyetisyeni canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?