Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tatlısız atlattın ha tebrik ederim. Bugün benim de canım çok tatlı istedi. İçimdeki suistimalci sürekli kalk bir kek yap diye konuştu durdu..

bir ısırık börek mi? :)

güzel canım afiyet olsun

13.2.19 Çarşamba
09.00 10 adet zeytin, 4 kaşık yoğurt

14:30 1 dilim somon, 2 dilim ekmek, salata

16:30 sütlü kahve

18:30 3 köfte, 1 dilim kaşar, yarım dilim ananas.

2,75 lt su
Gayet başarılı canım...

Girişimci inanlarımız resmen dukan mutfağını ticarete dökmüş.
4 adet dukan poğaçasını 10 tl'ye yapıyorlar ve insanlar da çatır çatır alıyor.

Tembelleştik mi ne?

YENI HAFTA YENI PAKET!
SUPER KARIŞIK PAKET!
Paket fiyatı 150 tl!
PAKET IÇERİĞİ:
1 ader DUKAN BITTER ÇİKOLATA
4 adet BUYUK BOY HAMBURGER EKMEĞİ
1 paket DUKAN CİPS
1 orta boy tepsi CIKOLATALI FISTIKLI YAŞ PASTA
1 adet KIYMALI PIDE
10 adet TOMBUL BAZLAMA

Pastalar tatlandırıcı ile mi yapılıyor?

Vay bee

Neler neler satıyor ve insanlar da alıyor.
Ben buna karşıyım yani Dukan'ın bu bölümüne karşıyım.

Tatlandırıcı sınırsız serbest ama meyve değil.
saçma bu.

Baklavalar, su börekleri,profiteroller yapıyorlar. Neymiş? Un yerine yulaf kepeği, şeker yerine tatlandırıcı varmış. E sağlıksız işte...

Cuma tartılayım, koydum kafaya...
Vanilyayla pancake yapacağım üstüne de ya havuç ya elma marmelatı koyacağım, bol tarçınlı. al sana tatlı.

Hele bir tartılayım da :)

Eeee N'oldu bamyayla pırasaya ?
önce karnabaharı yiyim dedim onları da bugün yedim :)

İki günde iki ısırık börek gördü bu gözler, arada kaynamasın da
ya evet yaaa

Tatlısız atlattın ha tebrik ederim. Bugün benim de canım çok tatlı istedi. İçimdeki suistimalci sürekli kalk bir kek yap diye konuştu durdu..

bir ısırık börek mi? :)

güzel canım afiyet olsun
bir dilimin ucu yani nefis için oda yolsa çok mutsuz olurdum eşim gözümün önünde 4-5 dikim yedi o yedi ben eridim o yedi ben eridim içim kıyıldı

Bende degistirecem canim esimle konuşuyoruz. . O diyor ki sen onlar için reklam kaynağı degilsin diyor... hani kilo verenleri oncesi sonrasi resim koyuyorlar yaaa...
Ay aklima iki sene once gittigim diyetisyen geldi. Oyle bi kendini begenmis biriydi ki anlatmam. Gittim konutu konustu ve sonunda bilgisayardan bi çıktıyi elime tutusturdu. Bu ne dedim. Diyet listeniz dedi. Iyide ben hamileyim hamilelere hangisi zararli hangisi yararli soylemediniz ne kanima nr sekerime bakmadiniz sadece kendinizi ovdunuz durdunuz ve internetteki hazir menuyu bana veriyorsunuz bunu ben kendimde cikarttirirdim dedim. Gelmis bana havali havali diyoki ne mezunuydunuz? Dedim lisansustu hayirdir? Inanirmisin adacim kadin hemen toparlandı aa ozur dilerim o zaman sizinle şöyle şöyle yapalim boyle ilgilenelim vs diye başladı laf cambazligina. Mahallemde bi diyetisyendi evime yakin diye gitmiştim ama kadin mahalledeki bayanları ev hanimi, okumamis diye surekli asagiliyormus meğer. Tabi bunlarinda sesi cikmiyo doktormus mus mus ya o. Ay deli olmustum. O gunden sonra hiiic diyetisyene gitmeyi düşünmüyorum

Aynen canim hakikaten sacmaymis. Dedigin gibi sağlıksız ama insanlar naapsin bi umut diyip aliyolar. Halbuki tutsalar boğazlarinı bak nasil catir catir kilo vercekler.
Gayet azimlisin bence cumaya guzel bir sonuc alacaksin
tarifte harika bu arada kizz deniycem bunu bi ara

Geleyim menume
13 subat listem

Kahvalti 8.15
3 yk lor peynir
1 dilim ekmek
Cay

Öğle 12.30
1 dilim ekmek
Yine lor peynir :)
1 catal biber kavurma

Ara 14.30
2 kayisi

Aksam 17.30
1 kase corba
Salata
Yoğurt
Ve ahh 2 yk. pilav
Ilerleyen saatlerde adacayi icicem

2 litre su

Aaaa o terbiyesizlik insanlari aşağliyor hangi insanin kime tas cikaracagi belli olmaz...
Parayla imanin kimde oldugu belli olmadigi gibi... eseklikle adamliginda kimde oldugu belli degil.... etikete göre davranıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…