Tatlısız atlattın ha tebrik ederim. Bugün benim de canım çok tatlı istedi. İçimdeki suistimalci sürekli kalk bir kek yap diye konuştu durdu..Bugünkü menüm
Sabah (9:00 civarı)
Light sütlü yulaf kepeği gevreği
10:45
Tarçınlı Türk Kahvesi
13:00
1 adet ananaslı activia
Arada bir yerde
Tarçınlı Türk Kahvesi
Akşam (18:00 civarı)
Kıyma kavurması (kendi yağıyla, soğanlı, biberli)
4 dal haşlanmış brokoli (sarımsaklı yoğurt ile)
1/2 bardak ice tea şekersiz
Dukan birası bitti bitiyor. 3 büyük bardak su içtim. (toplam 2 lt'yi geçmiş olacak)
bir ısırık börek mi? :)Dünkü menü
08:00 1muz
09:00 yağda yumurta
Yarım dilim kara ekmek
1 bardak süt
1 ısırık börek
12:45 mandalina (sayısını hatırlamıyorum minik minikti)
15:30 10 fındık
18:30 sarmısaklı yoğurtlu haşlama karnabahar
2,5 lt su dukan birası dahil
güzel canım afiyet olsunBugünkü menü
08:00 yarım elma yarım ceviz
09:30 dünden kalan salata
1 yumurta haşlama 1 yumurta yağda (çökelekli)
Peynir
1çk ucu pekmeZ
1 ısırık börek
13:30 yarım dilim kara ekmek
1 tabak kuzu etli bamya
16:00 2 kuru erik 10 fındık
Akşam zeytinyağlı pırasa
Su 2,5 lt olur
Tatlısız atlattın ha tebrik ederim. Bugün benim de canım çok tatlı istedi. İçimdeki suistimalci sürekli kalk bir kek yap diye konuştu durdu..
Gayet başarılı canım...13.2.19 Çarşamba
09.00 10 adet zeytin, 4 kaşık yoğurt
14:30 1 dilim somon, 2 dilim ekmek, salata
16:30 sütlü kahve
18:30 3 köfte, 1 dilim kaşar, yarım dilim ananas.
2,75 lt su
Pastalar tatlandırıcı ile mi yapılıyor?Girişimci inanlarımız resmen dukan mutfağını ticarete dökmüş.
4 adet dukan poğaçasını 10 tl'ye yapıyorlar ve insanlar da çatır çatır alıyor.
Tembelleştik mi ne?
YENI HAFTA YENI PAKET!
SUPER KARIŞIK PAKET!
Paket fiyatı 150 tl!
PAKET IÇERİĞİ:
1 ader DUKAN BITTER ÇİKOLATA
4 adet BUYUK BOY HAMBURGER EKMEĞİ
1 paket DUKAN CİPS
1 orta boy tepsi CIKOLATALI FISTIKLI YAŞ PASTA
1 adet KIYMALI PIDE
10 adet TOMBUL BAZLAMA
Evet disardaydim birşey yemedimafiyet olsun. Öğlen yok galiba?
Vay beeGirişimci inanlarımız resmen dukan mutfağını ticarete dökmüş.
4 adet dukan poğaçasını 10 tl'ye yapıyorlar ve insanlar da çatır çatır alıyor.
Tembelleştik mi ne?
YENI HAFTA YENI PAKET!
SUPER KARIŞIK PAKET!
Paket fiyatı 150 tl!
PAKET IÇERİĞİ:
1 ader DUKAN BITTER ÇİKOLATA
4 adet BUYUK BOY HAMBURGER EKMEĞİ
1 paket DUKAN CİPS
1 orta boy tepsi CIKOLATALI FISTIKLI YAŞ PASTA
1 adet KIYMALI PIDE
10 adet TOMBUL BAZLAMA
Neler neler satıyor ve insanlar da alıyor.Vay bee
Aynen canım.Pastalar tatlandırıcı ile mi yapılıyor?
önce karnabaharı yiyim dedim onları da bugün yedim :)Eeee N'oldu bamyayla pırasaya ?
ya evet yaaaİki günde iki ısırık börek gördü bu gözler, arada kaynamasın da
bir dilimin ucu yani nefis için oda yolsa çok mutsuz olurdum eşim gözümün önünde 4-5 dikim yedi o yedi ben eridim o yedi ben eridim içim kıyıldıTatlısız atlattın ha tebrik ederim. Bugün benim de canım çok tatlı istedi. İçimdeki suistimalci sürekli kalk bir kek yap diye konuştu durdu..
bir ısırık börek mi? :)
güzel canım afiyet olsun
Olsun meyvesini Cuma’ya alırsınönce karnabaharı yiyim dedim onları da bugün yedim :)
ya evet yaaa
bir dilimin ucu yani nefis için oda yolsa çok mutsuz olurdum eşim gözümün önünde 4-5 dikim yedi o yedi ben eridim o yedi ben eridim içim kıyıldı
Ay aklima iki sene once gittigim diyetisyen geldi. Oyle bi kendini begenmis biriydi ki anlatmam. Gittim konutu konustu ve sonunda bilgisayardan bi çıktıyi elime tutusturdu. Bu ne dedim. Diyet listeniz dedi. Iyide ben hamileyim hamilelere hangisi zararli hangisi yararli soylemediniz ne kanima nr sekerime bakmadiniz sadece kendinizi ovdunuz durdunuz ve internetteki hazir menuyu bana veriyorsunuz bunu ben kendimde cikarttirirdim dedim. Gelmis bana havali havali diyoki ne mezunuydunuz? Dedim lisansustu hayirdir? Inanirmisin adacim kadin hemen toparlandı aa ozur dilerim o zaman sizinle şöyle şöyle yapalim boyle ilgilenelim vs diye başladı laf cambazligina. Mahallemde bi diyetisyendi evime yakin diye gitmiştim ama kadin mahalledeki bayanları ev hanimi, okumamis diye surekli asagiliyormus meğer. Tabi bunlarinda sesi cikmiyo doktormus mus mus ya o. Ay deli olmustum. O gunden sonra hiiic diyetisyene gitmeyi düşünmüyorumBende degistirecem canim esimle konuşuyoruz. . O diyor ki sen onlar için reklam kaynağı degilsin diyor... hani kilo verenleri oncesi sonrasi resim koyuyorlar yaaa...
Neler neler satıyor ve insanlar da alıyor.
Ben buna karşıyım yani Dukan'ın bu bölümüne karşıyım.
Tatlandırıcı sınırsız serbest ama meyve değil.
saçma bu.
Baklavalar, su börekleri,profiteroller yapıyorlar. Neymiş? Un yerine yulaf kepeği, şeker yerine tatlandırıcı varmış. E sağlıksız işte...
Cuma tartılayım, koydum kafaya...
Vanilyayla pancake yapacağım üstüne de ya havuç ya elma marmelatı koyacağım, bol tarçınlı. al sana tatlı.
Hele bir tartılayım da :)
Canim kahvaltida sadece ekmek mi yedin ?Menüm
Sabah 9 limonlu su
Kahvaltı 2 dilim kepek ekmegi
Öglen 13.001 porsiyon yogurtlu kabak
Ara 14.30
2ceviz
Aksam 16.30
100gr haslanmıs tavuk
19.00 kırmızı biberli yogurt
Su 2.5 ltLAydLiNe
Linkini atsana canim bi bakayimYahu kim yapıyordu şu tk fit mi ne cardio öldüm bittim 15 dkndayanabildim bıraktımzambak86 senmiydin yerlere yapıştım anam bacım
Aaaa o terbiyesizlik insanlari aşağliyorAy aklima iki sene once gittigim diyetisyen geldi. Oyle bi kendini begenmis biriydi ki anlatmam. Gittim konutu konustu ve sonunda bilgisayardan bi çıktıyi elime tutusturdu. Bu ne dedim. Diyet listeniz dedi. Iyide ben hamileyim hamilelere hangisi zararli hangisi yararli soylemediniz ne kanima nr sekerime bakmadiniz sadece kendinizi ovdunuz durdunuz ve internetteki hazir menuyu bana veriyorsunuz bunu ben kendimde cikarttirirdim dedim. Gelmis bana havali havali diyoki ne mezunuydunuz? Dedim lisansustu hayirdir? Inanirmisin adacim kadin hemen toparlandı aa ozur dilerim o zaman sizinle şöyle şöyle yapalim boyle ilgilenelim vs diye başladı laf cambazligina. Mahallemde bi diyetisyendi evime yakin diye gitmiştim ama kadin mahalledeki bayanları ev hanimi, okumamis diye surekli asagiliyormus meğer. Tabi bunlarinda sesi cikmiyo doktormus mus mus ya o. Ay deli olmustum. O gunden sonra hiiic diyetisyene gitmeyi düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?